Jos nisam imao prilku uzivo da vidim
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Osigurac promjenjen...radi...ali nedovoljnobitanga_sa_otesa wrote:prvo pregledaj osiguraceskafiskafsnjak wrote:
Nekad se na tom regulisalo...sad ne radi.
Haj promjenucu njega prvo pa cemo vidjeti ahahah
mk ultra wrote:
to sam drzao u rucimk ultra wrote:

Tak ce da budeB6Redhell wrote:Bolje idi avtoelektricaru kazu ima ih tona na svakom koraku., oni ti to jedino mogu popravit.![]()
![]()
Kad sam se ja zajebavobitanga_sa_otesa wrote:to sam drzao u rucimk ultra wrote:
Jos nisam imao prilku uzivo da vidim,al ono podizanje farova stvarno nikad nisam vidio u dvicini.ja mislio zajebava me skafiskafnjak
bolje nego da rasteskafiskafsnjak wrote:kazaljka temp u voznji nekad malo padne...
Ne raste... nikada ne ide preko one normalne radne temp.bitanga_sa_otesa wrote:bolje nego da rasteskafiskafsnjak wrote:kazaljka temp u voznji nekad malo padne...![]()
je li ovo tipo? kad sam bio mali vozio se u jednom i tad mi to auto bilo san snova zbog ovogamk ultra wrote:
imala je i moja dvica ovo cudo za svjetlabitanga_sa_otesa wrote:ja prvi put u zivotu vidim da to ima u dvici golfu
skontah iz drugog gledanja, ugl ja u tipu prvi put vidiobitanga_sa_otesa wrote:kakav tipo,golf dvica .
e stojadin je bio prije rata znam samo da je bio graviran 160 i da zimi nije bas uvjek htio da upalibitanga_sa_otesa wrote:imao sam i ja u stojadinu
kako koji ,moj je palio svaki putnepass1 wrote: e stojadin je bio prije rata znam samo da je bio graviran 160 i da zimi nije bas uvjek htio da upali
yugo od starog je palio svaki put od 1997 do 2007 ,samo jednom nije htio,crkla toplanepass1 wrote: e stojadin je bio prije rata znam samo da je bio graviran 160 i da zimi nije bas uvjek htio da upali
Pa ti si majstorbitanga_sa_otesa wrote:kako koji ,moj je palio svaki putnepass1 wrote: e stojadin je bio prije rata znam samo da je bio graviran 160 i da zimi nije bas uvjek htio da upali
ovaj nas nije prezivio rat, nastradao od granateamar1994 wrote:yugo od starog je palio svaki put od 1997 do 2007 ,samo jednom nije htio,crkla toplanepass1 wrote: e stojadin je bio prije rata znam samo da je bio graviran 160 i da zimi nije bas uvjek htio da upali
jok,samo ispravan autoskafiskafsnjak wrote: Pa ti si majstor
Hehehe. Ev meni Laguna u 11 godina dva puta nije upalila... oba puta crkao akumulatorbitanga_sa_otesa wrote:jok,samo ispravan autoskafiskafsnjak wrote: Pa ti si majstor