Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sunceKOtepsija wrote:a i isli su da isprate momka koji je mlad preselio (nastradao), niko ne vozi po trotoaru stalno, ovo je bila vanredna okolnost, okupili su se prijatelji i sa mjesta okupljanja krenuli u pocasnoj koloni do mezarja
ima li dozvolu za tu vanrednu okolnost od nadležnog mup-a???
nema i nikad je neće dobiti da se vozaju po trotoaru pored neuzurpiranog kolovoza
šta pričate ovdje ko da ste pali s marsa?
Last edited by vješalica on 05/10/2015 11:24, edited 1 time in total.
ovom sto je snimio zelim da zivi sto godina
dvadeset na jednog, tako je uvijek islo kod pravih supaka i onda treba ocekivati da nekoga zastite i zastitari kao i posrana policija koja sve to posmatra,a momak ima snimak pa neka ih fino tuzi
po kojem ovlaštenju su službenici predali zaštitarima momka da ga ovi udaraju?
to je ona bagra što je kupila radna mjesta+kriminalci u agencijama zaštitarskim= jad i čemer države
nek se tuku po meksičkim zatvorima sa onom bandom pa da vidim kome će glumiti slovo zakona
vješalica wrote:po kojem ovlaštenju su službenici predali zaštitarima momka da ga ovi udaraju?
to je ona bagra što je kupila radna mjesta+kriminalci u agencijama zaštitarskim= jad i čemer države
nek se tuku po meksičkim zatvorima sa onom bandom pa da vidim kome će glumiti slovo zakona
Koja je ovo agencija?
Pa kada opet dobiju po labrnji bit će, navijači ovakvi, onakvi. Većih pički nema od ovih zaštitra, milion puta dokazano. Ali što onaj ker okrenu leđa kada momka počeše udarati
mg wrote:A imate isti takav dogovor i sa cevabdzinicama Zeljo, Venera, Zmaj. Tu ni tablice ne provjeravate, samo gazda mahne uredu je, i vi odoste...
tercius wrote:Decko postajes verbalno agresivan, poceo si ispadati iz okvira uljudnosti, ako te nesto toliko jede da ne mozes izdrzati idi zapali se, baci se za zgrade, i molim lijepo da mi se ne obracas vise.Hvala.
Odgovor mg-u je knjizevni izricaj stare narodne hos da prodjem krozate
Dobio bi ja i vaspitno popravni od "njiha" samo da su mi bliže. Jer policija KS zakone provodi selektivno i po vlastitom nahođenju. I oni na terenu odlučuju kako i na koji način. Neka nadobudna verzija šerifa. A tu su i sa inteligencijom, mentalitetom i obrazovanjem.
Jer kad kažeš činjenicu, verbalno si agresivan, jer si primjetio njihov subjektivan odnos prema mjestima gdje jedu džaba. Ili piju kafu! I uvjek i za sve drugi krivi! Ne može napisati 10 dana kazne na istom mjestu, istim prekršiteljima...jer...blablabla...
aut wrote:Koja je ovo agencija?
Pa kada opet dobiju po labrnji bit će, navijači ovakvi, onakvi. Većih pički nema od ovih zaštitra, milion puta dokazano. Ali što onaj ker okrenu leđa kada momka počeše udarati
sunceKOtepsija wrote:a i isli su da isprate momka koji je mlad preselio (nastradao), niko ne vozi po trotoaru stalno, ovo je bila vanredna okolnost, okupili su se prijatelji i sa mjesta okupljanja krenuli u pocasnoj koloni do mezarja
Hocea da kazes da se ne vozaju oko one baste ljeti kod hipi klupe gdje se i okupljaju?
Naravno ne vozaju se uvijek al oni ne bi smjeli na trotoaru biti ni pod razno
aut wrote:Koja je ovo agencija?
klosari pravi,momak da je pametan sad da ih tuzi.
Ako je pametan, pravac kod dobrog advokata i tužba, za pretrpljeni strah, maltretiranje i udaranje, kako i za materijalnu štetu.
Sad bi volio da mi odgovori neko od policajaca sa ovog foruma....recimo @Tercius odakle pravo zastitarskim agencijama kao prvo da ganjaju nekoga van stadiona a kao drugo da nekoga tuku a da pri tome taj koga tuku nije pokazivao apsolutno nikakvu silu???? Ko je taj kurac u ovom gradu ko je dozvolio da zastitari tuku gradjane samo zato sto snimaju nesto mobitelom!!!!!
Uzgred najveca legla kriminalaca i kriminala su upravo te zastitarske agencije i treba ih apsolutno sve pogasiti i vratiti sve nadleznosti policiji.
karanana wrote:ne znam. mislim da se na ovim terenima golovi ostavljaju da budu pokretni.
evo recimo ja sam danas bio u onom novom parku u halilovicima i golovi su pokretni jer djeca igraju dvije utakmice na terenu. teren popolove na centru i igraju od aut linije do aut linije i tu stave golove. mada ne znam kakav je ovo teren i da li su zbog toga golovi ostali nepricrvrsceni.
muha, drugo su oni nasi armirani golovi u petru dokicu. svi smo se vjesali na njih. ono tenk ne moze oborit.
Sad bi volio da mi odgovori neko od policajaca sa ovog foruma....recimo @Tercius odakle pravo zastitarskim agencijama kao prvo da ganjaju nekoga van stadiona a kao drugo da nekoga tuku a da pri tome taj koga tuku nije pokazivao apsolutno nikakvu silu???? Ko je taj kurac u ovom gradu ko je dozvolio da zastitari tuku gradjane samo zato sto snimaju nesto mobitelom!!!!!
Uzgred najveca legla kriminalaca i kriminala su upravo te zastitarske agencije i treba ih apsolutno sve pogasiti i vratiti sve nadleznosti policiji.
Ovdje je problem što je Pripadnik MUP-a predao zaštitarima momka. Ako ga je već "priveo" trebao ga je prepustiti svojim kolegama da ga ili voze u stanicu u pritvor ili upišu i puste.
Međutim koliko ja vidim iz snimka pripadniku MUP-a nije bilo pravo što neko snima kako zaštitari skupa sa MUP-ovcima djeluju van stadiona pa ga je priveo do dijela na kome ga je mogao predati zaštitarima i onda se samo okrenuo i otišao.
Ovdje je problem što je Pripadnik MUP-a predao zaštitarima momka. Ako ga je već "priveo" trebao ga je prepustiti svojim kolegama da ga ili voze u stanicu u pritvor ili upišu i puste.
Međutim koliko ja vidim iz snimka pripadniku MUP-a nije bilo pravo što neko snima kako zaštitari skupa sa MUP-ovcima djeluju van stadiona pa ga je priveo do dijela na kome ga je mogao predati zaštitarima i onda se samo okrenuo i otišao.
naravno i to je jos jedan dio price koji sam nenamjerno preskocio ali osnovni dio price je primjena i provodjenje sile zastitarske agencije ali ono bas bez ikakavog razloga i volio bih kad bi se digla zestoka frka radi ovoga jer izmedju ostalog i banke su se pocele pljackati ucestalo kada su se pojavile upravo te zastitarske agencije....vrlo cudno!!!!!
Ako se ne kazne i jedni i drugi (drotovi i cigani-zastitari) onda nismo ni zasluzili bolje...