Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
noviclan wrote:Nek' on vozi 150 hiljada ove policija treba da pise s pjesmom i 100km zebra line a ne mene po gradu zaustavi niste vezali pojas
I tebe i njega I sve za koje postoji razlog...
A ne da plate zarađuju cijedeci kafe po benzinskim pumpama non stop
Ja upravo na ovom mjestu zbog ovakvih debila popusih, a da stvar bude jos gora pitkupljenom klocu koji je radio uvidjaj nije palo napamet da ispise kazne za nepropisno parkiranje, cak sta vise, poceo da izmislja clanove zakona.
noviclan wrote:Nek' on vozi 150 hiljada ove policija treba da pise s pjesmom i 100km zebra line a ne mene po gradu zaustavi niste vezali pojas
I tebe i njega I sve za koje postoji razlog...
A ne da plate zarađuju cijedeci kafe po benzinskim pumpama non stop
Ja upravo na ovom mjestu zbog ovakvih debila popusih, a da stvar bude jos gora pitkupljenom klocu koji je radio uvidjaj nije palo napamet da ispise kazne za nepropisno parkiranje, cak sta vise, poceo da izmislja clanove zakona.
Čekaj malo, zar nisu tebi vozačku uzeli zbog oduzimanja prednosti i izazivanja saobraćajne nesreće?
Naplatise mi kaznu za prelazak preko pune linije kod OHR-a (spustao se sa tranzita i direktno presao prema mostu suade i olge.) Gledam posle isprekidana linija da mozes se ukljuciti lijevo preko mosta tj. ne moras na skenderiju ici. PU
славянин wrote:Naplatise mi kaznu za prelazak preko pune linije kod OHR-a (spustao se sa tranzita i direktno presao prema mostu suade i olge.) Gledam posle isprekidana linija da mozes se ukljuciti lijevo preko mosta tj. ne moras na skenderiju ici. PU
Da bi se odozgo spustio na most moras skrenuti u Trnovsku pa na Grbavicku i tek onda lijevo na most jer je izmedju desne i srednje trake imas punu koju si presao.