Mozda se vec raspravljalo o ovom filmu, mislim da je jedan od onih koje ljudi bas vole ili bas mrze. Meni je fantastican!
Moderator: _BataZiv_0809

Pa dobro, svako ima svoje.karanana wrote:Ne mogu reci da ga mrzim ali mogu reci da ga ne volim i da sam niusta potrosio sat i po.
naravno razliciti su ukusi, ali za mene je Drive filmchina u odnosu na ovaj, nije los ali je daleko od odlicnogFreakyStyley wrote:Pa dobro, svako ima svoje.karanana wrote:Ne mogu reci da ga mrzim ali mogu reci da ga ne volim i da sam niusta potrosio sat i po.Mene je odusevio. Ja sam se ko ti osjec'o kad sam pogledao Drive na primjer, dok su mnogi odusevljeni tim filmom.
Izgleda deloziran ili se delozirao.madFlava wrote:gdje je Gej SS-ovac ?
FreakyStyley wrote:I Jake Gyllenhaal je glumcina!

nicemarkioni wrote:malo off-a:
armirani beton, film koji bi trebalo da pogledaju kako roditelji tako i nastavniciBlack swan wrote:http://www.imdb.com/title/tt0988108/
ima estonski "sličan" mada još nisam gledao kažu da je beton

Moras odrediti drugu lokaciju gdje ce ti se film "skinuti", to biras kad tek pokreens torent na prozoru koji ti iskoci.Jimmy McNulty wrote:Ljudi kad krenem downloadovat film na torrentima pojavi mi se ovaj problem i neće da nastavi download
Šta da radim, pomagajte, gledaju mi se filmovi a i Sopranose završio prvu sezonu i ne mogu sad da počnem s drugom.
Oj šta nisam znao, koji sam ja retard za elektrotehniku i kompjutere.rem1nho wrote:
Moras odrediti drugu lokaciju gdje ce ti se film "skinuti", to biras kad tek pokreens torent na prozoru koji ti iskoci.
provjeri ""stanje" klijenta u firewallu ako ti je aktiviran i promijeni usput port koji ti program koristi.(random)Black swan wrote:a ja imam 3 torenta simsona 7 epizode 25. sezone
i nikako da krene download![]()
![]()
![]()
Jest neobičan, zato je i dobar1Dante1 wrote:sigmabh wrote:
Pomalo neobican ali odlican.
skinuo sam torente s iste stranice za 11 simpsons epizoda u nizumarkioni wrote:provjeri ""stanje" klijenta u firewallu ako ti je aktiviran i promijeni usput port koji ti program koristi.(random)Black swan wrote:a ja imam 3 torenta simsona 7 epizode 25. sezone
i nikako da krene download![]()
![]()
![]()