Pregleda, ne individualnih usera.kamen spoticanja wrote:9k je deset posto popisanih u kasabi...golemoExNihilo wrote:Kako je tužno..sve tri možda ćelije investirati u namjeri da napraviš od sebe što veću budalu. I imati tek 9k pregleda.
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- ExNihilo
#22151 Re: Zeničani
- kamen spoticanja
#22152 Re: Zeničani
mislim da ne mjenja poentu...ExNihilo wrote:Pregleda, ne individualnih usera.kamen spoticanja wrote:9k je deset posto popisanih u kasabi...golemoExNihilo wrote:Kako je tužno..sve tri možda ćelije investirati u namjeri da napraviš od sebe što veću budalu. I imati tek 9k pregleda.
- ExNihilo
#22153 Re: Zeničani
Poenta je da oni moraju imati nekoliko stotina hiljada pregleda da bi zaradili koji dolar od ovog kretenluka... 
- kamen spoticanja
#22154 Re: Zeničani
tegoba je da ovo uopste neko gleda...osim policije naravnoExNihilo wrote:Poenta je da oni moraju imati nekoliko stotina hiljada pregleda da bi zaradili koji dolar od ovog kretenluka...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#22155 Re: Zeničani
Je li to znaci da je 9 milja ljudi klinkulo na to ili da je 9 milja ljudi odgledalo do kraja?
- ExNihilo
#22156 Re: Zeničani
Kliknulo
-
kakavdanakneiskustvu
#22157 Re: Zeničani
Norm wrote:...a ako ih niko ne prijavi policija nece reagovati??? Znaci samo uzimaju pare za pojas, sijalice ili slep sajlu???Casual's wrote: Više njih.
Ugrožavanje sigurnosti, pokušaj pljačke, vandalizam - oštećenje javne imovine.
Sve dokumentovano i nadam se da će ih ovi akteri sa druge strane prijaviti.
Kako policija moze znati za ove stvari ako niko ne prijavi?
- Norm
#22158 Re: Zeničani
...izvinjavam se, mislio sam da policija ima kadra koji zna pregledati odredjene kanale na youtube..kakavdanakneiskustvu wrote:Norm wrote:...a ako ih niko ne prijavi policija nece reagovati??? Znaci samo uzimaju pare za pojas, sijalice ili slep sajlu???Casual's wrote: Više njih.
-
kakavdanakneiskustvu
#22159 Re: Zeničani
...izvinjavam se, mislio sam da policija ima kadra koji zna pregledati odredjene kanale na youtube..Norm wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:...a ako ih niko ne prijavi policija nece reagovati??? Znaci samo uzimaju pare za pojas, sijalice ili slep sajlu???Norm wrote: Više njih.
Pa vjerovatno ima ali daj boze da se time bavi kantonalni mup
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#22160 Re: Zeničani
Ko je ono spominjao da GGM nije nista rijesio? Norm?
Po najvecoj spici sam iz grada do Babine rijeke stigao za 15 tak minuta.
-
sagitariusZE
#22161 Re: Zeničani
Ovo je nastimano, i taj li sa sladoledom, i ono za mobitel, to su sve raja koja njih znaNorm wrote:Ima li ovdje elemenata vandalizma? Dokumentovano, snimljeno, objavljeno, sa licima i imenima aktera... policija ne reaguje???
Ljudi da li je do mene ili ovo fakat treba sankcionisat...pa jbt da meni uradi ono sa sladoledom dok sjedim sa djetetom ja bi ga upucao...i odlezao...zar ne treba djelovati preventivno???
POLICIJA???
Ne mozes ti "prankove" s "obicnim" ljudima raditi u Zenici, to je smrt, nismo mi za takvu vrstu za*enacije...
- Norm
#22162 Re: Zeničani
Toliko ti treba pjeske..._BataZiv_0809 wrote:Ko je ono spominjao da GGM nije nista rijesio? Norm?
- Norm
#22163 Re: Zeničani
...ma ja sam za zezanciju ali normalnu, ovo je prosipanje najgoreg mangupluka, otmi, ukradi, zajasi kontejner...a kazem ti da sam ja s djecom u opustenoj atmosferi na sladoledu i da lik iz 'pranka' uradi ono...ne znam, ne garantujem...dobro i ja sam debelo 'nakurcen' pa je mozda i do mene...ali moze li se zezat normalno?sagitariusZE wrote:Ovo je nastimano, i taj li sa sladoledom, i ono za mobitel, to su sve raja koja njih znaNorm wrote:Ima li ovdje elemenata vandalizma? Dokumentovano, snimljeno, objavljeno, sa licima i imenima aktera... policija ne reaguje???
Ljudi da li je do mene ili ovo fakat treba sankcionisat...pa jbt da meni uradi ono sa sladoledom dok sjedim sa djetetom ja bi ga upucao...i odlezao...zar ne treba djelovati preventivno???
POLICIJA???
Ne mozes ti "prankove" s "obicnim" ljudima raditi u Zenici, to je smrt, nismo mi za takvu vrstu za*enacije...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#22164 Re: Zeničani
Po ovoj kisurini ne bih pjeske ni za pareNorm wrote:Toliko ti treba pjeske..._BataZiv_0809 wrote:Ko je ono spominjao da GGM nije nista rijesio? Norm?
Nego stvarno su guzve podnosljive. Nema viseminutnog stajanja u mjestu. Ono zaguzva se, ali skoro nikako ne stojis, brzo se rascisti.
- Norm
#22165 Re: Zeničani
...a hebi ga ocito onda ja fulam pravac GGM-a...ja vazda u koloni, od Lamele do Travnicke 10-15 min....od Tena do Travnicke isto, kada idem od Meokusnica, zapnem u kruznom kod MUP-a.
danas sam pjeske i pokis'o pravo... 
...i ljudi moji, ja se mozda ne izrazavam dovoljno jasno...nisam rekao da GGM nista nije rijesio nego da za toliko ulozeno nije pravo rijesenje...ljudi od struke su nudili skoro pa duplo jeftinija rijesenja koja su ako ne bolja onda bar u rangu sa GGM-om, a ostalo bi nam i za grijanja...Nego prica je isla da nam treba 'voliko kruznih jer su isplatniji i jeftiniji za odrzavanje od semafora...a onda se krse pare za one biljke u sredini, a evo nam i semafori koji zahtjevaju odrzavanje, na pjesackim prelazima...da ne govorim o odrzavanju fontana...ali eto...
ovo vrijeme utice na mene...
...i ljudi moji, ja se mozda ne izrazavam dovoljno jasno...nisam rekao da GGM nista nije rijesio nego da za toliko ulozeno nije pravo rijesenje...ljudi od struke su nudili skoro pa duplo jeftinija rijesenja koja su ako ne bolja onda bar u rangu sa GGM-om, a ostalo bi nam i za grijanja...Nego prica je isla da nam treba 'voliko kruznih jer su isplatniji i jeftiniji za odrzavanje od semafora...a onda se krse pare za one biljke u sredini, a evo nam i semafori koji zahtjevaju odrzavanje, na pjesackim prelazima...da ne govorim o odrzavanju fontana...ali eto...
- Freamon Lester
#22166 Re: Zeničani
Ja ih izazivam da ono naprave bez da su dogovorili sa akterima.
Mrtva glava bi jos kod sladoleda pala...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#22167 Re: Zeničani
GGM je dobar projekat, samo je grijanje bilo veci prioritet za dic kredu i vracat.Norm wrote:...a hebi ga ocito onda ja fulam pravac GGM-a...ja vazda u koloni, od Lamele do Travnicke 10-15 min....od Tena do Travnicke isto, kada idem od Meokusnica, zapnem u kruznom kod MUP-a.danas sam pjeske i pokis'o pravo...
...i ljudi moji, ja se mozda ne izrazavam dovoljno jasno...nisam rekao da GGM nista nije rijesio nego da za toliko ulozeno nije pravo rijesenje...ljudi od struke su nudili skoro pa duplo jeftinija rijesenja koja su ako ne bolja onda bar u rangu sa GGM-om, a ostalo bi nam i za grijanja...Nego prica je isla da nam treba 'voliko kruznih jer su isplatniji i jeftiniji za odrzavanje od semafora...a onda se krse pare za one biljke u sredini, a evo nam i semafori koji zahtjevaju odrzavanje, na pjesackim prelazima...da ne govorim o odrzavanju fontana...ali eto...ovo vrijeme utice na mene...
Sto se tice ostalog, dosta je kvalitetno rjesenje, pismeno izgleda, uljepsao je grad. Sinoc sam se bas provozao gradom, onako iz cejfa, nakon X godina i stvarno je milina voziti. Onaj dio kod zatvora me odusevio. Narocito sto je drvece sad poraslo.
Jedina zamjerka je nedostatak kruznog toga na skretanju za Lukovo polje i garnizon. Jer ondje idioti, ukljucujuci i policajce kad zavrse s poslom (svojim ocima vidio jednu iz stanice Crkvice) skrecu preko duple pune.
Sto se tu nije uradio kruzni tok, ne znam, vjerovatno ima neki razlog. Pitanje je kako bi se rijesilo ukljucenje i iskljucenje sa M17 koje je tu u par desetina metara....
-
c_g
#22168 Re: Zeničani
Ima li kakva kamera kod Arene da snima onaj pješački?
Znači u 19:45 neki manijak se zafurao prema nadvožnjaku, sekunda falila da udari čovjeka i dijete, srećačovjek nekako povukao dijete na trotoar. Šta mislite je li stao da se izvine ili slično? Naravno da nije, samo ga nabro prema Crkvicama. Po ovakvom vremenu, klizavoj cesti on juri... Bože. Ja sam zaprepašten ostao.
Bilo bi dobro da se saznaju tablice, da ga neko posjeti.
Znači u 19:45 neki manijak se zafurao prema nadvožnjaku, sekunda falila da udari čovjeka i dijete, srećačovjek nekako povukao dijete na trotoar. Šta mislite je li stao da se izvine ili slično? Naravno da nije, samo ga nabro prema Crkvicama. Po ovakvom vremenu, klizavoj cesti on juri... Bože. Ja sam zaprepašten ostao.
Bilo bi dobro da se saznaju tablice, da ga neko posjeti.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#22169 Re: Zeničani
Taj pjesacki je glupost nevidjena inace. Umjesto da se napravi pothodnik, oni stavili ogranicenje 30 i pjesacki
Ustvari pothodnik vec postoji samo je trebalo napraviti stepenice koje vode na trotoar sa druge strane...
Ustvari pothodnik vec postoji samo je trebalo napraviti stepenice koje vode na trotoar sa druge strane...
- Casual's
#22170 Re: Zeničani
Ako ništa..postavili su izbočine, po tri sa svake strane._BataZiv_0809 wrote:Taj pjesacki je glupost nevidjena inace. Umjesto da se napravi pothodnik, oni stavili ogranicenje 30 i pjesacki![]()
- avenija
#22171 Re: Zeničani
Prati te Fudoooclio_dci120 wrote: Nije mi jasno kako niko nije imao volje da napravi neki ekstra objekat kod spomenika, kao Sunnyland ili sl...
Mohammed bin Saqr al Qasimi vlasnik kompanije “Emirates” d.o.o. u čijem je vlasništvu i zabavni park “Sunnyland” kod Sarajeva danas je sa svojim saradnicima i poslovnim partnerima boravio u Zenici. Prije obilaska grada, šeik Mohammed je na poziv gradonačelnika Zenice, gdina. Fuada Kasumovića imao dvosatni sastanak u Gradskoj upravi gdje je razgovarano o mogućim investicijama na području našeg grada.
- kamen spoticanja
#22172 Re: Zeničani
konacnoavenija wrote:Prati te Fudoooclio_dci120 wrote: Nije mi jasno kako niko nije imao volje da napravi neki ekstra objekat kod spomenika, kao Sunnyland ili sl...![]()
Mohammed bin Saqr al Qasimi vlasnik kompanije “Emirates” d.o.o. u čijem je vlasništvu i zabavni park “Sunnyland” kod Sarajeva danas je sa svojim saradnicima i poslovnim partnerima boravio u Zenici. Prije obilaska grada, šeik Mohammed je na poziv gradonačelnika Zenice, gdina. Fuada Kasumovića imao dvosatni sastanak u Gradskoj upravi gdje je razgovarano o mogućim investicijama na području našeg grada.
valjda arapofobi nece imati nista protiv
- Norm
#22173 Re: Zeničani
...samo u slucaju da cijene dolaska na Smetove ne budu 'prilagodjene' bogatim arapskim turistima a da ja sa svojom djecom mogu samo 'dobacit' do Pesevica...kamen spoticanja wrote:konacnoavenija wrote:Prati te Fudoooclio_dci120 wrote: Nije mi jasno kako niko nije imao volje da napravi neki ekstra objekat kod spomenika, kao Sunnyland ili sl...![]()
Mohammed bin Saqr al Qasimi vlasnik kompanije “Emirates” d.o.o. u čijem je vlasništvu i zabavni park “Sunnyland” kod Sarajeva danas je sa svojim saradnicima i poslovnim partnerima boravio u Zenici. Prije obilaska grada, šeik Mohammed je na poziv gradonačelnika Zenice, gdina. Fuada Kasumovića imao dvosatni sastanak u Gradskoj upravi gdje je razgovarano o mogućim investicijama na području našeg grada.![]()
valjda arapofobi nece imati nista protiv
-
clio_dci120
#22174 Re: Zeničani
Pa kazem ja da pijem kafe sa vijecnicima 
Super stvar, cijene u Sunnylandu su OK, a parking je free...Zato mislim da ce cijene biti OK, odnosno prilagodjene. Samo jos da lokacija bude kod spomenika, to bi bila ekstra stvar. Naravno, naglasak mora biti stavljen na ocuvanje prirode pri izgradnji bilo kakvog objekta, a i cinjenica jeste da trenutno nema zadovoljavajucih kapaciteta na Smetovima. Tako izgradnja bilo kakvog objekta koji bi gore omogucio nesto novo u ponudi je super stvar.
Super stvar, cijene u Sunnylandu su OK, a parking je free...Zato mislim da ce cijene biti OK, odnosno prilagodjene. Samo jos da lokacija bude kod spomenika, to bi bila ekstra stvar. Naravno, naglasak mora biti stavljen na ocuvanje prirode pri izgradnji bilo kakvog objekta, a i cinjenica jeste da trenutno nema zadovoljavajucih kapaciteta na Smetovima. Tako izgradnja bilo kakvog objekta koji bi gore omogucio nesto novo u ponudi je super stvar.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#22175 Re: Zeničani
I onda se ljutis kad ti se kaze da si dezurni pesimistNorm wrote:
...samo u slucaju da cijene dolaska na Smetove ne budu 'prilagodjene' bogatim arapskim turistima a da ja sa svojom djecom mogu samo 'dobacit' do Pesevica...