Samsungu vrijednost padne za 1g mozes reci upola; iPhone 20%
moja baterija nakon 1g na 8ci na 90% zivota momentalno
Koliko je na samsungu recite
Moderator: Benq
Eee, ali samsung je super amoledcorolla02 wrote:OMG; sto su se hejteri poslozili![]()
Koliko je na samsungu recite
Aha, zato Apple uzima stvari koje su bile na tom krs sistemu prije 5 godina, da neko sega mega giga cool ime, predstavi to kao "feature" koji su oni prvi izmislili i sve to fino troduplo naplati.ado_sar wrote:Eee, ali samsung je super amoledcorolla02 wrote:OMG; sto su se hejteri poslozili![]()
Koliko je na samsungu recitemada i da je neki giga amoled od 1000 ppi kad vrti onaj krs od operativnog, uzalud. Ja cu samo na ios dodati uvijek 500 maraka vise
Cime sam zaludjen decko? Imao sam i s8 cudo vase od tog displeja, pa sad x. Jesu to oled? Imao 6s, zena ima 7 plus, meni to sve dobro. Nije zaludjenost nego realnost. Da vam ne napisu koji subdisplej ugradili ne bi ni znali. Pa nije displej sa nokia 6600.diablobih wrote:Kako je lijepo biti zaludjen hahaha, cuj ne vidi razliku izmedju oleda i lcd i vece i manje rezolucije.
Ti opet pricas gluposti na temiexampLe. wrote:Aha, zato Apple uzima stvari koje su bile na tom krs sistemu prije 5 godina, da neko sega mega giga cool ime, predstavi to kao "feature" koji su oni prvi izmislili i sve to fino troduplo naplati.ado_sar wrote:Eee, ali samsung je super amoledcorolla02 wrote:OMG; sto su se hejteri poslozili![]()
Koliko je na samsungu recitemada i da je neki giga amoled od 1000 ppi kad vrti onaj krs od operativnog, uzalud. Ja cu samo na ios dodati uvijek 500 maraka vise
Koliko star i koliko je koštao kad je kupljen?tnt-tunja wrote:Koliko vrijedi trenutno iPhone 6s plus 64GB memorije? Ocuvan je do maksimuma, packe na sebi nema. Od opreme slusalice od iPhone 7 i punjac.
I mi se raspravljamo sa likom koji nikako da skonta da se Iphone kupuje na prvom mjestu zbog IOS-aexampLe. wrote:I mi se raspravljamo s frajerom koji "ne vidi" razliku izmedju ekrana na S8 i 6s...
Aj vozdra.![]()
Kako spremno opravdavaju sranja koja Apple podvaljuje.... pa valjda osjecaju obavezu braniti brend hahahahah.exampLe. wrote:I mi se raspravljamo s frajerom koji "ne vidi" razliku izmedju ekrana na S8 i 6s...
Aj vozdra.![]()
pa malo se informisi :dinao wrote:Vecinu dana mi je nakacen u autu na Bluetooth, kod kuce na zvucniku i nikad ne prikazuje ikonicu Bluetootha u status baru. Ali eto, nije bug, to je Apple namjerno uradio..djama wrote:Nije bug nego je to smisljeno da se bluetooth ikonica pokazuje samo kad je nakacen bluetooth za nesto.
Sto manje ikonica u status baru zbog iphone x i manjeg statusa bara zbog notcha
600-650 KMtnt-tunja wrote:Koliko vrijedi trenutno iPhone 6s plus 64GB memorije? Ocuvan je do maksimuma, packe na sebi nema. Od opreme slusalice od iPhone 7 i punjac.
Dobro si prosao od tog sto si uzeo za te pare, ja sam svoj 6s+ prodao prije pola godine za 750 KMtnt-tunja wrote:Ja sam drugi vlasnik, kupljen prosle godine za 700KM.
Kontam ja to, samo ne kontam zasto ljudi od sebe prave idiote samo da bi odbranili Apple.probook wrote:I mi se raspravljamo sa likom koji nikako da skonta da se Iphone kupuje na prvom mjestu zbog IOS-aexampLe. wrote:I mi se raspravljamo s frajerom koji "ne vidi" razliku izmedju ekrana na S8 i 6s...
Aj vozdra.![]()
Sto su ovce, nek' svako radi sta hoce.ado_sar wrote:sto bi rekli handroidasi, gledaj ovaca:
https://www.macrumors.com/2018/09/20/ip ... day-lines/
za nesto od 20 do 100 KM pa i nije problem cekati u redu jer je jeftino pa se ne ocekuje da ti serviraju na noge, iako se sada karte mogu kupovati i online.exampLe. wrote:Sto su ovce, nek' svako radi sta hoce.ado_sar wrote:sto bi rekli handroidasi, gledaj ovaca:
Ljudi su cekali u redu citav dan da kupe kartu za utakmicu a ovi cekaju za telefon, isto ti ga dodje.
A dobro, hoce ljudi da budu medju prvima sa novim Iphoneom, ako im se ceka nek' cekaju.kakaljin wrote:za nesto od 20 do 100 KM pa i nije problem cekati u redu jer je jeftino pa se ne ocekuje da ti serviraju na noge, iako se sada karte mogu kupovati i online.exampLe. wrote:Sto su ovce, nek' svako radi sta hoce.ado_sar wrote:sto bi rekli handroidasi, gledaj ovaca:
Ljudi su cekali u redu citav dan da kupe kartu za utakmicu a ovi cekaju za telefon, isto ti ga dodje.
A za nesto od 2000 i preko ( koje ce platiti) da se satima stoji u redu je malo je reci da je neko ovca.
Ono sto je problem na ovom forumu i generalno je da ti (a zato si bio i banovan) i par likova konstantno ljude nazivate debilima, idiotima i ovcama. Niko sa druge strane to ne radi. Prestanite s tim vec jednom jer to vise govori o vasoj frustraciji i nevaspiranju nego o bilo kome drugom.exampLe. wrote:Kontam ja to, samo ne kontam zasto ljudi od sebe prave idiote samo da bi odbranili Apple.probook wrote:I mi se raspravljamo sa likom koji nikako da skonta da se Iphone kupuje na prvom mjestu zbog IOS-aexampLe. wrote:I mi se raspravljamo s frajerom koji "ne vidi" razliku izmedju ekrana na S8 i 6s...
Aj vozdra.![]()
Fino kazes kako jeste, ekran na Iphoneu je los, da mogli su novi Iphonei biti jeftiniji, mogli su ubaciti brzi punjac i dongle u kutiju ali mi to ne smeta jer je iOS svijet za sebe i kraj price al' jok, on govori kako ne vidi razliku izmedju ekrana na S8 i 6s i pravi od sebe levata samo kako bi opravdao Apple ko da mu pola familije radi tu.
Znaci ni nakon dva puta ne kontas poentu. Nego vrijedjas. I sta da ja pricam dalje?exampLe. wrote:I mi se raspravljamo s frajerom koji "ne vidi" razliku izmedju ekrana na S8 i 6s...
Aj vozdra.![]()
Šta znam, po vašoj logici da iPhone ne gubi na vrijednosti, sad košta 688 KM...tnt-tunja wrote:Ja sam drugi vlasnik, kupljen prosle godine za 700KM.
ne znam kakve veze ima sad samsung spominjat i koliko bi bio..shalla wrote:Šta znam, po vašoj logici da iPhone ne gubi na vrijednosti, sad košta 688 KM...tnt-tunja wrote:Ja sam drugi vlasnik, kupljen prosle godine za 700KM.
Da je Samsung, rekao bih ti da je nekih 500 KM realna vrijednost...
Problem je sto ti to shvatas preozbiljno.Saka wrote: Ono sto je problem na ovom forumu i generalno je da ti (a zato si bio i banovan) i par likova konstantno ljude nazivate debilima, idiotima i ovcama. Niko sa druge strane to ne radi. Prestanite s tim vec jednom jer to vise govori o vasoj frustraciji i nevaspiranju nego o bilo kome drugom.
Postajes pomalo dosadan, to jedinoexampLe. wrote:Problem je sto ti to shvatas preozbiljno.Saka wrote: Ono sto je problem na ovom forumu i generalno je da ti (a zato si bio i banovan) i par likova konstantno ljude nazivate debilima, idiotima i ovcama. Niko sa druge strane to ne radi. Prestanite s tim vec jednom jer to vise govori o vasoj frustraciji i nevaspiranju nego o bilo kome drugom.
Ja te rijeci koristim u figurativnom znacenju a ne u bukvalnom. Ako ste vi to shvatili kao uvredu ja se izvinjavam.![]()
Banovan sam bio radi rasprave sa dilejom, a ko se s njim nije svadjao ne zna sta je patnja.