SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#22151 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mk ultra »

Alfons Kauders wrote:Kakve ba gume, felge i tuning? To neko stvarno misli da bi ishod bio drugaciji da je auto imalo 2-3cm uze i novije gume? Mozda bi... Mozda bi se juce iskljucili s autoputa i mirno usli u grad...

A mozda bi onda do grada opet napravio pizdariju jer gume nisu uzrok udesa? Mozda bi usput ubio jos dvije djevojke na pjesackom poput Sefica?

Koji je vama kurac?! Nisu krivi ni tjuneri, ni BMW, ni gume, vec ljudski faktor. Kriv je onaj za volanom, krivi su oni koji su mu dali ovakav auto u ruke.

Cure nisu krive za udes, nastradale su kao putnici. Nazalost, i one su donijele losu odluku koja ih je kostala zivota, i to svima treba biti lekcija. Debili ce uvijek ginuti u autima, bilo da voze Golfa dizel ili BMW M... Ali ja bi radije da takvi ginu sami, bez putnika.

Djevojke su krenule u ludu voznju i provod u brudinom novom dzipu. Niko ih nije tjerao niti oteo. I ja sam kao klinac u par navrata stjerao vozaca u kurac i izasao iz auta. Poznanik je svom najboljem prijatelju razbio zvalje jer je divljao dok je vozio njega i djevojku. Ja sam jednom s vikendice na brdu pjehe pici u grad u 4 ujutru jer sam odbio sjesti u auto s nadrogiranim degenericima... (Srecom oni su tad samo sletili u jarak, bez ozljeda)

Ukratko - ako svojom voljom sjednete u auto s idiotom za volanom, snosite dio odgovornosti za eventualne posljedice, bilo da vam je 18 ili 38 godina.

Djece nema. Ako je vozac ziv, ako ga osude na 40 godina, to opet nece vratiti tu djecu, niti ce biti pouka ostalim brudama u BMW-ima. Sociopate zaboli kurac. Njima ce ovo biti duhovita tema za trac uz nargilu i njih nista nece promijeniti, osim bandere u koju udare. Suvisno je gubiti vrijeme na njih, ali roditelji bi se mogli barem malo potruditi da djeci objasne zasto takvi pacijenti nisu dobro drustvo za njihove sinove i kceri.

Ako i roditelji misle da su brude sasvim ok i da je sve ovo zbog sirokih guma, onda nista.
Sve vise je djece pa i odraslih koji nekaznjeno prolaze u svemu.
Ako mene pitas, krivac br. 1 je policija. Neko ko nije navikao da mu se kaze "Ne moze", ili "ima i kazna za tvoje ponasnje" iskusavat ce krajnje limite u svemu... Pa i u kuci među roditeljima a i na cesti.
Svaki dan sam na cesti pofine kilometraze i nagledam se milion situacija. I svima je to normalo, i policiji koja ne reaguje NIKAD, osim kad je neki jado ili deda za volanom, ljudima koji se ne bune, ne trube jer jbg... I onda se pitas jesi li normalan jer ti to nije normalno a svima je normalno... Sta ces među divljim polusvijetom

Ja ti garantujem da mu nije prvi put da vozi ovako. I koliko je ovakvih u gradu, a policija sjedi, eventualno radar pored ceste u Zenici.
Povozas se pola sata po sarajevu i vidjet ces vise bahatosti nego ikad u zivotu. Zasto? Zato sto im niko nista ne moze.

U kuci je roditelj nadlezan, van kuce policija.
sheilak

#22152 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sheilak »

Alfons Kauders wrote:
sheilak wrote:Vozac ako je prezivio objesit ga na sred tarcina odakle su navodno svi da ljudi vide ko je kriv za smrt 2-3 ljudi ili koliko je vec poginulo (r)
Kad bi ga objesila, brude bi mu dosle odati pocast i napraviti neki spomenik ili mural... Tako da ni ta ideja ne pije vode
Mlad je on da bi imao brude kao zan vedran i sl
Ako dodju njima samo uruciti kazne (r)
noviclan

#22153 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by noviclan »

Alfons Kauders wrote:Kakve ba gume, felge i tuning? To neko stvarno misli da bi ishod bio drugaciji da je auto imalo 2-3cm uze i novije gume? Mozda bi... Mozda bi se juce iskljucili s autoputa i mirno usli u grad...

A mozda bi onda do grada opet napravio pizdariju jer gume nisu uzrok udesa? Mozda bi usput ubio jos dvije djevojke na pjesackom poput Sefica?

Koji je vama kurac?! Nisu krivi ni tjuneri, ni BMW, ni gume, vec ljudski faktor. Kriv je onaj za volanom, krivi su oni koji su mu dali ovakav auto u ruke.

Cure nisu krive za udes, nastradale su kao putnici. Nazalost, i one su donijele losu odluku koja ih je kostala zivota, i to svima treba biti lekcija. Debili ce uvijek ginuti u autima, bilo da voze Golfa dizel ili BMW M... Ali ja bi radije da takvi ginu sami, bez putnika.

Djevojke su krenule u ludu voznju i provod u brudinom novom dzipu. Niko ih nije tjerao niti oteo. I ja sam kao klinac u par navrata stjerao vozaca u kurac i izasao iz auta. Poznanik je svom najboljem prijatelju razbio zvalje jer je divljao dok je vozio njega i djevojku. Ja sam jednom s vikendice na brdu pjehe pici u grad u 4 ujutru jer sam odbio sjesti u auto s nadrogiranim degenericima... (Srecom oni su tad samo sletili u jarak, bez ozljeda)

Ukratko - ako svojom voljom sjednete u auto s idiotom za volanom, snosite dio odgovornosti za eventualne posljedice, bilo da vam je 18 ili 38 godina.

Djece nema. Ako je vozac ziv, ako ga osude na 40 godina, to opet nece vratiti tu djecu, niti ce biti pouka ostalim brudama u BMW-ima. Sociopate zaboli kurac. Njima ce ovo biti duhovita tema za trac uz nargilu i njih nista nece promijeniti, osim bandere u koju udare. Suvisno je gubiti vrijeme na njih, ali roditelji bi se mogli barem malo potruditi da djeci objasne zasto takvi pacijenti nisu dobro drustvo za njihove sinove i kceri.

Ako i roditelji misle da su brude sasvim ok i da je sve ovo zbog sirokih guma, onda nista.
Glavni uzrok su ovdje pickice ne bi ga on toliko tiskao da njih nije bilo u automobilu realno gledajuci jbg dokazivanje-kurcenje
sheilak

#22154 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sheilak »

Pade mi napamet sta li su pricali prije udesa da li su mu govorile uspori i sl
Tacno bi trebalo crne kutije stavljati u auta i kad se prekoraci brzina od 150 da snima (r)
Alfons Kauders

#22155 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

mk ultra wrote:

Sve vise je djece pa i odraslih koji nekaznjeno prolaze u svemu.
Ako mene pitas, krivac br. 1 je policija. Neko ko nije navikao da mu se kaze "Ne moze", ili "ima i kazna za tvoje ponasnje" iskusavat ce krajnje limite u svemu... Pa i u kuci među roditeljima a i na cesti.
Svaki dan sam na cesti pofine kilometraze i nagledam se milion situacija. I svima je to normalo, i policiji koja ne reaguje NIKAD, osim kad je neki jado ili deda za volanom, ljudima koji se ne bune, ne trube jer jbg... I onda se pitas jesi li normalan jer ti to nije normalno a svima je normalno... Sta ces među divljim polusvijetom

Ja ti garantujem da mu nije prvi put da vozi ovako. I koliko je ovakvih u gradu, a policija sjedi, eventualno radar pored ceste u Zenici.
Povozas se pola sata po sarajevu i vidjet ces vise bahatosti nego ikad u zivotu. Zasto? Zato sto im niko nista ne moze.

U kuci je roditelj nadlezan, van kuce policija.
Policija je postala kolekcija uniformisanih pickica koje pljuje i samara ko stigne. Sami su si to napravili, pa ih ne zalim. Proljetos sam upravo u Sarajevu dozivio debilnu scenu s drotom, kad je centar bio blokiran radi posjete onog turskog ministra.

Drot regulise saobracaj, ja krenem preci cestu, a on u po frke izadje iz raskrsnice i nadrkani lik starta preko pjesackog ispred mene, skripe gume, i prodje bukvalno tek do sljedeceg semafora 40 metara dalje.

Ostali stoje, cekaju da predjemo ja i neke dvije curice...

Predjemo i ja pitamo drota: "Hoces sad legitimisati i kazniti onog kretena sto me umalo zgazio, ili da mu ja odem odvaliti retrovizor dok je jos na semaforu"

Okrene se i podje prema meni, fol zajeban: "Ne mozes se ti tako meni obracati, sto si prelazio ulicu..."

"Momak, nisam ja za tebe 'ti', nego 'vi gospodine'. Prelazio sam ulicu na pjesackom dok si ti regulisao saobracaj, jebo ga ti!"

Drot zastane, dvoumi se: "Ali ja sam tad vec izasao iz raskrsnice..."

"Jesi kad smo mi bili na pola pjesackog! Uvijek vam neko drugi kriv kad ispadnete picke, jel tako? E pa tako cu se onda i ja odnosit prema tebi. Haj sad mrs!"

Frajer se okrene na peti i ispari da mu se raja okolo ne smije. Eto ti nase murije u par crta, pickica do pickice.
Alfons Kauders

#22156 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

noviclan wrote:
Alfons Kauders wrote: Ako i roditelji misle da su brude sasvim ok i da je sve ovo zbog sirokih guma, onda nista.
Glavni uzrok su ovdje pickice ne bi ga on toliko tiskao da njih nije bilo u automobilu realno gledajuci jbg dokazivanje-kurcenje
Hormoni su vjerovatno odigrali veliku ulogu. Ruzno je to reci, ali da je bio sam u autu, mozda bi vozio ko po jajima, da ustedi gorivo, da mu ostane koja markica vise za kredu i nargilu.

Ovako poginuse dvije cure samo da bi debil ispao frajer.
made_in_sarajevo

#22157 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by made_in_sarajevo »

Epilog nesreće kod Sarajeva: Tri djevojke poginule, vozač i još jedna putnica teško povrijeđeni
http://www.klix.ba/clanak/180630006

Eto bruda ce ostati u kolicima, zrtva garant nema veze sto je i tablice ukrao
Crvene_brigade

#22158 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Crvene_brigade »

Strašno! Epilog nesreće kod Sarajeva: Tri djevojke poginule, vozač i još jedna putnica teško povrijeđeni.

Nakon jučerašnje stravične nesreće na Sarajevskoj zaobilaznici, u kojoj su poginule dvije ženske osobe, iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo saopćeno je da je na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu sinoć preminula i 17-godišnjaka putnica.

Na autoputu A-1 Sarajevo-Zenica, jučer oko 18:25 sati, u smjeru Vogošćanske petlje dogodila se saobraćajna nesreća gdje je došlo do skretanja automobila u desnu stranu van autoputa te udara u zaštitnu metalnu ogradu i metalni stub, nosač saobraćajne signalizacije.

U saobraćajnoj nesreći učestvovalo je neregistrovano motorno vozilo marke BMW-X5 koje je na prednjoj strani imalo nepripadajuće registarske oznake 689-M-155, a na zadnjoj strani također nepripadajuće registarske oznake 669-E-I55. Vozilom je upravljao E.A. (1998.) iz Sarajeva, a iz policije navode da su na mjestu nesreće smrtno stradale putnice iz vozila BMW I.A. (2000.) iz Sarajeva i N.N. (2001.) iz Sarajeva. Smrt djevojaka u 19:01 sati konstatovana je iz ZZHMP Sarajevo, a tijela su prevezana u prosekturu "Bare" gdje će se obaviti obdukcija po naređenju tužioca.

Teške tjelesne povrede opasne po život zadobila je i O. L. (2001.) iz Sarajeva, a koja je sinoć prevezana na ukazivanje ljekarske pomoći u Opću bolnicu "Prim.dr. Abdulah Nakaš" odakle je sanitetskim vozilom prevezena na KUM UKC, gdje je prilikom ukazivanja ljekarske pomoći u 20:05 sati konstatovana smrt.

Iz MUP-a je saopćeno da je teške tjelesne povrede opasne po život zadobila O. A. (2000.) iz Sarajeva, koja je zadržana na liječnu na Klinici na anesteziju i reanimaciju KCUS-a.

Teške tjelesne povrede (fraktura pršljenja lumbalnog dijela kičme i fraktura nosne kosti) zadobio je i vozač BMW-a koji je zadržan na liječenju u Općoj bolnici.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu koji je zajedno s uviđajnom ekipom MUP-a KS, stalnim sudskim vještakom saobraćajne struke i stalnim sudskim vještakom mašinske struke izašao na mjesto saobraćajne nesreće te rukovodio uviđajnim radnjama.
Last edited by Crvene_brigade on 30/06/2018 09:18, edited 1 time in total.
isx

#22159 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by isx »

Neregistrirano vozilo sa dvjema različitim tablama naprijed i nazad. :roll:
vješalica

#22160 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

U saobraćajnoj nesreći učestvovalo je neregistrovano motorno vozilo marke BMW-X5 koje je na prednjoj strani imalo nepripadajuće registarske oznake 689-M-155, a na zadnjoj strani također nepripadajuće registarske oznake 669-E-I55.
Jer registracija je za fičkice
vješalica

#22161 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

isx wrote:Neregistrirano vozilo sa dvjema različitim tablama naprijed i nazad. :roll:
Pa ako je 4.4 motorcina ubacena u taj pokretni mezar onda je.logicno da nece registrovat auto jer je zesca fukarascina
Isto kosto je i dusevna i mentalna fukara kad je spao da ono smece od auta voza
emmir1

#22162 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by emmir1 »

Strašno, ogromna tragedija.

Učiti djecu da u auto ne sjedaju sa bilo kim.

Ovo se nažalost redovno dešava i budala uvijek ima, sve što svi možemo uraditi jeste pokušati zaštiti svoje bližnje, najprije savjetima i razgovorima.

Na cestama neka nam je Bog na pomoći i da nas sačuva ovih ubica.

Škola svima da uvijek pustimo nogu sa gasa, posebno kada je kiša.
zateznistub

#22163 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zateznistub »

vješalica wrote:
U saobraćajnoj nesreći učestvovalo je neregistrovano motorno vozilo marke BMW-X5 koje je na prednjoj strani imalo nepripadajuće registarske oznake 689-M-155, a na zadnjoj strani također nepripadajuće registarske oznake 669-E-I55.
Jer registracija je za fičkice
Znači sa 18 godina si spreman voziti ne registrivano vozilo sa ukradenim tablicama...na šta bi bio spreman sa 35?
Muuky

#22164 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Muuky »

Ne daj Bože nikome !!
Hajlac

#22165 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Hajlac »

To s X5 je gotovo identicna situacija onoj od cini mi se prosle godine kad je izmedju Blazuja i Ilidze vozac izasao gotovo neozlijedjen iz smrskanog auta koji je uzeo testirati dok je takodje bio stavljen na prodaju na OLX, dok je suvozac - prijatelj mu na mjestu ostao mrtav - citava desna polovina auta je bila presjecena frontalnim udarom u bankinu :roll:

Takodje bilo neko bijesno auto...

Zna li neko da li je taj "test vozac" kojim slucajem zavrsio u zatvoru zbog ubistva iz nehata divljanjem po autoputu?
Last edited by Hajlac on 30/06/2018 09:36, edited 2 times in total.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#22166 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bitanga_sa_otesa »

zateznistub wrote: Znači sa 18 godina si spreman voziti ne registrivano vozilo sa ukradenim tablicama...na šta bi bio spreman sa 35?
spremna je ta neodgojena stoka s polumozgom i sa 18 na sve ...vjeruj...
kokuz_sa

#22167 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kokuz_sa »

vješalica wrote:
isx wrote:Neregistrirano vozilo sa dvjema različitim tablama naprijed i nazad. :roll:
Pa ako je 4.4 motorcina ubacena u taj pokretni mezar onda je.logicno da nece registrovat auto jer je zesca fukarascina
Isto kosto je i dusevna i mentalna fukara kad je spao da ono smece od auta voza
Sa OLX
Ima 2 oglasa..sadasnje stanje auta je Plin i novi jaci motor

A oglas br dva

"Prodajem bmw x5 4.4i motor koji je presao 120000 motor ipravan moguce sve provjere. Motor je benzinac sa 210 kw
Prije 3 mj izvadzen iz auta jer u auto je ubacen jaci motor. Motor je 2005 godiste. Sve informacije u pp. Odgovaraju zamjene.
"
SmokingMan

#22168 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by SmokingMan »

Daj bože kakve policijske države sa strogim zakonima.
zateznistub

#22169 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zateznistub »

bitanga_sa_otesa wrote:
zateznistub wrote: Znači sa 18 godina si spreman voziti ne registrivano vozilo sa ukradenim tablicama...na šta bi bio spreman sa 35?
spremna je ta neodgojena stoka s polumozgom i sa 18 na sve ...vjeruj...
Ne mogu da vjerujem...sa ovoliko godina nisam znao gdje sam šupalj, da ne pominjem da mi je očeva slika bila pred očima kad bi uradio kakav belajcic misleći u glavi šta bi bilo da on sazna a znao bih da bi me komplet rasklopio da sazna
vješalica

#22170 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

To su roditelji koji djecu vole tako da im pustaju sve da rade sta hoce...od smrti se ne moze pobjeci,ali roditelji moraju i trebaju da znaju da svoju djecu ne smiju pustati da sjedaju u auta koje voze kreteni,kriminalci i olos
Danas se sve sazna pa i kakav je ko,prema tome...ovo su sve propusti u podizanju djece,gotovo je sada bilo sta laprdati
Cookie85

#22171 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Cookie85 »

Tuga... :sad:

Ali u BiH nema kulture u saobracaju nikako! Kao sto je neko rekao ili neko vozi 20km/h na autoputu pa ugrozava saobracaj ili 200km/h

Prosle godine kad sam dolazio u SA na autoputu, prvo u tunelu ogranicenje 100km/h, ja vozim 110km/h lik me prestize u tunelu :shock:
hajd ok, prodjem tunel ubrzavam, ima dva auta u desnoj traci voze sporije, prilazim i prestrojavam se u lijevu, lik pise poruku, prelazi u lijevu traku, ja kocim i sviram mu, on uspori na 50km/h, lik u desnoj isto tako vozi, pa njih dvojica otvorili prozor i pricaju! A ne kontaju kad se neko zaleti sa 130+ km/h ne moze odmah skontati da ovaj idiot u LIJEVOJ traci ide 50 i kad skonta moze biti kasno!

Tako su peglali na AUTOPUTU dok ih nisam preko zaustavne pretekao, kontam jebat ih nek ih neko naguzi ko se zaleti!

1. Auta im ne bi trebala proci tehnicki obojici (zahrdjala limarija, razlicite boje auto, lijevom autu stop svjetla ne rade itd.)
2. ugrozavanje saobracaja (prespora vozna na autoputu, sto se u Europi plati kazna kad vozis dosta vise ispod dozvoljene voznje pogotovo u lijevoj traci)
3. pisanje poruka tokom voznje
4. u desnom autu nije bio vozac vezan, u lijevom autu ne znam, nisam vidio

npr. da sam ja isao 150+km/h kao sto je ovaj sa x5 sto se zalijepio u banderu, vjerujem da bi slicno tako bilo, da se sklonim da me ne udari pri toj brzini lako izgubiti kontrolu i cao, prva stvar koja me moze zaustaviti je moja!

Druga stvar vezano za policiju

Kod Kiseljaka, ogranicenje 40km/h ima dva lezeca policajca (ne znam kako se zove ulica, ne znam ni da li ima naziv), policija stoji poslije drugog lezeceg policajca, sakrili se kao da je rat.
Auta bez reg. tablica prolaze, prelaze preko lezecih kao da nema nista na cesti, sarena auta, raspadaju se, vjerujem i da su pola auta ne registrovana.
Mene drot zaustavlja i napada me! dere se na mene kako mogu tako voziti, ja ga gledam zbunjeno, jer stvarno nisam kontao, vozio oko 30km/h, vezan.. ne kontam sta sam pogresno uradio. Pitam ga u cemu je problem i sto se ponasa drsko? ( prvo sam pomislio da je neko dijete htjelo preci ulicu ali ja nisam vidio, umoran od voznje... svasta mi prolazi kroz glavu) kad genijalno drot kaze ostale mi maglenke upaljene!

Kad sam se poceo smijati, rekoh ti se tako ponasas zbog toga?? napisi kaznu i gotovo, sta se deres ovde...

Pa pretres, trazi dlaku u jajetu i kad me je poceo nervirati (zbog njegovog ponasnja), rekoh ja odoh, ti ili me hapsi ili odjebi! jos trazio da mu se potpisem na kazu rekoh nije problem, napisao "pusi kurac", uzeo dokumente i rekao za ovu kaznu me slobodno zovi da dodjem na sud jer zbog TEBE ja je nikad necu platiti!!

poenta ovog pisanja je da ustvari nase ceste , drotovi koji su glupi ko kurac (cast izuzetcima) , korupcija cak i roditelji koji daju novopecenom vozacu auto od 150KS da se kurci, krivi za udese i pogibije
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#22172 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bitanga_sa_otesa »

zateznistub wrote: Ne mogu da vjerujem...sa ovoliko godina nisam znao gdje sam šupalj, da ne pominjem da mi je očeva slika bila pred očima kad bi uradio kakav belajcic misleći u glavi šta bi bilo da on sazna a znao bih da bi me komplet rasklopio da sazna
ma nisu mi padale takve stvari na pamet kad sam bio tih godina...a i sad gledajuci ove debile ,vidim da sam bio pametniji sa 17 nego neki sada sa 25 godina...
zateznistub

#22173 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zateznistub »

vješalica wrote:To su roditelji koji djecu vole tako da im pustaju sve da rade sta hoce...od smrti se ne moze pobjeci,ali roditelji moraju i trebaju da znaju da svoju djecu ne smiju pustati da sjedaju u auta koje voze kreteni,kriminalci i olos
Danas se sve sazna pa i kakav je ko,prema tome...ovo su sve propusti u podizanju djece,gotovo je sada bilo sta laprdati
Ne
Nikome ne priznajem da voli svoje dijete više nego ja svoju!
Ali isto tako, zna se šta može a šta ne...
Last edited by zateznistub on 30/06/2018 09:48, edited 1 time in total.
SmokingMan

#22174 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by SmokingMan »

Roditelji su krivi,a određen dio njih je na žalost samo loš primjer svojoj djeci.
salik79

#22175 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by salik79 »

Mozete tek zamisliti stanje amortizera u onoj sklopociji :-)
Post Reply