Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
vegass

#22151 Re: Utakmice.

Post by vegass »

emigrazione wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Jebite me sad, razapnite me, ali meni se ovih zadnjih 15min zgadilo.
Nemaju snage, nema klupe, Cala isao na sigurno nije glup da umjesto Ahmetovica, da je najgori, uvede Bekica....nemamo klupe jebiga, onaj umjesto Crnova uvede Zakarica, Cala ima nekakvog Lelica...
.
sole2mio

#22152 Re: Utakmice.

Post by sole2mio »

gold'n'brown wrote:Ako nemas koga ubaciti bolje je imati juniore na klupi. Ne bi Andjusic bio nista losiji od Hebibovica i Crnkica. Crnkic u blok staje Ahmetovicu i jos mase nesto rukama.
:thumbup:
Normalno, imas igraca vise, znaci mogo je nesto pokusat, al izgleda da nije htio riskirat, gotovo je sad, po mom misljenju trebao je ranije nesto ubacit , jbg mi smo europu svakako izborili a ovdje si bar kad smo imali igraca vise mogao nesto pokusat,
Alfa159

#22153 Re: Utakmice.

Post by Alfa159 »

Dakle da bogdom ovo nisam gledao.
Onog Hebibovica treba meljo da placa ne mi, lik je fulo karijeru i nek ide u 100PM i sve sto je avaj do sada uradio, vidjelo se veceras ko je i sta.
Cala da nema povjerenja u Saida 10 min ili da invalid nemoze odigrati 10 min, sta ce ti na klupi, stavi juniora ljepse je vidjeti.
Cala RAZOCARENJEEEEEEEEEE Tesko.
Duljevic veceras najboljiiiiii.
Sve u svemu sranjeeeeee!
SmokingMan

#22154 Re: Utakmice.

Post by SmokingMan »

Zadovoljan sam zalaganjem,samo onaj zicer.....I opet,utakmica bi eventualno nakon tog gola sigurno imala drugačiji tok.

Jao,valja im u Srijedu igrati,imam utisak da će do tada pola njih biti u grčevima,jebeno ubitačan tempo.

Samo nikako ne ide na dobro ono forsiranje Harisa,pa hebem ga ne može sam nositi pola tereta na plećima.
Raigor Stonehoof

#22155 Re: Utakmice.

Post by Raigor Stonehoof »

Duljevic je fakat dobro odigrao. Steta, steta, tako blizu a tako daleko :roll:
Tomahawk11
Globalni moderator

#22156 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Neki izgleda prvi put gledaju ovo FKS....pa Hebibovic je redovan kad je u pitanju fulanje zicera, protiv Radnika je imao dva puta situaciju na petercu i on u golmana i rahljavo...al je dosad davao ove odbitke, medjutim, ocito se ovaj put usro i to je to.
Dinostula

#22157 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

0:0 koji sok za sve ljubitelje fudbala. Stvarno nezapamceno da jedan derbi zavrsi tim rezultatom. :P
A za one koji kazu da je Cala pogrijesio jer nije nista mijenjao neka ne lupaju gluposti.
Andjusic,Bekic,Liivak i ovaj Lelic nemaju kvalitet ni da budu rezervni igraci a ne da igraju za prvi tim.
A pojedinici koji prizivaju Husejinovica ocigledno prate svaku desetu utakmicu Sarajava cim ne kontaju da je lik samo maskota koja sluzi za snimanje reklama te da najavi tekmu preko dzambo plakata. Lik je tu samo radi fazona. Zadovoljan prije svega igrom i zalaganjem i kolicinom sansi.Ostaje zal za fulama Hebibovica, ono je morao pogoditi ali sta je tu idemo dalje igrati pa sta bude.
Grean

#22158 Re: Utakmice.

Post by Grean »

Mislim da ti lupas gluposti.

Nema trenera na svijetu kojem trebaju tri boda i ima igraca vise 15 minuta, protivnik izvodi centralnog ofanzivnog veznog i uvodi stopera da istog momenta ne bi podigao napadaca pa taman da udje na stakama.

Za koga je ostavio Ivetica i Sarica nakon izlaska Zebe, da cuvaju zrak?
Alfa159

#22159 Re: Utakmice.

Post by Alfa159 »

Niko me ne moze ubijediti da Said ne moze odigrati 10 Min!!!
A ako je maskota, onda je skupa maskota i onda se navijace Sarajeva drzi da dobro retardirane.
emigrazione

#22160 Re: Utakmice.

Post by emigrazione »

Normalno da je maskota, navijaci su ga trazili, navijaci su ga dobili...nema kukanja nakon jebanja :jok:
internazionale

#22161 Re: Utakmice.

Post by internazionale »

emigrazione wrote:Normalno da je maskota, navijaci su ga trazili, navijaci su ga dobili...nema kukanja nakon jebanja :jok:

:thumbup:

Ono sto je Said "odigrao" protiv Mladosti u srijedu, mogao bih i ja u farmerkama
Muhamed Đakmić

#22162 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

Mogli ste bar pogledati klupu. Bekić nije bio ni na klupi.
Logovan

#22163 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Opet remi. :D :run:

Šteta zbog propuštenih prilika. Ahmetović na početku utakmice, Hebibović dva puta, itd. :-) Ko je ono šutao prije nego što je Hebibović fulio cijeli gol? Levat sudija ne svira čist penal nad Duljevićem.

Zadovoljan sam koliko toliko igrom, nije bilo toliko loše. Samo smo trebali biti hrabriji. Čala ne voli baš napasti jače protivnike.
internazionale

#22164 Re: Utakmice.

Post by internazionale »

I za mene je ne igranje Bekica cudno, kontam on je obicno dobro spreman i pokretan
Od Crnkica sam ocekivao vise, ne samo veceras
Zivim u nadi da ce Hebib zabiti neki vazan gol i s terena mi pokazati srednji prst
animus

#22165 Re: Utakmice.

Post by animus »

Nije lose ovo bilo. Moglo je bolje ali moglo i losije. Trebamo biti ipak zadovoljni. Sad oni nama dolaze i treba im navijace blokirati kao i oni nase. Pa da vide kako je proriv citavog stadiona. Nasi igraci su nakon ovog derbija postali puno jaci. Hebib je flop ovog meca ali iskupit ce se on nadam se vec u kupu. Dulja jednostavno level iznad ove lige. Igracina kakvog nije odavno bilo na nasim terenima.
Dinostula

#22166 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

Grean wrote:Mislim da ti lupas gluposti.

Nema trenera na svijetu kojem trebaju tri boda i ima igraca vise 15 minuta, protivnik izvodi centralnog ofanzivnog veznog i uvodi stopera da istog momenta ne bi podigao napadaca pa taman da udje na stakama.

Za koga je ostavio Ivetica i Sarica nakon izlaska Zebe, da cuvaju zrak?
Halo Murinjo. Ko da ti narpavi bolan ne bio preokret ? Pa ti klupe nemas iz glave. Imas 11 prosjecnih igraca gdje su ti Hebibovic i Crnkic glavna krila.
Jednom treba 10 sansi da zabije a drugi osim brzine nema nikakvog drugog kvaliteta.Cala nije lud zna sa kakvim kadrom raspolaze i da je uveo ne znam koga od ovih sa klupe nista se ne bi promjenilo na terenu.Liivak i Andjusic ne mogu mijenajti ovu dvojicu, Husejinovic sam od sebe mrtav a Bekic ne bi svakako nista uradio.
strong69

#22167 Re: Utakmice.

Post by strong69 »

Bekic nije bio na klupi. :D
north

#22168 Re: Utakmice.

Post by north »

Ne znam šta bih rekao, remi bi potpisao prije početka tekme uz uslov da se prođe u finale kupa...Nekako su u boljoj poziciji bili prije tekme, njihova pobjeda znači naš kraj to bilo +6 teško bi to bilo ganjati do kraja,, i s te strane oni ne mogu biti zadovoljni ma šta pričali, plus domaći teren, 100% domaća publika, generalno imaju bolu atmosferu i nabrijanost u i oko kluba zadnje vrijeme, veći fond igrača i klupa, tako da sve su to neki faktori zbog kojih sam mislio da remi nije loš, koliko god da gledajući poziciju na tabeli ne odgovara puno...Ali kad pogledaš 2-3 stvarno dobre situacije, onda ostaje žal što se nisu uzela 3 boda....Ono što mene vise brine je da mi uvijek utakmicu nakon derbija očajno igramo i često kiksamo, mislim da statistika nam ne ide baš u prilog zadnjih godina, tako da me strah revanša u kupu a rezultat negativan a po meni bitnija utakmica od večerašnje..Kako god nije toliko očajno, ali daleko da sada treba ko biti nešto posebno zadovoljan...utakmica protiv Mladosti će pokazati koliko smo dalje u igri i sa kakvom atmosferom guramo dalje..
Grean

#22169 Re: Utakmice.

Post by Grean »

Muhamed Đakmić wrote:Mogli ste bar pogledati klupu. Bekić nije bio ni na klupi.
Do mene je, fulio sam taj detalj ali to ga ne vadi da je ispo' ziheras.

Nema opravdanja da u onom odnosu snaga gura do kraja sa dva defanzivna vezna i ne pokusa apsolutno nista da iskoristi prevagu i to sto Zebe nema na terenu.
Grean

#22170 Re: Utakmice.

Post by Grean »

Sto se njih tice njima je Stevanovic pola tima i tesko ce nadoknaditi njegov odlazak.
Dinostula

#22171 Re: Utakmice.

Post by Dinostula »

Grean wrote:Sto se njih tice njima je Stevanovic pola tima i tesko ce nadoknaditi njegov odlazak.
Isto vazi i za nas kad ode Duljevic ekipa ce biti gora 10 puta nego sto je sada.
Grean

#22172 Re: Utakmice.

Post by Grean »

Dinostula wrote:
Grean wrote:Sto se njih tice njima je Stevanovic pola tima i tesko ce nadoknaditi njegov odlazak.
Isto vazi i za nas kad ode Duljevic ekipa ce biti gora 10 puta nego sto je sada.
S tim da jos postoji nada za Duljevica.

Eh da je kakvih ludih para kao kad se davalo za razne zvijezde pa da mi ovom ponudimo koliko trazi menadzer pusilo bi im se iz usiju da predje kod nas. A stvarno je klasa igrac za ove lige.
Maharadza

#22173 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

Dinostula wrote:
Ma bez Dulje mi golu nećemo prismrditi bez obzira na protivnika, kamo li akcije odigrati. Neka nam je Bog na pomoći ako Dulja ode a ne dovedu adekvatnu zamjenu. :run:
Tomahawk11
Globalni moderator

#22174 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Joj, sta je Hebib promasio...jos sebi ne mogu doci :roll:
Nadzorna_ploca

#22175 Re: Utakmice.

Post by Nadzorna_ploca »

Boli me kita kakvi smo, plavu nejac uvijek očekujem da razguzimo. Posebno kad imamo igraca više. Ništa ne bi izgubio da je rotirao malo, stisnuo na kraju pa makar i sa tim juniorima na klupi. Smeta mi ziher pristup i tacka.

Inače momci su se borili i svaka čast na tomeHebib je ograjso. :mrgreen:
Post Reply