Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hvala momci zlatni ste, mada sam regulisao na drugom mjestu
Pa reci gdje si da i drugi znaju ubuduće
Je li jos vozas Lanciu Thesis?
U Lukovom polju znaci ne kod onoga Hodzica sa desne strane iz pravca buvljaka, nego se nastavi pravo mozda nekih stotinjak metara, i sa lijeve strane ima natpis, ne moze se fulit, pise auspuh servis.
Nagodan neki frajko, a nije mu guzva bila, sto je meni najvaznije bilo, jer je zahvat od 5 minuta u pitanju.
Throttle wrote:Lybru i Kappu kupe, a Thesisa se sjeti pocesto navecer pa se probudi znojan
...a da se osvrnem glede Kerima ...imao sam prije nekih 15-tak godina saobracajku.Dogovorili se za cijenu , da bi pri preuzimanju vozila rekao sasvim drugu cifru ...tu je polozio
Ima li ovdje elemenata vandalizma? Dokumentovano, snimljeno, objavljeno, sa licima i imenima aktera... policija ne reaguje???
Ljudi da li je do mene ili ovo fakat treba sankcionisat...pa jbt da meni uradi ono sa sladoledom dok sjedim sa djetetom ja bi ga upucao...i odlezao...zar ne treba djelovati preventivno???
POLICIJA???
Norm wrote:Ima li ovdje elemenata vandalizma? Dokumentovano, snimljeno, objavljeno, sa licima i imenima aktera... policija ne reaguje???
Ljudi da li je do mene ili ovo fakat treba sankcionisat...pa jbt da meni uradi ono sa sladoledom dok sjedim sa djetetom ja bi ga upucao...i odlezao...zar ne treba djelovati preventivno???
POLICIJA???
Više njih.
Ugrožavanje sigurnosti, pokušaj pljačke, vandalizam - oštećenje javne imovine.
Sve dokumentovano i nadam se da će ih ovi akteri sa druge strane prijaviti.
Casual's wrote:
Više njih.
Ugrožavanje sigurnosti, pokušaj pljačke, vandalizam - oštećenje javne imovine.
Sve dokumentovano i nadam se da će ih ovi akteri sa druge strane prijaviti.
...a ako ih niko ne prijavi policija nece reagovati??? Znaci samo uzimaju pare za pojas, sijalice ili slep sajlu???
Meni se čini da ova dvojica lavova nisu svjesni kako je narod nadrkan i kako ljudima uopšteno malo fali da eksplodiraju, danas-sutra će naletit na nekog i zažalit će za sva vremena.
Ideja je onako, iskreno nije loša, ali zafrkancija mora bit na mjestu. Ne možeš glumit Remi Gaillarda u Zenici i Bosni uopšteno.