Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
Mega Man X
#22126 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Najgore je ono kad skineš neku pjesmu, ne moraš čak ni puno pojačati a ono kvaliteta znači boli glava, istom nakon toga ide nek pjesma koju moraš baš odvrnuti da bi se išta čulo. 
- Raigor Stonehoof
#22127 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ne spominji mi slusalice, selotejp na tri mjestaavaks wrote:Ti sa svojim skupim slušalicama i dobrom zvučnom možeš osjetiti razlikuRaigor Stonehoof wrote:ma ja ga jebem ko cuje te razlikehalali averuse, preseravas se
Obični smrtnici i ne baš
- ferratilis
#22128 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
OG.ana 99. godiste, vec zaradio preko 500 000 dolara od Dote, bez Kijeva
Odo uradit uninstall 
- Raigor Stonehoof
#22129 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jebla me dota, citav vikend provedoh gledajuci Kijev
SumaiL je u februaru napunio 18, a zaradio je oko 2 i po miliona
offtopic, naletih na netu:

SumaiL je u februaru napunio 18, a zaradio je oko 2 i po miliona
offtopic, naletih na netu:
When I was in high school and Final Fantasy VIII came out a friend of mine told me that if I waited long enough after the ending credits the game would come back up in free roam mode and I could go to the school at the beginning of the game and sneak into the girl's locker room and watch the two main female characters have sex in the girl's locker room. I waited for like 2 hours before I was called for dinner and got yelled at for being late. My friend lies a lot.
- derion
#22130 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sjebaše temu ovi e-sports padobranci. Umjesto o igrama, mi o takmičenjima, timovima i dolarima. To je isto kao da imamo temu o satovima, a diskutujemo o nekakvom obskurnom sajmu bižuterije na jugu Šri Lanke.
- Raigor Stonehoof
#22131 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pasa moj, ako ti se ne cita, imas fino add foe. postedi nas pametovanjaderion wrote:Sjebaše temu ovi e-sports padobranci. Umjesto o igrama, mi o takmičenjima, timovima i dolarima. To je isto kao da imamo temu o satovima, a diskutujemo o nekakvom obskurnom sajmu bižuterije na jugu Šri Lanke.
-
febo_acm
#22132 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
derion wrote:Sjebaše temu ovi e-sports padobranci. Umjesto o igrama, mi o takmičenjima, timovima i dolarima. To je isto kao da imamo temu o satovima, a diskutujemo o nekakvom obskurnom sajmu bižuterije na jugu Šri Lanke.
Kako je to isto? Ja ne vidim nikakvu slicnost. Ovdje mnogo ljudi igra wow, dotu, mobu, lol... Naravno da je interesantno kada se cuje kako neko moze i zaraditi od toga.
Hoces da kazes da su ove igre bizuterija u tvom kontekstu ili sta?
- derion
#22133 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa, u biti, da.febo_acm wrote:derion wrote:Sjebaše temu ovi e-sports padobranci. Umjesto o igrama, mi o takmičenjima, timovima i dolarima. To je isto kao da imamo temu o satovima, a diskutujemo o nekakvom obskurnom sajmu bižuterije na jugu Šri Lanke.
Kako je to isto? Ja ne vidim nikakvu slicnost. Ovdje mnogo ljudi igra wow, dotu, mobu, lol... Naravno da je interesantno kada se cuje kako neko moze i zaraditi od toga.
Hoces da kazes da su ove igre bizuterija u tvom kontekstu ili sta?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#22134 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jok, pisat ću o singleplayeru, prekucaš za dva dana i ćao 
- ferratilis
#22135 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Prvo je zabranjena piraterija, sad ce zabranit esports, pa ce onda zabranit i single player. Na kraju ce Chmoljo ostat sam na temi 
EDIT: Mislio sam House, on je zapoceo temu
EDIT: Mislio sam House, on je zapoceo temu
- avaks
#22136 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Teško da i jedan iole solidan RPG možeš prekucat' za par dana ali etoVelkoski wrote:jok, pisat ću o singleplayeru, prekucaš za dva dana i ćao
A PES je svakako bolji od FIFE
- House
#22137 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
grehota je prekucati igru u roku od par dana.
pa ja sam The Witcher 3 igrao oko 4 mjeseca, oćejfio je samo tako.
- thekupus
#22138 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zna li iko moze li Amd Radeon 7670M (katastrofa graficka) pokrenuti ikako Witcher 3?
-
imperator01
#22139 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Vjerovatno moze, al ne zelis takvu igru igrati.thekupus wrote:Zna li iko moze li Amd Radeon 7670M (katastrofa graficka) pokrenuti ikako Witcher 3?
Pogledaj video
http://youtu.be/vrJ330NGjCU
- avaks
#22140 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A imam oko 200h na Skyrimu, samo glavni quest + DLC i nešto Guildova... Da je prekucaš treba ti 500h barem a da ne spominjem modove.House wrote:grehota je prekucati igru u roku od par dana.
Vjerujem da je tako i s Witcherom i Mass Effectom i KOTORom i Dragon Ageom i hejbet sličnih. Jedino kakav speedrun pa da je "prekucaš" za par dana
Ali vala za nešto što sam platio i oćejfim
- ferratilis
#22141 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moze se Witcher 3 preci za 25-30 sati ko igra samo main quest i ignorise sve sporedno, ali main quest je po meni najdosadniji. Side questovi su ono gdje W3 briljira, o gwentu da ne pricam
Jedan od boljih side questova je "A Towerful of Mice", sa svojom zasebnom pricom i mislim da treba jedno sat vremena da se zavrsi i cini se kao igra za sebe. Takvih questova ima vagon
Sto je najbolje, dugo nakon sto predjes igru, sjecas se imena likova i njihovih prica, jer su svi uvjerljivi i unikatni. Anabela, Aleksandar, Graham, Keira itd. imaju svoje motive, tajne, nacin govora i pokrete. Svako selo ima nesto po cemu ga je lako zapamtit. Nijedan igrac ne moze zaboravit onu kafanu na raskrscu gdje se prvi put potuce (ili ne potuce) s vojnicima Nilfgarda (sto ostavlja posljedice na main quest), ili onu arenu na Skelligi koju posjeda duh kukavice koji je izgubio borbu, ili statuu proroka Lebiode u Toussaintu. W3 nije samo prica po sebi, nego i generator mini-prica.
S druge strane, Skyrim ima prelijepu mapu i viste, ali sve to je ispunjeno genericnim gradovima i likovima. Atmosfera je odlicna, ali cim udjes u dijalog s nekim, nista tog lika ne izdvaja od ostalih. Jedini lik kojeg se sjecam je Ulfric, jer je bi sa mnom u kociji na pocetku igre. Borba je isto genericna, svodi se na to iz kojeg ces ugla udarit macem ili da li ces slucajno izgubit stealth. U W3 imas meditaciju prije borbe, spremas napitke i esencije, mazes maceve uljima, biras znake koje ces koristit, onda u borbi imas roll i dodge, donosis odluke u momentu, sve djeluje kao spektakl. Ne kazem da je W3 bolja igra, ali su nasli nacin kako da sve bude dio price, od jahanja konja do borbe sa nekerima.
Nemojte zamjerit, cim neko spomene Witcher, dobijem inspiraciju
Sto je najbolje, dugo nakon sto predjes igru, sjecas se imena likova i njihovih prica, jer su svi uvjerljivi i unikatni. Anabela, Aleksandar, Graham, Keira itd. imaju svoje motive, tajne, nacin govora i pokrete. Svako selo ima nesto po cemu ga je lako zapamtit. Nijedan igrac ne moze zaboravit onu kafanu na raskrscu gdje se prvi put potuce (ili ne potuce) s vojnicima Nilfgarda (sto ostavlja posljedice na main quest), ili onu arenu na Skelligi koju posjeda duh kukavice koji je izgubio borbu, ili statuu proroka Lebiode u Toussaintu. W3 nije samo prica po sebi, nego i generator mini-prica.
S druge strane, Skyrim ima prelijepu mapu i viste, ali sve to je ispunjeno genericnim gradovima i likovima. Atmosfera je odlicna, ali cim udjes u dijalog s nekim, nista tog lika ne izdvaja od ostalih. Jedini lik kojeg se sjecam je Ulfric, jer je bi sa mnom u kociji na pocetku igre. Borba je isto genericna, svodi se na to iz kojeg ces ugla udarit macem ili da li ces slucajno izgubit stealth. U W3 imas meditaciju prije borbe, spremas napitke i esencije, mazes maceve uljima, biras znake koje ces koristit, onda u borbi imas roll i dodge, donosis odluke u momentu, sve djeluje kao spektakl. Ne kazem da je W3 bolja igra, ali su nasli nacin kako da sve bude dio price, od jahanja konja do borbe sa nekerima.
- avaks
#22142 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Witcher 3 je fuj, downgradeovali grafiku, fuj fuj 
- Averus
#22143 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ferratilis wrote:Moze se Witcher 3 preci za 25-30 sati ko igra samo main quest i ignorise sve sporedno, ali main quest je po meni najdosadniji. Side questovi su ono gdje W3 briljira, o gwentu da ne pricamJedan od boljih side questova je "A Towerful of Mice", sa svojom zasebnom pricom i mislim da treba jedno sat vremena da se zavrsi i cini se kao igra za sebe. Takvih questova ima vagon
Witcher 3
- Raigor Stonehoof
#22144 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ferratilis wrote:Moze se Witcher 3 preci za 25-30 sati ko igra samo main quest i ignorise sve sporedno, ali main quest je po meni najdosadniji. Side questovi su ono gdje W3 briljira, o gwentu da ne pricamJedan od boljih side questova je "A Towerful of Mice", sa svojom zasebnom pricom i mislim da treba jedno sat vremena da se zavrsi i cini se kao igra za sebe. Takvih questova ima vagon
ukusi, jebiga
- Averus
#22145 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako izgubiš dovoljno partija GWENT-a, imaš opciju masturbacije da se riješiš stresa 
- SanskiBiser
#22146 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Averus wrote:ferratilis wrote:Moze se Witcher 3 preci za 25-30 sati ko igra samo main quest i ignorise sve sporedno, ali main quest je po meni najdosadniji. Side questovi su ono gdje W3 briljira, o gwentu da ne pricamJedan od boljih side questova je "A Towerful of Mice", sa svojom zasebnom pricom i mislim da treba jedno sat vremena da se zavrsi i cini se kao igra za sebe. Takvih questova ima vagon
Witcher 3

4ti dio da mora praviti dotukao bi ga
- avaks
#22147 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Cyberpunk će da ga raskući hahha
- ferratilis
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#22149 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jeste li se patili na death march težini na witcheru 3?
mislim, ja sam pravi hrčak što se tiče RPG igara, i uvijek skupljam sve iteme što se mogu skupiti i ne trošim ih, nego stalno nešto štekam. često završim igru da mi ostane brdo nepopijenih i neiskorištenih napitaka, krema, micelarnih voda...
i sada na ovoj težini skontam da ipak moram trošiti ako ništa klopu za vrijeme borbe. mada mi se opet ne da puno trošiti
da li nakon nekog vremena postane lakše?
lako mi je sa ljudskim protivnicima, zvijeri su nezgodne, jer su im napadi poprilično koordinisani, a regeneracija poprilično nervira.
elem, iz koliko pokušaja ste ubili onog vukodlaka u podrumu kuće?
i na kojem levelu? 
mislim, ja sam pravi hrčak što se tiče RPG igara, i uvijek skupljam sve iteme što se mogu skupiti i ne trošim ih, nego stalno nešto štekam. često završim igru da mi ostane brdo nepopijenih i neiskorištenih napitaka, krema, micelarnih voda...
i sada na ovoj težini skontam da ipak moram trošiti ako ništa klopu za vrijeme borbe. mada mi se opet ne da puno trošiti
elem, iz koliko pokušaja ste ubili onog vukodlaka u podrumu kuće?
- aditon
#22150 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Chmoljo wrote:jeste li se patili na death march težini na witcheru 3?
i sada na ovoj težini skontam da ipak moram trošiti ako ništa klopu za vrijeme borbe. mada mi se opet ne da puno trošitida li nakon nekog vremena postane lakše?
lako mi je sa ljudskim protivnicima, zvijeri su nezgodne, jer su im napadi poprilično koordinisani, a regeneracija poprilično nervira.
elem, iz koliko pokušaja ste ubili onog vukodlaka u podrumu kuće?i na kojem levelu?