Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da, jer su u Maloj kuhinji autentična bosanska atmosfera i kuhinja.
Piše domaća atmosfera, a ne autenticna bosanska atmosfera i kuhinja.
Ono što se tamo priprema više - manje svi mi jedemo svakodnevno.
Pa ta neće gledati kako se pravi dolma ili burek, jer bi čekali sat vremena da bude gotov ručak.
Da, jer su u Maloj kuhinji autentična bosanska atmosfera i kuhinja.
Piše domaća atmosfera, a ne autenticna bosanska atmosfera i kuhinja.
Ono što se tamo priprema više - manje svi mi jedemo svakodnevno.
Pa ta neće gledati kako se pravi dolma ili burek, jer bi čekali sat vremena da bude gotov ručak.
U pitanju su arapi, a oni tu vrstu atmosfere kao u Maloj kuhinji imaju na svakom ćošku. I ono tamo je sve osim domaće atmosfere, ako ćeš pravo. Ima isti/sličan koncept i u Metropolisu u SCC-u, mogu onda i tamo gledati kako kuhari prave ono što se naruči.
Mala kuhinja je odličan restoran, meni lično imaju najbolju pastu u cijelom gradu, tačno je da jedemo manje-više svaki dan ono što tamo ima u ponudi, ali je daleko od naše domaće kuhinje. Prije svega jer prave jela na fusion principu.
gdje u Sarajevu mogu naci veci i normalan izbor torbica oko struka ili ti ga po normalnom, bubreg? nista kicasto, sminkerski, nego normalno i sportski, nesto na ovaj fazon.
made_in_sarajevo wrote:gdje u Sarajevu mogu naci veci i normalan izbor torbica oko struka ili ti ga po normalnom, bubreg? nista kicasto, sminkerski, nego normalno i sportski, nesto na ovaj fazon.
avetinja wrote:Zna li neko da li još uvijek egzistiraju videoteke u Sarajevu? Sjećam se da su do prije 2-3 godine radile po jedna na Grbavici i Ilidži.
Jesi siguran da su bile bas videoteke prije 2-3 godine, pogotovo na Grbavici?!
avetinja wrote:Zna li neko da li još uvijek egzistiraju videoteke u Sarajevu? Sjećam se da su do prije 2-3 godine radile po jedna na Grbavici i Ilidži.
Ja koliko znam to je sve odavno zatvoreno.
Jesam. Bila je neka videoteka kod OŠ Grbavica 2.
Bila je jedna kod Robota u Hrasnom, ali ne znam da li još egzistira.