Ne, nego mačka koja zna strane jezike.JavierBosnia wrote:Jel vauvau neki cuko ili šta?
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Laplace
#22101 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- nepass1
#22102 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
haman svak ovako ba ovom skretanju, ne znam sta je fazon.JavierBosnia wrote:
Za oduzimanja vozacke i ponovo polaganje..
Antitalenat za voznju, procjena 0 bodova, nije sleper majku mu
- kurty
#22103 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kakvi su ovo TAMici po autoputu ovih dana... Zeleni dobro sredjen i plavi... Po 60 guzeljaju.. Izginut
- nepass1
#22104 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
e jutros me izjeba kamion, nikako prestici. sve vozi 50, gdje god isprekidana ide auto u susret. sigurno nekih 15km vozio iza njega. kolona citava se napravila. prestignem ga i fino i ja 40. bukvalno nakon 20m blica mi da ubrzam.
imao je sigurno pet prosirenja da se skloni a nece papak.
-
radostan dan
#22105 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
hamilton me najviše nervira kod vozača.
- dadoka84
#22106 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
...onda me ništa ne čudi.JavierBosnia wrote:Snimak star 4 godinedadoka84 wrote:U svijetu normalnom imaju trap za kamione koji su ostali bez kocnica. Traka puna sitnog šodora koji zaustavi kamion.
Što se tiče ovih prekršioca poslati link za video u mailu na mup a poslati i na portal klixa nek objave. Kad se onolika hajka digla zbog audija 80 šra reći na ovo.
Ne jebe policija zivu silu, pricao sam nekidan da zaobilaze auto parkiran na sred ceste u traci, ali ga ne kaznjavaju
- Optimist
#22107 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Prosle subote tako na putu za Mostar.nepass1 wrote:e jutros me izjeba kamion, nikako prestici. sve vozi 50, gdje god isprekidana ide auto u susret. sigurno nekih 15km vozio iza njega. kolona citava se napravila. prestignem ga i fino i ja 40. bukvalno nakon 20m blica mi da ubrzam.
Sustignem kolonu od nekih 20-ak auta u donjoj Jablanici. Ispred ide sleper bez cerade natovaren sa nekim ogromnim vrecama. Sve 60-70. Trebam li pominjati da se nigdje nije iskljucio?? Do Mostara je bilo iza mene jos 50 auta.
Tako je produzio pravo prema jugu a ja se iskljucio u Zaliku.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#22108 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
trebao si ga zakocit skroz ,ja im tako jebem majku ,pa onda nek se jebe dok izsalta 8 brzina ispocetkanepass1 wrote:e jutros me izjeba kamion, nikako prestici. sve vozi 50, gdje god isprekidana ide auto u susret. sigurno nekih 15km vozio iza njega. kolona citava se napravila. prestignem ga i fino i ja 40. bukvalno nakon 20m blica mi da ubrzam.
- bitanga_sa_otesa
#22109 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
haman pa sve degenerici ...nepass1 wrote: haman svak ovako ba ovom skretanju, ne znam sta je fazon.
- nepass1
#22110 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zena pocela vristati sta se natezes djete ti u autu (a nemam ni baby on board naljepnicubitanga_sa_otesa wrote:trebao si ga zakocit skroz ,ja im tako jebem majku ,pa onda nek se jebe dok izsalta 8 brzina ispocetkanepass1 wrote:e jutros me izjeba kamion, nikako prestici. sve vozi 50, gdje god isprekidana ide auto u susret. sigurno nekih 15km vozio iza njega. kolona citava se napravila. prestignem ga i fino i ja 40. bukvalno nakon 20m blica mi da ubrzam.
- nepass1
#22111 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
prije 5-6 godina, kisa, prolom oblaka, tri slepera novi pazar tablice jedan iza drugog, voze 30 na sat, nepregledna kolona, niko muda nema ni da pomisli prestici, prvi ja nisam smio. potez negdje pred rogaticu do han stjenica pa ima ona crkva pa one pregledne krivine e tu su se sklonili.Optimist wrote:Prosle subote tako na putu za Mostar.nepass1 wrote:e jutros me izjeba kamion, nikako prestici. sve vozi 50, gdje god isprekidana ide auto u susret. sigurno nekih 15km vozio iza njega. kolona citava se napravila. prestignem ga i fino i ja 40. bukvalno nakon 20m blica mi da ubrzam.
Sustignem kolonu od nekih 20-ak auta u donjoj Jablanici. Ispred ide sleper bez cerade natovaren sa nekim ogromnim vrecama. Sve 60-70. Trebam li pominjati da se nigdje nije iskljucio?? Do Mostara je bilo iza mene jos 50 auta.
jebo sam i sandzak i srbiju i kamion i sve sto mi je na pamet palo.
- bitanga_sa_otesa
#22112 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
vjeruj da njega boli q sta je uradio,sve je to bahata i samoziva marva ...nepass1 wrote: zena pocela vristati sta se natezes djete ti u autu (a nemam ni baby on board naljepnicu), a ne mogu ni da budem toliki papak. ali toliko je on nas nanizao iza sebe, gledao je spiglu zna sta je uradio. jasno je meni da on i ne moze brze, ali kad sam ja spustio na 40 da on nakon par metara blica sto sporo vozim, vise me huja taj bezobrazluk nego sto sam vozio iza njega.
-
kakavdanakneiskustvu
#22113 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa jebali majku, ljudi stvarno nisu normalniskafiskafsnjak wrote:Tragač wrote:Video na temu ne puštanja, do sada pregledan preko 189.000 x...Ovakve nikad ne puštam, taman da mi je otac rođeni ja ga neću pustiti.
bože ti sačuvaj
ja ne znam što im ostali dopuštaju da se uključe,nikako mi to nije jasno,po cijenu nezgode ne bih im pustio
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#22114 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jučer na početku zagrebačke gdje je ono još ostalo jedna traka, stade fiat bravo na sred ceste jedno 15-20m iza kolone na semaforu
Ja ga obiđem
Kad eto ti njega kad je krenuo semafor, pretice nazor, bjesan ulijeće, svira, kako sam mu se ubacio
Frajer je čekao u hladu
Ja ga obiđem
Kad eto ti njega kad je krenuo semafor, pretice nazor, bjesan ulijeće, svira, kako sam mu se ubacio
Frajer je čekao u hladu
- skafiskafsnjak
#22115 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma vecina ide na to,sto ce mi belaj...nisi kriv ali bolje da se ne desi. I ja sam takav.kakavdanakneiskustvu wrote:
ja ne znam što im ostali dopuštaju da se uključe,nikako mi to nije jasno,po cijenu nezgode ne bih im pustio
Ja cesto ovdje idem...napravim i ja prekrsaj. Preteknem kolonu, ali preko isprekidane...vecinom kamione i babe sto ne prestizu te iste kamione.
Al jbg nisam ni blizu ovoga...
-
kakavdanakneiskustvu
#22116 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
skafiskafsnjak wrote:Ma vecina ide na to,sto ce mi belaj...nisi kriv ali bolje da se ne desi. I ja sam takav.kakavdanakneiskustvu wrote:
Ja cesto ovdje idem...napravim i ja prekrsaj. Preteknem kolonu, ali preko isprekidane...vecinom kamione i babe sto ne prestizu te iste kamione.
Al jbg nisam ni blizu ovoga...
to je nešto posve drugo
- skafiskafsnjak
#22117 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Prekrsaj je...ali jebi mu mater , necu ja guslat do Celebica
Al ovo je novi level...pa gledam dvojicu, zapeli na krivini haman u srednjoj...pa jebote ja uvijek idem srednjom prema gore
Al ovo je novi level...pa gledam dvojicu, zapeli na krivini haman u srednjoj...pa jebote ja uvijek idem srednjom prema gore
- Travnički Noćni Šetač
#22118 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Odozgo srednjom od Kupreških vrata, ista situacija iza krivine ali bez gužve - snimak 61 na 00:28
...
A nekad u dvije trake uzbrdo znaju ići i trojica ... kao ona trojica paralelno u dvije trake što su se preticali dok su mi dolazili u susret ( snimak 66 na 01:20 )
...
Sve hoće samo svojom trakom najmanje...
...
A nekad u dvije trake uzbrdo znaju ići i trojica ... kao ona trojica paralelno u dvije trake što su se preticali dok su mi dolazili u susret ( snimak 66 na 01:20 )
...
Sve hoće samo svojom trakom najmanje...
- dadoka84
#22119 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ko da im je babo svima bio kamiondžija pa navikli od malena. Posebno to žene rade... pola susjedne trake zauzme.bitanga_sa_otesa wrote:haman pa sve degenerici ...nepass1 wrote: haman svak ovako ba ovom skretanju, ne znam sta je fazon.
- amar1994
#22120 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
to je to,bolje autobusom icOptimist wrote:Prosle subote tako na putu za Mostar.nepass1 wrote:e jutros me izjeba kamion, nikako prestici. sve vozi 50, gdje god isprekidana ide auto u susret. sigurno nekih 15km vozio iza njega. kolona citava se napravila. prestignem ga i fino i ja 40. bukvalno nakon 20m blica mi da ubrzam.
-
530i
#22121 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Lično sam gledao kako se neki tip u ML Mercedesu iznervirao, baš idući prema Mostaru, iza jednog šlepera, prešao nas sve na silu, zakoči ispred i vadi utoku kamiondžiji, pička kamiondžijska naravno desno pa preko trave i bankine pobježebitanga_sa_otesa wrote:trebao si ga zakocit skroz ,ja im tako jebem majku ,pa onda nek se jebe dok izsalta 8 brzina ispocetkanepass1 wrote:e jutros me izjeba kamion, nikako prestici. sve vozi 50, gdje god isprekidana ide auto u susret. sigurno nekih 15km vozio iza njega. kolona citava se napravila. prestignem ga i fino i ja 40. bukvalno nakon 20m blica mi da ubrzam.
- bitanga_sa_otesa
#22122 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa tako im i treba majmunima,drugacije nece skontati da se skloni kad napravi kolonu od 20 auta,a duzan je po zakonu da to uradi...530i wrote:
Lično sam gledao kako se neki tip u ML Mercedesu iznervirao, baš idući prema Mostaru, iza jednog šlepera, prešao nas sve na silu, zakoči ispred i vadi utoku kamiondžiji, pička kamiondžijska naravno desno pa preko trave i bankine pobježe
- skafiskafsnjak
#22123 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Niz Ivan razumijem..ne moze..ali brate na ravnom...

- amar1994
#22124 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sto ne bi mogao i niz da ima prosirenja,svakako koriste retarder kad se spustaju 
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#22125 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa logicno mi je da stane i skloni se nizbrdo i po ravnom. Uzbrdo ga razumijem donekle, hajde kreni sa punim sleperom od 20-25t.