A Vi ste?SmokingMan wrote:Samo neka Bayern ovako nastavi.
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#22101 Re: FC Bayern Munchen
- Tito_i_Partija
#22102 Re: FC Bayern Munchen
Opet on sa Colom i Mourinhom, kao da je totalno nesvjestan o kakvom se antifudbalu radi i da Bayern nikad nije niti moze ikad biti dio toga.
Bato, uozbilji se hljeba ti.
- cyprus
#22103 Re: FC Bayern Munchen
Nije stvar samo Bayerna, nego se ovdje samo još jednom pokazalo da ima svoje limite, koji su mnogo niži nego što se smatra..._BataZiv_0809 wrote:Nidje veze cipiripi.cyprus wrote:Carlo Ancelotti - jedan od najprecjenjenijih trenera današnjice... Valjda nisam previše dosadan ako to opet ponavljamSad je prigodan momenat
Nego Bajern u ovakvom stanju kakvom jeste, kada je posrnuo, kada gubi korak za drugima, kada vise nije favorit ni za sta, treba Murinja ili Čolo Simeonea.![]()
![]()
Nekoga ko ce igrati na inat, na onu idemo im jebat mater kako znamo i umijemo.
Kakvi Tuheli, Naglesmani, Aspirini, Auspusi...
Solidan trener svakako jeste, natprosječan svakako... Jedan od najboljih na svijetu - po meni nije... Samo eto, imao je takav splet okolnosti pa da u zadnjih 15-20 godina vodi samo kremu nad kremama... Po meni - nezasluženo, al eto, može bit i da se provaljujem
Ima on neku rutinu, što mu je svakako glavna prednost... Ali kad stvari postanu difficult, nisam kod njega zaista vidio neku genijalnost, koja bi zaista bila nešto wow...
Last edited by cyprus on 28/09/2017 22:03, edited 1 time in total.
- SmokingMan
#22104 Re: FC Bayern Munchen
Želim ostati anoniman,i poštediti nas bespotrebne rasprave.MOSALJOZE wrote:A Vi ste?SmokingMan wrote:Samo neka Bayern ovako nastavi.
- MOSALJOZE
#22105 Re: FC Bayern Munchen
Robben Ribéry Müller Hummels Boateng
Carlo je očito pao na polju koji mu je bio i najveći adut pored znanja,a to je autoritet.
Carlo je očito pao na polju koji mu je bio i najveći adut pored znanja,a to je autoritet.
- Tito_i_Partija
#22106 Re: FC Bayern Munchen
Naravno da se provaljujes. Gdje moze bit' da rekorder u osvajanju LS-a nije jedan od najboljih trenera na svijetu?cyprus wrote: Nije stvar samo Bayerna, nego se ovdje samo još jednom pokazalo da ima svoje limite, koji su mnogo niži nego što se smatra...
Solidan trener svakako jeste, natprosječan svakako... Jedan od najboljih na svijetu - po meni nije... Samo eto, imao je takav splet okolnosti pa da u zadnjih 15-20 godina vodi samo kremu nad kremama... Po meni - nezasluženo, al eto, može bit i da se provaljujem
- Tito_i_Partija
#22107 Re: FC Bayern Munchen
Od nabrojanih samo Boateng zna igrat', ovo ostalo sve matoro ili palo kurcu za usi.MOSALJOZE wrote:Robben Ribéry Müller Hummels Boateng
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#22108 Re: FC Bayern Munchen
Samo Čolo da ih sa nožem u ustima naloži da ginu na terenuTito_i_Partija wrote:Opet on sa Colom i Mourinhom, kao da je totalno nesvjestan o kakvom se antifudbalu radi i da Bayern nikad nije niti moze ikad biti dio toga.![]()
Ili Murinjo da se brani ko Staljingrad, kurac bi se onako setali po kaznenom ko sinoc
Znaci splet okolnosti je sto je vodio najbolje klubove i to u kontinuitetu?cyprus wrote:
Nije stvar samo Bayerna, nego se ovdje samo još jednom pokazalo da ima svoje limite, koji su mnogo niži nego što se smatra...
Ima on neku rutinu, što mu je svakako glavna prednost... Ali kad stvari postanu difficult, nisam kod njega zaista vidio neku genijalnost, koja bi zaista bila nešto wow...
Za ovo zadnje bih se donekle i mogao sloziti, ali i dalje smatram da mu je trebalo dati vrijeme i podrsku, a ne raditi ovo sto je uradjeno.
- MOSALJOZE
#22109 Re: FC Bayern Munchen
Po meni najbolji scenarioTito_i_Partija wrote:Od nabrojanih samo Boateng zna igrat', ovo ostalo sve matoro ili palo kurcu za usi.MOSALJOZE wrote:Robben Ribéry Müller Hummels Boateng
Robery cvijeće,plakete malo suza i hajte na neke funkcije.Boa odavno nije onaj stari,povrede ga koštaju puno,Hummels je po meni korektan,a Tomica
- Mišo_Kovač
#22110 Re: FC Bayern Munchen
Peti je Lewandowski, ne Boateng 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#22111 Re: FC Bayern Munchen
O cemu vi?
- Mišo_Kovač
#22112 Re: FC Bayern Munchen
Pa pet igrača je otkazalo poslušnost, tj. imalo je otvoren problem s Ancelottijem, i zbog toga je u konačnici i dobio otkaz (ne samo zbog poraza u Parizu sinoć). Hummels, Lewandowski, Muller, Robben i Ribery su petorka, kako navodi Hoeness u intervjuu
- ultima_palabra
#22113 Re: FC Bayern Munchen
Nije on autoritet, on je vise jaran sa igracima. UglavnomMOSALJOZE wrote:Robben Ribéry Müller Hummels Boateng
to fercera neko vrijeme, i onda izgubi kontrolu.
- cyprus
#22114 Re: FC Bayern Munchen
Znači, sad je i Zidane jedan od najboljih trenera na svijetu?Tito_i_Partija wrote:Naravno da se provaljujes. Gdje moze bit' da rekorder u osvajanju LS-a nije jedan od najboljih trenera na svijetu?cyprus wrote: Nije stvar samo Bayerna, nego se ovdje samo još jednom pokazalo da ima svoje limite, koji su mnogo niži nego što se smatra...
Solidan trener svakako jeste, natprosječan svakako... Jedan od najboljih na svijetu - po meni nije... Samo eto, imao je takav splet okolnosti pa da u zadnjih 15-20 godina vodi samo kremu nad kremama... Po meni - nezasluženo, al eto, može bit i da se provaljujem![]()
- MOSALJOZE
#22115 Re: FC Bayern Munchen
Sagnol vodi tim protiv Herte,a poslije toga eto novog trenera.Carlo se kako i dolikuje gospodinu zahvalio Bayernu,i poželio sreću.
Ovi igrači su ostajali na klupi,zato su i etiketirani kao "izdajnici"(Uli je rekao kako je okrenuo glavne igrače protiv sebe kada ih nije stavljao u prvih 11)
Ovi igrači su ostajali na klupi,zato su i etiketirani kao "izdajnici"(Uli je rekao kako je okrenuo glavne igrače protiv sebe kada ih nije stavljao u prvih 11)
- MOSALJOZE
#22116 Re: FC Bayern Munchen
Prije nego ga povale,on obično povali jednog klempu i par trofeja.Onda to možeš nazvati kako hoćeš,ali je uspjevalo...ultima_palabra wrote:Nije on autoritet, on je vise jaran sa igracima. UglavnomMOSALJOZE wrote:Robben Ribéry Müller Hummels Boateng
to fercera neko vrijeme, i onda izgubi kontrolu.
- Mišo_Kovač
#22117 Re: FC Bayern Munchen
A stavljao ih je na klupu uglavnom kad je htio furati 4-3-3. A kad god je furao 4-3-3 popušio je masivno. Al jok... 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#22118 Re: FC Bayern Munchen
Cuj otkazali poslusnost, o jebem ti zeno majku...preplacene primadone. Sad tek uvidjam koliko je sve otislo u neku stvar. Nema tu ni igre ni rezultata kad klan bira i razrjesava trenere 
- cyprus
#22119 Re: FC Bayern Munchen
Ali gledaj... U zadnjih 20 godina je skoro u svakoj sezoni vodio prvog, ili u najgorem slučaju drugog favorita u ligama petice... I osvojio je samo pet šampionskih titula, često se prosuvši pred osjetno slabijim konkurentima... Ne znam, ali to je po meni premalo da ga se smatra ovim čime ga smatraju... Naravno, tri titule Lige prvaka su glavni razlog za to, i svaka mu čast na tome, ali osvojio ih je sa vrhunskim Milanom i još vrhunskijim Realom... Evo Zidan se sa tim Realom kao ruki naklepo trofeja za dvije godine... I vjerovatno bi slično uradili mnogi drugi treneri... A baš bih ga volio vidjeti kako to radi sa Portom ili penzionerskim InteromMOSALJOZE wrote:Prije nego ga povale,on obično povali jednog klempu i par trofeja.Onda to možeš nazvati kako hoćeš,ali je uspjevalo...
Last edited by cyprus on 28/09/2017 22:31, edited 2 times in total.
- Mišo_Kovač
#22120 Re: FC Bayern Munchen
Suma sumarum, na stranu svadja sa igračima, Carlo je napravio malo do nimalo u ovih godinu i kusur. Sad ga više nema, i treba se radovati traljavim igrama pod palicom nekog drugog trenera
Kladioničari tipuju na Kloppa. Ja bih volio vidjeti ili Nagelsmanna ili Hasenhüttla 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#22121 Re: FC Bayern Munchen
Jebiga jaro natrpa ti ovdje svega, ali haj nece mi bit mrsko.cyprus wrote:Ali gledaj... U zadnjih 20 godina je skoro u svakoj sezoni vodio prvog, ili u najgorem slučaju drugog favorita u ligama petice... I osvojio je samo pet šampionskih titula, često se prosuvši pred osjetno slabijim konkurentima... Ne znam, ali to je po meni premalo da ga se smatra ovim čime ga smatraju... Naravno, tri titule Lige prvaka su glavni razlog za to, i svaka mu čast na tome, ali osvojio ih je sa vrhunskim Milanom i još vrhunskijim Realom... Evo Zidan se sa tim Realom kao ruki naklepo trofeja za dvije godine... I vjerovatno bi slično uradili mnogi drugi treneri... A baš bih ga volio vidjeti kako to radi sa Portom ili penzionerskim InteromMOSALJOZE wrote:Prije nego ga povale,on obično povali jednog klempu i par trofeja.Onda to možeš nazvati kako hoćeš,ali je uspjevalo...
Prvo da bi uopste sjeo na klupu vrhunskih klubova moras biti vrhunski. Provuce se tu i tamo koji izuzetak, ali to se vrlo brzo pokaze.
Drugo,nije dovoljno dobiti u ruke vrhunski proizvod, nego njime treba znati i upravljati.
Opet Zidan tu jeste izuzetak, jer ja ne vidim neki znacajniji trenerski potpis, izuzev nesumnjive harizme i odlicnog odnosa u svlacionici. Zbog toga su i ceste rotacije prolazile bezbolno. Do kad ce to trajati, pitanje je. Tipujem da ce sve to puci kad se more prvi put ozbiljno zatalasa. A vala nije ni da nije imao srece (doduse bez toga se nista ne moze i imali su je i osvajaci prije njega).
Trece taj Porto je bio odlican, a Inter mozda jeste bio penzionerski ali je pucao od kvaliteta (doduse i islandski vulkan je malo pogurao
- Bosanski_kralj
#22122 Re: FC Bayern Munchen
Koliko koštaju sudačke pogreške vidimo iz primjera Anđelotija. Da ne bude one krađe protiv Reala, Bayern bi vjerovatno prošao i danas ne bismo imali ovo što imamo.
- MOSALJOZE
#22123 Re: FC Bayern Munchen
Sitnice,ali bukvalno.Bosanski_kralj wrote:Koliko koštaju sudačke pogreške vidimo iz primjera Anđelotija. Da ne bude one krađe protiv Reala, Bayern bi vjerovatno prošao i danas ne bismo imali ovo što imamo.
- mO k3
#22124 Re: FC Bayern Munchen
_BataZiv_0809 wrote:Cuj otkazali poslusnost, o jebem ti zeno majku...preplacene primadone. Sad tek uvidjam koliko je sve otislo u neku stvar. Nema tu ni igre ni rezultata kad klan bira i razrjesava trenere
- Tito_i_Partija
#22125 Re: FC Bayern Munchen
Hummels je grohno od svjetskog prvenstva i jos se nije razabr'o. Nikakvo cudo nije sto ga je Dortmund prod'o za sitnicu.MOSALJOZE wrote:Po meni najbolji scenarioTito_i_Partija wrote:Od nabrojanih samo Boateng zna igrat', ovo ostalo sve matoro ili palo kurcu za usi.MOSALJOZE wrote:Robben Ribéry Müller Hummels Boateng
Robery cvijeće,plakete malo suza i hajte na neke funkcije.Boa odavno nije onaj stari,povrede ga koštaju puno,Hummels je po meni korektan,a Tomicahehe