BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#22101 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

zetareticula wrote:Sanjin Prcić opet zabi :izet: :D krenulo ga nema sta
I on proradio. :D :-)
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#22102 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

luckylaka wrote:
malakh wrote:
luckylaka wrote: Sjecas li se ti Meshini izjava ko ne igra neka izbori mjesto pa Bujrum.Ovaj Krunic ne igra nikako,hajde objasni mi zasto je dobio poziv.Ordagic i slicni ne mogu dobiti poziv jer treba ispuniti zelje saveza iz sumske i predstavnika iz tzv.h.b.Nemoj da se pravimo slijepi.Oppps ja zaboravio da sam zbog ovoga prozvan nacionalista i sovinista.Sorry.
Jebi ga ti. Neki dan čitam tvoju kuknjavu (sa kojom seni slažem) da Mesa ne bi trebao pozvati Miličevića jer je star i da treba pozivati mlade igrače. Krunić je mlad i pozvan je i sada mu tražiš mane.

Sve u svemu Krunić bi već mogao igrati od sljedeće sezone, jer postoji mogućnost da Saponara ode iz Empolija, a njegova prva zamjena je Rade Krunić. Zato opušteno i neka ga u reprezentaciji. Dobro nam došao.
Haj tebi mogu objasniti,,korisnickom"ne vrijedi presipam iz supljeg u prazno.Dakle kada taj Krunic izbori mjesto u svom klubu i pokaze nesto Bujrum ali covjek jednostavno NE IGRA.Postam gore i tip kaze ponekad igra ...igra u zadnjih desetak utakmica skupio je pola sata.Haj ti sad meni objasni na osnovu cega je on dobio poziv.Zato sto je ...Bujrum.Jah i da podsjetim taj Krunic u zadnjih 30-ak utakmice odigrao je dvije po 90 minuta ostalo je u prosjeku igrao nekih 20-ak minuta a najvise vremene je proveo na klupi.Znaci mlad,dobar,talenta ali ne dokazan fudbaler.
Neka se provrti momak, jer momak igra, a neki suše klupu na tribinama i ne igraju nikako, a budu pozvani. Neka onda i Krunića.
Gledao sam ga par puta i momak je dosta brz i zna baratati loptom, a njegov je peh što u Empoliju na njegovoj poziciji igra Saponara koji je u ovom trenutku bolji od Radeta.

Da ponovim, momak ima potencijala, eto igra malo, ima prostora da napreduje, igra u klubu u kojem ima dosta dobre treninge i trenere, djeluje mi kao osoba koja puno trenira i očekujem da bi mogao napraviti solidnu karijeru.

PS, Rade je jedno vrijeme bio u prvoj postavi, dok se nije povrijedio.

Ako ćemo gledati po parametru ko igra u klubu, neka se pozove u reprezentaciju, onda će nam biti belaj, jer nisu baš svi nasi standardni, tako da ta parola pada u vodu.
luckylaka

#22103 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Edin H. wrote:
zetareticula wrote:Mogla bi Perugia i u Seriu A ako ovako nastavi, a Prcić opet dobar :izet: zbog cega on sad ne bi dobio poziv u reprezentaciji :)

Ne da lucky :oops:
:lol: Pa ovo samo kod nas ima .Igraca nema mjesecima nigdje,zabije 2-3 gola i odmah pitanja zasto ga nema u reprezentaciji.Malo ko se pita zasto nema Hodzica.Ustvari da sacekamo spisak pa da komentarisemo.
luckylaka

#22104 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Korisničkoime wrote:
luckylaka wrote:Hajde,,korisnicki"stavi se ti u poziciju selektora ,premda vidim da se ti nesto plaho i ne razumijes u ovaj sport :D al hajde neka bude.Dakle imas dva igraca od kojih ni jedan realno nije zasluzio poziv u reprezentaciju,jedan igra konstantno,drugi grije klupu konstantno.Sta bi uradio i jos uz to imaju otprilike isto godina,igraju slicne pozicije.
Zavisi ko tvrdi da nije zasluzio poziv u reprezentaciju ako je neki "znalac" kao ti onda se ne bi bas puno obazirao na te tvrdnje. Zavisi koja mi pozicija skripi gdje sam tanak, tako posmatraj poziv Krunicu. Momak je ofanz.vezni i ta nam pozicija trenutno fali, niko je do sada nije mogao popuniti kako treba. Opet cu ti ponoviti Suljic je winger ili ti desno krilni napadac ili eventulano desno krilo, njega staviti na poziciju ofanz.veznog bi bilo krpljenje kao i sa Salihovicen i Lulicem na poziciji lijevog beka. Nemam nista protiv Suljica niti sam protiv da se momak proba ali sam i te kako da se pozove momak koji igra u Seriji A na poziciji koja nam je trenutno problem i ima tek 22 godine.
Drugo lijepo sam rekao BILI po tim portalima lijevi bekovi jer su u reprezentaciji igrali tu poziciju pogotovo Salihovic iz nuzde buduci da ovi koji ureduju te stranice vjerovatno Salihovica nikada nisu ni gledali u repki oni ga prekrste u lijevog beka.
Meni je licno zamjerka Mesi ako ne pozove Hodzica a izgleda da nece, Krunic nije visak, Hodzic je taj koji fali jer najrealnije bi bilo da se probaju tri igraca Cimirot, neki ofanz./centra.vezni i Hodzic. Plus u mladoj bi dao prostora Prevljaku.
Ti se ufatio Krunica ko pijan plota sta si se zakacio za momka. Ne igra, ne igra, ne igra momak u prvoj sezoni u Seriji A ima 12 nastupa 5 kao starter to je i vise nego solidno buduci da je dosao iz jebene Srbije to ti je razlika ko nebo i zemlja pa koliko je trebalo da se Besic navikne na Englesku iako je ponikao u HSV.
Znam da ti je zelja da kritikujes Mesu jer ti je to neko vracanje za Susica ali ubadas u pogresno mjesto Amerikanac.
Jebe se meni za Meshu,Susica,ili bilo kojeg drugog selektora.Mene interesuje reprezentacija(poslije blamaze u baraze daleko manje)a to sto ti pokusavas okrenuti vodu na svoj mlin vjeruj da me ne sekira puno.Kada je Lucky slamao Safetu sve po spisku ovdje su ti postovi postavljani danima,trazili se po arhivi,kada sam hvalio Safeta onda su pisali nije normalan :lol: Svakome po zasluzi Ciri,Safetu,Meshi samo ne mozes ti to ukapirati ti se drzis svoje price ko pijan plora.I naravno da sam se ufatio Krunica jer momak ni po jednom osnovu nije zasluzio poziv al ova ti je dobra ,,u prvoj sezoni igrao bla,bla'...Igrao nekada i Zahirovic,Stevanovic pa ih nema (evo sad ima)nigdje.Momak je nekada igrao sad ne igra i kraj price.Izbori mjesto i pokazi se.I Medo se izborio za mjesto,Vedo se izborio za mjesto,Dzeko se izborio za mjesto sta ceka Rade Krunic.Nista jer ce poziv dobiti na guzove.Hocu i ja Muslimovica i on igra sta mu fali
Stroj-2

#22105 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Stroj-2 »

Ovo je za Bogu plakat kakve je igrače pozvo. Opet Spahić, pa dokad više !? Znači jedan Graovac je pozvan i ima prednost iz zrinjskog, ispred recimo Darija Dumića iz NEC-a. Dalje, jedan Mateo Sušić je pozvan iz Šerifa iz moldavije, zašto nije data šansa Suljiću, proglašen je jednim od najboljih stranih igrača u mađarskoj prošle sezone, kad već imamo problema sa krilima. Zašto nije pozvo Bajića i Hodžića da odigraju barem poluvrijeme, da osjete tu reprezentativnu čarlamu, zbog samopouzdanja, on ih gura u U-21, koju su prekucali davno, bolje da su tamo dali nekim novim igračima mjesto, btw. sa onim selektorom U-21, ne bi na A-repka mogla pomoć kolko je lik loš.
Opet je pozvan Cocalić, lik koji se nije mogo sastavit sa loptom protiv Irske, blijedo izgledo u ostalim tekmama, koji nikad nije i neće biti kalibar za repke, mnogima je to jasno bilo nakon zadnje tekme, al preko novina je naknadno pozvan, kolko je kmečo svih proteklih godina. Marin Aničić ? Nema se tu šta reč. Izostavio je Krunića, bez ikakvog razloga. Gdje Bičakćić ? Zašto nema Eldina Hadžića iz Elche-a, zašto momak nikad nije dobio poziv ? Zašto se nije niko potrudio oko Denija Miloševića i Arslanagića ? Haris Hajradinović (22) igra za Gent, na posudbi u Haugesundu, poluvrijeme, probat. Opet se radi ko prije, ništa nismo novo dobilo, samo ono staro podebljali.
ultima_palabra

#22106 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ultima_palabra »

Hajd taj Mateo bi mogao biti pozitiva... nije da je poharao Evropu, ali konkurencija na desnom beku je za plač.
Stroj-2

#22107 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Stroj-2 »

ultima_palabra wrote:Hajd taj Mateo bi mogao biti pozitiva... nije da je poharao Evropu, ali konkurencija na desnom beku je za plač.
Da simeone sablja islama nije sjebo Memiju, sad bi bio u konkurenciji.
ultima_palabra

#22108 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ultima_palabra »

Memija je sam sebe sjebao, ali ima vremena da se dozove.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#22109 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by hrasno38 »

Stroj-2 wrote:Ovo je za Bogu plakat kakve je igrače pozvo. Opet Spahić, pa dokad više !? Znači jedan Graovac je pozvan i ima prednost iz zrinjskog, ispred recimo Darija Dumića iz NEC-a. Dalje, jedan Mateo Sušić je pozvan iz Šerifa iz moldavije, zašto nije data šansa Suljiću, proglašen je jednim od najboljih stranih igrača u mađarskoj prošle sezone, kad već imamo problema sa krilima. Zašto nije pozvo Bajića i Hodžića da odigraju barem poluvrijeme, da osjete tu reprezentativnu čarlamu, zbog samopouzdanja, on ih gura u U-21, koju su prekucali davno, bolje da su tamo dali nekim novim igračima mjesto, btw. sa onim selektorom U-21, ne bi na A-repka mogla pomoć kolko je lik loš.
Opet je pozvan Cocalić, lik koji se nije mogo sastavit sa loptom protiv Irske, blijedo izgledo u ostalim tekmama, koji nikad nije i neće biti kalibar za repke, mnogima je to jasno bilo nakon zadnje tekme, al preko novina je naknadno pozvan, kolko je kmečo svih proteklih godina. Marin Aničić ? Nema se tu šta reč. Izostavio je Krunića, bez ikakvog razloga. Gdje Bičakćić ? Zašto nema Eldina Hadžića iz Elche-a, zašto momak nikad nije dobio poziv ? Zašto se nije niko potrudio oko Denija Miloševića i Arslanagića ? Haris Hajradinović (22) igra za Gent, na posudbi u Haugesundu, poluvrijeme, probat. Opet se radi ko prije, ništa nismo novo dobilo, samo ono staro podebljali.
E super kad si osporio poziv za jedno 10 igraca ajde lijepo objasni onda na osnovu cega je pozvan Duljevic???
Logovan

#22110 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Rasprava bordo-plavi, dio 5647.

Počinje za 3, 2, 1, sad...
Stroj-2

#22111 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Stroj-2 »

hrasno38 wrote:
Stroj-2 wrote:Ovo je za Bogu plakat kakve je igrače pozvo. Opet Spahić, pa dokad više !? Znači jedan Graovac je pozvan i ima prednost iz zrinjskog, ispred recimo Darija Dumića iz NEC-a. Dalje, jedan Mateo Sušić je pozvan iz Šerifa iz moldavije, zašto nije data šansa Suljiću, proglašen je jednim od najboljih stranih igrača u mađarskoj prošle sezone, kad već imamo problema sa krilima. Zašto nije pozvo Bajića i Hodžića da odigraju barem poluvrijeme, da osjete tu reprezentativnu čarlamu, zbog samopouzdanja, on ih gura u U-21, koju su prekucali davno, bolje da su tamo dali nekim novim igračima mjesto, btw. sa onim selektorom U-21, ne bi na A-repka mogla pomoć kolko je lik loš.
E super kad si osporio poziv za jedno 10 igraca ajde lijepo objasni onda na osnovu cega je pozvan Duljevic???
Znam ja da tebe to boli do koski :izet: al ima materijala momak, zna igrat, i usput da mu dignu cijenu i da ga tuhnemo za bolju lovu na kraju sezone. 8-)
hrasno38

#22112 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:Rasprava bordo-plavi, dio 5647.

Počinje za 3, 2, 1, sad...
Nije stvarno znam ja odlicno da Duljevic nije los igrac i da jeste potencijal ali covjek je osporio 10 igraca koji nisu nista manje pokazali nego Duljevic (vjerovatno ni puno vise) a za svakog je nasao manu....da naravno i znam da je vas navijac koji je onako provukao da se trebao zvati i Suljic iz Madjarske lige za koju ste svi tvrdili kada je Zeljo dobio Ferencvaros da je kurac od lige.....jel lazem ajde bude posten pa reci!!
ultima_palabra

#22113 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ultima_palabra »

Kad već nema Cimirota, mogao je Ordagić dobiti poziv... momak je u strašnoj formi.
thekupus

#22114 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by thekupus »

Ljudino, ti u cijelom tekstu nemas niti jedan valjan argument, sve neke ocite stvari ignorises
Evo ja cu ti dio odgovoriti, kome nije mrsko neka sve predje i ponovo ti objasni
-Dario Dumic nema dokumente
-Suljic je pokusao ucjenom upasti u ekipu, a i ne igra istu poziciju kao Susic
-U-21 igra kvalifikacijsku utakmicu sa Kazahstanom, a u ekipi sa ogranicenim brojem kvalitetnih igraca potrebni su vodje, sto su Bajic i Hodzic
-Cocalic je bio jedan od boljih u svim utakmicama koje je odigrao, plus produzuje klupu u nedostatku kvalitetnijih igraca
-Krunica je izostavio jer ne igra redovno u slaboj ekipi, ovo je motivacija i njemu da se trudi vise i klubu da ga puste da vise igra
-Bicakcic je treci stoper (iza Sulea i Schara) u pretposljednjem klubu Bundeslige
-Hadzic je odigrao jednu utakmicu za Elche u sezoni za ekipu iz sredine druge lige, cesto je povrijedjen
-Milosevic igra za mladu reprezentaciju, ista situacija kao sa Bajicem i Hodzicem
-Arslanagic igra lose za svoju ekipu u zadnje vrijeme, a pored toga i dalje se nada pozivu Belgije (plus izbjegava promjenu drzavljanstva zbog pasosa, kao Pavelic)
-Hajradinovic je do sada odigrao 22 minute za Haugesund
cyprus

#22115 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

thekupus wrote:
Ljudino, ti u cijelom tekstu nemas niti jedan valjan argument, sve neke ocite stvari ignorises
Evo ja cu ti dio odgovoriti, kome nije mrsko neka sve predje i ponovo ti objasni
-Dario Dumic nema dokumente
-Suljic je pokusao ucjenom upasti u ekipu, a i ne igra istu poziciju kao Susic
-U-21 igra kvalifikacijsku utakmicu sa Kazahstanom, a u ekipi sa ogranicenim brojem kvalitetnih igraca potrebni su vodje, sto su Bajic i Hodzic
-Cocalic je bio jedan od boljih u svim utakmicama koje je odigrao, plus produzuje klupu u nedostatku kvalitetnijih igraca
-Krunica je izostavio jer ne igra redovno u slaboj ekipi, ovo je motivacija i njemu da se trudi vise i klubu da ga puste da vise igra
-Bicakcic je treci stoper (iza Sulea i Schara) u pretposljednjem klubu Bundeslige
-Hadzic je odigrao jednu utakmicu za Elche u sezoni za ekipu iz sredine druge lige, cesto je povrijedjen
-Milosevic igra za mladu reprezentaciju, ista situacija kao sa Bajicem i Hodzicem
-Arslanagic igra lose za svoju ekipu u zadnje vrijeme, a pored toga i dalje se nada pozivu Belgije (plus izbjegava promjenu drzavljanstva zbog pasosa, kao Pavelic)
-Hajradinovic je do sada odigrao 22 minute za Haugesund
Pa stvarno jbt, šta ljudi pišu, pa to je za nepovjerovat... Od nabrojanih Bičakčića je trebalo zvat... Krunića možda i nije, ali jeste kind of šupački pozvat ga, pa onda reći - ipak ne... Ostale primjedbe - niđe veze...
thekupus

#22116 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by thekupus »

cyprus wrote: Pa stvarno jbt, šta ljudi pišu, pa to je za nepovjerovat... Od nabrojanih Bičakčića je trebalo zvat... Krunića možda i nije, ali jeste kind of šupački pozvat ga, pa onda reći - ipak ne... Ostale primjedbe - niđe veze...
ma samo da se pljuje, nije vazno sto nema logike nista sto se kaze
Logovan

#22117 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

@hrasno Konstantno okrećeš raspravu na bordo-plavi, ali uvijek. Pa navijač Sarajeva ne smije jedan glupi post napisati, a da ga ti ne citiraš kroz prizmu bordo-plava relacija. Ostavi se toga već jednom. Ako se ne slažeš, progutaj, ignoriši i idi dalje.

Krilo kao Duljevića nemamo, niti smo ikada imali. Hoću reći nije kao svako drugo krilo. Ne, ne stvaram od njega Ronalda, ali momku treba dati šansu.

Znači niti jedan igrač iz Mađarske lige ne smije dobiti poziv jer je njihov najjači klub izbačen od kluba iz BiH? :?

@ultima Moram se složiti sa ultimom oko Ordagića. Mogao bi se i on probati.
mega_mashcine

#22118 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by mega_mashcine »

razumijem ja da se ljudi cude pozivima nekim igracima, i meni je cudno sto su se neki nasli na spisku. Ali se sav ospem, kad viidm kakve oni alternative nude za te igrace i zbog kojih igraca kritikuju Mesu.
Nudi se nekakav igrac sto se godinama potuca po klupama druge Spanske lige (istina, bio je zablistao jednu polusezonu u zaragozi, kada je postigao nekoliko pogodaka, a poslije toga mu je ulazak sa klupe plafon). Kritikuje se sto ne poziva Arslanagaica, a momak prvo sto nece da igra za nas, a uz to nema ni nase papire, i jos uz to sve uglavnom grije klupu. Pa svih 6 pozvanih stopera su bolji od njega ili su barem tu negdje u par deka. Milosevic zadnjih par mjeseci je stalno na klupi, jos on nije zreo za seniorske repke, pa ga nema smisla ni zvati. neka ga nek se jos kali u mladoj. za Suljica ne znam sta bih rekao, on po meni nije za reprezentacije, ali je standardan u klubu, a mi smo poprilicno tanki na krilnim pozicijama, pa i da ga je pozvao, ne bih imao zamjerku.

zamjerka na nepozivanje Hodzica je definitvno opravdana, i on je morao dobiti priliku u ovim utakmicama..
hrasno38

#22119 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:@hrasno Konstantno okrećeš raspravu na bordo-plavi, ali uvijek. Pa navijač Sarajeva ne smije jedan glupi post napisati, a da ga ti ne citiraš kroz prizmu bordo-plava relacija. Ostavi se toga već jednom. Ako se ne slažeš, progutaj, ignoriši i idi dalje.

Krilo kao Duljevića nemamo, niti smo ikada imali. Hoću reći nije kao svako drugo krilo. Ne, ne stvaram od njega Ronalda, ali momku treba dati šansu.

Znači niti jedan igrač iz Mađarske lige ne smije dobiti poziv jer je njihov najjači klub izbačen od kluba iz BiH? :?

@ultima Moram se složiti sa ultimom oko Ordagića. Mogao bi se i on probati.
Toliko o tvojoj korektnosti!!! I ja budala .....
hrasno38

#22120 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by hrasno38 »

mega_mashcine wrote:razumijem ja da se ljudi cude pozivima nekim igracima, i meni je cudno sto su se neki nasli na spisku. Ali se sav ospem, kad viidm kakve oni alternative nude za te igrace i zbog kojih igraca kritikuju Mesu.
Nudi se nekakav igrac sto se godinama potuca po klupama druge Spanske lige (istina, bio je zablistao jednu polusezonu u zaragozi, kada je postigao nekoliko pogodaka, a poslije toga mu je ulazak sa klupe plafon). Kritikuje se sto ne poziva Arslanagaica, a momak prvo sto nece da igra za nas, a uz to nema ni nase papire, i jos uz to sve uglavnom grije klupu. Pa svih 6 pozvanih stopera su bolji od njega ili su barem tu negdje u par deka. Milosevic zadnjih par mjeseci je stalno na klupi, jos on nije zreo za seniorske repke, pa ga nema smisla ni zvati. neka ga nek se jos kali u mladoj. za Suljica ne znam sta bih rekao, on po meni nije za reprezentacije, ali je standardan u klubu, a mi smo poprilicno tanki na krilnim pozicijama, pa i da ga je pozvao, ne bih imao zamjerku.

zamjerka na nepozivanje Hodzica je definitvno opravdana, i on je morao dobiti priliku u ovim utakmicama..
Hodzic i Bajic igraju KVALIFIKACIJSKU utakmicu za U21 reprezentaciju BiH a ne PRIJATELJSKU. I jedan i drugi su trenutnu iza Dzeke, Vedada i Djurica tako da za njih ima i te kako vremena.

http://sport1.ba/spisak-u-21-reprezenta ... zahstanom/
thekupus

#22121 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by thekupus »

doduse tu smo nakon 4 utakmice zadnji u grupi sa samo jednim bodom osvojenim (protiv Engleske) pa i nema neke velike sanse da cemo ista napraviti

ali opet, treba da su Hodzic i Bajic uz U-21
mega_mashcine

#22122 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by mega_mashcine »

thekupus wrote:doduse tu smo nakon 4 utakmice zadnji u grupi sa samo jednim bodom osvojenim (protiv Engleske) pa i nema neke velike sanse da cemo ista napraviti

pa nemamo sanse zA prolaz, zato se ne slazem da je potreban mladoj reprezentaciji. Smatram da mu je mnogo korisnije bilo odigrati 90 minuta protiv Luksemburga, i eventualno 20ak protiv Svicarske, nego sto ce igrati protiv kazahstana.
hrasno38

#22123 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by hrasno38 »

mega_mashcine wrote:
thekupus wrote:doduse tu smo nakon 4 utakmice zadnji u grupi sa samo jednim bodom osvojenim (protiv Engleske) pa i nema neke velike sanse da cemo ista napraviti

pa nemamo sanse zA prolaz, zato se ne slazem da je potreban mladoj reprezentaciji. Smatram da mu je mnogo korisnije bilo odigrati 90 minuta protiv Luksemburga, i eventualno 20ak protiv Svicarske, nego sto ce igrati protiv kazahstana.
E sad da li imamo ili ne diskutabilno je jer u slucaju pobjede nad Kazahstanom kuci nam dolaze zaredom Norveska pa Svica.....tako da sad ne sabiram ali mislim teoretski da sanse jos uvijek postoje

http://www.nfsbih.ba/bih/tekst.php?id=45
thekupus

#22124 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by thekupus »

mega_mashcine wrote:

nije to tako crno-bijelo
Puno znaci ostalim igracima iz U-21 kad imaju pored sebe na treningu reprezentacije dobre igrace i vodje generacije kao sto su ova dvojica. Dosta nam znaci cak i ako jednu pobjedu uspijemo izvuci u kvalifikacijama, zbog morala

Polahko, doci ce njihovo vrijeme, ne treba ih na silu gurati u A tim
thekupus

#22125 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by thekupus »

hrasno38 wrote:
E sad da li imamo ili ne diskutabilno je jer u slucaju pobjede nad Kazahstanom kuci nam dolaze zaredom Norveska pa Svica.....tako da sad ne sabiram ali mislim teoretski da sanse jos uvijek postoje

http://www.nfsbih.ba/bih/tekst.php?id=45
jedno su teoretske a skroz drugo realne sanse
Ipak, dok god postoji i najmanja nada treba igrati sa najboljim igracima
Post Reply