Kazem ne znam, ali sigurno ne moze od Zahe biti losiji, jer to je zaista tesko postici, bas moras maher biti da to postignes.Korisničkoime wrote: @BHF Manijak
Misliš da ćemo sa Hadžićem riješiti DM-a?
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#22101 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- denimb
#22102 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nema veze, rijesili ili ne, bitno je imati konkurenciju...mnogo ljudi se odreklo Misimovica jer imamo Pjanica, a ko bi odigrao onako na mjestu veznog da njega nije bilo?BHF_Manijak wrote:Kazem ne znam, ali sigurno ne moze od Zahe biti losiji, jer to je zaista tesko postici, bas moras maher biti da to postignes.Korisničkoime wrote: @BHF Manijak
Ne mislim ni sam da je Hadzic neki aman kvalitet, ali sigurno nece odmoci.
- BlueBlood
#22103 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mene samo ljuti to da smo sa Cirom pobjedili Grke i dan danas bi auta po gradu kruzila i svirala!
Vracam se iz Zenice poslije utakmice i kontam krug kroz grad i razocaram se, oko 00:00 kad sam stigao nije bilo 5-6 auta
Vracam se iz Zenice poslije utakmice i kontam krug kroz grad i razocaram se, oko 00:00 kad sam stigao nije bilo 5-6 auta
- htcxone
#22104 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
slijepi kod očiju da su sesar i svraka pozvani jer su iz naše lige i jer su igraju na poziciji u ekipi na kojoj je najlakse ubaciti igraca...
"omladinske" skole, kuku majko, rodajemo kvalitet sa 17-18 godina...nema igrača da je stasao u klubu... mi evo radovca sa 16 prodajemo za 250 000 eura... tuga, momak strasan potencijal ali ovdje od 17 godine pa na dalje NEMA NAPRETKA i onda se busamo u prsa moj i tvoj...
safet zna sta radi od početka... i nije bas tolika istina da se safetu neko mjesa u posao ... primi savjet i to je to a da neko sa njim (bajevic, osim itd) smislja taktike itd je iluzorno i netačno.. jos jedna činjenica je ta da konstantno svaki uspjeh omalovazavamo, podcjenjujemo, tako je grrčka koja nas je rastimala u svakoj tekmi do sada odjesnom "slaba" iako su redovni ucesnici zavrsnica EP,SP ito cesto i grupe prodju a nekad eto i evropsko prvenstvo osvoje...
omalovazavamo i safetove zasluge za ovaj tim, kazu dobio gotov proizvod, najjača repka ikad itd...
Pjanić- tek kod safeta je dobio 90' po utakmici kod cire je igrao Muratović
Lulić-safet ubacio u prvih 11
Vranješ- od ogija je safet stalnim forsiranjem napravio odličnog stopera
Begović- nije lahko bilo zamjeniti skoro 10 godina standardnog golmana repke, Hasagića, ali i to je safet morao
Zukanović- opet safet
Misimović+pjanić u prvih 11 iako je matrano da ne mogu igrati zajedno u prvih 11
mujdža-safet
od stare "ekipe" tu su dzeko,miske,spaha,medunjanin (kada igra),zahirovic (opet kod safeta najvise dobivao priilika) ibisevic-..
dao je safet i Bešiću priliku, i opet ce gapozvati sigurno...
po meni jedan od najvećih safetovih dobitaka jeste STEVANOVIĆ, samo da mu ovaj prelazak u sevilju ne zakoči karijeru...strasan igrac...
toliko o gotovoom proizvodu safeta , igrace na klupi nebih spominjao tu ima dosta rotacija, ali mi je drago da pokusava sa igracima iz nase PL ...
takticki, poceli smo igrati presing igru...ko se razumije u fudbal zna da je to jako rizicna igra, koju mogu igrati samo fizicki jako spremne ekipe sa kvalitetnim igracima, koji ce iskljucivo igrati po treenerovim uputama... safet je napravio bas takav tim.. u petak navecer, kome nije tesko pregledati tekmu, sigurno 7-8 puta grci nabijaju loptu u aut u pocetku svoga napada... tako iskusna ekipa... sjajno pomjerranje zadnje linije kada je nas napad gdje mujdža ide naprijed, a zukanovic spahic i ogi se pomjeraju u formaciju 3 stopera...
nama samo fali kolašinac... nista drugo...ili zahirovic u nekoj od liga petice...
"omladinske" skole, kuku majko, rodajemo kvalitet sa 17-18 godina...nema igrača da je stasao u klubu... mi evo radovca sa 16 prodajemo za 250 000 eura... tuga, momak strasan potencijal ali ovdje od 17 godine pa na dalje NEMA NAPRETKA i onda se busamo u prsa moj i tvoj...
safet zna sta radi od početka... i nije bas tolika istina da se safetu neko mjesa u posao ... primi savjet i to je to a da neko sa njim (bajevic, osim itd) smislja taktike itd je iluzorno i netačno.. jos jedna činjenica je ta da konstantno svaki uspjeh omalovazavamo, podcjenjujemo, tako je grrčka koja nas je rastimala u svakoj tekmi do sada odjesnom "slaba" iako su redovni ucesnici zavrsnica EP,SP ito cesto i grupe prodju a nekad eto i evropsko prvenstvo osvoje...
omalovazavamo i safetove zasluge za ovaj tim, kazu dobio gotov proizvod, najjača repka ikad itd...
Pjanić- tek kod safeta je dobio 90' po utakmici kod cire je igrao Muratović
Lulić-safet ubacio u prvih 11
Vranješ- od ogija je safet stalnim forsiranjem napravio odličnog stopera
Begović- nije lahko bilo zamjeniti skoro 10 godina standardnog golmana repke, Hasagića, ali i to je safet morao
Zukanović- opet safet
Misimović+pjanić u prvih 11 iako je matrano da ne mogu igrati zajedno u prvih 11
mujdža-safet
od stare "ekipe" tu su dzeko,miske,spaha,medunjanin (kada igra),zahirovic (opet kod safeta najvise dobivao priilika) ibisevic-..
dao je safet i Bešiću priliku, i opet ce gapozvati sigurno...
po meni jedan od najvećih safetovih dobitaka jeste STEVANOVIĆ, samo da mu ovaj prelazak u sevilju ne zakoči karijeru...strasan igrac...
toliko o gotovoom proizvodu safeta , igrace na klupi nebih spominjao tu ima dosta rotacija, ali mi je drago da pokusava sa igracima iz nase PL ...
takticki, poceli smo igrati presing igru...ko se razumije u fudbal zna da je to jako rizicna igra, koju mogu igrati samo fizicki jako spremne ekipe sa kvalitetnim igracima, koji ce iskljucivo igrati po treenerovim uputama... safet je napravio bas takav tim.. u petak navecer, kome nije tesko pregledati tekmu, sigurno 7-8 puta grci nabijaju loptu u aut u pocetku svoga napada... tako iskusna ekipa... sjajno pomjerranje zadnje linije kada je nas napad gdje mujdža ide naprijed, a zukanovic spahic i ogi se pomjeraju u formaciju 3 stopera...
nama samo fali kolašinac... nista drugo...ili zahirovic u nekoj od liga petice...
-
De Niro
#22105 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nemam nista protiv Cocalica ali toliko ste zapeli za njega da bi covjek u najmanju ruku rekao da je Michael Essien ili Patric Viera.Nisam uopste pratio kako Cocalic sada igra, znam da dok je igrao u Zelji bio prosjecan igrac,ali valjda ga ovi sto su zapeli da ga Pape pozove gledaju svaku utakmicu pa znaju bolje.
-
febo_acm
#22106 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
U tome i leži jedna od prednosti Papeta... Čovjek neće euforiju, svi znamo koliko nas je puta sjebala prokleta euforija.BlueBlood wrote:Mene samo ljuti to da smo sa Cirom pobjedili Grke i dan danas bi auta po gradu kruzila i svirala!
-
Ime postoji
#22107 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Isto se nesto zapelo da je Zahirovic los,momak igra i za A selekciju i za mlade,trudi se,bori,trci,meni jeDe Niro wrote:Nemam nista protiv Cocalica ali toliko ste zapeli za njega da bi covjek u najmanju ruku rekao da je Michael Essien ili Patric Viera.Nisam uopste pratio kako Cocalic sada igra, znam da dok je igrao u Zelji bio prosjecan igrac,ali valjda ga ovi sto su zapeli da ga Pape pozove gledaju svaku utakmicu pa znaju bolje.
- Logovan
#22108 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neki mu zamjeraju zbog togaZhìxin wrote: U tome i leži jedna od prednosti Papeta... Čovjek neće euforiju, svi znamo koliko nas je puta sjebala prokleta euforija.
- DonVito
#22109 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Fakat nesto treba postici u nogometu da bi ovoliko.. Zahu.BHF_Manijak wrote:Kazem ne znam, ali sigurno ne moze od Zahe biti losiji, jer to je zaista tesko postici, bas moras maher biti da to postignes.Korisničkoime wrote: @BHF Manijak
- wickerman
#22110 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A kad bi Zahirovic presao u Zenit onda bi se pricalo kako je on novi Veratti i kako je on nas najbolji DMC od osamostaljivanje.
- DonVito
#22111 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
wickerman wrote:A kad bi Zahirovic presao u Zenit onda bi se pricalo kako je on novi Veratti i kako je on nas najbolji DMC od osamostaljivanje.
U njegovim godinama General nije ni igrao za repku, bio je clan Steyr (kluba iz austrijske reg. lige) kasnije presao u Anziju iz Makhachkala (tad 2ligasa). Svako ima svoj put, Zaha ima 23g.. sto se tice repke svoj posao obavlja korektno, nadam se da ce bar u pola takav biti Hadzic.
Ljubiteplj pimplanja, driblinga ili tika take u Spaniji ne cijene Busketa a trener Del Bosque kaze kad bi ponovo bio igrac da bi volio biti Busket jer po njemu on je glavni igrac Spanije.
- Artest
#22112 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@htcxone
Manje-vise, vrlo los post.
-
febo_acm
#22113 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mene stvarno čudi zašto Cocalić nikada nije dobio priliku... Zahirović je, realno, jako limitiran lik koji svoj posao obično odradi korektno. Zahirović ima još dosta prostora za napredak, ali to igranje po Bjelorusji... No comment! Ovog Hadžića traže neki klubovi iz Bundeslige i ja se nadam da će on napraviti neki dobar transfer. Trebaju nam razbijači koji igraju u jakim ligama i koji fizički mogu podnijeti žestok tempo. Mi sebi ne smijemo dozvoliti da ovisimo o jednom Zahiroviću kao jedinom destruktivcu.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#22114 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
pa biće prijateljskih da se vise i taj Cocalić proba
treba sve probati i podsticati Safeta da se oslobodi konzervativizma i eksperimentiše malo....sad se vidjelo koliko je dobro što je nekada prije Vranješ bio uveden u repku, što je na zadnjoj prijateljskoj i Zukanaović dobio šansu...i sve da im ovo bude sve što su odigrali golemo je
a selektoru veoma bitno da ima što širu listu za izbor igrača, pa makar da ih pola igra u nekim drugim ligama, bitno je da igraju, imaju kontinuitet rada i klupskih nastupa...nećemo po tome biti ni prva ni zadnja repka kojoj su pola prvotimaca drugoligaši...čak je takvim igračima veći imperativ zaigrati za repku i pokazati se u dresu jer time povećavaju šanse za napredak u karijeri
treba sve probati i podsticati Safeta da se oslobodi konzervativizma i eksperimentiše malo....sad se vidjelo koliko je dobro što je nekada prije Vranješ bio uveden u repku, što je na zadnjoj prijateljskoj i Zukanaović dobio šansu...i sve da im ovo bude sve što su odigrali golemo je
a selektoru veoma bitno da ima što širu listu za izbor igrača, pa makar da ih pola igra u nekim drugim ligama, bitno je da igraju, imaju kontinuitet rada i klupskih nastupa...nećemo po tome biti ni prva ni zadnja repka kojoj su pola prvotimaca drugoligaši...čak je takvim igračima veći imperativ zaigrati za repku i pokazati se u dresu jer time povećavaju šanse za napredak u karijeri
- Logovan
#22115 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Koliko se Cocalić spominje, na kraju će ispasti kao i onaj Mikelini. 
- Infaze Studio
#22116 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vec izranjaju lagano...Cekali su slamcicu za koju bi se mogli uhvatiti, da izrone. Tu slamcicu je neko spomenuo, onako u postenoj realnoj prici, ali se ona koristi da se ispliva ponovo sa nebulozama koje se furaju vec godinu i kusur dana..jeza u ledja wrote:I pazite dobro sta kazem.
Izronice opet likovi za koji mjesec a ovu utakmicu ce predstavljati ili kao ludu srecu ili kao anomaliju ili kao neku u kojoj smo imali jadnog protivnika, ne bi li popljuvali ili Susica ili nekog igraca , po potrebi, mada se sad cini nevjerovatnim. Pazite sta vam kazem.
Ali nije toliko ni bitno, jer je vecina tih ronilaca je dosla pameti, ali manjina je, na zalst, jos uvijek tu.
- htcxone
#22117 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nesto nije tacno ?Artest wrote:@htcxone
- luckylaka
#22118 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zahirovic limitiran sto igra po Bjelorusiji a Cocalic igracina sto igra ,ne znam ni ja gdje(je li jos Cipar)Mislim nidze veze.Drugo.Ako se prikljuce Kolasinac,Bicakcic,Hadzic,Hajrovic ..nece Coco ni blicu Zenice.Daj boze.Zhìxin wrote:Mene stvarno čudi zašto Cocalić nikada nije dobio priliku... Zahirović je, realno, jako limitiran lik koji svoj posao obično odradi korektno. Zahirović ima još dosta prostora za napredak, ali to igranje po Bjelorusji... No comment! Ovog Hadžića traže neki klubovi iz Bundeslige i ja se nadam da će on napraviti neki dobar transfer. Trebaju nam razbijači koji igraju u jakim ligama i koji fizički mogu podnijeti žestok tempo. Mi sebi ne smijemo dozvoliti da ovisimo o jednom Zahiroviću kao jedinom destruktivcu.
- DonVito
#22119 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cekaj a sta ti ocekujes od tog Cocalic, limitiran ZahirovicZhìxin wrote:Mene stvarno čudi zašto Cocalić nikada nije dobio priliku... Zahirović je, realno, jako limitiran lik koji svoj posao obično odradi korektno. Zahirović ima još dosta prostora za napredak, ali to igranje po Bjelorusji... No comment! Ovog Hadžića traže neki klubovi iz Bundeslige i ja se nadam da će on napraviti neki dobar transfer. Trebaju nam razbijači koji igraju u jakim ligama i koji fizički mogu podnijeti žestok tempo. Mi sebi ne smijemo dozvoliti da ovisimo o jednom Zahiroviću kao jedinom destruktivcu.
Jeste Hajduk iz Splita je klub iz BL.
http://www.radiosarajevo.ba/novost/9930 ... -za-hajduk
Pored klubava iz BL koji se otimaju za njega, njegove zelje...
Anel Hadžić: Želim igrati za Hajduk!
- Artest
#22120 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bas zelis da ti iseciram post?htcxone wrote:nesto nije tacno ?Artest wrote:@htcxone
- Don Zivconi
#22121 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
hajde molim te da vidimo i to citiranjeArtest wrote:Bas zelis da ti iseciram post?htcxone wrote:nesto nije tacno ?Artest wrote:@htcxone
- Logovan
#22122 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa hajde više, već si dva puta mogao to uraditi.Artest wrote:Bas zelis da ti iseciram post?htcxone wrote:nesto nije tacno ?Artest wrote:@htcxone
- Artest
#22123 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mrsko mi. Jer to krene unedogled, i onda ja fasujem bancic.
Nije da je nesto puno omanuo, samo nije zelio da sagleda sve okolnosti: kako su pojedini igarci dosli u priliku da igraju pod Safetom.
Nije da je nesto puno omanuo, samo nije zelio da sagleda sve okolnosti: kako su pojedini igarci dosli u priliku da igraju pod Safetom.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#22124 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ako odigraju dobro potpuno je nebitno kako su tamo dosli
ps
večeras u 20:00 prijateljska Svedsska-Slovacka tek ko Želi da nam smekne protivnike, a bome i kaseta da se pripremi
ps
večeras u 20:00 prijateljska Svedsska-Slovacka tek ko Želi da nam smekne protivnike, a bome i kaseta da se pripremi
-
Korisničkoime
#22125 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nije bit u tome koliko je neki potencijali igrač dobar a koliko loš bit ti je ovdje popljuvati našeg igrača koliko se god može. Neki od njih i sami priznaju da ne znaju ni gdje Cocalić igra a kamoli kako samo je bitno biti protiv iz ovih ili onih razloga. Eh kad se eksperti malo zeznu kao po pitanju Zukanovića, Vranješa, Višće, Begovića malo falilo i Kvesića (njega je samo povreda smela) onda se ušute. Ostao je eto još Cocalić njega Sušić još nije zvao po momku mogu još da pljuju bez nekoga osnova._terminaš_ wrote:Koliko se Cocalić spominje, na kraju će ispasti kao i onaj Mikelini.
Poslije fenomenalne igra i velike pobjede malo smo se umislili jbg.ni Španija nam nije ravna Zahirović je bosanski Pirlo i nigdje nam nikad ništa nije škripalo.
Imamo još 5 tekmi još 15 bodova sva pomoć odakle god da stigla i kako god se zvala pa makar samo u jednoj tekmi nam pomogla dobro nam je došla se zarad našeg krajnjeg cilja.
Eh sad to što nekome radije daje da likuje nad pogreškama naših igrača to je na njihovu dušu.