graue_maus wrote:
dovoljno pogledat prvih par min ...........
dabogda da ima emfizem pluca...
graue_maus wrote:
dovoljno pogledat prvih par min ...........
sherbett wrote:ja, pa da, svi su Srbi...i Andrić, i Jelačić, i Tesla....ovisi iz kog ugla gledaš..
pa i slozio sam se s tobom.vivace wrote:karanana wrote:evo gledam ga na da mozda ne.vivace wrote:bora corba cetnik. strava i uzas-!![]()
par exellance.
on je pre 20 godina imao dobfre pesme,posle se dao u politiku,u cetnistvo. on jeste cetnik a ti kako hoces. slusaj pesme pre 20 godina. da si ga video samo u sajkaci i raznim odlikovanjima ,bio gost ondassnje televizije u ratu kad smo bili.
ma gad. verovatno je bio i radio i za neku obavestajnu sluzbukaranana wrote:
pa i slozio sam se s tobom.
pa to je i sam rekao cak i sinoc na da-mozda-ne
pa imali su paralelno obrazovanje,po kucama su se skupljali i ucili decu svojoj istini.mislim ,nisam sigurna ,da je takvo obrazovanje bilo i na nivou srednje skole i na nivou univerziteta...po kucama...sherbett wrote:šta su imali Albanci na Kosovu?vivace wrote:mozda je vreme da srbi imaju paralelno obrazovanje.jedno to cetnicko sto je sad i jedno slicno onom koje je bilo. to su imali i albanci na kosovu.
jeste.vivace wrote:ma gad. verovatno je bio i radio i za neku obavestajnu sluzbukaranana wrote:
znas li ti koliko ih je bilo. moja jedna drugarica i moj kum su bili jos u srednjoj skoli zaduzeni za neke ljude. posle mi pricao kum kako nije znao sta da im kaze...ozbiljno,a zamisli jos boru djordjevica sa tolikim uticajem na ljude.imao je narucene pesme garant.radostan dan wrote:jeste.vivace wrote:ma gad. verovatno je bio i radio i za neku obavestajnu sluzbukaranana wrote:
istureno odjeljenje hajnekena i štoka za jugoistočni balkan.
beskrupulozni likovi.
pa dobro,bar se zanimas,ne mozes da mi oprostis postove nikako.radostan dan wrote:jeste.
čitam ti postove na jednoj temi, krstim se lijevom i desnom i ibretim, sve u isto vrijeme.
radostan dan wrote:zamišljeno i pobožno...
radostan dan wrote:jeste.
čitam ti postove na jednoj temi, krstim se lijevom i desnom i ibretim, sve u isto vrijeme.
za republiku srpsku imas forum.a ovo su desavanja u srbiji a ne o republici srpskoj.Creasy wrote:Moze li lock ove teme?
Kad vec na ovom forumu ne smijemo raspravljati o Istocnom Sarajevu, ne vidim zasto bi i ova tema postojala.
Koga zanima sta se desava u Srbiji, nek ide na neki srbijanski forum, ha ja...