Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#22101 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
hrasno38 wrote:
Koga boli kurac koliko bi vi htjeli ....necete vi odredjivati pravila gostujucih igraca niti cete odredjivati Zelji koliko ce vam dati. Da je Zeljo dao ispod 5% ja bi prvi rekao da trebate bojkovati derbi. A ovako dao vam je skoro duplu i opet vam malo. Eno pritisnite policiju nek skrati tampon zonu i taman cete dobiti karata koliko trazite. I dzaba vam i ona kokica i vase vlazni snovi ali JUG na Kosevu je cijeli Zeljin svidjalo se to vama ili ne. Dakle da sumiramo Zeljo nije prekrsio pravila gostujucih navijaca i dao vam je vise nego sto vam sljedi iako u biti niste "K" od onoga sto se u BiH zove komsija.
1000 mjesta.... Normalno da je malo. Ovo ti ne možeš shvatiti kad ni ne ideš na utakmice. Možda par puta godišnje. :D
Jug se može staviti kao domaća. Nemoj mi o gradskom stadionu. Objašnjeno je jučer.
Uništavate derbi gledajući postotak, odnosno 5%. Uvijek se davalo više. Razumiješ li više dragi Bog ti pomogao.
Nek' ste vi komšije. Muka mi je od vas.
Kako te bolan vise nije stid dobili ste ne 5% nego 8% .....i koga zaboli kurac sto je tebi muka. Na silu upinjete nesto za sta niste ni 1% u pravu jer po obicaju hocete da budete bitni mada vas niko ne jebe ni 2%. I nemas ti pojma samo filozofiras od kad si se pojavio ovdje. Mozes staviti da je JUG domaca ali posto je stadion napravljen sa 4 odvojene fizicki tribine onda jednu moras dati gostima! Super jos bolje onda cemo vam uzeti ili zapad ili istok.....koga boli kurac svakako vas deremo i sa i bez navijaca.
saabsa

#22102 Re: Sarajevski derbi

Post by saabsa »

radiša wrote:
Logovan wrote:
hrasno38 wrote: To kada bude Kosevo u vasem vlasnistvu i kada se promjene pravila za gostujuce navijace peke...a dotle....
Nema veze što nije u vlasništvu.

Nema veze. Haloooo
Kako nema veze pa ne mozes postavljat uslove negdje ako to nije tvoje.
Pa jel to znaci da mogu uci sad u svaki stan koji je pod kirijom ili moram pitati korisnika tog stana???
nema me tamo

#22103 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

A još ima 70 godina. :D

Gledaj kako ih je prpa sad uhvatila, nema sigurno ni vama derbija..
Saopštenje vam je sve reklo, a kad dođe vrijeme samo ce ih se podsjetit i to je to.
Kraj..
leškarenje

#22104 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

Kakav lik u pm.....

Ima i prkno 4 odvojene tribine,u čemu je problem?
Logovan

#22105 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

radiša wrote: Kako nema veze pa ne mozes postavljat uslove negdje ako to nije tvoje.
Pa ko će postavljati uslove, ako neće domaćin? Neće moja nana određivati uslove.
Dr. Kuca

#22106 Re: Sarajevski derbi

Post by Dr. Kuca »

Kod nas uvjek prevlada ta seljacka varijanta zbog tipova ko ovaj hrasno i jos neki ovaj radisa itd.
gold'n'brown

#22107 Re: Sarajevski derbi

Post by gold'n'brown »

hrasno38 wrote:
Dr. Kuca wrote:Samo 2 ulaza juga i jedan zapada i caao na kosevu. 1700 i mahanje. Jer, svaki derbi neki delegat baci baklju na zapad prema djeci i lozama. Al haj ti objasni ovim kratkovidnim, sto ne vidi sline od nosa.
To kada bude Kosevo u vasem vlasnistvu i kada se promjene pravila za gostujuce navijace peke...a dotle....

Image
U slucaju derbija Sarajevo odredjuje pravila, a sve ce biti "po zakonu" :evil:
leškarenje

#22108 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

Dr. Kuca wrote:Kod nas uvjek prevlada ta seljacka varijanta zbog tipova ko ovaj hrasno i jos neki ovaj radisa itd.
:lol:

Najjače,nije vase :izet:
radiša

#22109 Re: Sarajevski derbi

Post by radiša »

saabsa wrote: Pa jel to znaci da mogu uci sad u svaki stan koji je pod kirijom ili moram pitati korisnika tog stana???
Sigurno da vlasnik stana prije nego izda taj stan ti kaze sta mozes a sta ne mozes,ako placas kiriju ne znaci da stan mozes unistit i ponasat se kao da je tvoj,placas je zato sto tu boravis,gazdi stana ako placas kiriju ne mozes postavljat ultimatum jer je on boss a ne ti.
hrasno38

#22110 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:Kakav lik u pm.....

ali nema kao sto ima LAVOR!
leškarenje

#22111 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

hrasno38 wrote:
leškarenje wrote:Kakav lik u pm.....

ali nema kao sto ima LAVOR!
Ima
radiša

#22112 Re: Sarajevski derbi

Post by radiša »

Logovan wrote:
radiša wrote: Kako nema veze pa ne mozes postavljat uslove negdje ako to nije tvoje.
Pa ko će postavljati uslove, ako neće domaćin? Neće moja nana određivati uslove.
Niste vi tu domacini nego gosti,sve dok ne bude stadion vas,malo ste se zanjeli :lol:
SmokingMan

#22113 Re: Sarajevski derbi

Post by SmokingMan »

Makar u lavoru nema ustajalog zraka.
Logovan

#22114 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

hrasno38 wrote:
Kako te bolan vise nije stid dobili ste ne 5% nego 8% .....i koga zaboli kurac sto je tebi muka. Na silu upinjete nesto za sta niste ni 1% u pravu jer po obicaju hocete da budete bitni mada vas niko ne jebe ni 2%. I nemas ti pojma samo filozofiras od kad si se pojavio ovdje. Mozes staviti da je JUG domaca ali posto je stadion napravljen sa 4 odvojene fizicki tribine onda jednu moras dati gostima! Super jos bolje onda cemo vam uzeti ili zapad ili istok.....koga boli kurac svakako vas deremo i sa i bez navijaca.
Vau 8%.... :shock: Nevjerovatna razlika. Dobit ćete i vi 8%. :)

Ostatak posta.... Bla, bla, bla, bla.

Čuj uzet ćemo zapad ili istok. :mrgreen: :mrgreen: Koji si ti lik, života mi. :lol: Šega od forumaša.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#22115 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

leškarenje wrote:U Zenici je odvojena tribina,jel tako?
Zagrade sa strane,puste samo centralni dio....jel tako?
Pustiš 1750 karti u prodaju i vozdra :thumbup:
Hrasno žali se Uefi.
Haj zdravo.
Gdje je tacno sjeverna tribina odvojena na BP
Image
Mozes li pokazati?
Logovan wrote:
mali_milojica wrote: Ok ne treba,ali tako je najlakse organizovati utakmicu i sa strane kluba,policije i sviju ostalih. Jbt da se navijaci nebi sreli ispred stadiona,navijaci Zelje moraju uci 1.5h ranije na stadion i moraju ostati pola sata duze dok navijaci Sarajeva ne odu. Gdje je tu komocija,4h moras biti na stadionu i prebijati guzicu na plasticnoj stolici :-)
Dobro je neko rekao,zasto navijaci ne odrze press,kazu nece biti belaja,nece biti cupanja,bacanja baklji na druge,dajte da napravimo spektakl svi zajedno,smire se tenzije.
Vec sam rekao,SVI smo krivi za ovo sto se desava. Opet ce valjda preovladati razum i da cete dobiti i slovo O na Sjeveru ako nista
Ne izvodivo je. Rizično je previše. Jedini prilaz stadionu je kod sjevera, a da naš bude. Ne ide.

A ovo boldirano nećeš dočekati. Možda u filmu nekom vidiš. :D
Ne mora zajednicka,moze i odvojena pressica :D
leškarenje

#22116 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

radiša wrote:
Logovan wrote:
Niste vi tu domacini nego gosti,sve dok ne bude stadion vas,malo ste se zanjeli :lol:
OJ oca mi,pa zar ima ovakvih sklopova :oops:
hrasno38

#22117 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
hrasno38 wrote:
Vau 8%.... :shock: Nevjerovatna razlika. Dobit ćete i vi 8%. :)

Ostatak posta.... Bla, bla, bla, bla.

Čuj uzet ćemo zapad ili istok. :mrgreen: :mrgreen: Koji si ti lik, života mi. :lol: Šega od forumaša.
OK filozofe vidjet cemo!
aut

#22118 Re: Sarajevski derbi

Post by aut »

Oho nam se kada nam Hrasno uleti na zapad-istok-sjever koševa. Kada nas počne tući sve karate potezima.
Super dedica
Logovan

#22119 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

radiša wrote:
Logovan wrote:
Jebo te, moram objašnjavati da je mlijeko bijelo.
radiša

#22120 Re: Sarajevski derbi

Post by radiša »

leškarenje wrote: OJ oca mi,pa zar ima ovakvih sklopova :oops:
E bas si mi sukno ali bez argumenta,kad bude argument e onda mi mozda mozes suknut al ovako jok :lol:
nema me tamo

#22121 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

Dedo je u fazonu
Logovan

#22122 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

hrasno38 wrote: OK filozofe vidjet cemo!
Ti garant nećeš ništa uzeti, jer ćeš sjediti kod kuće. :mrgreen:
radiša

#22123 Re: Sarajevski derbi

Post by radiša »

Logovan wrote: Jebo te, moram objašnjavati da je mlijeko bijelo.
Sebi pokusaj,nemate svoj stadion ne mozete postavljat uvjete,cao zdravo :lol:
saabsa

#22124 Re: Sarajevski derbi

Post by saabsa »

radiša wrote:
saabsa wrote: Pa jel to znaci da mogu uci sad u svaki stan koji je pod kirijom ili moram pitati korisnika tog stana???
Sigurno da vlasnik stana prije nego izda taj stan ti kaze sta mozes a sta ne mozes,ako placas kiriju ne znaci da stan mozes unistit i ponasat se kao da je tvoj,placas je zato sto tu boravis,gazdi stana ako placas kiriju ne mozes postavljat ultimatum jer je on boss a ne ti.
Pa ko određuje ko ce boraviti u tom stanu ????
Logovan

#22125 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

mali_milojica wrote: Ne mora zajednicka,moze i odvojena pressica :D
I to je za filmova. :mrgreen:
Post Reply