Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#22101 Re: Liverpool FC
Pa koliko jos 4 dana ima? Fkt mislite da ovi nasi mogu nekoga potpisati za 4 dana?
Njima je pola godine malo da dovedu igrace koji hoce samo kod njih da predju 
- Gandalf
#22102 Re: Liverpool FC
Lemar fino zvuči ali ne vjerujem da će do toga doći - realnija opcija bi bio Mahrez, savršen igrač za ovaj sistem, odlično bi se rotirao sa Maneom i Salahom.
Ne znam kako Mahreza niko nije tražio od jačih ekipa, lik je brz, strašan dribler, odlazak / neigranje Kutinja se ne bi ni osjetilo dolaskom Mahreza.
- svjestan sam da Kutinjo i Mahrez ne igraju istu poziciju ali kada imaš dva superbrza driblera na krilima i još trećeg da uđe sa klupe, sredina terena jednostavno ima slobodu prostora da se premjesti pred protivnički šesnaesterac i dodatno sabije protivnika u mat poziciju.
Ne znam kako Mahreza niko nije tražio od jačih ekipa, lik je brz, strašan dribler, odlazak / neigranje Kutinja se ne bi ni osjetilo dolaskom Mahreza.
- svjestan sam da Kutinjo i Mahrez ne igraju istu poziciju ali kada imaš dva superbrza driblera na krilima i još trećeg da uđe sa klupe, sredina terena jednostavno ima slobodu prostora da se premjesti pred protivnički šesnaesterac i dodatno sabije protivnika u mat poziciju.
- AmiĐa_Idriz
#22103 Re: Liverpool FC
Southampton officials have privately indicated to Liverpool that they are open to bids for Virgil Van Dijk.

- ljevoruki
#22104 Re: Liverpool FC
Sa Twittera:
Looks like the Arsenal lads were up late watching the fight last night
Jurgen prob tucked all our lads into bed

Looks like the Arsenal lads were up late watching the fight last night
Jurgen prob tucked all our lads into bed
- King_Kenny
#22105 Re: Liverpool FC
to bi bilo divnooooAmiĐa_Idriz wrote:Southampton officials have privately indicated to Liverpool that they are open to bids for Virgil Van Dijk.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Logovan
#22106 Re: Liverpool FC
Liverpool FC have reportedly made a €72m bid for AS MONACO’s Thomas Lemar, per L’Equipe.
-
Mustang1
#22107 Re: Liverpool FC
Onda neka i za Dijka daju iste pare. Jebaji ga.
- AmiĐa_Idriz
#22108 Re: Liverpool FC
Stae ba ovo Arsenal se zajebava sa Monakom vise od mjesec za Lemara mi ga za noc zavrsili
budite me iz ovog lijepog sna gdje nasi profesionalno odrade transfer
Valjal sta taj Lemar, u Ligi Prvaka je bio dobar pravo.
Valjal sta taj Lemar, u Ligi Prvaka je bio dobar pravo.
- Herr Flick
#22109 Re: Liverpool FC
Sta ce vam Lemar,bolje popravite odbranu 
-
Mustang1
#22110 Re: Liverpool FC
Zar on nije zadnji vezni?
Last edited by Mustang1 on 28/08/2017 12:56, edited 1 time in total.
- zomri
#22111 Re: Liverpool FC
Zamjena za Kutijicu vjerovatno, to je taj tip igrača između 8 i 10.
- AmiĐa_Idriz
#22112 Re: Liverpool FC
Salji truhlu u Barcu ko ga treba viseTHOMAS LEMAR UPDATE: Liverpool pokušava da završi transfer Thomasa Lemara vrijedan oko £70m. Monaco je već odbio ponudu Arsenala (£45m) ali Liverpool će uz novac ponuditi i Origija koji bi mogao na pozajmicu u Monaco. Lemar je veoma zainteresovan da obuče crveni dres a Redsi žele završiti sve još danas. Transfer Lemara uopšte nije povezan sa Coutinhom, Liverpool i dalje čvrsto stoji iza svojih riječi da će brazilac ostati na Anfieldu. (Melissa Reddy)
De Vrij se opet spominje..?
- zomri
#22113 Re: Liverpool FC
Žuri im se, hoće da završe transfer još danas. Kutijica ide?
- AmiĐa_Idriz
#22114 Re: Liverpool FC
Ponovicu se. Neka ide ako ce se dovesti zamjene, a evo dovodi se. Sretan put.
- King_Kenny
#22115 Re: Liverpool FC
Nek ide (za velike pare); lemar, sanchez i van dijk do januara; onda još jedna stoper i bolji lijevi bek. 
- zomri
#22116 Re: Liverpool FC
I ja bih ga pustio. Nije sad neki bez koga se ne može tipa Suarez, pogotovo kada bi Lemar bio zamjena i cijena preko 100m.
- Gandalf
#22117 Re: Liverpool FC
Ekipi treba što više kvalitetnih igrača, nije ni bitno toliko na kojoj poziciji igraju, makar na nekim mjestima bude i gužva u ekipi.
Hoću reći sposobne majstore poput Manea ili Firmina možeš postaviti na pozicije koje i nisu njihove prirodne i nešto će napraviti, siguran sam da bi se Mane dobro snašao i na Wijnaldumovoj poziciji, Lemar bi bio odličan dodatak ekipi iako trenutno to mjesto ne gori od važnosti. Ako ne mogu do Dajka i Keite neka dovedu u ofanzivi Mahreza ili Lemara ili Oxa koji može igrati i na sredini ili Sancheza iz Bayerna. Niko od ovih igrača ne bi razočarao, a kvalitetan stoper neka im bude bukvalno jedino upražnjeno mjesto za narednu godinu, tj. dovesti pojačanja gdje se može dovesti, ako se stoper i ne dovede, nije smak svijeta, jer je ekipa poprilično jaka na svim drugim pozicijama. Slatke muke bi bile sljedećeg juna tražiti samo jednog igrača kao pojačanje, odnosno popuniti samo jednu poziciju u timu.
Keitu sam gledao protiv Freiburga, strašan igač, dinamičan, okretan inteligentan, vođa ekipe, no opet ne može se glavom kroz zid, bitno je dovesti u finišu bar još jednu - dvije igračke klase u ekipu.
Hoću reći sposobne majstore poput Manea ili Firmina možeš postaviti na pozicije koje i nisu njihove prirodne i nešto će napraviti, siguran sam da bi se Mane dobro snašao i na Wijnaldumovoj poziciji, Lemar bi bio odličan dodatak ekipi iako trenutno to mjesto ne gori od važnosti. Ako ne mogu do Dajka i Keite neka dovedu u ofanzivi Mahreza ili Lemara ili Oxa koji može igrati i na sredini ili Sancheza iz Bayerna. Niko od ovih igrača ne bi razočarao, a kvalitetan stoper neka im bude bukvalno jedino upražnjeno mjesto za narednu godinu, tj. dovesti pojačanja gdje se može dovesti, ako se stoper i ne dovede, nije smak svijeta, jer je ekipa poprilično jaka na svim drugim pozicijama. Slatke muke bi bile sljedećeg juna tražiti samo jednog igrača kao pojačanje, odnosno popuniti samo jednu poziciju u timu.
Keitu sam gledao protiv Freiburga, strašan igač, dinamičan, okretan inteligentan, vođa ekipe, no opet ne može se glavom kroz zid, bitno je dovesti u finišu bar još jednu - dvije igračke klase u ekipu.
- MyTao
#22118 Re: Liverpool FC
Greska je ako prodaju Coutinha.
-
Mustang1
#22119 Re: Liverpool FC
Ma bjezi ovako je bilo i kad su poceli pisati o Dijku i Keiti pa cuna u po somuna. Necu da se nadam uopste. Imaju jos do bajrama pa eto valjda bude kakav bajramluk i od njih 
- zomri
#22120 Re: Liverpool FC
Gandalf wrote: Keitu sam gledao protiv Freiburga, strašan igač, dinamičan, okretan inteligentan, vođa ekipe, no opet ne može se glavom kroz zid, bitno je dovesti u finišu bar još jednu - dvije igračke klase u ekipu.
Anonimus u stilu Firmina, ali radi posao. Može pokriti sve pozicije u veznom redu. Ima preciznost u izvođenju zadnjeg pasa da može komarca u trepavicu pogoditi! Ne znam da sam ikad vidio išta slično, možda Xavi da je to imao. Strašan, ali fakat strašan igrač!
Šteta što će ga izgleda neko drugi pokupiti.
-
channel10
#22121 Re: Liverpool FC
Pa hoce li se vise rastatiAmiĐa_Idriz wrote:Salji truhlu u Barcu ko ga treba viseTHOMAS LEMAR UPDATE: Liverpool pokušava da završi transfer Thomasa Lemara vrijedan oko £70m. Monaco je već odbio ponudu Arsenala (£45m) ali Liverpool će uz novac ponuditi i Origija koji bi mogao na pozajmicu u Monaco. Lemar je veoma zainteresovan da obuče crveni dres a Redsi žele završiti sve još danas. Transfer Lemara uopšte nije povezan sa Coutinhom, Liverpool i dalje čvrsto stoji iza svojih riječi da će brazilac ostati na Anfieldu. (Melissa Reddy)![]()
De Vrij se opet spominje..?
Sve suza suzu goni...
- AmiĐa_Idriz
#22122 Re: Liverpool FC
Ma yebo njega.
Nego, isti taj Keita o kojem pricate se "iz nekog razloga nalazi u Engleskoj"
koji Deja Vu opet cemo posrani ostati na svim frontovima 
Nego, isti taj Keita o kojem pricate se "iz nekog razloga nalazi u Engleskoj"
- zomri
#22123 Re: Liverpool FC
Izvor?AmiĐa_Idriz wrote:Ma yebo njega.![]()
Nego, isti taj Keita o kojem pricate se "iz nekog razloga nalazi u Engleskoj"koji Deja Vu opet cemo posrani ostati na svim frontovima
- AmiĐa_Idriz
#22124 Re: Liverpool FC
Tviterasizomri wrote:Izvor?AmiĐa_Idriz wrote:Ma yebo njega.![]()
Nego, isti taj Keita o kojem pricate se "iz nekog razloga nalazi u Engleskoj"koji Deja Vu opet cemo posrani ostati na svim frontovima
Nesto se cudno desilo. Ovakav boom za 24 sata...sta je dovelo do toga, Liga Prvaka, furiozan start sezone...?Finally, as the Liverpool rumour mill goes into overdrive, reports are rife on Twitter that NABY KEITA is in the UK, again sparking the interest of Kopites.
- lanemblack27
#22125 Re: Liverpool FC
King_Eric wrote:Pa ko ne bi igrao za Liverpool nakon današnje tekme... Jedino Coutinho....AmiĐa_Idriz wrote:Jedan mastan gosip za laku noc - Thonas Lemar
Hahahah, nek ide, samo da hoće dovesti ovu trojcu VVD, Renato S, i Lemara, strašna ekipaaaaa