BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#22076 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

leškarenje wrote:Tino opet donio pobjedu 'Ajduku :D
Bilo bi svršavanja da se ne preziva Sušić. :oops: :skoljka:
Korisničkoime

#22077 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

luckylaka wrote:
Tyke wrote:
luckylaka wrote:Sad ce opet poceti prozivanje ali jednostavno nije mi jasno po kom kriteriju Mesha poziva igrace.Npr.covjeka skoro da i nema na terenu
Rade Krunic(ako ovi ne lazu)
18 1/6/16 H FC Empoli (8.) Inter Milan Inter (1.) 0:1 on the bench
19 1/10/16 A FC Empoli (8.) Torino FC Torino (13.) 0:1 on the bench
20 1/17/16 A FC Empoli (7.) Chievo Verona Chievo Verona (10.) 1:1 AM 23' 59'
21 1/23/16 H FC Empoli (8.) AC Milan AC Milan (6.) 2:2 3'
22 1/31/16 A FC Empoli (8.) SSC Napoli SSC Napoli (1.) 5:1 8'
23 2/3/16 H FC Empoli (9.) Udinese Calcio Udinese Calcio (15.) 1:1 on the bench
24 2/7/16 A FC Empoli (8.) Atalanta BC Atalanta (13.) 0:0 on the bench
25 2/13/16 H FC Empoli (8.) Frosinone Calcio Frosinone (19.) 1:2 on the bench
26 2/21/16 A FC Empoli (9.) US Sassuolo Sassuolo (8.) 3:2 on the bench
27 2/27/16 H FC Empoli (10.) AS Roma AS Roma (4.) 1:3 AM 51'
28 3/6/16 A FC Empoli (11.) Genoa CFC Genoa (15.) 1:0 on the bench
29 3/12/16 H FC Empoli (11.) UC Sampdoria Sampdoria (13.) 1:1 No information available
Pa sjecas se Safetovih izjava kako nece igrati u reprezentaciji niko ko se ne izbori u klubu, i hop... opet ih masa bila u repki... Krunic je eto mlad i igra u jakoj ligi pa se mozemo necemo i nadati.

Tino reze ko zilet ove sezone, ako ga ne prodaju na ljeto onda nikad nece. 7 golova i 4 asistencije u 20 utakmica, nije lose.
Drago mi je da i ostali reprezentativci ulaze u formu i pruzaju dobre partije, i danas Dzeko pogodio, Pjanic asistirao.

ORDAGIC, Ordagic, momka je morao pozvati na naredno okupljanje, barem da mu bude motiv jos bolje partije da pruza i namece se, i jucer tako hladnokrvno pogodio za vodstvo od 2:1 u Vitezu. Ali hajde, ima vremena, valjda.
Sjecas li se ti Meshini izjava ko ne igra neka izbori mjesto pa Bujrum.Ovaj Krunic ne igra nikako,hajde objasni mi zasto je dobio poziv.Ordagic i slicni ne mogu dobiti poziv jer treba ispuniti zelje saveza iz sumske i predstavnika iz tzv.h.b.Nemoj da se pravimo slijepi.Oppps ja zaboravio da sam zbog ovoga prozvan nacionalista i sovinista.Sorry.
Opet ti prdis. Prvo nije istina da ne igra nikako, drugo sve sam ti fino nacrtao gore u postu jbg Lucky ne ide to tako kad ne znas i neko se potrudi da ti objasni makar ga ispostuj i procitaj, vise puta ako odmah ne shvatis. Pomozi nam da ti pomognemo. Nije realno poredit igraca iu Serije A i nase PL pa makar odigrao samo 12 od 25 utakmica ko Krunic. Sto se tice sumske eto ti Cimirota (Gojka) iz Trebinja koji jos nije dobio kako treba sanse u reprezentaciji i tesko da ce je pored jednog Besica i Pjanica i dobiti.
Ti si prvi htjeo mladog igraca eto ti ga 22 godine, liga 5, nije ti niko kriv sto ti nisi znao naci boljeg od momaka iz omladinskih pogona.
cyprus

#22078 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Edin H. wrote:Odlican potez selektora kada ubaci Vuleta Trivunovica, igraca Sarajeva, protiv Grcke, odmah fasovasmo dva gola njegovim greskama.
I ti bi sada da ponavljas istu gresku :-)
Nešto si pobrkao... Vule nije igrao protiv Grčke :mrgreen:
Edin H.

#22079 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Edin H. »

cyprus wrote:
Edin H. wrote:Odlican potez selektora kada ubaci Vuleta Trivunovica, igraca Sarajeva, protiv Grcke, odmah fasovasmo dva gola njegovim greskama.
Je'l se ono protiv Madjara onda proslavio? :D

Negdje jeste. :D
cyprus

#22080 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Edin H. wrote:
cyprus wrote:
Je'l se ono protiv Madjara onda proslavio? :D

Negdje jeste. :D
Protiv Moldavije... Protiv Mađara je bio dobar :-D
thekupus

#22081 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by thekupus »

Korisničkoime wrote: Nije realno poredit igraca iu Serije A i nase PL pa makar odigrao samo 12 od 25 utakmica ko Krunic. Sto se tice sumske eto ti Cimirota (Gojka) iz Trebinja koji jos nije dobio kako treba sanse u reprezentaciji i tesko da ce je pored jednog Besica i Pjanica i dobiti.
Besic- Premier liga
Pjanic- Serija A
Cimirot- prije 6 mjeseci presao iz bh. lige u grcku ligu

Kakve veze ima "sumska" sa ovim? pa ne mogu se usporediti momci

EDIT: Procitao sam i ostatak rasprave i shvatio da nisam bas najbolje shvatio haha
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#22082 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

luckylaka wrote: Sjecas li se ti Meshini izjava ko ne igra neka izbori mjesto pa Bujrum.Ovaj Krunic ne igra nikako,hajde objasni mi zasto je dobio poziv.Ordagic i slicni ne mogu dobiti poziv jer treba ispuniti zelje saveza iz sumske i predstavnika iz tzv.h.b.Nemoj da se pravimo slijepi.Oppps ja zaboravio da sam zbog ovoga prozvan nacionalista i sovinista.Sorry.
Jebi ga ti. Neki dan čitam tvoju kuknjavu (sa kojom seni slažem) da Mesa ne bi trebao pozvati Miličevića jer je star i da treba pozivati mlade igrače. Krunić je mlad i pozvan je i sada mu tražiš mane.

Sve u svemu Krunić bi već mogao igrati od sljedeće sezone, jer postoji mogućnost da Saponara ode iz Empolija, a njegova prva zamjena je Rade Krunić. Zato opušteno i neka ga u reprezentaciji. Dobro nam došao.
luckylaka

#22083 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

malakh wrote:
luckylaka wrote: Sjecas li se ti Meshini izjava ko ne igra neka izbori mjesto pa Bujrum.Ovaj Krunic ne igra nikako,hajde objasni mi zasto je dobio poziv.Ordagic i slicni ne mogu dobiti poziv jer treba ispuniti zelje saveza iz sumske i predstavnika iz tzv.h.b.Nemoj da se pravimo slijepi.Oppps ja zaboravio da sam zbog ovoga prozvan nacionalista i sovinista.Sorry.
Jebi ga ti. Neki dan čitam tvoju kuknjavu (sa kojom seni slažem) da Mesa ne bi trebao pozvati Miličevića jer je star i da treba pozivati mlade igrače. Krunić je mlad i pozvan je i sada mu tražiš mane.

Sve u svemu Krunić bi već mogao igrati od sljedeće sezone, jer postoji mogućnost da Saponara ode iz Empolija, a njegova prva zamjena je Rade Krunić. Zato opušteno i neka ga u reprezentaciji. Dobro nam došao.
Haj tebi mogu objasniti,,korisnickom"ne vrijedi presipam iz supljeg u prazno.Dakle kada taj Krunic izbori mjesto u svom klubu i pokaze nesto Bujrum ali covjek jednostavno NE IGRA.Postam gore i tip kaze ponekad igra ...igra u zadnjih desetak utakmica skupio je pola sata.Haj ti sad meni objasni na osnovu cega je on dobio poziv.Zato sto je ...Bujrum.Jah i da podsjetim taj Krunic u zadnjih 30-ak utakmice odigrao je dvije po 90 minuta ostalo je u prosjeku igrao nekih 20-ak minuta a najvise vremene je proveo na klupi.Znaci mlad,dobar,talenta ali ne dokazan fudbaler.
Point.

#22084 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

luckylaka wrote:
malakh wrote:

Haj tebi mogu objasniti,,korisnickom"ne vrijedi presipam iz supljeg u prazno.Dakle kada taj Krunic izbori mjesto u svom klubu i pokaze nesto Bujrum ali covjek jednostavno NE IGRA.Postam gore i tip kaze ponekad igra ...igra u zadnjih desetak utakmica skupio je pola sata.Haj ti sad meni objasni na osnovu cega je on dobio poziv.Zato sto je ...Bujrum.Jah i da podsjetim taj Krunic u zadnjih 30-ak utakmice odigrao je dvije po 90 minuta ostalo je u prosjeku igrao nekih 20-ak minuta a najvise vremene je proveo na klupi.Znaci mlad,dobar,talenta ali ne dokazan fudbaler.
Pa zar nisi ti Laki stavljao imena nekih omladinaca koji jos nemaju ni sekunde seniorskog fudbala kao potencionalne reprezentativce? Kad mogu oni, sto nebi i Krunic koji se ipak bavi seniorskim fudbalom?
Dead Man Walking

#22085 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Dead Man Walking »

Pa u tom i jeste problem, yebes igraca koji je vec izasao iz juniora.
Korisničkoime

#22086 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

leškarenje wrote:Joj Korisnika :lol: i poredjenja :bih:
@tehkupus pročitao do kraja i shvatio i ti bi možda trebao pročitati do kraja. @lucky kaže ili sumnja da je Krunić pozvan samo zato jer je momak Srbin kako bi se ovi iz FSRS zadovoljili ja mu kažem i Gojko Cimirot je Srbin pa ipak do sada nije dobio prave prilike a teško i da će dobiti sa konkurencijom koju ima. Da postoji taj neki imperativ pozivanja i drugih nacionalnosti zbog pritisaka iz FSRS onda bi se već davno prvi na listi pozivanja trebao naći Cimirot i već do sada skupiti fin broj nastupa. Međutim nije, s toga ne pije ta vode barem ne u ovom primjeru. Osim ako si i ti mišljenja da Cimirot i Krunić dobijaju pozive samo zato što su Srbi, po meni nije tako pogotovo u pogledu Cimirota kojem baš dobro ide u zadnje vrijeme.
cyprus

#22087 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

I Misimović je pozivan jer je Srbin :mrgreen:
Laertes

#22088 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Laertes »

Korisničkoime wrote:
@tehkupus pročitao do kraja i shvatio i ti bi možda trebao pročitati do kraja. @lucky kaže ili sumnja da je Krunić pozvan samo zato jer je momak Srbin kako bi se ovi iz FSRS zadovoljili ja mu kažem i Gojko Cimirot je Srbin pa ipak do sada nije dobio prave prilike a teško i da će dobiti sa konkurencijom koju ima. Da postoji taj neki imperativ pozivanja i drugih nacionalnosti zbog pritisaka iz FSRS onda bi se već davno prvi na listi pozivanja trebao naći Cimirot i već do sada skupiti fin broj nastupa. Međutim nije, s toga ne pije ta vode barem ne u ovom primjeru. Osim ako si i ti mišljenja da Cimirot i Krunić dobijaju pozive samo zato što su Srbi, po meni nije tako pogotovo u pogledu Cimirota kojem baš dobro ide u zadnje vrijeme.
Cimirota su se odrekli jer je igrao u (bliskoistočnom) Sarajevu :D
luckylaka

#22089 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

@Point,,Pa zar nisi ti Laki stavljao imena nekih omladinaca koji jos nemaju ni sekunde seniorskog fudbala kao potencionalne reprezentativce? Kad mogu oni, sto nebi i Krunic koji se ipak bavi seniorskim fudbalom?""
Nasao sam imena potencionalni reprezentativaca na koje treba u buducnosti racunati i kaparisati ih tj,dati im sansu..Ok.Drugo.Haj ti nisi ,,korisnicki"ti se razumijes u fudbal jedno pitanje ,,Da li bi ti trenutno prije u reprezentaciju pozvao Asmira Suljica(igra redovno i to dobro cak odlicno) ili Radu Krunica(ne igra nikako).
Korisničkoime

#22090 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

luckylaka wrote:@Point,,Pa zar nisi ti Laki stavljao imena nekih omladinaca koji jos nemaju ni sekunde seniorskog fudbala kao potencionalne reprezentativce? Kad mogu oni, sto nebi i Krunic koji se ipak bavi seniorskim fudbalom?""
Nasao sam imena potencionalni reprezentativaca na koje treba u buducnosti racunati i kaparisati ih tj,dati im sansu..Ok.Drugo.Haj ti nisi ,,korisnicki"ti se razumijes u fudbal jedno pitanje ,,Da li bi ti trenutno prije u reprezentaciju pozvao Asmira Suljica(igra redovno i to dobro cak odlicno) ili Radu Krunica(ne igra nikako).
Khmkhmkkhm..., pošto me se proziva, momci nisu iste pozicije, isti tip igrača, poredis kruške i jabuke, Suljić je igrao možda 3-4 puta u životu poziciju centr./ofen.veznog. Daj neka neko drugi @lucky-u pokuša objasnit pozicije igrača, napad, odbrana, sredina, krilni napadač, ofen.vezni itd. Ja sam pokušavao u dobroj vjeri ali rezulatai su mi nikakvi. Iako mene nisi pitao ja bih pozvao obojicu ima kod Suljića zamjerki ali ima još i vremena da bude pozvan.
@Lucky znam da ti gori pod prstima da kritikuješ Mešu to kao ti sada vraćaš nekome nešto za kritike Sušiću ali isto tako kao što nisi znao da braniš Sušića i kad se moglo (argumenti "dobar čovjek", "patriota", "najbolji igrač svih vremena") isto tako ne znaš da kritikuješ Mešu. uhvatio se pozivanja igrača gdje Meši ne možeš ni sekunde zamjerit ništa ni ti niti bilo ko drugi a imao bi ovamo kamaru drugih stvari gdje bi kritika bila opravdana. pogledaj dvoboj protiv Irske pa i utakmicu sa Kiprom, daleko je to bilo od dobrog i kad smo pobjeđivali. Znači ko zna može mu tu argumentovano zamjeriti što šta, mani se ćorava posla već sam ti jednom rekao znam te, znaju te i drugi ovdje, svi znamo da kakiš.
Korisničkoime

#22091 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

Laertes wrote:
Korisničkoime wrote:
Cimirota su se odrekli jer je igrao u (bliskoistočnom) Sarajevu :D
Dodo ga ne može veli igrao za FK Teheran (Željo valjda dođe FK Islamabad).
luckylaka

#22092 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Lakse mi je ,,korisnickom"ipak nacrtati :D ili i ovi izmisljaju :-D
Rade Krunic
Detailed position
Main position:
Attacking Midfield
Side position:
Right Wing
Left Wing
ASmir Suljic
Right Wing
Left Wing
Attacking Midfield
Centre Forward
A sto se tice Meshe kao selektora vec sam napisao samo jedan od zadnjih desetak nasih selektora koji su mjesto mogli naci samo u nasoj reprezentaciji ili nekom klubu Federalne lige.Toliko o njihovoj strucnosti.
Korisničkoime

#22093 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

luckylaka wrote:Lakse mi je ,,korisnickom"ipak nacrtati :D ili i ovi izmisljaju :-D
Rade Krunic
Detailed position
Main position:
Attacking Midfield
Side position:
Right Wing
Left Wing
ASmir Suljic
Right Wing
Left Wing
Attacking Midfield
Centre Forward
A sto se tice Meshe kao selektora vec sam napisao samo jedan od zadnjih desetak nasih selektora koji su mjesto mogli naci samo u nasoj reprezentaciji ili nekom klubu Federalne lige.Toliko o njihovoj strucnosti.
Moj @Lucky nije ti sva pamet i znanje na portalima da je tako i nas dvojica bi mogli biti treneri otvori ne znam transfermarkt.com i udri. Ako se samo toga drzis onda su mi neki tvoji postovi sada jasniji.
Da ti Korisnicki docara, prema tim raznoraznim portalima i Salihovic i Lulic su bili lijevi bekovi a da ljudi veze o igranju te pozicije nemaju. Vidili smo to u reprezentaciji ljudi se trudili iz petnih zila ali nije to to, gresaka i propusta kamara i ko bi im zamjerio kad naprimjer svi znamo da je Lulic u biti lijevi krilni napadac ili lijevo krilo a ne bek i da sa odbranom bas i nema puno veze. Dobro mozda ne svi to bi otisao na neki portal i bio ubijeden da je covjek odbrambeni igrac. Pjanic po tim nekim portalima igra i desno krilo a i sam znas nigdje veze. Eto i Zahirovic def.vezni a kao i desni bek medutim tesko da on moze desnog beka igrati prema pokazanom u reprezentaciji.
Suljic je klasicni winger sto bi ga Englezi rekli i to lijevi moze on za nuzdu i na ofanz.veznog ali to bi ti nesto bilo kao i vec do sada navedeni.
Eto ti bolan nije pozvao Armina u repku sad ga udri @Lucky tu je mehak.
luckylaka

#22094 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Korisničkoime wrote:
luckylaka wrote:Lakse mi je ,,korisnickom"ipak nacrtati :D ili i ovi izmisljaju :-D
Rade Krunic
Detailed position
Main position:
Attacking Midfield
Side position:
Right Wing
Left Wing
ASmir Suljic
Right Wing
Left Wing
Attacking Midfield
Centre Forward
Moj @Lucky nije ti sva pamet i znanje na portalima da je tako i nas dvojica bi mogli biti treneri otvori ne znam transfermarkt.com i udri. Ako se samo toga drzis onda su mi neki tvoji postovi sada jasniji.
Da ti Korisnicki docara, prema tim raznoraznim portalima i Salihovic i Lulic su bili lijevi bekovi a da ljudi veze o igranju te pozicije nemaju. Vidili smo to u reprezentaciji ljudi se trudili iz petnih zila ali nije to to, gresaka i propusta kamara i ko bi im zamjerio kad naprimjer svi znamo da je Lulic u biti lijevi krilni napadac ili lijevo krilo a ne bek i da sa odbranom bas i nema puno veze. Dobro mozda ne svi to bi otisao na neki portal i bio ubijeden da je covjek odbrambeni igrac. Pjanic po tim nekim portalima igra i desno krilo a i sam znas nigdje veze. Eto i Zahirovic def.vezni a kao i desni bek medutim tesko da on moze desnog beka igrati prema pokazanom u reprezentaciji.
Suljic je klasicni winger sto bi ga Englezi rekli i to lijevi moze on za nuzdu i na ofanz.veznog ali to bi ti nesto bilo kao i vec do sada navedeni.
Eto ti bolan nije pozvao Armina u repku sad ga udri @Lucky tu je mehak.
Kojim portalima...sporttackaba ili sportsporttackaba...de bolan uozbilji se.To sto smo vidjeli u reprezentaciji je plod amatera -selektora .I opet Suljic(sta imas protiv njega)Halooooo momak redovno igra na slicnoj poziciji na kojoj se poziva momak koji uopste ne igra.
Sejad Salihovic(nikad lijevi bek)
Detailed position
Main position:
Central Midfield
Side position:
Left Midfield
Attacking Midfield
Senad Lulic
Detailed position
Main position:
Left Midfield
Side position:
Left-Back
Central Midfield
luckylaka

#22095 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Hajde,,korisnicki"stavi se ti u poziciju selektora ,premda vidim da se ti nesto plaho i ne razumijes u ovaj sport :D al hajde neka bude.Dakle imas dva igraca od kojih ni jedan realno nije zasluzio poziv u reprezentaciju,jedan igra konstantno,drugi grije klupu konstantno.Sta bi uradio i jos uz to imaju otprilike isto godina,igraju slicne pozicije.
Korisničkoime

#22096 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

luckylaka wrote:Hajde,,korisnicki"stavi se ti u poziciju selektora ,premda vidim da se ti nesto plaho i ne razumijes u ovaj sport :D al hajde neka bude.Dakle imas dva igraca od kojih ni jedan realno nije zasluzio poziv u reprezentaciju,jedan igra konstantno,drugi grije klupu konstantno.Sta bi uradio i jos uz to imaju otprilike isto godina,igraju slicne pozicije.
Zavisi ko tvrdi da nije zasluzio poziv u reprezentaciju ako je neki "znalac" kao ti onda se ne bi bas puno obazirao na te tvrdnje. Zavisi koja mi pozicija skripi gdje sam tanak, tako posmatraj poziv Krunicu. Momak je ofanz.vezni i ta nam pozicija trenutno fali, niko je do sada nije mogao popuniti kako treba. Opet cu ti ponoviti Suljic je winger ili ti desno krilni napadac ili eventulano desno krilo, njega staviti na poziciju ofanz.veznog bi bilo krpljenje kao i sa Salihovicen i Lulicem na poziciji lijevog beka. Nemam nista protiv Suljica niti sam protiv da se momak proba ali sam i te kako da se pozove momak koji igra u Seriji A na poziciji koja nam je trenutno problem i ima tek 22 godine.
Drugo lijepo sam rekao BILI po tim portalima lijevi bekovi jer su u reprezentaciji igrali tu poziciju pogotovo Salihovic iz nuzde buduci da ovi koji ureduju te stranice vjerovatno Salihovica nikada nisu ni gledali u repki oni ga prekrste u lijevog beka.
Meni je licno zamjerka Mesi ako ne pozove Hodzica a izgleda da nece, Krunic nije visak, Hodzic je taj koji fali jer najrealnije bi bilo da se probaju tri igraca Cimirot, neki ofanz./centra.vezni i Hodzic. Plus u mladoj bi dao prostora Prevljaku.
Ti se ufatio Krunica ko pijan plota sta si se zakacio za momka. Ne igra, ne igra, ne igra momak u prvoj sezoni u Seriji A ima 12 nastupa 5 kao starter to je i vise nego solidno buduci da je dosao iz jebene Srbije to ti je razlika ko nebo i zemlja pa koliko je trebalo da se Besic navikne na Englesku iako je ponikao u HSV.
Znam da ti je zelja da kritikujes Mesu jer ti je to neko vracanje za Susica ali ubadas u pogresno mjesto Amerikanac.
zetareticula

#22097 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zetareticula »

Sanjin Prcić opet zabi :izet: :D krenulo ga nema sta
MOSALJOZE

#22098 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by MOSALJOZE »

zetareticula wrote:Sanjin Prcić opet zabi :izet: :D krenulo ga nema sta
3 gola 4 tekme
zetareticula

#22099 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zetareticula »

Mogla bi Perugia i u Seriu A ako ovako nastavi, a Prcić opet dobar :izet: zbog cega on sad ne bi dobio poziv u reprezentaciji :)
Edin H.

#22100 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Edin H. »

zetareticula wrote:Mogla bi Perugia i u Seriu A ako ovako nastavi, a Prcić opet dobar :izet: zbog cega on sad ne bi dobio poziv u reprezentaciji :)

Ne da lucky :oops:
Post Reply