Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
DonVito

#22076 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

splend wrote:
ganjeta wrote:Baci pištolj predajem se :lol: :zzzz: .
nemoj se predavati, bori se :-)

sto niko ne spominje cocalica i stilica vise - nije valjda da se papetu ne smije uputiti ni konstruktivna kritika :dance:
Zalice se sto Coca nije dobio poziv protiv Omana.
BHF_Manijak

#22077 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

MightyMatch wrote:
BHF_Manijak wrote:Ma nece njemu boSva dati da ode, sta vam je ba! Znaju i jedan i drugi sta je i koliko vazan kontinuiran rad u bilo kojem poslu, a posebno u trenerskom!
OStaje Safet i poslije SP-a, pa nismo Njemacka pa da mu damo otkaz ako ne dodje do polufinala! :mrgreen: :mrgreen:
Jedino ako Pape sam ne preda otkaz.Pa i u bilo kojem sporu je imao desetoduplo vecu platu,nego ova vazifa zvana plata selektora BIH.Bez obzira na sve i stanje u nasem savezu,bruka i sramota da jedna repka koja kotira da direktno ode na Svjetsko ima ubjedljivo najlosije placenog selektora.
Sto kaze @Don vito ''veni-vidi- vici i alahmanet :dance:
A ti fakat mislis da ce selektoru ostati plata 5 milja nakon kvalifiakcije na SP i dodatnih bonusa, love itd?! Ponudice mu se ugovor do Euro-a 2016 i vjerovatno debela povisica, sto bi i logican slijed dogadjaja bio kao i svgudje u svijetu!
splend wrote: sto niko ne spominje cocalica i stilica vise - nije valjda da se papetu ne smije uputiti ni konstruktivna kritika :dance:
Pa Stilica niko nije spomenuo otkako je prokockao ukazano povjerenja, ne znam o cemu pricas?! :-) :roll: Sto se Cocalica tice, ma ne moze biti losiji od Adnana da ga jebes. Uostalom, valjda ce uskoro i Hadzic dobiti zeleno svjetlo od FIFA-e, pa rijesimo taj problem na defanzivnom veznom.
Korisničkoime

#22078 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Korisničkoime »

splend wrote:

sto niko ne spominje cocalica i stilica vise - nije valjda da se papetu ne smije uputiti ni konstruktivna kritika :dance:
Već rekoh ali da ponovim ja bi i dalje rado vidio Cocalića na probi, mislim da bi je prošao bez nekih problema.
@BHF Manijak
Misliš da ćemo sa Hadžićem riješiti DM-a?
MOSALJOZE

#22079 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... U_4N08teAc
Kazu da nije pogodjen nego petarda bila :?
MOSALJOZE

#22080 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

leškarenje wrote:
MOSALJOZE wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... U_4N08teAc
Bez obzira,znas kakav moras retard biti bacati iste na nasu klupu :roll:
Ma nije on bacio na njega nego valjda preko mreze i PUUUU.Ali ne vjerujem da mu je Pape ZAHATARIO
fosil

#22081 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by fosil »

A jeli se provalilo sto se Papetu sudac onoliko obradovo na poluvremenu? Da nisu JNA sluzili zajedno? :D
Muhamed Đakmić

#22082 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Muhamed Đakmić »

fosil wrote:A jeli se provalilo sto se Papetu sudac onoliko obradovo na poluvremenu? Da nisu JNA sluzili zajedno? :D
Pape ga izvadio na kladari za dobre pare 8-)

Pape mu idol bio kad je počinjao (neuspješnu) fudbalsku karijeru :D
Logovan

#22083 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Logovan »

Moglo je Papeta pogoditi ili nekog blizu njega, gluho bilo i daleko.
ganjeta

#22084 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

splend wrote:

Akcenat na onaj post iz naftalina je bio na ovo : mi koji se razumijemo u fudbal :D . Raja potvrdila :oops: :zzzz: .

Sad se opet ismijava Cocalić, a isto tako se ismijavao i Zukanović, pa se sad meze bubrezi zbog toga.

Dobar tjek :dance: .
MightyMatch

#22085 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

_terminaš_ wrote:
Vjerovatno @honihoni ili da nije @imenicki korisnik,valja bjele bubrege halisavat,pa ga njaka muka spopala. :lol:
@Ganjeta kad se Sejo vrati ili Seo uleti,mores i mezu ponjet sa sobom.
Cocalic mjenja Sunjica,prjovereno u H-avazu.
ganjeta

#22086 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

Samo mezi corozirani :dance: .
MightyMatch

#22087 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

ganjeta wrote:Samo mezi corozirani :dance: .
Bogami ja ne znam kome ce masnija meza zapasti.Obrisi se :mrgreen:
ganjeta

#22088 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

Znam ja :dance: .
DonVito

#22089 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

Neki previse ocekuju od tog Hadzica.. al eto ima ona nasa na prvu novi je sigurno je bolji :-)

Zahirovic sjajno odigrao neku noc, ljubitelj pimplanja, driblinga nece ni primjetiti ali primjetiti..
Momak ne terenu odradi zadatak, ne upusta se u rizik a zasto bi kad igra tu nezahvalnu poziciju sredine terena. Medunjanin i Zahirovic njih su se dvojica nadopunjavali, veza izmedju njih dvojice funkcionisala to je bilo strasno... Medo je malo vise vukao naprijed, dok je Zahirovic mu cuvao ledja i non stop bio na ledjima grka tj. ispred njih Njih dvojica su po meni fantasticni bili.

Sto se tice Generala, treba racunati na njega ali vidi se da nije ni sjenka onog, srce hoce jos da da rep. BIH ali tijelo ne moze :(
MightyMatch

#22090 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

ganjeta wrote:Znam ja :dance: .
E onda ,prijatno :D
ganjeta

#22091 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

Smiješan si. Ti si ovdje jeo jajca zbog Zukanovića, znam da i dalje jedeš :dance: .
Korisničkoime

#22092 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Korisničkoime »

MightyMatch wrote:
_terminaš_ wrote:
Vjerovatno @honihoni ili da nije @imenicki korisnik,valja bjele bubrege halisavat,pa ga njaka muka spopala. :lol:
@Ganjeta kad se Sejo vrati ili Seo uleti,mores i mezu ponjet sa sobom
Znam da ti je muka jer Zukanović nije zijanio i mi zbog toga izgubili ali šta ćeš nije prvi put da ofulaš, još kad Kvesić ozdravi i Coca dođe u repku ne znam morat ćeš još 5-6 novih profila otvoriti u kojima ćeš pljuvati naše igrače a neka se nađe i kada te opet zalijepi ban. Nego polako nekad negdje zijanit će neko od naših igrača i oni su samo ljudi pa ćeš i ti imati svoj dan za likovanja.
E moj Corola nikad doći pameti.
MOSALJOZE

#22093 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

Vazda je u repki bilo zeljinih igrača i biće akobogda
MightyMatch

#22094 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

ganjeta wrote:Smiješan si. Ti si ovdje jeo jajca zbog Zukanovića, znam da i dalje jedeš :dance: .
A ti zbog Papeta,a tek glavna jajca slijede.Zukanovic nakon povratka Salihovica gotovo sigurno nece biti u pocetnoj postavi a Pape vazda na svojoj skemliji.Tako de ti nama o smjesnim dogodovstinama,brcici mali masni :D
Evo ga umastio se i @Imenicki pa dosao neobrisan da ko fol protabiri o kospiraciji :lol: :dance:
Last edited by MightyMatch on 25/03/2013 23:56, edited 1 time in total.
ganjeta

#22095 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

MOSALJOZE wrote:Vazda je u repki bilo zeljinih igrača i biće akobogda
To mali nije bitno, mislim bitno je :mrgreen: ali ne u tolikoj mjeri. Bitnije od toga da igraju najbolji koje ova mala napaćena zemlja ima.
MOSALJOZE

#22096 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

ganjeta wrote:
MOSALJOZE wrote:Vazda je u repki bilo zeljinih igrača i biće akobogda
To mali nije bitno, mislim bitno je :mrgreen: ali ne u tolikoj mjeri. Bitnije od toga da igraju najbolji koje ova mala napaćena zemlja ima.
Vala u pravu si,ali morao sam odgovorit 8-)
Korisničkoime

#22097 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Korisničkoime »

DonVito wrote:Neki previse ocekuju od tog Hadzica.. al eto ima ona nasa na prvu novi je sigurno je bolji :-)

Zahirovic sjajno odigrao neku noc, ljubitelj pimplanja, driblinga nece ni primjetiti ali primjetiti..
Momak ne terenu odradi zadatak, ne upusta se u rizik a zasto bi kad igra tu nezahvalnu poziciju sredine terena. Medunjanin i Zahirovic njih su se dvojica nadopunjavali, veza izmedju njih dvojice funkcionisala to je bilo strasno... Medo je malo vise vukao naprijed, dok je Zahirovic mu cuvao ledja i non stop bio na ledjima grka tj. ispred njih Njih dvojica su po meni fantasticni bili.

Sto se tice Generala, treba racunati na njega ali vidi se da nije ni sjenka onog, srce hoce jos da da rep. BIH ali tijelo ne moze :(
Da se složim s tobom. Ne znam za Hadžića ni ja, ne znam gdje bi ga svrstao ali eto Sušić će ga zvati pa ćemo vidjeti.
Zahiroviću se nema šta prigovoriti prošlu tekmu mada i sam znaš da nam je on najslabija tačka. Prije ove tekme sam napisao da sam se cijelo vrijeme nadao da je to sve samo slaba forma i da će proći svaki je igrač nekada ima pogotovo ako je mlad ali da me je ta nada napustila i da mislim da je ono što je igrao na početku bio samo blijesak koji se neće ponoviti. Kad ono Zahirović odigra kako odigra eh sada jbg.vraća li se, ima li nade, do kada će potrajati. Mislim da bi mu trebali tražiti zamjenu za svaki slučaj, Kolašinca mislim nećemo dočekati u ovim kvalifikacijama možda u zadnjoj ako uopšte i bude igrao (što više Havaz o njemu piše to se ja više dvoumim).
ganjeta

#22098 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

MightyMatch wrote:
ganjeta wrote:Smiješan si. Ti si ovdje jeo jajca zbog Zukanovića, znam da i dalje jedeš :dance: .
A ti zbog Papeta,a tek glavna jajca slijede.Zukanovic nakon povratka Salihovica gotovo sigurno nece biti u pocetnoj postavi a Pape vazda na svojoj skemliji.Tako de ti nama o smjesnim dogodovstinama,brcici mali masni :D
Evo ga umastio se i @Imenicki pa dosao neobrisan da ko fol protabiri o kospiraciji :lol: :dance:
Opet ponavljam smiješan si, a usto i trol. Nikad nisam imao porblema što je Safet selektor ( evo imaš ovdje jednog pitara, član moje porodice to ti može potvrditi ), i da ga kritikujem što je pitar. Ali šta tebi to znači kad nemaš kapacitet da to skontaš. Dok ti imaš problem sa igračima koji su ponikli u Želji, a imaju veze s repkom.

Tako sad jedeš jajca zbog Zuke, sutra ćeš zbog Coce, prekosutra zbog Kvese. Svraku da ti ne spominjem :oops: .Šta reći o tebi a da ne dobijem ban, nisi vrijedan corozirani vjeruj mi.
Artest

#22099 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Artest »

Najveca vrijednost Susica je u onome sto je napisao @opetja.
Uvazava kritike i ispravlja greske u putu. Bez inacenja i isticanja sebe u prvi plan. Nije mu mrsko posavjetovati se s mudrijim i iskusnijim fudbalskim strucnjacima. Vjerujem da mu je Bajevic uveliko pomogao u skeniranju grkljana. I treba. A za Osima provjereno znam koliko ucestvuje u vezi taktike. al fakat Naravno, Safetova je zadnja. Mozes ti truniti koliko hoces, ako je neko ters i sujetan, dzaba ti je. On ce gledat da istjera ono svoje, pa koliko kosta da kosta. (iz ovog razloga, nadam se da Amar Osim nikad nece biti selektor)

Za sada smo na pravom putu. Realno, poklopila nam se najbolja generacija i najlaksa grupa. Iskreno vjerujem da bi se i Baka Sliskovic plasirao. Al' nebitno... Mislim, sta sad: jel R. Domenech svjetski priznati strucnjak, samo zato sto je igrao finale WC? Kako je prosao dvije godine lejter na Euru? (nisu ni gola dali, cini mi se.) Koga vodi danas?
Hvala.

Ova ekipa je gotov proizvod. Susic je prenio mirnocu na igrace, dao im maximalno povjerenje ( ko bi jos trpio onakvog zahirovica?) i usadio takticku disciplinu. Jos samo Kolasincu da srede papire, da uleti na zadjeg veznog...i to je to. Ne bi ja tu vise nista dirao. Sreca pa Safet nije ignorant, pa je na vrijeme (bolje ikad nego nikad) uvazio sugestije dobronamjerne javnosti i pozvao Zukanovica. Da je slusao neke lelemude, imao bi velikih muka u sastavljanju odbrane. Na njihovu ogromnu zalost, i sam Safet je istakao Zukin nastup u nasoj naznacajnijoj pobjedi u historiji rep.

Znaci, samo da Kolasinac zavrsi papire do marta sljedece godine. (mora par prijateljskih odigrat) I hebeni treci napadac. Imam osjecaj da ce Muslim uletit u zadnji vagon. Mozda i iskrsne neko novo ime...

Misketu ako menadzer ne moze naci klub u BL, nek' ga otpusti. Nesposoban je.

Ali daj da se plasiramo prvo. Polako.
Artest

#22100 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Artest »

BHF_Manijak wrote:
MightyMatch wrote:
BHF_Manijak wrote:Ma nece njemu boSva dati da ode, sta vam je ba! Znaju i jedan i drugi sta je i koliko vazan kontinuiran rad u bilo kojem poslu, a posebno u trenerskom!
OStaje Safet i poslije SP-a, pa nismo Njemacka pa da mu damo otkaz ako ne dodje do polufinala! :mrgreen: :mrgreen:
Jedino ako Pape sam ne preda otkaz.Pa i u bilo kojem sporu je imao desetoduplo vecu platu,nego ova vazifa zvana plata selektora BIH.Bez obzira na sve i stanje u nasem savezu,bruka i sramota da jedna repka koja kotira da direktno ode na Svjetsko ima ubjedljivo najlosije placenog selektora.
Sto kaze @Don vito ''veni-vidi- vici i alahmanet :dance:
A ti fakat mislis da ce selektoru ostati plata 5 milja nakon kvalifiakcije na SP i dodatnih bonusa, love itd?! Ponudice mu se ugovor do Euro-a 2016 i vjerovatno debela povisica, sto bi i logican slijed dogadjaja bio kao i svgudje u svijetu!
splend wrote: sto niko ne spominje cocalica i stilica vise - nije valjda da se papetu ne smije uputiti ni konstruktivna kritika :dance:
Pa Stilica niko nije spomenuo otkako je prokockao ukazano povjerenja, ne znam o cemu pricas?! :-) :roll: Sto se Cocalica tice, ma ne moze biti losiji od Adnana da ga jebes. Uostalom, valjda ce uskoro i Hadzic dobiti zeleno svjetlo od FIFA-e, pa rijesimo taj problem na defanzivnom veznom.
Poslije Kolasinca, Cocalic je jos uvijek drugi najbolji zadnji vezni kojeg mozemo imati.

Vidjecemo hoce li dobit sansu u nekoj prijateljskoj.
Locked