Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mnogo brz iOS. Podsjeca na dane kad su bili neprikosnoveni
Fingerprint je kao munja. Ranije je bio pritisak, pa mala pauza, pa otkljucavanje. Sad bukvalno otkljucava odmah. Swipe kamere sa zakljucanog ekrana isto momentalan.
Ja primjetim i diskretne vizuelne promjene.
iP7 je u pitanju
Ali_G wrote:Mnogo brz iOS. Podsjeca na dane kad su bili neprikosnoveni
Fingerprint je kao munja. Ranije je bio pritisak, pa mala pauza, pa otkljucavanje. Sad bukvalno otkljucava odmah. Swipe kamere sa zakljucanog ekrana isto momentalan.
Ja primjetim i diskretne vizuelne promjene.
iP7 je u pitanju
super...ja cu bit zadovoljan i ako mi sve ostane na istoj brzini:)
To ne treba tako biti i kako i kome se moze prijaviti da se to ukine. Blicnet je operater, kao i eronet i bh telecom i nema apsolutno nikakvog razloga da oni budu podeseni na svim telefonima u bih.
Sinoc kad sam na 12ku upp uradio sve ok, vidim ono grupne notifikacije kao i screen time, sve radi, to mi se svidjelo.. danas nisam nesto obracao paznju, sad skontam da notifikacije dolaze kao sto su na 11 jedna po jedna, a screen time iako sam citav dan na mobu nista ne prikazuje..
Last edited by Curve on 19/09/2018 07:46, edited 1 time in total.
Curve wrote:Sinoc kad sam na 12ku upp uradio sve ok, vidim ono grupne notifikacije kao i screen time, sve radi, to mi se svidjelo.. danas nisam nesto obracao paznju, sad skontam da notifikacije dolaze kak na 11 jedna po jedna, aj screen time iako sam citac dan na mobu nista ne prikazuje..
pa jeste aktivirali screen on time...
Meni sve uredno radi , notifikacije se grupisu kad dolaze od istog kontakta a ne od razlictih , cisto da ne bi bilo zabune
djama wrote:pa jeste aktivirali screen on time...
Meni sve uredno radi , notifikacije se grupisu kad dolaze od istog kontakta a ne od razlictih , cisto da ne bi bilo zabune
pa ako sam napisao da je tu noc sve ok radilo, znaci da je aktiviran screen time..
djama wrote:pa jeste aktivirali screen on time...
pa ako sam napisao da je tu noc sve ok radilo, znaci da je aktiviran screen time..
do mene, radi li ti tamo kad udjes u settings ... ja inace kako imam iphone imam nazovi ih problemi sa widgetima pogotovo za vrijeme , rijetko kad da se update i moram uvijek uci u aplikaciju da vidim prognozu