Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mirza Teletović neće više igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i tu odluku nam je saopštio. Teško je bilo šta zamjeriti Teletoviću koji je mnogo dao reprezentaciji Bosne i Hercegovine i imao sam čast da tokom karijere igram sa njim. Nadamo se da ćemo uskoro u kontaktu sa Mirzom dogovoriti oproštajnu utakmicu”, kazao je za “Euroblic” Siniša Kovačević, direktor reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Sta je sada istina? Ovo govori direktor reprezentacije a Mirza prekjuce fino rece kako je i dalje na raspolaganju BiH jer je uvijek igrao srcem, ali da se dogovorio da preskoci pretkvalifikacije ovog ljeta!?
Koji rasomon vlada u nasem KS BiH, nevjerovatno!
shake69 wrote:Mirza Teletović neće više igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i tu odluku nam je saopštio. Teško je bilo šta zamjeriti Teletoviću koji je mnogo dao reprezentaciji Bosne i Hercegovine i imao sam čast da tokom karijere igram sa njim. Nadamo se da ćemo uskoro u kontaktu sa Mirzom dogovoriti oproštajnu utakmicu”, kazao je za “Euroblic” Siniša Kovačević, direktor reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Sta je sada istina? Ovo govori direktor reprezentacije a Mirza prekjuce fino rece kako je i dalje na raspolaganju BiH jer je uvijek igrao srcem, ali da se dogovorio da preskoci pretkvalifikacije ovog ljeta!?
Koji rasomon vlada u nasem KS BiH, nevjerovatno!
Vala nakon svega sto je onaj muflon sto je umjesto za bosnu, igrao za hrvatsku izrekao prosle godine a savez mrdno nije nego ga podrzao, i ja bih se oprostio. I jos bi im se nagovorio
omega369 wrote:Vala nakon svega sto je onaj muflon sto je umjesto za bosnu, igrao za hrvatsku izrekao prosle godine a savez mrdno nije nego ga podrzao, i ja bih se oprostio. I jos bi im se nagovorio
Jašta, davno se Mirza trebao oprostiti po meni..
I previše je uradio, al' eto on jedini da valja nesto
nema me tamo wrote:To previše je samo da se zapitaš gdje bi bili bez njega..
S njim smo dno, a bez?
Od kada je poceo igrati za reprezentaciju od 2003 od 5 evropskih prvenstava on je igrao na tri i samo 2013 godine u Sloveniji je pokazao da je vanserijski igrac (sto se tice reprezentacije) kada smo i bili najbolje plasirani nakon 1993 godine i 8 mjesta sa Mirzom Delibasicem na klupi. I sa njim i bez njega prosjek plasmana je isti.
Mirza Teletović se oglasio na Twitteru i sve oduševio.
- Nas iz Jablanice ima malo, ali smo dobro raspoređeni. Bravo! Hasan Salihamidžić - Brazzo - napisao je Teletović i oduševio pratitelje, koji su njegov tweet dočekali sa oduševljenjem i podrškom. .
Pročitajte više na: http://sport.avaz.ba/kosarka/287171/mir ... e-odusevio
Ima nesto u onoj janjetini sto ubija patriotizam u ljudima.
- Nas iz Jablanice ima malo, ali smo dobro raspoređeni. Bravo! Hasan Salihamidžić - Brazzo - napisao je Teletović i oduševio pratitelje, koji su njegov tweet dočekali sa oduševljenjem i podrškom. .
omega369 wrote:Pisete gluposti. Savez je jos prosle godine pokazao koliko mu je stalo do mirze
Misliš na ono kad su stali iza njega kad nije htio da ide u Rusiju jer mu se ne da (zbog čega bi u valjda svakom drugom savezu dobio zahvalnicu i doviđenja).