Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
probook
#22076 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U Mostaru se radi punom parom. Vidim Velnet radnici postavljaju nove kablove na stubove gdje ih do tada nije bilo, a inace je cijelo naselje pokriveno, tako da je ovo izgleda prosirenej kapaciteta - nema sta drugo biti?
-
tap3ah75
#22077 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nit je ko zvao a niti dolazio. Sramota.Telemach wrote:@tap3ah75
Izvinjavamo se zbog poteškoća koje imate kao korisnik usluga kompanije Telemach. Zamolit ćemo Vas da nam dostavite precizne korisničke podatke kako bismo mogli detaljnije provjeriti Vaše navode.
Srdačan pozdrav,
Evo sad na 313 SK1 nema apsolutno ništa ... a na digitalnim SK kanalima kockica do kockice. Ostalih kanala pola je kao ok a pola je negledljivo.
Otišao sam i do komšije ... kod njega slična situacija.
Napomenu bih da je sve otprilike počelo kad su vaši čačkali po razvodnoj kutiji u stubištu prije par mjeseci. Od tada ima problema i sa internetom povremenih.
- supercali
#22078 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hoce li telemach uvoditi CI module umjesto resivera?
-
kakaljin
#22079 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kada to uvedu, slavicemo ih kao operatera koji izlazi u susret svojim korisnicima i koji na zahtjev kornika uvodi nove stvari, kao sto govore za neke kanale koje su uveli, a niko ih nije trazio.supercali wrote:Hoce li telemach uvoditi CI module umjesto resivera?
- supercali
#22080 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa ajmo se bar ovdje potruditi i napraviti pritisak da uvedu
Hs-ovci svi koji imaju modul siguran sam da su za to da ih i ostave a postojeci telemahovci bi siguran sam voljeli da dobiju iste jer kad "okusis" modul onda prelazak na resiver i ne pomisljas
Pokrenuti neku peticiju evo ja cu prvi
Telemach uvedite module
1
Hs-ovci svi koji imaju modul siguran sam da su za to da ih i ostave a postojeci telemahovci bi siguran sam voljeli da dobiju iste jer kad "okusis" modul onda prelazak na resiver i ne pomisljas
Telemach uvedite module
1
- Cornholio_
#22081 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znajuci gdje i u kakvoj drzavi zivimo uvijek se ide na jeftiniju i goru varijantu. Pisaj po sirotinji
-
kakaljin
#22082 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
2supercali wrote:Pa ajmo se bar ovdje potruditi i napraviti pritisak da uvedu
Telemach uvedite module
1
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#22083 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
3 Telemach uvedite modulekakaljin wrote:2 Telemach uvedite modulesupercali wrote:Pa ajmo se bar ovdje potruditi i napraviti pritisak da uvedu
1 Telemach uvedite module
- Benq
#22084 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
4 Telemach uvedite moduleheat wrote:3 Telemach uvedite modulekakaljin wrote:2 Telemach uvedite modulesupercali wrote:
1 Telemach uvedite module
- fortaleza
#22085 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
5 Telemach uvedite moduleBenq wrote:4 Telemach uvedite moduleheat wrote:3 Telemach uvedite modulekakaljin wrote: 2 Telemach uvedite module
- semirsar
#22086 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Borili se mi anamotamo na nji'ovom forumceku dok su ga jos imali, ali djaba, lakse im bi ukinut' forumcek nego, nedajBoze, uvaziti zelje korisnika. Borili se i jos se borimo ovdeka na ovom i djaba, ne pije vode... al' neka, sto nas je vise to hi treba vise handriti, mere bit i popuste na kraju.
6. Telemach uvedite module
6. Telemach uvedite module
-
AnonymousBIH
#22087 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach, uvedite module.
- Maharadza
#22088 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Ovaj modul ili nikakav!
- fortaleza
#22089 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
7 (SEDAM)AnonymousBIH wrote:Telemach, uvedite module.
-
kakaljin
#22090 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dovoljno ce biti onaj koji ce otkljucavati digitalne kanale koji su u njihovoj programskoj semiMaharadza wrote:
Ovaj modul ili nikakav!
- semirsar
#22091 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kakaljin wrote:Dovoljno ce biti onaj koji ce otkljucavati digitalne kanale koji su u njihovoj programskoj semiMaharadza wrote:
Ovaj modul ili nikakav!
- Maharadza
#22092 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Moram te razocarati ali nisi prvi koji me je lafo 'pročitao' i napadao:semirsar wrote:kakaljin wrote:Dovoljno ce biti onaj koji ce otkljucavati digitalne kanale koji su u njihovoj programskoj semiMaharadza wrote:
Ovaj modul ili nikakav!Ama, procit'o ja VIP korisnika telemachetovog, up'o ovdeka samo da sabotira akciju, zaradi tijeh nekijeh bonusa u vidu Sky kanala
http://forum.klix.ba/telemach-all-about ... #p11503489
Znači pljuvao sam po resiveru kada ti nisi znao za ovu temu. Istina posljednji update je poboljšao rad ali neuporedivo je to sa CI modulom, to ću uvijek priznati. Samo će mo mi to teško vidjeti kada jedni uhljebi nemaju CI module, racku će nama privatnik iste uvesti, jedino da ih telecom ugrozi ponudom žestoko ili uvede CI module komplet za mojatv pa da ovi budu primorani šaltati se na module, ovako imaš i kod konkurencije resivere pa ne vidim da ima išta od toga...evo otkad avaks i ja tražimo pišljive cinestar premiere kanale pa ništa...eto daj Bože da nam ove brzine neta povećaju kao što će izgleda u srbiji, sloveniji itd.
Last edited by Maharadza on 29/08/2015 19:10, edited 1 time in total.
-
kakaljin
#22093 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako mislis da ci modul funkcionise na iptv platformi!!!!!Maharadza wrote:Moram te razocarati ali nisi prvi koji me je lafo 'pročitao' i napadao:semirsar wrote:kakaljin wrote:
Dovoljno ce biti onaj koji ce otkljucavati digitalne kanale koji su u njihovoj programskoj semiAma, procit'o ja VIP korisnika telemachetovog, up'o ovdeka samo da sabotira akciju, zaradi tijeh nekijeh bonusa u vidu Sky kanala
Znači pljuvao sam po resiveru kada ti nisi znao za ovu temu. Istina posljednji update je poboljšao rad ali neuporedivo je to sa CI modulom, to ću uvijek priznati. Samo će mo mi to teško vidjeti kada jedni uhljebi nemaju CI module, racku će nama privatnik iste uvesti, jedino da ih telecom ugrozi ponudom žestoko ili uvede CI module komplet za mojatv pa da ovi budu primorani šaltati se na module, ovako imaš i kod konkurencije resivere pa ne vidim da ima išta od toga...evo otkad avaks i ja tražimo pišljive cinestar premiere kanale pa ništa...
- Maharadza
#22094 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo kako:kakaljin wrote:Kako mislis da ci modul funkcionise na iptv platformi!!!!!Maharadza wrote:Moram te razocarati ali nisi prvi koji me je lafo 'pročitao' i napadao:semirsar wrote:Ama, procit'o ja VIP korisnika telemachetovog, up'o ovdeka samo da sabotira akciju, zaradi tijeh nekijeh bonusa u vidu Sky kanala
Znači pljuvao sam po resiveru kada ti nisi znao za ovu temu. Istina posljednji update je poboljšao rad ali neuporedivo je to sa CI modulom, to ću uvijek priznati. Samo će mo mi to teško vidjeti kada jedni uhljebi nemaju CI module, racku će nama privatnik iste uvesti, jedino da ih telecom ugrozi ponudom žestoko ili uvede CI module komplet za mojatv pa da ovi budu primorani šaltati se na module, ovako imaš i kod konkurencije resivere pa ne vidim da ima išta od toga...evo otkad avaks i ja tražimo pišljive cinestar premiere kanale pa ništa...
http://www.broadbandtvnews.com/2013/09/ ... s-upgrade/
Najnovije na tržištu, pa eto ako 'idu prvi' neka ovo uvedu...
-
kakaljin
#22095 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Za ovo iskreno nisam znao, ako postoji nadam se da ce i telecom to uvesti.Maharadza wrote:Evo kako:kakaljin wrote:Kako mislis da ci modul funkcionise na iptv platformi!!!!!Maharadza wrote:
Moram te razocarati ali nisi prvi koji me je lafo 'pročitao' i napadao:
http://www.broadbandtvnews.com/2013/09/ ... s-upgrade/
Najnovije na tržištu, pa eto ako 'idu prvi' neka ovo uvedu...
Ali od telemacha ocekujem i zahtjevam da ostave ci moduli kod HS korisnika, a takodjer ocekujem da ih uvedu i ostalim korisnicima telemacha jer to oni vec imaju u sloveniji i srbiji, tako da ne izmisljaju nista nove vec to imaju u sistemu.
Last edited by kakaljin on 29/08/2015 19:30, edited 1 time in total.
- Maharadza
#22096 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nisam iskreno znao da su kod drugih uveli te module, znači po nekoj logici je samo pitanje vremena. 
-
kakaljin
#22097 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da, da, HS ima module i slika je neuporedivo bolja nego na stb-u, koristi se tuner od tv-a koji je kvalitetniji od bilo kojeg koji se ugradjuje u stb-e.Maharadza wrote:Nisam iskreno znao da su kod drugih uveli te module, znači po nekoj logici je samo pitanje vremena.
Zato se hoce ci moduli jer je kvalitetnija slika i puno bolja opcija od stb-a. Zato je tolika frka oko tih ci modula. Zato se nadam da ce i ostali korisnici koji se nisu susreli sa ci modulom, podrzati ove sto se zalazu za uvodjenje ci modula, jer ce i njima biti bolje.
- semirsar
#22098 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Samo ukratko, o ovijem cerveno napisanom... Bijase je'no davno doba, ova tema se zvala "Globalnet..." i svako malo su je kljucali zbog bla bla truc truc u face pljuc pljuc cak i dosta prije nego je Bosko, tadasnji uposlenik istog, ovdeka javno prijetio i grozio se globalnet korisnicima, da ce him kicme peglat' ako se bidnu bunili. Sjeca l' se jos ko toga "bajnog" vremenaMaharadza wrote:Moram te razocarati ali nisi prvi koji me je lafo 'pročitao' i napadao:semirsar wrote:Ama, procit'o ja VIP korisnika telemachetovog, up'o ovdeka samo da sabotira akciju, zaradi tijeh nekijeh bonusa u vidu Sky kanala
Znači pljuvao sam po resiveru kada ti nisi znao za ovu temu. Istina posljednji update je poboljšao rad ali neuporedivo je to sa CI modulom, to ću uvijek priznati. Samo će mo mi to teško vidjeti kada jedni uhljebi nemaju CI module, racku će nama privatnik iste uvesti, jedino da ih telecom ugrozi ponudom žestoko ili uvede CI module komplet za mojatv pa da ovi budu primorani šaltati se na module, ovako imaš i kod konkurencije resivere pa ne vidim da ima išta od toga...evo otkad avaks i ja tražimo pišljive cinestar premiere kanale pa ništa...eto daj Bože da nam ove brzine neta povećaju kao što će izgleda u srbiji, sloveniji itd.
A sto se tice ovog mog "prozivanja" sta s' se bolan odma' nas'o uvrijedjen k'o mlada, zeka bolan, samo sala.
-
made_in_sarajevo
#22099 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja imam ci modul na hs-u i ako predjemo komplet.na telemach nadam se da cu ga moci i dalje koristiti,ne bitno jel sa telemach ili hs kanalima. Ako nista manje zica ima 
- avaks
#22100 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Što mi fin broj ostavište drugovifortaleza wrote:7 (SEDAM)AnonymousBIH wrote:Telemach, uvedite module.
8