Jel ono kad kažeš "ima" misliš griju ono pravo ili na mlakom režimu?Bobi wrote:kod mene ima, nesto je to kod vas lokalno
I kod mene ima al možda 30% ili manje da griju nego što bi trebalo...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Jel ono kad kažeš "ima" misliš griju ono pravo ili na mlakom režimu?Bobi wrote:kod mene ima, nesto je to kod vas lokalno
Naravno, ali ce racuni biti vruci u stoprocentnom iznosuKralj Tvrtko I. wrote:Jel ono kad kažeš "ima" misliš griju ono pravo ili na mlakom režimu?Bobi wrote:kod mene ima, nesto je to kod vas lokalno
Slab im izgleda pelet, kae ima dosta troske i slabokaloricanchannel10 wrote:Naravno, ali ce racuni biti vruci u stoprocentnom iznosuKralj Tvrtko I. wrote:Jel ono kad kažeš "ima" misliš griju ono pravo ili na mlakom režimu?Bobi wrote:kod mene ima, nesto je to kod vas lokalno
Jesi li vidio sliku sa istokanotsure wrote:Odigra Čelik 0:3, šta na to kažu investitori?
Hoće li kupiti Želju sad kad likČe izgubi pred njihovim očima?
Ko zna mozda je to bio plan od pocetka ugasi Celik srusi stadion prodaj zemlju koja je maltene u centru grada i da onda nikne kakva poslovna zgrada ili trzni centar. Kako je napisao nas sugrađanin razlika u vrijednosti stadiona i zemljista je velika.channel10 wrote:Jesi li vidio sliku sa istokanotsure wrote:Odigra Čelik 0:3, šta na to kažu investitori?
Hoće li kupiti Želju sad kad likČe izgubi pred njihovim očima?![]()
?
Kakve se tu prevare spremaju. To treba podhitno zaustaviti. Degeni ce predati stadion onoj cergi iz Turske.
Ja se zaje..vao a oni stvarno? Čovjek se u Bosni više ne smije ni našaliti.notsure wrote:Odigra Čelik 0:3, šta na to kažu investitori?
Hoće li kupiti Želju sad kad likČe izgubi pred njihovim očima?
...ja sam gore sa porodicom skoro svaki vikend, cesta je do radilista kao i dobra, haos je od radilista do parkinga na Smetovima, slomi trap kakvo god da je auto...Salcinovic ne dozvoljava da bilo ko napravi bilo sta dostojno insana...i to evo vec 20 god....treba pitati ekipu koju Guru ne da nije smjenio nego su mu savjetnici, zasto??' ali ima vremenaavenija wrote:Ma neisplati se sada popravljati ceste jer ce masine opet razvaliti sve, nakon izgradnje zaobilaznice ide sredjivanje lokalnih cesta o njihovom trosku.
...nisam ja..._BataZiv_0809 wrote:Ima li ko da nije guzio na Smetovima
XY wrote:
Zenica, 17.10.2017: Sinoc se u Zenici desio nezapamcen slucaj. U zgradu PU Crkvice usao je covjek koji je tvrdio da se vratio iz 2134 godine. Kod sebe je imao cudne dokumente i mirisao je na cudan miris. Odjeca mu je bila sva od gume. Nakon sto su istog slasusali dvojica policaja PU Zenica su ga odveli na psihijatrijsku kliniku. Medjutim, dok su cekali da se pojavi dezurni doktor misteriozni ''stranac'' je ispario. Organizovana je detalja pretraga odjela psihijatrije i dijelova KBZ ali isti nije pronadjen.
sad bi jos trebalo da se pojave druga dvojica koja tvrde da su policajci i da ganjaju tog lika koji je kriminalac iz buducnostiel gancho wrote:XY wrote:
Zenica, 17.10.2017: Sinoc se u Zenici desio nezapamcen slucaj. U zgradu PU Crkvice usao je covjek koji je tvrdio da se vratio iz 2134 godine. Kod sebe je imao cudne dokumente i mirisao je na cudan miris. Odjeca mu je bila sva od gume. Nakon sto su istog slasusali dvojica policaja PU Zenica su ga odveli na psihijatrijsku kliniku. Medjutim, dok su cekali da se pojavi dezurni doktor misteriozni ''stranac'' je ispario. Organizovana je detalja pretraga odjela psihijatrije i dijelova KBZ ali isti nije pronadjen.
![]()
![]()
Mustang1 wrote:Je'l ko USK?Oni imaju znak HD a slika bolja na TV Zetel bila
Iskreno neka mu je sa srecom, slabo TV gledam a volio bi neku emisiju pogledati ali bas zenicku o historiji grada, trenutnim problemima, ekoloskoj edukaciji gradjana itd, ne znam ko je ovaj novi direktor ali optimisticno prica..Javno preduzeće Radio-televizija Zenica (RTVZE) dobilo je novog direktora Nandina Škrbića, koji je, između ostalog, 15 godina izvršni direktor međunarodnog projekta „Izbor menadžera godine“ te posjeduje iskustvo na rukovodećim pozicijama u medijima.
Brojne inovacije
Kako je kazao u prvom razgovoru za medije nakon imenovanja, u narednom periodu planirane su brojne inovacije kojima će kvalitet programa na radiju i televiziji te pratećeg portala biti u rangu s najgledanijim programima.
– U ovaj posao ušao sam veoma ambiciozno, s ciljem da zeničkoj i široj javnosti ponudimo kvalitetan program. Trenutno vršimo aktivnosti na prelasku emitiranja programa u HD rezoluciji, što planiramo realizirati od Nove godine – kaže na početku razgovora Škrbić.
Osim toga, novi direktor odlučio je kreirati potpuno novu programsku shemu, izvršiti sistematizaciju radnih mjesta te obogatiti redakcije novim kadrovima.
– Nastojat ćemo ponuditi i što više vlastite produkcije, novi i drugačiji jutarnji, dječiji te informativni program, emisiju bh. glumca Harisa Burine… To su samo neke od inovacija – najavljuje Škrbić.
Doček na otvorenom
Najbolja uvertira za potpuno drugačiji TV i radio bit će novogodišnja noć kada će upravo RTVZE, kao organizatori, svojim građanima prirediti nezaboravan provod na gradskom trgu.
– Pripala nam je čast da, u saradnji s Gradskom upravom i gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem, organiziramo doček Nove godine na otvorenom. Završili smo sve pregovore, tako da će građane, najvjerovatnije, u Novu godinu uvesti najpopularnija grupa u regionu „Miligram“ – ističe Škrbić i dodaje da će, osim njih, program upotpuniti i domaći izvođači.
Zapošljavanje djece šehida
Posebnu pažnju privuklo je i realiziranje programa „Sufinansiranje zapošljavanja po programu zapošljavanja djece šehida i poginulih boraca“.
– U narednih desetak dana Radio-televizija Zenica zaposlit će četiri osobe, djecu šehida i poginulih boraca, što je zasigurno pokazatelj da ovo javno preduzeće ima sluha za sve kategorije društva i da su im naša vrata uvijek otvorena – kaže Škrbić.