Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Šibicar

#22051 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Šibicar »

Možda je dobio ponudu kakvog kluba iz prve turske lige,pa hoće da se okuša i u najjačoj turskoj ligi. :mrgreen:
north

#22052 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by north »

I meni se tako čini oko zadnjih njegovih kvalifikacija...pa on je nakon prošlih kvalifikacija ozbiljno razmišljao da ne nastavi, ali je na nagovor ljudi i Komiteta na čelu sa Osimom ipak ostao (barem se tako pričalo) i hvala bogu to se ispostavilo kao pun pogodak...

Pa to je u neku ruku i normalno, ukoliko odvede repku na prvenstvo, a pogovoto ako i tamo napravi ozbiljniji učinak kao prolaz u grupi, biće jagma sa njim to je neminovno i onda će biti teško očekivati i da ostane...ali to je kažem po meni normalno, pa cjelokupna javnost u Hrvatskoj je bila za ostanak Bilića, ali on je odlučio otići u Rusiju i okušati se u evropskom klupskom fudbalu što je za trenera jedan novi izazov nako što se i malo zasitio u repki....slična stvar bi se mogla desiti i sa Sušićem....neka on nas odvede na SP, a onda kako god odluči neka mu je sa srećom, ostaće itekako zlatnim slovima upisan u naš reprezentativni fudbal kao najuspješniji selektor svih vremena..

Kako god za sada je na odličnom putu, samo još aBd uzeti naredne dvije i mislim da će to onda haman biti to :bih: ...
DonVito

#22053 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

Veni, vidi, vici

Image
simonese

#22054 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by simonese »

DonVito wrote:Veni, vidi, vici

Image
Gaius Pape
Sezam

#22055 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Sezam »

Samo da iskoristim ovu priliku da cestitam safetu Susicu, ali i Borcetu Sredojevicu i ostatku strucnog staba, sto su jednim ozbiljnim i sistematkim radom doveli do toga da napokon imamo ozbiljnu reprezentaciju u skoro svim segmentima igre. Samo hrabro i trezveno u nastavku kvalifikacija i vidimo se u Brazilu :thumbup:

:bih:
Ludzak

#22056 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Ludzak »

Na pocetku sam ga grdio, al poslije utakmice sa Grckom vidio sam kakav je trener. :thumbup:
DonVito

#22057 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

Ludzak wrote:Na pocetku sam ga grdio, al poslije utakmice sa Grckom vidio sam kakav je trener. :thumbup:
Koji si sad ti :lol:
kojetou

#22058 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by kojetou »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Edin H.

#22059 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

DonVito wrote:
Ludzak wrote:Na pocetku sam ga grdio, al poslije utakmice sa Grckom vidio sam kakav je trener. :thumbup:
Koji si sad ti :lol:
Pa Ludzak bolan :D
splend

#22060 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by splend »

ja bih samo da pozdravim ganjetu starog strucnjaka, uz poruku iz maja 2011 godine 8-)
ganjeta wrote:
splend wrote:. i dugo nisam rekao, pape mi koji se razumijemo u fudbal smo uz tebe :dance:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nisam se javljao ovih nekoliko dana, nisam imao potrebe. malo samo trazio i ove sto znaju bolje od papeta o lopti, ali ih nigdje nema. znaju oni ko su - pa kad ih vec nema - da ih bar pozdravim :thumbup:
ganjeta

#22061 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

Baci pištolj predajem se :lol: :zzzz: .
ja71

#22062 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ja71 »

ultima_palabra wrote:Da napomenem da ću nastaviti sa konstruktivnom kritikom kada bude za nju razloga.
Posto se malo slegla situacija da ja onda budem taj koji ce poceti:
- primili smo go u zadnjim sekundama utakmice. Ista prica u prijateljskim sa Brazilom i Meksikom.
Do sad nas fala Bogu nista nije kostalo ali trebalo bi nesto po tom pitanju poraditi. Neko vec ovdje
napisa da Papeta krasi vrlina da ne urla na igrace pored aut linije. Mozda bi fakat trebo u zadnjih
5 minuta utakmice to raditi ili poslati npr. Piplicu :-D da to radi
- Miske profulao penal. Svaka cast Misketu ali imam osjecaj da mu vise je ukazana ta cast zato sto je
Miske nego sto je maher za penale. Ibisevic je u Stuttgartu takodje skoro fulao mada i dalje puca, Dzeko je fulao i u reprezentaciji i Wolfsburgu.
Pa ne znam ko bi to trebo biti. Neko spomenu Salihovica ???
Treba odrediti covjeka (ili mozda 2) koji ce na svakom treningu repke odvojiti 15 minuta za to.
noiserr

#22063 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by noiserr »

ja71 wrote:
ultima_palabra wrote:Da napomenem da ću nastaviti sa konstruktivnom kritikom kada bude za nju razloga.
- primili smo go u zadnjim sekundama utakmice. Ista prica u prijateljskim sa Brazilom i Meksikom.
Do sad nas fala Bogu nista nije kostalo ali trebalo bi nesto po tom pitanju poraditi. Neko vec ovdje
napisa da Papeta krasi vrlina da ne urla na igrace pored aut linije. Mozda bi fakat trebo u zadnjih
- Miske profulao penal. Svaka cast Misketu ali imam osjecaj da mu vise je ukazana ta cast zato sto je
Miske nego sto je maher za penale. Ibisevic je u Stuttgartu takodje skoro fulao mada i dalje puca, Dzeko je fulao i u reprezentaciji i Wolfsburgu.
Treba odrediti covjeka (ili mozda 2) koji ce na svakom treningu repke odvojiti 15 minuta za to.
Dzeko je fulao i u City-ju nedavno. Ali to se sve moze popraviti treningom, inace igraci rijetko treniraju penale.
BHF_Manijak

#22064 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Ma nece njemu boSva dati da ode, sta vam je ba! Znaju i jedan i drugi sta je i koliko vazan kontinuiran rad u bilo kojem poslu, a posebno u trenerskom!
OStaje Safet i poslije SP-a, pa nismo Njemacka pa da mu damo otkaz ako ne dodje do polufinala! :mrgreen: :mrgreen:
Korisničkoime

#22065 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Korisničkoime »

ja71 wrote:
Ništa tu trener ne može, zanijeli smo se pred kraj tekme i publika je momke ponijela pa počeli lacati Grke 10-tak i više dodavanja zaredom uz duž i poprijeko terena i to svi. Jedino je tu Sušić mogao počet ih poljevati hladnom vodom. Možda ubuduće bez igranja za raju.
Svako promaši jbg.koliko sam ja upratio Miske je naš najsigurniji izvođač penala mada su i Salihović i Pjanić dobri, Ibišević i Džeko ni jednom nisu ni blizu.
Nema se vala šta zamjeriti u ovoj tekmi likovi su izveli 3 def.vezna na teren i ispočetka iako to ovdje niko ne voli bilo je sasvim opravdano preskakati teren dugim loptama pogotovo ako protiv Džeke igra niži i slabiji stoper mislim da je često to bio onaj Avram koji je još dugo bio i povrijeđen, očita je tu prednost na strani Džeke pored toga igrao je i Ibišević pa od dupliranja Džeke nije bilo ništa. Kasnije kada smo zabili a Grci već morali da napuste svoju totalno destruktivnu igru i malo ko nešto pokušaju napadnu bilo i finih prenosa lopte bez tog preskakanja.
Mene je jedino malo strah hvatao kad sam vidio par puta da Medunjanin pozadi pokriva poziciju stopera, nije bilo često i Grci su bili daleko od naši 16 metara ali nekako me znalo presjeći. Kontam kakve su nafake odbit će se neka bezveze frljoka i past će direkt u noge Samarasu koji je u punom naletu. Inače skoro pa nemoguća situacija za sve ostale ekipe osim Grčke, jest mi drago što smo baš njih nabili.
Muhamed Đakmić

#22066 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Kontam da bi mogao odraditi još kvalifikacije za Euro i sam Euro, a dalje nisam siguran. Mislim da će tad otići.
MightyMatch

#22067 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

BHF_Manijak wrote:Ma nece njemu boSva dati da ode, sta vam je ba! Znaju i jedan i drugi sta je i koliko vazan kontinuiran rad u bilo kojem poslu, a posebno u trenerskom!
OStaje Safet i poslije SP-a, pa nismo Njemacka pa da mu damo otkaz ako ne dodje do polufinala! :mrgreen: :mrgreen:
Jedino ako Pape sam ne preda otkaz.Pa i u bilo kojem sporu je imao desetoduplo vecu platu,nego ova vazifa zvana plata selektora BIH.Bez obzira na sve i stanje u nasem savezu,bruka i sramota da jedna repka koja kotira da direktno ode na Svjetsko ima ubjedljivo najlosije placenog selektora.
Sto kaze @Don vito ''veni-vidi- vici i alahmanet :dance:
Last edited by MightyMatch on 25/03/2013 23:02, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#22068 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

ja71 wrote:- Miske profulao penal. Svaka cast Misketu ali imam osjecaj da mu vise je ukazana ta cast zato sto je
Miske nego sto je maher za penale.
Cuj ukazana mu cast? :shock:
Pa Misimovic je koliko znam nas primarni izvodjac penala vec dugo vremena.
ja71

#22069 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ja71 »

jeza u ledja wrote:
ja71 wrote:- Miske profulao penal. Svaka cast Misketu ali imam osjecaj da mu vise je ukazana ta cast zato sto je
Nije mi bilo primarno reci da Miske ne treba dalje pucati nego da se to trenira da se ne bi ponovilo
fosil

#22070 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by fosil »

noiserr wrote:igraci rijetko treniraju penale.
Ja mislim da fakat niko sem Svaba ne trenira penale. Osim naravno pred tekmu koja bi se mogla zavrsiti na penale. :D
Bosanski_kralj

#22071 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

jeza u ledja wrote:
I sve do Grčke nije promašio penala za nas.
Edin H.

#22072 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

Koji cemo klinac trenirati kada ih rijetko pucamo, ima kao sto rekoh ranije Salihovic da je rokne i vozdra.

Ali ako sad prokockamo polufinale Svjetskog prvenstva zbog slabog izvodjenja jedanesteraca i to protiv Engleza :shock:
DonVito

#22073 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

Osim Lulica koji igra za Lazio EL da ne pisem o LP.

Pape iz ove ekipice izvlaci max. :thumbup: PAPE
Last edited by DonVito on 25/03/2013 23:13, edited 1 time in total.
splend

#22074 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by splend »

ganjeta wrote:Baci pištolj predajem se :lol: :zzzz: .
nemoj se predavati, bori se :-)

sto niko ne spominje cocalica i stilica vise - nije valjda da se papetu ne smije uputiti ni konstruktivna kritika :dance:
Korisničkoime

#22075 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Korisničkoime »

fosil wrote:
noiserr wrote:igraci rijetko treniraju penale.
Ja mislim da fakat niko sem Svaba ne trenira penale. Osim naravno pred tekmu koja bi se mogla zavrsiti na penale. :D
Švabe su lude oni treniraju i kako se kosi trava ono u slučaju da ne bi zatrebalo možda nekad negdje. :) .
Locked