BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
SkyLimit

#22026 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by SkyLimit »

Bolje pozvati Ordagica koji je u usponu i u kojem je vatra tek planula nego Medunjanina ciji se zar davno ugasio i sad igra fudbal samo sto mora.
Ajatolah_

#22027 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Ajatolah_ »

Je li riješen Miličević? Da možda i njega vidimo u predstojećim prijateljskim.
luckylaka

#22028 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Korisničkoime wrote:@Lucky druže uz dužno poštovanje ne prdi. Znam te gujo kad si crvić bila što bi naš narod rekao, znam odakle kod tebe vjetar puše, najveći protivnik pozivanja novih igrača i testiranja postao najveći zagovornik i to lola hoće mlade igrače lige petice pa makar i iz omladinskih pogona koji još ni minute profesionalnog fudbala u prvoj postavi seniora nisu odigrali. Ojjjj moj Amerikanac našao ni nas farbati.
Znam prozivali smo ti Saju što ne zove i ne testira ali pokaži ti meni novog Zukanovića, Kolašinca pa eto makar Cocalića kojeg Meša ignoriše pa ću se složiti s tobom ovako dokle god imaš samo djecu iz omladinskih pogona primiri se malo ima nas koji te znamo od ranije.
Što se tiče Duljevića niko nema kristalne kugle da zna unaprijed hoće li nečiji talent "upaliti" ili ne, selektorovo je da zove kada ima prostora da se sam uvjeri može li mati koristi od tog talenta a ne da sjedi kod kuće i drka daljinski od TV po FRA ligi.
Jarane ako ja tebe ista kontam Bog me ubio.Prvo.Protiv sam pozivanja u reprezentaciju tzv,,penzionera"kojima je BiH poslednja sansa jer su popusili gdje su planirali.Drugo.Ja sam Amerikanac :lol: :lol: (ustvari kakve ima veze ko god da sam)Trece.Kada ste prozivali Safeta kada je bas Safet doveo da podsjetim Besica,Hajrovica,Kolasinca...Na kraju ne znam odkud ti to mene znas od ranije a ja tebe ne znam ...podsjeti me
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#22029 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by malakh »

SkyLimit wrote:Bolje pozvati Ordagica koji je u usponu i u kojem je vatra tek planula nego Medunjanina ciji se zar davno ugasio i sad igra fudbal samo sto mora.
Ordagić iz Slobode :thumbup:
MOSALJOZE

#22031 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by MOSALJOZE »

Meša će za ove tekme pozvati sve one na koje računa,i u septembru cemo saznati na koja 23 igrača računa.
Poluvrijeme MORAJU dobiti:Cimirot,Dumić,Sušić,Hodzic
Minimalno 15 minuta:Graovac,Bajic,Duljevic,
Mirza007

#22032 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mirza007 »

MOSALJOZE wrote:Meša će za ove tekme pozvati sve one na koje računa,i u septembru cemo saznati na koja 23 igrača računa.
Poluvrijeme MORAJU dobiti:Cimirot,Dumić,Sušić,Hodzic
Minimalno 15 minuta:Graovac,Bajic,Duljevic,
Ako Susic do sada nije dobio dovoljno ne znam kada ce. Trecinu kvalifikacija I gotovo pola SP je odigrao i nije pokazao kvalitetu koja nam je potrebna da dobijamo ozbiljnije ekipe. Za HNL je mozda i solidan ali za neku kvalitetniju ligu nedokazan.
Sto se dobivenih sansi tice, Cimirot I Hodzic su za njega male mace. Ovu drugu trojicu da ne spominjem.
luckylaka

#22033 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Ja bas ne kontam sta se petljate Meshi u posao.Petljali ste se Safetu i zajebali stvar,bar Meshu pustite da radi na miru.Puna podrska selektoru al ako se ne plasiramo u francusku tesko se tebi.
Mirza007

#22034 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mirza007 »

luckylaka wrote:Ja bas ne kontam sta se petljate Meshi u posao.Petljali ste se Safetu i zajebali stvar,bar Meshu pustite da radi na miru.Puna podrska selektoru al ako se ne plasiramo u francusku tesko se tebi.
Francusku vidjeti necemo, to smo vec apsolvirali. Malo si se pogubio u vremenu i prostoru.
luckylaka

#22035 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Mirza007 wrote:
luckylaka wrote:Ja bas ne kontam sta se petljate Meshi u posao.Petljali ste se Safetu i zajebali stvar,bar Meshu pustite da radi na miru.Puna podrska selektoru al ako se ne plasiramo u francusku tesko se tebi.
Francusku vidjeti necemo, to smo vec apsolvirali. Malo si se pogubio u vremenu i prostoru.
:D Rusiju sam mislio
Korisničkoime

#22036 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

luckylaka wrote:
Korisničkoime wrote:@Lucky druže uz dužno poštovanje ne prdi. Znam te gujo kad si crvić bila što bi naš narod rekao, znam odakle kod tebe vjetar puše, najveći protivnik pozivanja novih igrača i testiranja postao najveći zagovornik i to lola hoće mlade igrače lige petice pa makar i iz omladinskih pogona koji još ni minute profesionalnog fudbala u prvoj postavi seniora nisu odigrali. Ojjjj moj Amerikanac našao ni nas farbati.
Znam prozivali smo ti Saju što ne zove i ne testira ali pokaži ti meni novog Zukanovića, Kolašinca pa eto makar Cocalića kojeg Meša ignoriše pa ću se složiti s tobom ovako dokle god imaš samo djecu iz omladinskih pogona primiri se malo ima nas koji te znamo od ranije.
Što se tiče Duljevića niko nema kristalne kugle da zna unaprijed hoće li nečiji talent "upaliti" ili ne, selektorovo je da zove kada ima prostora da se sam uvjeri može li mati koristi od tog talenta a ne da sjedi kod kuće i drka daljinski od TV po FRA ligi.
Jarane ako ja tebe ista kontam Bog me ubio.Prvo.Protiv sam pozivanja u reprezentaciju tzv,,penzionera"kojima je BiH poslednja sansa jer su popusili gdje su planirali.Drugo.Ja sam Amerikanac :lol: :lol: (ustvari kakve ima veze ko god da sam)Trece.Kada ste prozivali Safeta kada je bas Safet doveo da podsjetim Besica,Hajrovica,Kolasinca...Na kraju ne znam odkud ti to mene znas od ranije a ja tebe ne znam ...podsjeti me
Prvo uvijek si bio protiv pozivanja novih igraca dok je Sajo bio selektor, Zuka ti je bio los, ubleha, propao, Cocalic isto, Hajrovic isto, Stilic isto, Vranjes isto svi od reda a sada bi zvao malog Husica iz Werdera II kao 6.golmana.
Drugo Amerikanac od milja jebo ga ti.
Znam te forumaski a ne licno nemoj mi sada Amerikanac kakav god da si makar nikad nisi lagao. Znam te sa teme Safet Susic kao i vecina ovdje. Jbg.nismo nikad zajedno mezili mada se nikad ne zna ima jos vremena a nisu ni SAD preko bijela svijeta.
Trece suti ba znas kakvih je natezanja bilo sa svakim novim igracem pa i sa Kolasincem, sprdnje na press konferencijama, sam ti si 12892 puta prozivao sto nema Besica (to je usput jedini igrac kojeg se sjecam a da si ga ti prizivao) i na kraju ne bi bilo ni Besica u repki da Zahirovic nije bio zakucan za tribine Bochuma, kad se sjetim koliko smo kuburili s tim mjestom dok nam je Sajo gledao PSG umjesto reprezentativce pa i po Madarskoj. Pa mjesto desnog krila sjeti se samo toga a Visca se u Turskoj naigrao dok nije dobio poziva itd. Znaci sa svakim novim igracom je bilo natezanja jedine koje je Susic bez natezanja zvao su Sunjic, Vrsajevic, TSS i Hodzic.
Kazen ti ima nas koji smo na temama vezanim za repku prilicno dugo tako nemoj nama sad kakit.
Korisničkoime

#22037 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

Mirza007 wrote:
:thumbup:
Samo bih dodao da Mesa ne ignorira Cocalica nego jednostavno od njega trenutno imamo boljih I stopera i DM.
Sto se stopera tice mislim da su Spahic, Sunjic i Zukanovic kvalitetnija rjesenja na toj poziciji.
Inace, sada je pravo vrijeme da se probaju novi igraci tako da znamo na cemu smo s kadrom kada pocnu kvalifikacije najesen.
Ma jok nisi me skontao. Mislio sam da ima neki igrac slican Cocalicu a da ga Mesa ne poziva kao sto Susic nije pozivao Cocalica iako je covjek igrao solidno te na pozicijama stopera, def.veznog i beka. Jbg kad nam zafali i te kako moze da zakrpi rupu i to sasvim solidno a da ne spominjem nekog ko Zukanovica koji je po mnogim strucnjacima bio odron a neki dan lik u prvih 11 u Romi protiv Reala u LP. Sumnjam da se Mesi moze dogoditi da mu jedan takav igrac "promakne" ali eto mi bi po nekim trebali zvati klince bez i dana prof.karijere u A selekciju. Mislim sranje nego samo eto da se ima sta kenjati i kao vracati nazad kriticarima voljenog Saje zbog kojeg se i pratila repka.
P.S.
Ima Mesa dovoljno materijala za kritiku ali kad neko ne zna uhvati se gluposti.
Mirza007

#22038 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mirza007 »

Korisničkoime wrote: Ma jok nisi me skontao. Mislio sam da ima neki igrac slican Cocalicu a da ga Mesa ne poziva kao sto Susic nije pozivao Cocalica iako je covjek igrao solidno te na pozicijama stopera, def.veznog i beka. Jbg kad nam zafali i te kako moze da zakrpi rupu i to sasvim solidno a da ne spominjem nekog ko Zukanovica koji je po mnogim strucnjacima bio odron a neki dan lik u prvih 11 u Romi protiv Reala u LP. Sumnjam da se Mesi moze dogoditi da mu jedan takav igrac "promakne" ali eto mi bi po nekim trebali zvati klince bez i dana prof.karijere u A selekciju. Mislim sranje nego samo eto da se ima sta kenjati i kao vracati nazad kriticarima voljenog Saje zbog kojeg se i pratila repka.
P.S.
Ima Mesa dovoljno materijala za kritiku ali kad neko ne zna uhvati se gluposti.
Ok, sve jasno. Slazem se. Kad vidimo spisak u ponedeljak znacemo 100% imamo li slucajeva kao Zukanovic i eto Cocalic.
Mirza007

#22039 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mirza007 »

Mirza007 wrote:
Ma ja, slicno zvuce a i blizu su. Lako se covjek zbuni.
luckylaka

#22040 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Mirza007 wrote:
Mirza007 wrote:
Ma ja, slicno zvuce a i blizu su. Lako se covjek zbuni.
Sti bi rekao Izet F.,,Faruce ne jedi g.... :D
Logovan

#22042 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Gojko pozvan u reprezentaciju. :bih: :thumbup:
luckylaka

#22043 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Logovan wrote:Gojko pozvan u reprezentaciju. :bih: :thumbup:
Gdje spisak,ovo ko da Mesha svaki dan samo po jednog poziva u reprezentaciju
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#22044 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Slo Burner »

Nema spiska jos, nego pozivi prvo dodju u klubove gdje ovi igraju, pa onda se objavljuje
luckylaka

#22045 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Slo Burner wrote:Nema spiska jos, nego pozivi prvo dodju u klubove gdje ovi igraju, pa onda se objavljuje
Aha,ok jel se to svugdje tako praktikuje ,nisam upoznat sa nacinom pozivanja.Dakle svi igraci trebaju prvo obavjestiti javnost da su dobili pozive a onda selektor objavi konacni sastav. :razz:
Mali_Vuk

#22046 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mali_Vuk »

Ako ima neko da ne zna, večeras u 20:30 igraju Herta - Schalke. Vedo protiv Kolašinca

Valjda ga SEO neće puno.. :D
limeni

#22047 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by limeni »

Mali_Vuk wrote:Ako ima neko da ne zna, večeras u 20:30 igraju Herta - Schalke. Vedo protiv Kolašinca

Valjda ga SEO neće puno.. :D
Nece jer je na klupi...

BEGOVIC klupa
SEHIC brani

MUJDZA klupa
BICAKCIC kako kad
SUNJIC klupa
SPAHIC igra
KOLASINAC klupa
ZUKANOVIC vise igra
VRANJES igra

BESIC igra
PJANIC igra
CIMIROT igra
VISCA igra
LULIC povreda
MEDUNJANIN igra
HAJROVIC nidje ga
VRANCIC slabo igra
DULJEVIC igra

DZEKO igra ponekad
IBISEVIC igra
DJURIC igra
HODZIC vecinom igra

Ja bi ovako poceo prijateljsku nek kasnije udju Begovic, Sunjic, Hodzic i Super-Sub.

SEHIC
VRANJES
BICAKCIC
SPAHIC
ZUKANOVIC
BESIC
CIMIROT
PJANIC
DULJEVIC
VISCA
IBISEVIC
Mali_Vuk