strndzov wrote:ne seri vise majke ti
zasto tako ruzno ophodjenje.uostalom,ne moras da citas. nekima se svidje sto pisem,nekima se ne svidja, ali jos mi niko nije rekao to sto si ti.
strndzov wrote:ne seri vise majke ti

vivace wrote:a znate sta su ljudi uglavnom radili...tucali se...ko sto kazu ako poginu nek poginu u tom stanju. napaljenosti , hvatali su parove po krovu ,u medjuspratu,u podrumu...predsednik kucnog saveta kaze pa sta im je jesu li poludeli sta je ovo...
![]()
a oni su se uglavnom bacali u radnju,
![]()
svi su bili nacisto napaljeni...postojao je neki tip dosao sa strane,pa je on zajedno sa predesdnikom kucnog saveta proveravao mracnije delove zgrade i onda su pronalazili nato ljubavnike.![]()
cudo nevidjeno. varali su i muzevi i zene...
vivace wrote:a znate sta su ljudi uglavnom radili...tucali se...ko sto kazu ako poginu nek poginu u tom stanju. napaljenosti , hvatali su parove po krovu ,u medjuspratu,u podrumu...predsednik kucnog saveta kaze pa sta im je jesu li poludeli sta je ovo...
![]()
![]()
svi su bili nacisto napaljeni...postojao je neki tip dosao sa strane,pa je on zajedno sa predesdnikom kucnog saveta proveravao mracnije delove zgrade i onda su pronalazili nato ljubavnike.![]()
cudo nevidjeno. varali su i muzevi i zene...posle,sledeci dan krene prica ovaj sa onom da,uhvatili ih na krovu,zamisli ona je s njim a oni najbolji prijatelji
evo ako bude opet nato bombardovanje...znam sta cu da radim.
Eto vidis, pametan svijet se taslacio i cekao kapitulaciju, a ti Muzafere lijepi "target" na ledja i gledaj kadCSKA wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E hebem ti zivot,a ja cijelo bombardovanje ostao suva...
A ti se Muzafere kupaj...
pa imali smo ciste gace,bila struja...samo prvih dana zbog tog glupog zamracivanja i kasnije kad su bacane kasetne bombe onda nismo imali struju.Bosanac sa dna kace wrote:vivace wrote:a znate sta su ljudi uglavnom radili...tucali se...ko sto kazu ako poginu nek poginu u tom stanju. napaljenosti , hvatali su parove po krovu ,u medjuspratu,u podrumu...predsednik kucnog saveta kaze pa sta im je jesu li poludeli sta je ovo...
![]()
![]()
cudo nevidjeno. varali su i muzevi i zene...![]()
![]()
![]()
a niste imali fetish chistih gaca? ono d ane poginete u prljavom nuterenjem veshu?
![]()
Da sam bar,nego sam glumio lik Srdjana Todorovica iz filma "Tri palme za dve bitange i ribicu".cindrlimindrli wrote:Eto vidis, pametan svijet se taslacio i cekao kapitulaciju, a ti Muzafere lijepi "target" na ledja i gledaj kadCSKA wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E hebem ti zivot,a ja cijelo bombardovanje ostao suva...
A ti se Muzafere kupaj...
ces fasovat' osiromaseni uranijum.
Razumi Vivace, zapadni susjedi su im prije dva dana zdrpali pakshu bez vazelina jelte, pa se nervoznovivace wrote:strndzov wrote:ne seri vise majke ti
zasto tako ruzno ophodjenje.uostalom,ne moras da citas. nekima se svidje sto pisem,nekima se ne svidja, ali jos mi niko nije rekao to sto si ti.
![]()
![]()
cudo nevidjeno. varali su i muzevi i zene...posle,sledeci dan krene prica ovaj sa onom da,uhvatili ih na krovu,zamisli ona je s njim a oni najbolji prijatelji
evo ako bude opet nato bombardovanje...znam sta cu da radim.
radostan dan wrote:daj ba ne palite je inače će da nas teroriše opisivajući svih 76 dana bombardovanja.
Pa i Srbija je 4 godine "oslobadala druge od njih samih", pa je vala red bio i na nju.radostan dan wrote:ja vam rekO, a vi nećete da slušate, sad senarednih par dana ili nedjelja, taman kao u bg-u za vrijeme oslobađanja srbije od srbije same, znači kolektivno, svak sa vakim, niko ni skim više od dva puta.