Dešavanja u Srbiji

Post Reply
vivace

#22026 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

strndzov wrote:ne seri vise majke ti

zasto tako ruzno ophodjenje.uostalom,ne moras da citas. nekima se svidje sto pisem,nekima se ne svidja, ali jos mi niko nije rekao to sto si ti.
vivace

#22027 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

samo znam da kad je bilo mutno vreme,oblaci, onda nisu bombardovali. kad je bio cist dan bez oblaka, onda je bilo bombardovanje.
ja sam za vreme bombardovanja visila na prozoru,koji je morao biti malo otvoren i gledala sta je pogodjeno,a burazer mi je bio s druge strane, da dopuni infornmaciju.jednom je tako tresnulo,da sam ja pala na kolena,da li zbog straha ili od vazduha, nemam pojma.ne secam se ni sta je bilo pogodjeno. te bombe su toliko jake da su izazivale mali zemljotres. bukvalno kad tresne, zatrese se pod.

moj komsiluk-vecina je isla u skloniste,ja nisam...mislila sam bolje da se suljam oodozgo,nego da me nesto zatrpa. :D
radostan dan

#22028 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

ne obaziri se , samo nastavi, istresi to iz sebe...

Image

Oci u oci posle tol'ko godina,
Jedva sam te poznao, moja suzo skrivena,
Ruka o ruci opet budi secanje,
Na izgubljenu ljubav, na nase prvo svitanje.
Ooooo...

REFREN:
O svemu mi pricaj ti,
Zelim znati svaki tren,
Koji si bez mene provela.
O svemu mi pricaj ti,
Zelim znati da li si,
Nekoga k'o mene volela.
---------------------------------------
vivace

#22029 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

a znate sta su ljudi uglavnom radili...tucali se... :-) ko sto kazu ako poginu nek poginu u tom stanju. napaljenosti , hvatali su parove po krovu ,u medjuspratu,u podrumu...predsednik kucnog saveta kaze pa sta im je jesu li poludeli sta je ovo... :shock: :lol: a oni su se uglavnom bacali u radnju, :-D
svi su bili nacisto napaljeni...postojao je neki tip dosao sa strane,pa je on zajedno sa predesdnikom kucnog saveta proveravao mracnije delove zgrade i onda su pronalazili nato ljubavnike. :lol:

cudo nevidjeno. varali su i muzevi i zene...posle,sledeci dan krene prica ovaj sa onom da,uhvatili ih na krovu,zamisli ona je s njim a oni najbolji prijatelji

evo ako bude opet nato bombardovanje...znam sta cu da radim. :D
Last edited by vivace on 24/03/2013 17:53, edited 1 time in total.
Bosanac sa dna kace

#22030 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bosanac sa dna kace »

vivace wrote:a znate sta su ljudi uglavnom radili...tucali se... :-) ko sto kazu ako poginu nek poginu u tom stanju. napaljenosti , hvatali su parove po krovu ,u medjuspratu,u podrumu...predsednik kucnog saveta kaze pa sta im je jesu li poludeli sta je ovo... :shock: :lol: a oni su se uglavnom bacali u radnju, :-D
svi su bili nacisto napaljeni...postojao je neki tip dosao sa strane,pa je on zajedno sa predesdnikom kucnog saveta proveravao mracnije delove zgrade i onda su pronalazili nato ljubavnike. :lol:

cudo nevidjeno. varali su i muzevi i zene...
:shock: :shock: :shock: :shock: a niste imali fetish chistih gaca? ono d ane poginete u prljavom nuterenjem veshu? :shock: :shock:
CSKA

#22031 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E hebem ti zivot,a ja cijelo bombardovanje ostao suva...

A ti se Muzafere kupaj...
muha_sa

#22032 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

vivace wrote:a znate sta su ljudi uglavnom radili...tucali se... :-) ko sto kazu ako poginu nek poginu u tom stanju. napaljenosti , hvatali su parove po krovu ,u medjuspratu,u podrumu...predsednik kucnog saveta kaze pa sta im je jesu li poludeli sta je ovo... :shock: :lol: a oni su se uglavnom bacali u radnju, :-D

cudo nevidjeno. varali su i muzevi i zene...posle,sledeci dan krene prica ovaj sa onom da,uhvatili ih na krovu,zamisli ona je s njim a oni najbolji prijatelji

:lol: :lol:

bolje tako neg na wc šolji :lol:
cindrlimindrli

#22033 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by cindrlimindrli »

CSKA wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eto vidis, pametan svijet se taslacio i cekao kapitulaciju, a ti Muzafere lijepi "target" na ledja i gledaj kad
ces fasovat' osiromaseni uranijum.
vivace

#22034 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

Bosanac sa dna kace wrote:

cudo nevidjeno. varali su i muzevi i zene...
:shock: :shock: :shock: :shock: a niste imali fetish chistih gaca? ono d ane poginete u prljavom nuterenjem veshu? :shock: :shock:
pa imali smo ciste gace,bila struja...samo prvih dana zbog tog glupog zamracivanja i kasnije kad su bacane kasetne bombe onda nismo imali struju.

nisu se oni tad ni pitali da li imaju gace, a kamoli ciste gace...neverovatna ljubavna pomama je vladala.da mi je neko pitao ne bih mu verovala. sto se kaze kap macke u februaru...znas kako,mi smo vec oko 6 meseci cekali bombardovanje i svi su bili euforicni povodom bombardovanja.neki su se pakovali da idu napolje iz srbije,neko je kupovao brasno, ulje, konzerve,mleko u prahu i baterijske lampe, i svi su bili podignutog raspolozenja i u tom i takvom raspolozenju padalo im je i ono --mozda ne budem ziv vise,bolje da vodim ljubav s nekim...bar cu znati da mi je bilo lepo.
CSKA

#22035 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

cindrlimindrli wrote:
CSKA wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eto vidis, pametan svijet se taslacio i cekao kapitulaciju, a ti Muzafere lijepi "target" na ledja i gledaj kad
ces fasovat' osiromaseni uranijum.
Da sam bar,nego sam glumio lik Srdjana Todorovica iz filma "Tri palme za dve bitange i ribicu".
Maverick78

#22036 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maverick78 »

vivace wrote:
strndzov wrote:ne seri vise majke ti

zasto tako ruzno ophodjenje.uostalom,ne moras da citas. nekima se svidje sto pisem,nekima se ne svidja, ali jos mi niko nije rekao to sto si ti.
Razumi Vivace, zapadni susjedi su im prije dva dana zdrpali pakshu bez vazelina jelte, pa se nervozno :oops: :dance:
Bodkin

#22037 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bodkin »

:lol: :lol: o Boze
vivace

#22038 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

jos je bilo toga...imala sam kolegu koji nije smeo kuci,jer mu je stgao poziv za vojsku.a njemu naravno nije padalo na pamet da ide...tako da smo ga skrivali po kucama,malo kod mene,pa kod druge koleginice,pa sve tako,i uspeli smo da ga skrijemo.ziv,veseo, dvoje dece ima. mnogo je bilo ljudi koji su bezali od vojske kao djavo od krsta, bezali preko terasa,pentrali se .mnogi su i pobegli,uglavnom u grcku. to govorim i za onaj rat koga nije bilo. :roll:
bila je tutnjava od pobeglih srba koji nisu hteli u rat,ali bilo je i onih drugih.
vivace

#22039 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

i jos me u sred bombardovanja zove drugarica iz australije da pita kako smo,onako zabrinut glas joj bio, a ja kazem da smo vedro i tu poce prica i ispostavi se da su oni,njen muz i ona za milosevica i tu se mi posvadjamo ,jos su oni organizovali neke demonstracije za odbranu milosevica...blage veze nema sta se desava u zemlji. :-) kako ljudi tako blage veze u politici nemaju,nije to vise ni politika,to je zdrav razum. jok, ona tera svoje...i onda smo prekinuli vezu.a pametna,dobra,kulturna mi drugarica.posle smo se vec pomirile,ona zvala ko veli ja mogu i da poginem,a njoj nista nece biti,pa da se ne svadjamo.
radostan dan

#22040 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

daj ba ne palite je inače će da nas teroriše opisivajući svih 76 dana bombardovanja.
krater

#22041 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by krater »

radostan dan wrote:daj ba ne palite je inače će da nas teroriše opisivajući svih 76 dana bombardovanja.
:mrgreen: :lol:
CSKA

#22042 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Pusti ti vivace ove ljubomorne duse,nego ti nama ispricaj sta se dalje desavalo po Bg-u tih dana.
vivace

#22043 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

igrali su utakmice izmedju zgrada, a gore zene navijale i klinci.

ja se skoro ubila .svirala sam oi ono odjednom nestade struje,ja naglo ustala i zamalo da padnem,odnosno pala sam .gadjali kasetnim bombama struju. to je neopisiv mrak.potpuno ali potpuno mrak. jedva sam se iskobeljala. to je bilo strasno. kao smak sveta.

al neka je bilo bombardovanje. onaj skot ne bi nikada otisao sa vlasti. nacionalčno pitanje nije reseno,osim sto su neuspesno proterali 800 000 albanaca u makedoniju i u albaniju.
vivace

#22044 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

moj ludi direktor je bio zakazao sednicu u vreme bombardovanja i to smo imali sednicu u dvoristu, mislim neverovatno. neke su podobijali otlkaze jer nisu hteli da dodju. imali smo cast da nato bombarduje nesto na novom beogradu a mi smo to glredali iz dvorista. koji ludak.

inace, u pocetku, bilo je bombardovanje od 11 ,pola 12 uvece i trajalo tako jedno 3,4,. sata a posle se prebacilo skoro citav dan i ne znam sto su uopste pustali te sirene, kad je bilo prvo padne nesto-tras,pa onda krenu sirene,jedna za drugom.a sirene su me najvise i plasile.grozne su bile. a i bilo nam je smesno kad smo gledali tv ili slusali radio. paznja paznja,ovde avram izrael .otvorite prozore iskljucite struju spremite najosnovnije sto treba i bez panike sidjite u skloniste. posle se celo drustvo smejalo.cuj kakav avram izrael...ko da je smak sveta. :-)
vivace

#22045 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

oni su izgleda u pocetku mislili da ce biti i kopnena dejstva ,e tu su verovatno rusi rekli ne. a mozda i nisu,ko to zna.

stalno smo imali frku da ce da nam bombarduju mostove,to bi stvarno bila frka,jer ja sam radila preko mosta.a ovaj ludak je samo delio otkaze a poceo da zapšosljava neke turke, albance katolicke veroispovesti...to je sve pobeglo na sve strane,pa i u beograd. verovatno je primao mito za ta radna mesta....bili dok je bilo bombardovanje i kasnije par godina,posle su negde otisli. ja se sprijateljila sa jednim turcinom.turcin a plav ,nebesko plave oke ,mnogo zgodan. ali ,ozenjen. :sad:

siroti autoprevoznici a i nasi obicni prevoznici morali su da rade. samo u pocetku nije radio prevoz,sve vreme je posle radio,kad su videli kako to ide. to je zaista bio milosrdni andjeo. sa nase strane je poginulo samo 103 civila. jako su bili precizni. kad su bombardovali televiziju, oni su prvo najavili da ce je bombardovati ,bilo je vremena da se napusti objekat ali ovi nisu hteli da kazu tv-ljudima i ovi na pravdi boga izgibose. kriv je bio direktor tva...dobio je nesto godina zatvora, a pre toga se dugo krio u crnoj gori.
radostan dan

#22046 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

ja vam rekO, a vi nećete da slušate, sad se :dance: narednih par dana ili nedjelja, taman kao u bg-u za vrijeme oslobađanja srbije od srbije same, znači kolektivno, svak sa vakim, niko ni skim više od dva puta.
vivace

#22047 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivace »

paq kako ti nije jasno radosni da su srbi proterivali ljude sa kosova u albaniju i makedoniju,ljude -kosovare. to nije proterivanje srbije od nje same,to je egzodus. to nije ok. sto lepo nisu ostavili ljude na njihovoj zemlji,niko nas ne bi dirao,mozda zbog bosne a to vec u to vreme i bilo. steta sto si salonac, bas si mi simpatican. :wink:
eki to

#22048 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by eki to »

a jeste li imali mleka tih dana :zzzz:... cuj 76 dana se karali, zamisli tek naseg tantrickog sexa :-)
LBVIEW

#22049 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

radostan dan wrote:ja vam rekO, a vi nećete da slušate, sad se :dance: narednih par dana ili nedjelja, taman kao u bg-u za vrijeme oslobađanja srbije od srbije same, znači kolektivno, svak sa vakim, niko ni skim više od dva puta.
Pa i Srbija je 4 godine "oslobadala druge od njih samih", pa je vala red bio i na nju. :dance:
Nego, nesto dugo izdrzaste,cak 76 dana, 'erojski nema sta. :D
radostan dan

#22050 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

stavka broj 1.

g-dična ne shvata i ne razumije da je malo degutantno pisati o 76 dana bez struje a u podrumu ljudima koji su bez struje a u podrumima bili 1280 dana.

stavka broj 2.

sama činjenica da pomenuta g-dična nije dočekala kolor pripadnika nato pakta da uđe i oslobodi beograd, govori sama po sebi. (ovo mu nešto dođe kao odgovor na - puno su izdržali).

uzdravlje, pozdravlja vas radosni...
Post Reply