Ma znaš šta je pravi problem izgleda.skenderija04 wrote:Moguce je da je namjerno. Zbog para nije, jer iako Neymar je blize 60 miliona nego pedeset, danas rekose da Nike placa premije klubu za svakog igraca Nike kog dovedu. Ima valjda i neka lista i Neymar je No1 sto znaci da je opasna lova a i ovih 60 nije sve kesovina. Znaci nije do para. Meni Tito nije jasan, ove utakmice koje nicemu ne sluze Bartra,Tello i Montoya ne igraju. To mi je sumnjivo. Ako je problem discipline neka ih kazni novcano....
Jest da puno pametuje sa strane i da ne voli Rosella koji ga je i otjerao iz Barce, ali ova mu je na mjestu:
Cruyff: "99% ljudi iz uprave kluba ne treba voditi transfere, jer nemaju pojma. To trebaju raditi oni koji razumiju nogomet."
Pa još jedna:
Cruyff: "Tito nije toliko snažan i nema iskustvo kao Pep Guardiola. Osim toga ima veliki problem, svoju bolest, za koju nije poželjno gubiti snagu negdje drugo. Da li se može voditi Barcelona, ako ne dajete 100% od sebe? Ja bih mu rekao; prvo se izliječi, mjesto je tvoje."
Barcelona potpisuje sa Adrianom (28 godina) do 2017 uz otkupnu klauzulu od 90 miliona
Kakav god da je , u pravu je Johan Cruyff