Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- beni-bu-man
#22001 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Neodgovorni "vozači" pretiču kolonu vozila u Rajlovcu
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... 2-qKP8gSlk
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... 2-qKP8gSlk
-
Throttle
#22002 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja bih ove što im daju da se ubace zatukao čekićem
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#22003 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pitanje ti je isto kao da ja tebi zovnem policiju radi bilo kojeg prekrsajaseoBIH wrote:I da su ga zaustavili sta bi bilo ako se i sami nisu uvjerili u prekrsaj? Sta ako ja tebe, koji vozis bez prekrsaja, prijavim samo da te zaustave, zezancije radi?mk ultra wrote:Prijavljeno policiji, sreo patrolu poslije u Drežnici (nisu ga zaustavili), a doticnog opet sreo u Vrapčićima... hvala policijo
Najbolje je izgleda glavu okrenuti i ko oni što su snimali zajebavat se, jer smo na njegovoj strani
- Laplace
#22004 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Upravo u tome i jeste problem. Još je gore što je u pitanju mala vrijednost. Narod sa ovakvim lopovskim mentalitetom, gdje je od njih 100 bar 90 spremno ukrasti ako su sigurni da ih niko neće vidjeti ni uhvatiti i da neće biti sankcionisani, ne može izabrati vlast bolju od one koju na sva usta zove "lopovima", "secikesama" i "bitangama".Travnički Noćni Šetač wrote:A nekada nije stvar ni u vrijednosti... vjerujem da drugarica Vjeshalica smatra sam čin lopovluka odvratnim bez obzira o kojoj vrijednosti je riječ...
- escobar__
#22005 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sama činjenica da se djevojci/ženi smiju i da su je praktično napali jer je ljuta zbog tog što joj je neko smeće skinulo ratkape dovoljno govori o nama kao društvu - dno dna.
Nismo mi džaba pi**a materina Evrope, a i svijeta.
Nismo mi džaba pi**a materina Evrope, a i svijeta.
-
NediM17
#22006 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Onakav rjecnik ne prilici ni najvecem jalijasu, a pogotovo ne djevojci/zeni.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#22007 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vjesalica samo malo oslobodi jezik na forumu, sumnjam da je takva u ril lajf,
hebiga, nakupi se covjeku svega i svacega, mora se negdje ispuhati,.... 
-
high_volume
#22008 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
NediM17 wrote:Onakav rjecnik ne prilici ni najvecem jalijasu, a pogotovo ne djevojci/zeni.
@Vješalica napiše ono što mnogi drugi misle. Tačno je da njene riječi mnogo puta "zaparaju uši", ali skoro redovno je u pravu.konektovan wrote:Vjesalica samo malo oslobodi jezik na forumu, sumnjam da je takva u ril lajf,hebiga, nakupi se covjeku svega i svacega, mora se negdje ispuhati,....
Ne dirajte je, da je nema ovdje, bilo bi dosadno. A i nije @Vješalica tema...
- Travnički Noćni Šetač
- Travnički Noćni Šetač
#22010 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Upravo tako... slazemo se...Laplace wrote:Upravo u tome i jeste problem. Još je gore što je u pitanju mala vrijednost. Narod sa ovakvim lopovskim mentalitetom, gdje je od njih 100 bar 90 spremno ukrasti ako su sigurni da ih niko neće vidjeti ni uhvatiti i da neće biti sankcionisani, ne može izabrati vlast bolju od one koju na sva usta zove "lopovima", "secikesama" i "bitangama".Travnički Noćni Šetač wrote:A nekada nije stvar ni u vrijednosti... vjerujem da drugarica Vjeshalica smatra sam čin lopovluka odvratnim bez obzira o kojoj vrijednosti je riječ...
- Travnički Noćni Šetač
#22011 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja podrzavam drugaricu Vjeshalicu...high_volume wrote:NediM17 wrote:Onakav rjecnik ne prilici ni najvecem jalijasu, a pogotovo ne djevojci/zeni.@Vješalica napiše ono što mnogi drugi misle. Tačno je da njene riječi mnogo puta "zaparaju uši", ali skoro redovno je u pravu.konektovan wrote:Vjesalica samo malo oslobodi jezik na forumu, sumnjam da je takva u ril lajf,hebiga, nakupi se covjeku svega i svacega, mora se negdje ispuhati,....
Ne dirajte je, da je nema ovdje, bilo bi dosadno. A i nije @Vješalica tema...
-
MAN-lion's coach
#22012 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ljutnja je razumljiva, ali stavite se u njenu poziciju. Ja je razumijem jer sam imala slično iskustvo sa svojom dvojkarom. Na felgama 14kama su bili obručevi i male ratkapice što se onom šnalom kače za vijke. Original, učuvane. Jednom propalica skine jednu ratkapicu i obruč al sa različitih točkova. Ja kontam da su spale, mada je bila veoma mala vjerovatnoća. Drugi put su mi skinuli gajnc nov akumulator Bosch, poslije toga amblem sa maske. Onda treći put propalica došla da se namiri i opet skine obruč i drugu ratkapicu. Poskidam sve i ostavim u plakar.
Svi mi imamo vozila, neko čuva i glanca za svoj ćeif i zadovoljstvo. Koliko puta su ljudima obijali auto radi kasetofona ili neke gluposti. To jesu sitnice, ali i te ratkape koštaju, taman da stavi neke glupe od 30 maraka. Čim se tako nonšalantno gleda na te krađe, nema napretka u društvu. Isto vam je kad vas neko lupi na parkingu i ode, skine vam nešto tih điđa sa auta,koje je nekad u teško naći da valjaju...inače ne razumijem nikako taj mentalitet sitnih lopovčića. Znate, kad ih ispitate, samo vam nonšalantno kažu da jesu ukrali, i negdje nekom prodali...inače @vješalica je uvijek u pravu kad kaže da je sitna buranija najgora.

Svi mi imamo vozila, neko čuva i glanca za svoj ćeif i zadovoljstvo. Koliko puta su ljudima obijali auto radi kasetofona ili neke gluposti. To jesu sitnice, ali i te ratkape koštaju, taman da stavi neke glupe od 30 maraka. Čim se tako nonšalantno gleda na te krađe, nema napretka u društvu. Isto vam je kad vas neko lupi na parkingu i ode, skine vam nešto tih điđa sa auta,koje je nekad u teško naći da valjaju...inače ne razumijem nikako taj mentalitet sitnih lopovčića. Znate, kad ih ispitate, samo vam nonšalantno kažu da jesu ukrali, i negdje nekom prodali...inače @vješalica je uvijek u pravu kad kaže da je sitna buranija najgora.
- vjeshalica
#22013 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To skidanje sitnica i plastikica samo priliči mentalitetu zbog kojeg propadamo već 30 godina kontinuirano
minder lopovi i bolesnici najzadnje sorte koja se sticajem nesretnih okolonosti u sve pore drustva uvukla
tako da vise ne mozes ocekavt nikakvu satusfakciju i sankciju takvih morona
minder lopovi i bolesnici najzadnje sorte koja se sticajem nesretnih okolonosti u sve pore drustva uvukla
tako da vise ne mozes ocekavt nikakvu satusfakciju i sankciju takvih morona
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
- basicm
#22015 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Slazem se, to je stoka koju bi trebalo po kratkom postupku rjesavati. Ni zrak ne zasluzuju da trose.
- dadoka84
#22016 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja bi to postrijeljao. Da mi neko prčka oko auta. Jok.
- Santic_Aleksa
#22017 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Najjači su kanceri koji kad se sretneš s njima u uskoj dvosmjernoj navale naprijed, polahko ba kralju, ja metar nazad - on dva naprijed. Ili ovi što već legnu na trubu čim se žuto upali. Tačno mi je žao što ne mogu top navrnut na krov, drugačije bi se vozalo po gradu. 
- JavierBosnia
#22018 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A pazi jednu stvar, ja bar lično ne viđam tih papaka da sviraju već na žutom, ali zato viđam masu debila što spavaju na semaforu i onda se upali žuto, umjesto da tad već krene jer je skretanje i semafor traje dosta kratko, jok. Njemu treba 3 sekunde da on prođe, a semafor traje 5.Santic_Aleksa wrote:Najjači su kanceri koji kad se sretneš s njima u uskoj dvosmjernoj navale naprijed, polahko ba kralju, ja metar nazad - on dva naprijed. Ili ovi što već legnu na trubu čim se žuto upali. Tačno mi je žao što ne mogu top navrnut na krov, drugačije bi se vozalo po gradu.
I onda se dešava umjesto da prođe 6-7-8 automobila, prođu 3
Msm to je ono, ma proći ću ja sigurno, šta me briga za ostale.
- Edin H.
#22019 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nisu najjaci, najjaci je frajer jednom u Crnoj Gori, nece da se vrati, ma rekoh niecu ni ja, ipak predstavljas BiH registraciijom, tako stojimo, kad frajer naruci sladoledSantic_Aleksa wrote:Najjači su kanceri koji kad se sretneš s njima u uskoj dvosmjernoj navale naprijed, polahko ba kralju, ja metar nazad - on dva naprijed. Ili ovi što već legnu na trubu čim se žuto upali. Tačno mi je žao što ne mogu top navrnut na krov, drugačije bi se vozalo po gradu.
- amar1994
#22020 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
svirao je jutros meni u pola 6 jebo pleme seljacko,samo srednjak kroz prozorJavierBosnia wrote:A pazi jednu stvar, ja bar lično ne viđam tih papaka da sviraju već na žutomSantic_Aleksa wrote:Najjači su kanceri koji kad se sretneš s njima u uskoj dvosmjernoj navale naprijed, polahko ba kralju, ja metar nazad - on dva naprijed. Ili ovi što već legnu na trubu čim se žuto upali. Tačno mi je žao što ne mogu top navrnut na krov, drugačije bi se vozalo po gradu.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#22021 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
mene je neki cuner probudio jutros u 6 paleci gume po ulici 
- Santic_Aleksa
#22022 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Edin H. wrote:Nisu najjaci, najjaci je frajer jednom u Crnoj Gori, nece da se vrati, ma rekoh niecu ni ja, ipak predstavljas BiH registraciijom, tako stojimo, kad frajer naruci sladoledSantic_Aleksa wrote:Najjači su kanceri koji kad se sretneš s njima u uskoj dvosmjernoj navale naprijed, polahko ba kralju, ja metar nazad - on dva naprijed. Ili ovi što već legnu na trubu čim se žuto upali. Tačno mi je žao što ne mogu top navrnut na krov, drugačije bi se vozalo po gradu.
- JavierBosnia
#22023 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

@vjeshalica u akciji
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#22024 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Javieru, priznaj da je ovo tvoj izum.....