Moderators: _BataZiv_0809, anex

i onda ga kupi neki bosnjo sav sretanamar1994 wrote:
Dobro je to, samo malo usisat, moze josamar1994 wrote:
bitanga_sa_otesa wrote:i onda ga kupi neki bosnjo sav sretanamar1994 wrote:
Stari mudraci su uvijek govorili - bolje baciti torbu, nego motorno vozilodrug_profi wrote: Srecom pa je bilo u torbi, pa sam samo torbu bacio, ne moram auto baciti...
1. Ne trebaš nositi ništa u MUP, ali sačuvaj uplatnicu za slučaj kad budeš produžavao registraciju ili mijenjao dokumente da ne bi bilo odakle to, ili nije rasknjiženo i slične gluposti.JavierBosnia wrote:Prvi put se susrecem u ove 3 godine sa placanjem kazne
15 KM u onih 7-8 dana zbog ne nosenja naocala, kazna placena u posti i tjt, ne treba nista nositi njima u MUP kao potvrdu placene kazne?
Zaustavljali su me x puta, nikad naocale nisam imao, preko granice uredno prelazio nikad problema. Voznja uredna, potrebna oprema tu, ali eto ovaj je nasao sta da pise. Jel ima neka fora za ubuduce da kazem da nosim sociva jer su mi kao naocale pukle, a da ih imam u autu?
Jel padaju na to, kako sta neko iskustva neka?
Nisam navikao na naocale, ometaju me, jos ljetni period znojim se, a uredno vidim, to sto ne vidim autu ispred na 100 metara od mene jel pise 2.0 motor ili 1.9 oznaka ne ugrozava ostale ucesnike u saobracaju