BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cyprus

#22001 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

ultima_palabra

#22002 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ultima_palabra »

Jbg, tog momka ako išta sjebe to će biti povrede. Valjda bude spreman za onaj niz prijateljskih na kraju sezone.
MOSALJOZE

#22003 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by MOSALJOZE »

Point.

#22004 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Odlicna vijest. Nasi mediji odmah bombasticni, bez da i provjere informacije.
Logovan

#22005 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Point. wrote:Odlicna vijest. Nasi mediji odmah bombasticni, bez da i provjere informacije.
Nabijem kvazi novinare na tuki. Isto kao da se obraduju kada se neki naš igrač povrijedi.

Gojko :thumbup: :thumbup:
MOSALJOZE

#22006 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by MOSALJOZE »

Point. wrote:Odlicna vijest. Nasi mediji odmah bombasticni, bez da i provjere informacije.
I Grci su pisali,ovi nasi samo preuzeli.
shake69

#22007 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shake69 »

Vrhunac karijere veceras za Zukanovica! Igrati u CL protiv velikog Reala na Santiago Bernabeu, pred milionima gledalaca, zajedno s Miralemon i Edinom-nema dalje ni vise!! :bih:
ganjeta

#22008 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ganjeta »

Odličan Zuka :thumbup: za Ridigera ja Maldini najmanje.
Point.

#22009 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

shake69 wrote:Vrhunac karijere veceras za Zukanovica! Igrati u CL protiv velikog Reala na Santiago Bernabeu, pred milionima gledalaca, zajedno s Miralemon i Edinom-nema dalje ni vise!! :bih:
Al ga strasno degradira Pape onomad kad je igrao u Chievu. Gle sad, karma is a bitch.
shake69

#22010 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by shake69 »

Point. wrote:
shake69 wrote:Vrhunac karijere veceras za Zukanovica! Igrati u CL protiv velikog Reala na Santiago Bernabeu, pred milionima gledalaca, zajedno s Miralemon i Edinom-nema dalje ni vise!! :bih:
Al ga strasno degradira Pape onomad kad je igrao u Chievu. Gle sad, karma is a bitch.
Bio bi red da neko Safeta pita da li misli isto i danas o Ervinu, posebno nakon vrlo dobrog izdanja protiv RM!
Stroj-2

#22011 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Stroj-2 »

Pozvani Graovac i Duljević dosad, fale Cimirot, Hodžić i Bajić. Za ovog Graovca nisam siguran, recimo onaj Dumić u ADO-u Den Haag-u igra konstantno, zar je on slabiji od Graovca iz Zrnjiskog u PL ?
cyprus

#22012 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Izgleda da Meša čita forum, i to naročito mene :mrgreen:

Graovca i Duljevića spominjem još od jesenas :mrgreen:
Rilkoni

#22014 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Rilkoni »

Meni nije jasno zbog cega je Duljevic pozvan u reprezentaciju, statistika mu je ocajna 2 gola(Travnik, Drina), 2 asistencije, momak uvijek igra toplo-hladno. Marin Popovic iz Čelika npr. ima 4 gola i 4 asistencije.
Graovac je za Dumica, Maldini. Ne znam koliko je ljudi gledalo Dumica al momak je spor pravo, ko puz.
Sto se tice Cimirota on jednostavno mora biti u reprezenaciji, jer bi imali strasan trkacki vezni red sa njim, Besicem i Pjanicem. Hodzic i Bajic bi isto trebali da se nađu na spisku..
MOSALJOZE

#22016 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by MOSALJOZE »

insaneinthebrain wrote:kolonija se povecava, stize seo 8-)

http://sportsport.ba/ino_fudbal/kolasin ... keu/186958
Begovic
Florenzi-Rudiger-Zuka-SEO
Radja-Pjanic-DeRossi
Muhabezglave-Dzeko-Šarafi
luckylaka

#22017 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Rilkoni wrote:Meni nije jasno zbog cega je Duljevic pozvan u reprezentaciju, statistika mu je ocajna 2 gola(Travnik, Drina), 2 asistencije, momak uvijek igra toplo-hladno. Marin Popovic iz Čelika npr. ima 4 gola i 4 asistencije.
Graovac je za Dumica, Maldini. Ne znam koliko je ljudi gledalo Dumica al momak je spor pravo, ko puz.
Sto se tice Cimirota on jednostavno mora biti u reprezenaciji, jer bi imali strasan trkacki vezni red sa njim, Besicem i Pjanicem. Hodzic i Bajic bi isto trebali da se nađu na spisku..
Evo Boga mi sad mislio slicno napisati za Duljevica al rekoh hoce mi oci iskopati.Talenat jeste ali se od toga za sada nista vise nije vidjelo,daj boze da ga krene.
Ajatolah_

#22018 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Ajatolah_ »

Graovac je definitivno igrač vrijedan pažnje... samo je pitanje koji to igrač odbrane neće dobiti poziv, pretpostavljam da je izbor između Cocalića i Aničića (ili Spaha planira u penziju?).
Za Duljevića se nekako očekivalo, svakako lijevo u sredini imamo samo Lulića, a i on je prečesto znao pružiti lošu partiju, tako da je to skroz OK.

Nadam se još samo da će Cimirot moći igrati, zanima me kako Meša planira posložiti sredinu terena kad su svi spremni i kako će to izgledati na terenu.
Lost_Found

#22019 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Lost_Found »

http://www.index.hr/sport/clanak/bivsi- ... 80027.aspx

MATO JAJALO, donedavni hrvatski reprezentativac koji je posljednji nastup za Hrvatsku odradio pod Nikom Kovačem, dobio je poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, javlja N1 televizija.
Korisničkoime

#22020 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

luckylaka wrote:
Rilkoni wrote:Meni nije jasno zbog cega je Duljevic pozvan u reprezentaciju, statistika mu je ocajna 2 gola(Travnik, Drina), 2 asistencije, momak uvijek igra toplo-hladno. Marin Popovic iz Čelika npr. ima 4 gola i 4 asistencije.
Evo Boga mi sad mislio slicno napisati za Duljevica al rekoh hoce mi oci iskopati.Talenat jeste ali se od toga za sada nista vise nije vidjelo,daj boze da ga krene.
Duljević slovi za najtaletovanijeg igrača PL (s Memijom) vazda se kmeči kako nema igrača iz PL eto još momak mlad 22 godine, šta sad ne valja, mlad iz PL-a, talentovan. Kad pozove iskusnog koji igra vani i zabija u Ligi prvaka ne valja, kad pozove mladog iz PL, talentovanog ne valja, vi bi možda mladog dokazanog iz top 3 kluba Evrope koji zabija u LP i klubu eeeeeeeeee takvog nemamo ako niste upratili.
luckylaka

#22021 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Korisničkoime wrote:
luckylaka wrote:
Duljević slovi za najtaletovanijeg igrača PL (s Memijom) vazda se kmeči kako nema igrača iz PL eto još momak mlad 22 godine, šta sad ne valja, mlad iz PL-a, talentovan. Kad pozove iskusnog koji igra vani i zabija u Ligi prvaka ne valja, kad pozove mladog iz PL, talentovanog ne valja, vi bi možda mladog dokazanog iz top 3 kluba Evrope koji zabija u LP i klubu eeeeeeeeee takvog nemamo ako niste upratili.
Talenat treba na terenu dokazati.Talenet je bio i Husejnovic,Stevanovic,Zahirovic pa vidis kako zavrsise.Jah jedan od najvecih europskih talenata Halilovic za sad je samo talenat.Puno slicni slucajeva.Sansa Duljevica da napreduje da trazi angazman vani i da se ko i Cimi naturi kvalitetom a ne talentom.I naravno uvijek sam da se u reprezentaciju pozove Dulja,Hodzic,Memija i sl.nego Mili i Jajalo ,oni kojima je reprezentacija svetinja a ne interes
Korisničkoime

#22022 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

@Lucky druže uz dužno poštovanje ne prdi. Znam te gujo kad si crvić bila što bi naš narod rekao, znam odakle kod tebe vjetar puše, najveći protivnik pozivanja novih igrača i testiranja postao najveći zagovornik i to lola hoće mlade igrače lige petice pa makar i iz omladinskih pogona koji još ni minute profesionalnog fudbala u prvoj postavi seniora nisu odigrali. Ojjjj moj Amerikanac našao ni nas farbati.
Znam prozivali smo ti Saju što ne zove i ne testira ali pokaži ti meni novog Zukanovića, Kolašinca pa eto makar Cocalića kojeg Meša ignoriše pa ću se složiti s tobom ovako dokle god imaš samo djecu iz omladinskih pogona primiri se malo ima nas koji te znamo od ranije.
Što se tiče Duljevića niko nema kristalne kugle da zna unaprijed hoće li nečiji talent "upaliti" ili ne, selektorovo je da zove kada ima prostora da se sam uvjeri može li mati koristi od tog talenta a ne da sjedi kod kuće i drka daljinski od TV po FRA ligi.
Mirza007

#22023 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mirza007 »

Korisničkoime wrote:@Lucky druže uz dužno poštovanje ne prdi. Znam te gujo kad si crvić bila što bi naš narod rekao, znam odakle kod tebe vjetar puše, najveći protivnik pozivanja novih igrača i testiranja postao najveći zagovornik i to lola hoće mlade igrače lige petice pa makar i iz omladinskih pogona koji još ni minute profesionalnog fudbala u prvoj postavi seniora nisu odigrali. Ojjjj moj Amerikanac našao ni nas farbati.
Znam prozivali smo ti Saju što ne zove i ne testira ali pokaži ti meni novog Zukanovića, Kolašinca pa eto makar Cocalića kojeg Meša ignoriše pa ću se složiti s tobom ovako dokle god imaš samo djecu iz omladinskih pogona primiri se malo ima nas koji te znamo od ranije.
Što se tiče Duljevića niko nema kristalne kugle da zna unaprijed hoće li nečiji talent "upaliti" ili ne, selektorovo je da zove kada ima prostora da se sam uvjeri može li mati koristi od tog talenta a ne da sjedi kod kuće i drka daljinski od TV po FRA ligi.
:thumbup:
Samo bih dodao da Mesa ne ignorira Cocalica nego jednostavno od njega trenutno imamo boljih I stopera i DM.
Sto se stopera tice mislim da su Spahic, Sunjic i Zukanovic kvalitetnija rjesenja na toj poziciji.
Inace, sada je pravo vrijeme da se probaju novi igraci tako da znamo na cemu smo s kadrom kada pocnu kvalifikacije najesen.
Logovan

#22024 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Lost_Found wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/bivsi- ... 80027.aspx

MATO JAJALO, donedavni hrvatski reprezentativac koji je posljednji nastup za Hrvatsku odradio pod Nikom Kovačem, dobio je poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, javlja N1 televizija.
Odlično. :thumbup:
Baždareviću samo zovi nove igrače. Treba nam svježe krvi!!!
Tyke

#22025 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

luckylaka wrote:
Kazu da je dobar onaj mali Veselinovic, igra u trenutnom lideru PL BiH, a i danas valjda odlicno prolazio u kupu protiv Sarajeva. Just sayin' (kao i nedavno sto sam).

Protiv Luksemburga npr. bih pozvao i Ordagica iz Slobode, tek onako da se vrti oko repke, a i meni za dusu. Mada na toj poziciji vec imamo dosta kvalitetnih igraca, to mu je jedino problem.
Post Reply