Smartphone diskusije
Moderator: Benq
- Kofer
#2201 Re: Smartphone diskusije
Dvoumim se između 2 moba:
Samsung galaxy grand duos ili Samsung galaxy i9105 plus.Koji da uzmem,tj. koji je bolji po vašem mišeljenju?
Samsung galaxy grand duos ili Samsung galaxy i9105 plus.Koji da uzmem,tj. koji je bolji po vašem mišeljenju?
-
staradis
#2202 Re: Smartphone diskusije
Pocela prodaja Moto G na amazonu kosta 179 dolara.
Odlican telefon!
Odlican telefon!
- Quaresma
#2203 Re: Smartphone diskusije
uz telefon ne dodje punjac, a i baterija je losa oko 2000mah
-
staradis
#2204 Re: Smartphone diskusije
Pogledao sam dva pregleda na youtubu nisu rekli da je losa baterija nego su je i pohvalili 
-
celeron
#2205 Re: Smartphone diskusije
i kolika je ukupna cijena ukljucujuci carinu?staradis wrote:Pocela prodaja Moto G na amazonu kosta 179 dolara.
Odlican telefon!
- mirsek
#2206 Re: Smartphone diskusije
Pa eto racunaj da je telefon 250 KM, postarina 50 KM maximalno, carina i porez oko 100 KM i dobijes telefon za oko 400 KM.celeron wrote:i kolika je ukupna cijena ukljucujuci carinu?staradis wrote:Pocela prodaja Moto G na amazonu kosta 179 dolara.
Odlican telefon!
-
cicos
#2207 Re: Smartphone diskusije
Pozz, imam lg optimus 4xhd ...nekad mi se desi da prilikom razgovora kada odmaknem mob od uha a poziv jos uvijek traje , da je ekran crn i mobitel ne reagira sve dok neko drugi ne prekine poziv. Mob je vracen na fabricke postavke...Zanima me da li je to do senzora i sta se moze uciniti da se to otkloni? Hvala...
- vukojebina
#2208 Re: Smartphone diskusije
Imas li foliju na telefonu...zna ona da handri taj senzor...ili zna se prasine uvuc...probaj malo ispuhat kompresorom preko zvucnika, ali jako oprezno...
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
cicos
#2209 Re: Smartphone diskusije
Imam zastitnu foliju, ocistim senzor ali opet se ponekad desi da zasteka na koju sekundu..Mozda ga je onda najbolje odnijeti u servis, jer je pod garancijom...
- vukojebina
#2210 Re: Smartphone diskusije
Nemas sta nosit na servis, folija ti jebe zivce...ili je skini ili pokusaj izrezat gdje se nalazi proximity senzor...
-
celeron
#2211 Re: Smartphone diskusije
Ne znam samo zbog cega se raja busa nekim mega telefonima kao najnoviji LG G2, Samsung S3,4 i slicno. Nije mi jasno u koje svrhe se nosa po dzepu ili pederušama taj uredjaj. Da bi te neko vidio da drzis TV u ruci i telefoniras njime, ili saljes sms......stvarno ne kontam. Da si neki ozbiljan poslovan covjek pa hajd ni po jada, ima tada prednosti i dobroga od tih uredjaja, al u svim drugim situacija nije nista bolji od klasicnih telefona koji posjeduju dobre kamere i jos bolje fizicke tipke za kuckanje
-
BadBoy
#2212 Re: Smartphone diskusije
Ne znam zbog čega se raja busa nekim mega autima, tipa najnoviji BWM 7 ili Audi 8 ili Mercedes E klase i slično. Nije mi jasno u koje svrhe se licka i čuva u garaži, lašti i polira i drži pod ceradom.celeron wrote:Ne znam samo zbog cega se raja busa nekim mega telefonima kao najnoviji LG G2, Samsung S3,4 i slicno. Nije mi jasno u koje svrhe se nosa po dzepu ili pederušama taj uredjaj. Da bi te neko vidio da drzis TV u ruci i telefoniras njime, ili saljes sms......stvarno ne kontam. Da si neki ozbiljan poslovan covjek pa hajd ni po jada, ima tada prednosti i dobroga od tih uredjaja, al u svim drugim situacija nije nista bolji od klasicnih telefona koji posjeduju dobre kamere i jos bolje fizicke tipke za kuckanje
Ne znam zbog čega se raja busa nekim najnovijim komadima odjeće, Armani, Versaci, D&G i slično. Nije mi jasno u koje svrhe se čuva od fleka itd itd
Vidiš li šablon? Zato što može, ima pare, slobodno je društvo i sve dok to nekome ne ukrade ili te ne zajebe ima pravo da nosa šta hoće i kako hoće. Ako tebi lično ne odgovara, niko te ne tjera da kupiš takav telefon - nosaj 3310, ali nemoj to pravo i zadovoljstvo uskraćivati drugima. Nismo svi isti i ne možeš ići logikom "ako MENI ne treba, ne treba nikome."
- vukojebina
#2213 Re: Smartphone diskusije
Podjoh ga pitat da li ima auto, i ako ima, koji ce mu k... kad se i sa volovskim spediterom moze stići od tacke A do tacke B..
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
-
cicos
#2214 Re: Smartphone diskusije
Pokusat cu tako, pa mozda prestane stekati...hvalavukojebina wrote:Nemas sta nosit na servis, folija ti jebe zivce...ili je skini ili pokusaj izrezat gdje se nalazi proximity senzor...
-
BadBoy
#2215 Re: Smartphone diskusije
Hahah volovski špeditervukojebina wrote:Podjoh ga pitat da li ima auto, i ako ima, koji ce mu k... kad se i sa volovskim spediterom moze stići od tacke A do tacke B..
- strong69
#2216 Re: Smartphone diskusije
A što je tebe briga za raju sa tim telefonima?celeron wrote:Ne znam samo zbog cega se raja busa nekim mega telefonima kao najnoviji LG G2, Samsung S3,4 i slicno. Nije mi jasno u koje svrhe se nosa po dzepu ili pederušama taj uredjaj. Da bi te neko vidio da drzis TV u ruci i telefoniras njime, ili saljes sms......stvarno ne kontam. Da si neki ozbiljan poslovan covjek pa hajd ni po jada, ima tada prednosti i dobroga od tih uredjaja, al u svim drugim situacija nije nista bolji od klasicnih telefona koji posjeduju dobre kamere i jos bolje fizicke tipke za kuckanje
- Maharadza
#2217 Re: Smartphone diskusije
Šta će tebi ta tastatura, PC i internet preko kojih si otkucao i izbacio taj post, šta ćeš uopšte na forumu, baci PC kroz prozor i vrati se u divljinu i živi "zdravim" životom i u "skladu" s prirodom grleći drveće i loveći šumske međede od čijeg' krzna ćeš da praviš odjeću, ha-ya!celeron wrote:Ne znam samo zbog cega se raja busa nekim mega telefonima kao najnoviji LG G2, Samsung S3,4 i slicno. Nije mi jasno u koje svrhe se nosa po dzepu ili pederušama taj uredjaj. Da bi te neko vidio da drzis TV u ruci i telefoniras njime, ili saljes sms......stvarno ne kontam. Da si neki ozbiljan poslovan covjek pa hajd ni po jada, ima tada prednosti i dobroga od tih uredjaja, al u svim drugim situacija nije nista bolji od klasicnih telefona koji posjeduju dobre kamere i jos bolje fizicke tipke za kuckanje
-
BadBoy
#2218 Re: Smartphone diskusije
Joj jest nas frajer pošteno naniz'o i upalio
Tek sad skontam koji troll.
-
MadFrog
#2219 Re: Smartphone diskusije
Jok to. Izguglaj recalibrate proximity sensor via hidden menu optimus 4x, il rucno potrazi na xda forumu. To ce rijesiti taj problemcicos wrote:Pokusat cu tako, pa mozda prestane stekati...hvalavukojebina wrote:Nemas sta nosit na servis, folija ti jebe zivce...ili je skini ili pokusaj izrezat gdje se nalazi proximity senzor...
- strong69
#2220 Re: Smartphone diskusije
Sve ok. Ali svako radi ono sto mu je cejf za svoje novce.uskrsno_respo wrote:pa nije ni daleko od istine
gledam kako neki iskoristavaju ove masine na igrice i fejs i to je sve sto koriste
-
majstor_m
#2221 Re: Smartphone diskusije
Da li imaju telefoni koji nisu na stranici da se kupe u telekomovim shopovima ili je to sva ponuda?
- Kofer
#2222 Re: Smartphone diskusije
Zato što su su smartphoni,i imaju pravo da se foliraju s njima,jer su top mobiteli.celeron wrote:Ne znam samo zbog cega se raja busa nekim mega telefonima kao najnoviji LG G2, Samsung S3,4 i slicno. Nije mi jasno u koje svrhe se nosa po dzepu ili pederušama taj uredjaj. Da bi te neko vidio da drzis TV u ruci i telefoniras njime, ili saljes sms......stvarno ne kontam. Da si neki ozbiljan poslovan covjek pa hajd ni po jada, ima tada prednosti i dobroga od tih uredjaja, al u svim drugim situacija nije nista bolji od klasicnih telefona koji posjeduju dobre kamere i jos bolje fizicke tipke za kuckanje
- Quaresma
#2223 Re: Smartphone diskusije
pa svako koristi za sta hoceuskrsno_respo wrote:pa nije ni daleko od istine
gledam kako neki iskoristavaju ove masine na igrice i fejs i to je sve sto koriste
znaci meni ne treba dobar telefon ne treba nikome onda
sto ja ne mogu takvih prica
Sent from space
-
febo_acm
#2224 Re: Smartphone diskusije
Ima se, može se... Uživaj u svom "klasičnom" telefonu, a ja ću uživati sa svojim telefonom od milju.celeron wrote:Ne znam samo zbog cega se raja busa nekim mega telefonima kao najnoviji LG G2, Samsung S3,4 i slicno. Nije mi jasno u koje svrhe se nosa po dzepu ili pederušama taj uredjaj. Da bi te neko vidio da drzis TV u ruci i telefoniras njime, ili saljes sms......stvarno ne kontam. Da si neki ozbiljan poslovan covjek pa hajd ni po jada, ima tada prednosti i dobroga od tih uredjaja, al u svim drugim situacija nije nista bolji od klasicnih telefona koji posjeduju dobre kamere i jos bolje fizicke tipke za kuckanje
- iceman ze
#2225 Re: Smartphone diskusije
Da li negdje ima kupovina preko kartice na rate? U univerzalno daju mogucnost, ali cijenu uvecavaju za 150 KM u tom slucaju.