ti sam sebe hvataš u tim glupim tvrdnjama...prvo tvrdiš da ne bi nikad sipao na Gaspromu, a onda kažeš da bi sipao kad bi Nešković, što po tebi dođe isto kao Gasprom, otvorio pumpu u TZ...kako Gasprom već ima pumpu u TZ, pobijaš sebe iz posta u post...a ovo sa kanisterima ulja iz HIFA-e je sami vrh domaće proizvodnje i korištenja domaćih resursa...M e m o wrote:moraš prvo ti da se presabereš, jer ne znaš šta pričaš
kakve veze ima gasprom ??
reko već da nikad nisam NITI ĆU IKAD nasut rusko smeće, prvo zbog samog goriva, drugo iz principa što ne dam pare dušmanima
NOVE CIJENE GORIVA
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- johntra
#2201 Re: NOVE CIJENE GORIVA
- Bakir1
#2202 Re: NOVE CIJENE GORIVA
to je ta inteligencija o kojoj mi ovdje pricamo, minder inteligencija, golf 1,4
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2203 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Je li vi ljudi vidite zasto ja necu Golfa 
Ali da je Bogdo jedan Memo u BiH.
Ali da je Bogdo jedan Memo u BiH.
Last edited by mali_milojica on 18/12/2014 15:25, edited 1 time in total.
- M e m o
#2204 Re: NOVE CIJENE GORIVA
ja ti reko da si polupo lončiće, slab je procesor i kod tebejohntra wrote:ti sam sebe hvataš u tim glupim tvrdnjama...prvo tvrdiš da ne bi nikad sipao na Gaspromu, a onda kažeš da bi sipao kad bi Nešković, što po tebi dođe isto kao Gasprom, otvorio pumpu u TZ...kako Gasprom već ima pumpu u TZ, pobijaš sebe iz posta u post...a ovo sa kanisterima ulja iz HIFA-e je sami vrh domaće proizvodnje i korištenja domaćih resursa...M e m o wrote:moraš prvo ti da se presabereš, jer ne znaš šta pričaš
reko već da nikad nisam NITI ĆU IKAD nasut rusko smeće, prvo zbog samog goriva, drugo iz principa što ne dam pare dušmanimaisto kao BIRA televizori...
dakle gasprom i nešković NISU ISTO
ovaj prvi je ruski i zarad i kajmak idu ruskom govnetu
ovaj drugi je ipak u Bosni, ako ništa gazda će OVDJE trošit na nešto, pa makar otvaro i nove pumpe po manjem bh entitetu, ili kupovo bilo šta, PLATITI će OVDJE PDV i trošit pare
trebal crtat, sunce ti jebem
kako god na tom HIFA ulju je kod 387 i ipak je zarada HIFI a ne nekom strancu
- Ned071
#2205 Re: NOVE CIJENE GORIVA
a gazprom pdv placa u murmansku? bem ti internet i ko ga koristi...M e m o wrote:ja ti reko da si polupo lončiće, slab je procesor i kod tebejohntra wrote:ti sam sebe hvataš u tim glupim tvrdnjama...prvo tvrdiš da ne bi nikad sipao na Gaspromu, a onda kažeš da bi sipao kad bi Nešković, što po tebi dođe isto kao Gasprom, otvorio pumpu u TZ...kako Gasprom već ima pumpu u TZ, pobijaš sebe iz posta u post...a ovo sa kanisterima ulja iz HIFA-e je sami vrh domaće proizvodnje i korištenja domaćih resursa...M e m o wrote:moraš prvo ti da se presabereš, jer ne znaš šta pričaš
reko već da nikad nisam NITI ĆU IKAD nasut rusko smeće, prvo zbog samog goriva, drugo iz principa što ne dam pare dušmanimaisto kao BIRA televizori...
ovaj drugi je ipak u Bosni, ako ništa gazda će OVDJE trošit na nešto, pa makar otvaro i nove pumpe po manjem bh entitetu, ili kupovo bilo šta, PLATITI će OVDJE PDV i trošit pare
- M e m o
#2206 Re: NOVE CIJENE GORIVA
lažni mali Nedim, mali srpski nacionalista, prikriveni, koji se očigledno krije iza lažnog nika koji sugerira na BošnjakaNed071 wrote:
ti bi kao bh patriota trebao kupovati jedino nestro. jer uvoze sirovu naftu, preradjuju i prodaju i zaposljavaju 800 nasih ljudi
medjutim, ti si jedan mali jadni bolesni nacionalista. sto nije toliki problem. veci je problem sto si glup... i sto trujes ovaj podforum glupostima sa ostalih podforuma. idi podoji ga ahmetlicima a nas pusti da za svoju cvaju finansiramo velikosrpsko-ruske aspiracije...
al, pročitan si, imam ja njuh za take
ponavljam, spram gasproma dajem prednost Nestru i Optimi upravo zbog toga što laprdaš
ali u odnosu na HIFU nema dvojbe
Nestro nijedne nove pumpe u FBH NIJE OTVORIO !!!!!!!!!!!!!!!
- M e m o
#2207 Re: NOVE CIJENE GORIVA
vlasnik/gazda ĐUNUPENed071 wrote:
a gazprom pdv placa u murmansku? bem ti internet i ko ga koristi...
ĐE TROŠI PARE
-
SA2
#2208 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Ne znam o kakvim vi to ogromnim uštedama pričate. Pa na hifi na ilidži točim već drugi put dizel po 1.96 KM. Dobijem još uz to besplatno pranje auta i kupon za nagradnu igru. Gdje to u Sarajevu ima šta bolje od toga?
- johntra
#2209 Re: NOVE CIJENE GORIVA
a kome Gasprom plaća PDV, Rusiji?M e m o wrote:
ja ti reko da si polupo lončiće, slab je procesor i kod tebe
haj, sad umij se, pa mi odgovori ko više ostavlja para u BiH, Nešković ili Gasprom?
- Ned071
#2210 Re: NOVE CIJENE GORIVA
M e m o wrote:vlasnik/gazda ĐUNUPENed071 wrote:
ĐE TROŠI PARE
na kurave cugu helikoptere kokain ko i svaki drugi gazda. plata radnicima pdv drzavi i dobit u svoj dzep. bilmezu bolesni
- mali_milojica
#2211 Re: NOVE CIJENE GORIVA
E moj memo,nego zao mi djece,za tebe spasa svakako nema.
- Ned071
#2212 Re: NOVE CIJENE GORIVA
vidis da si glup i da pojma nemas. imas novu pumpu u blazuju. recimo. a nabroj mi pumpe koje je hifa pootvarala u rs? sagni se pa me jos malo ponjusiM e m o wrote:lažni mali Nedim, mali srpski nacionalista, prikriveni, koji se očigledno krije iza lažnog nika koji sugerira na BošnjakaNed071 wrote:
ti bi kao bh patriota trebao kupovati jedino nestro. jer uvoze sirovu naftu, preradjuju i prodaju i zaposljavaju 800 nasih ljudi
medjutim, ti si jedan mali jadni bolesni nacionalista. sto nije toliki problem. veci je problem sto si glup... i sto trujes ovaj podforum glupostima sa ostalih podforuma. idi podoji ga ahmetlicima a nas pusti da za svoju cvaju finansiramo velikosrpsko-ruske aspiracije...
al, pročitan si, imam ja njuh za take
ponavljam, spram gasproma dajem prednost Nestru i Optimi upravo zbog toga što laprdaš
ali u odnosu na HIFU nema dvojbe
Nestro nijedne nove pumpe u FBH NIJE OTVORIO !!!!!!!!!!!!!!!
- mali_milojica
#2213 Re: NOVE CIJENE GORIVA
A na skupe Mercedese? Da se gazda Hife ne prwziva Ahmetlic mislio bih da pricas o nekom rusuNed071 wrote:M e m o wrote:vlasnik/gazda ĐUNUPENed071 wrote:
ĐE TROŠI PARE
na kurave cugu helikoptere kokain ko i svaki drugi gazda. plata radnicima pdv drzavi i dobit u svoj dzep. bilmezu bolesni
Ima i porez na dobit 10%
-
dgL_
#2214 Re: NOVE CIJENE GORIVA
MEMO haj iskreno ko ti dodje vlasnik HIFE ? Jel ti neka zenina rodbina u najmanju ruku? Pa ne postoji covjek koji ce na ustrb svog dzepa, braniti i sipati na HIFI samo zato sto on toboze placa PDV i daje plateradnicima, kao da to isto Gasprom ne radi...
- M e m o
#2215 Re: NOVE CIJENE GORIVA
vlasnik/gazda ĐUNUPEjohntra wrote:a kome Gasprom plaća PDV, Rusiji?M e m o wrote:
kako god na tom HIFA ulju je kod 387 i ipak je zarada HIFI a ne nekom strancu![]()
haj, sad umij se, pa mi odgovori ko više ostavlja para u BiH, Nešković ili Gasprom?
ĐE TROŠI PARE
- mali_milojica
#2216 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Pita li tebe ko gdje trosis pare,osim zene?M e m o wrote:vlasnik/gazda ĐUNUPEjohntra wrote:a kome Gasprom plaća PDV, Rusiji?M e m o wrote:
kako god na tom HIFA ulju je kod 387 i ipak je zarada HIFI a ne nekom strancu![]()
ĐE TROŠI PARE
Sta te briga gdje ko trosi pare,na sta ih trosi. Gledaj sebe topuze,gdje ces dinar usicariti,a ne koliko je Ahmetlic,pardon Rus,kurava provozo u SLS-u.
Dobro neko rece,kao kakva tetka sa kafom na minder prici.
- M e m o
#2217 Re: NOVE CIJENE GORIVA
tatko ti bilmez što te sklepo takvog sjebanog, bolje da te izdrko na pločiceNed071 wrote:M e m o wrote:vlasnik/gazda ĐUNUPENed071 wrote:
ĐE TROŠI PARE
tačno tako retardu, rus troši na kurve, jahte i drogu dok HIFA otvara nove pumpe i zapošljava NAŠE ljude
kao i car Bingo, Senad Džambić
a ti sipaj po gaspromu i kupuj kod Todorića, zabili ti ga u šupče malo
tata ti glup jer te napravio takvog retardiranogNed071 wrote:
vidis da si glup i da pojma nemas. imas novu pumpu u blazuju. recimo. a nabroj mi pumpe koje je hifa pootvarala u rs? sagni se pa me jos malo ponjusi
sipaj đe hoćeš retardo, kako sam ti rekao , leti gaspromu i todoriću, boli koga kurac za tobom
- johntra
#2218 Re: NOVE CIJENE GORIVA
ibo me gdje troši, bitno je da ništa u ovoj državi ne može prodati, napraviti, proširiti, a da ne plati bh. PDV...M e m o wrote: vlasnik/gazda ĐUNUPE
ĐE TROŠI PARE
i btw, pošto nisam dobio odgovor, Gasprom je jedan od najvećih platiša PDV-a u državi, veći i od tvojih hifaca....
-
530i
#2219 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Hifa se baš "patriotski" iskazala u ovim vremenima spuštanja cijena...
- M e m o
#2220 Re: NOVE CIJENE GORIVA
mali glupojicamali_milojica wrote: Pita li tebe ko gdje trosis pare,osim zene?
Sta te briga gdje ko trosi pare,na sta ih trosi. Gledaj sebe topuze,gdje ces dinar usicariti,a ne koliko je Ahmetlic,pardon Rus,kurava provozo u SLS-u.
Dobro neko rece,kao kakva tetka sa kafom na minder prici.
HIFA otvara 28.pumpu i ima u idućoj godini plan još 5-6 a to je još 50 tak zaposlenih
rus akobogda zatvorit će i ova gaspromova sranja što je kupio od OMV a kamoli novo nešto otvorit i uložit pare
retard koji ne može skontat poentu, treba sebi pucat u tikvu sjebanu
- M e m o
#2221 Re: NOVE CIJENE GORIVA
jesil ti to prirodno glup il si išo na kakve kursevejohntra wrote:ibo me gdje troši, bitno je da ništa u ovoj državi ne može prodati, napraviti, proširiti, a da ne plati bh. PDV...M e m o wrote: vlasnik/gazda ĐUNUPE
ĐE TROŠI PARE
i btw, pošto nisam dobio odgovor, Gasprom je jedan od najvećih platiša PDV-a u državi, veći i od tvojih hifaca....
ono što gazda HIFE ili Binga zaradi troši u otvaranje novih objekata i zapošljavanje novih ljudi
rus i todorić profite iznose iz Bosne
jel to treba crtat ili su ovdje mnogi retardirani
-
dgL_
- johntra
#2223 Re: NOVE CIJENE GORIVA
ne mogu nikako biti gluplji od vlasnika Gnojfa šes jean četri...M e m o wrote: jesil ti to prirodno glup il si išo na kakve kurseve
ono što gazda HIFE ili Binga zaradi troši u otvaranje novih objekata i zapošljavanje novih ljudi
sad pričaš o profitu i vadiš se, kad si skontao da mrski rusi i hrvati fakat nešto ostavljaju u BiH i to mnogo više nego hifci...
nego, što je ta ista HIFA, kao primjer ultrapoštene domaće firme, uvijek povlaštena da dobavlja goriva federalnim i državnim institucijama? ali, baš svaki put i svaki tender...
-
romeomoraprezivjeti
#2224 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Sad je vec dosta pumpi spustilo cijene goriva ispod 2 KM!!!!! Ne moramo vise rusima ostavljati pare?!:-D
- M e m o
#2225 Re: NOVE CIJENE GORIVA
ja sam na profit uvjek i mislio, i gdje će vlasnik uložit, samo je tebi glupom trebalo da nadođeš na tojohntra wrote:ne mogu nikako biti gluplji od vlasnika Gnojfa šes jean četri...M e m o wrote: jesil ti to prirodno glup il si išo na kakve kurseve
sad pričaš o profitu i vadiš se, kad si skontao da mrski rusi i hrvati fakat nešto ostavljaju u BiH i to mnogo više nego hifci...
nego, što je ta ista HIFA, kao primjer ultrapoštene domaće firme, uvijek povlaštena da dobavlja goriva federalnim i državnim institucijama? ali, baš svaki put i svaki tender...
gdje to rusi i hrvati ostavljaju ???
da ne bi neškoviću ili gaspromu dali tendere
jašta nego će dat
imaš li šta protiv...