Federalna televizija

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Dj_Doboj

#2201 Re: Federalna televizija

Post by Dj_Doboj »

Banksy wrote:
recto-verso wrote:Masnica i Vlado Maric otisli sa FTV-a
Najzad ... neće li na dobro ...
Vlado Marić sinoć vodio Dnevnik 3
karanana

#2202 Re: Federalna televizija

Post by karanana »

Dj_Doboj wrote:
Banksy wrote:
Najzad ... neće li na dobro ...
Vlado Marić sinoć vodio Dnevnik 3
mozda je bio oprostajni. jeli bio napusen?
da ja znam da je to moj zadnji dnevnik na toj televiziji ja bih se toliko napusio da bih umirao od smijeha na svako citanje bilo koje vijesti.
Dj_Doboj

#2203 Re: Federalna televizija

Post by Dj_Doboj »

mozda je bio oprostajni. jeli bio napusen?
da ja znam da je to moj zadnji dnevnik na toj televiziji ja bih se toliko napusio da bih umirao od smijeha na svako citanje bilo koje vijesti.[/quote]
Bio je standardan http://www.federalna.ba/bhs/vijest/4677 ... 3-18102012
brzica

#2204 Re: Federalna televizija

Post by brzica »

Masnica nije nikad radio na FTV, nego na BHT.
levana

#2205 Re: Federalna televizija

Post by levana »

a djesu bambi i secerovicka :roll:
karanana

#2206 Re: Federalna televizija

Post by karanana »

levana wrote:a djesu bambi i secerovicka :roll:
ja stvarno, dze secerovicka? ja i zaboravio na nju. a o bambiju sam kontao, vjerovatno cuva trudnocu.
sve na jeleni ostalo.
Donnie Smith

#2207 Re: Federalna televizija

Post by Donnie Smith »

dragonz wrote:
vatrogasac wrote:
Ma ništa bolji nije ni Aleksandar Hršum u svom Zabranjenom forumu na PINK-u. Kao da moraju potrošiti sva pitanja koja su spremili.
A kako mu je muftija Zukorlić zadnji put očitao lekciju iz vođenja emisije i prekidanja gostiju malo mu je falilo da zaplače.
:thumbup:
Mor'o Hršum prekinuti emisiju...

inače, smatram ga dosta dobrim novinarom, profić je
al ga treba skinuti ispred kamera
iritira raju
to nije dobro..nek' istrazuje snima donosi vijesti
al' nek' ih ne prezentuje
isto važi za Jurišićku
kad je gdje vidim, gasim TV
arogantna bich :shock:
vatrogasac

#2208 Re: Federalna televizija

Post by vatrogasac »

Donnie Smith wrote: Mor'o Hršum prekinuti emisiju...
Pustila režija reklame da se malo ohladi, a zaslužio je da mu neko konačno kaže. :mrgreen: Slično mu je rekla i ona gospođa da po svaku cijenu se trudi da gledaoci izvuku zaključak koji je on prethodno zamislio da treba da bude.
bogumila

#2209 Re: Federalna televizija

Post by bogumila »

cuj ona ti arogantna.. meni vise djeluje ko da je necim iskompleksirana.. arogantni ljudi su narcisi, ona mi prije djeluje kao osoba koju bi covjek mogao tuci a da ga ona voli i ne prijavljuje :lol:
Donnie Smith

#2210 Re: Federalna televizija

Post by Donnie Smith »

bogumila wrote:cuj ona ti arogantna.. meni vise djeluje ko da je necim iskompleksirana.. arogantni ljudi su narcisi, ona mi prije djeluje kao osoba koju bi covjek mogao tuci a da ga ona voli i ne prijavljuje :lol:
ne kužim te nikako, nju tući? šta što kad čega ba :-D
vidiš da je bich prvoklasna, nije se seksala od 1971.
zato je sva onako..ukočena... :D
bogumila

#2211 Re: Federalna televizija

Post by bogumila »

no comment :D
karanana

#2212 Re: Federalna televizija

Post by karanana »

evo vlade marica na federaciji danas.
vidjeh secerovicku danas sa dvije sestre delic-mujan. secerovicka 1000 puta bolja uzivo nego na tv-u. ali je li i dalje na ftv-u? ne vidjam je.
Platformas

#2213 Re: Federalna televizija

Post by Platformas »

karanana wrote:evo vlade marica na federaciji danas.
vidjeh secerovicku danas sa dvije sestre delic-mujan. secerovicka 1000 puta bolja uzivo nego na tv-u. ali je li i dalje na ftv-u? ne vidjam je.
Koja si ti nafaka, trebo si uslikat ko pravi stalker, obradovat i nas anonimne :D
Dj_Doboj

#2214 Re: Federalna televizija

Post by Dj_Doboj »

Na FTV je mala SECERovicka, cesto je u Dnevniku 3... A Vlado jel' ide ili ostaje???
karanana

#2215 Re: Federalna televizija

Post by karanana »

Opet ova nepotrebno ulijece i prekida ljude. Ista nele u onom skechu nadrealista kad je dosao onaj profesor.
de balzac

#2216 Re: Federalna televizija

Post by de balzac »

Šečerovićka na bolovanju, sprema se za operaciju glasnih žica :roll: pročitao sam to negdje
It_is_a_Leclerc

#2217 Re: Federalna televizija

Post by It_is_a_Leclerc »

Donnie Smith wrote:
dragonz wrote:
vatrogasac wrote:
Ma ništa bolji nije ni Aleksandar Hršum u svom Zabranjenom forumu na PINK-u. Kao da moraju potrošiti sva pitanja koja su spremili.
A kako mu je muftija Zukorlić zadnji put očitao lekciju iz vođenja emisije i prekidanja gostiju malo mu je falilo da zaplače.
:thumbup:
Mor'o Hršum prekinuti emisiju...

inače, smatram ga dosta dobrim novinarom, profić je
al ga treba skinuti ispred kamera
iritira raju
to nije dobro..nek' istrazuje snima donosi vijesti
al' nek' ih ne prezentuje
isto važi za Jurišićku
kad je gdje vidim, gasim TV
arogantna bich :shock:
Izvini, ali Duška svoje sagovornike iscipelari argumentima.

Ovdje govorimo o Kazagićki, Hršumu i ostalima koji "zbog dinamike" ne dozvoljavaju gostima da sastave dvije poštene rečenice.
de balzac

#2218 Re: Federalna televizija

Post by de balzac »

jah, narocito ih iscipelari onim ironicnim cerenjem, bas profesionalno. kao da je na sijelu u kafani, a ne na javnoj tv.
It_is_a_Leclerc

#2219 Re: Federalna televizija

Post by It_is_a_Leclerc »

de balzac wrote:jah, narocito ih iscipelari onim ironicnim cerenjem, bas profesionalno. kao da je na sijelu u kafani, a ne na javnoj tv.
Pa šta će im drugo nego se naceriti na njihove idiotske pokušaje opravdavanja nečeg što se opravdati ne može.
milojicabrzi

#2220 Re: Federalna televizija

Post by milojicabrzi »

kakavdanakneiskustvu wrote:hršum je smiješan,u sred rasprave prekida goste i počne čitati ko je sponzor emisije
Hehe, a jos kad namjeste onaj autobus igracku na stol, kao kod Branka Kockice :)

Heh, zahukta se rasprava, argumenti prste, sagovornici zapjenili, a onda Hrsum izjavi nesto kao u stilu "Da bi zdravi i jaki bili jedite salamu PILI!!!" :):)

Cirkus kolorado brate...
karanana

#2221 Re: Federalna televizija

Post by karanana »

drugacija je duska.
postavlja pitanja koja su i nama gledaocima u glavi i koja bi i mi pitali.

a ona koza....nesta fol cita sa onog papira, nesta hoda tamo-vamo, a prekida nakon 3 rijeci svojim upadicama.
mayab

#2222 Re: Federalna televizija

Post by mayab »

Pozvat gosta u emisiju i opalit po pitanjima (a on zaista brzo i puno prica kad ga nesto upitaju, ne zavlaci i ne izbjegava glasnu diskusiju), a ne staviti casu vode pred njega, to stvarno nema smisla

addy_sa

#2223 Re: Federalna televizija

Post by addy_sa »

Kvazi novinari i voditelji na Ftv konačno moraju shvatiti da je program uživo jedan od najzahtjevnijih programa za realizaciju, vođenjen i uređivanje..oni tome nisu dorasli kao ni ova Antonija anonimna novinarka mene je stid bilo gledati Dnevnik D..stid me njenog stida.. nemaju čašu vode u studiju ??!! šta da je njoj pozlilo..o tome nije kontala očito..čovjek ustaje ona blenula..koliko je ona kriva toliko i urednik i režija..uvijek se mora imati spremljen jedan prilog, anketa ili nešto do 2 min trajanja da se pusti kada su nepredviđene okolnosti i čovjeku su za to vrijeme mogli dati vode.. o kreštanju pitanja na bubicu da ne govorim.. neka svi političari drugi put dobro razmisle prije nego se odazovu na gostovanje u ovo leglo amaterizma.. žena jednostavno ne zna postaviti normalno pitanje i voditi razgovor neupadno, neusiljeno što bi rekli "da teče".. molim vas zna li iko šta je ova završila i ko je dovede na tv..
i onda se neko pita što ne plaćamo pretplatu..nikad je platiti neću da je sto zakona nametne sve dok se nerviram dok gledam tv koji je JAVNI servis svih naroda i građana pa i moj, dakle..
Dj_Doboj

#2224 Re: Federalna televizija

Post by Dj_Doboj »

Po prvi pu dosao Zlatko u emisiju a da nije imao pripremljena pitaanja... U zadnje vrijeme su sve profesionalniji, i profesionalniji SVAKA CAST NA EMISIJI...
nuki_cika

#2225 Re: Federalna televizija

Post by nuki_cika »

mayab wrote:Pozvat gosta u emisiju i opalit po pitanjima (a on zaista brzo i puno prica kad ga nesto upitaju, ne zavlaci i ne izbjegava glasnu diskusiju), a ne staviti casu vode pred njega, to stvarno nema smisla

Katastrofa :x :x
Ova se ugledala na svog kolegu marića.Pozovu ljude u emisiju,imaju ograničeno vrijeme na raspolaganju i postavljaju gostima 1000 pitanja,po receptu,"budi opširan,al ujedno i kratak" :lol: :lol:
Pusti čovjeka nek priča,pa kad završi onda mu postavljaj dalje pitanje,a ne prekidat u pola rečenice,što opet sa druge strane pokazuje krajnji neprofesionalizam novinara ftv-a koji tu i jesu došli po nacionalnom ključu.
A sam program ftv-a je za svaku osudu,samo im pogledajte pregled programa koji se svodi na lare,fazlinoviće i reprize repreziranja.
I zato nagradno pitanje glasi"kad će ftv početi emitovati neku novu emisiju"?
Post Reply