Vlado Marić sinoć vodio Dnevnik 3Banksy wrote:Najzad ... neće li na dobro ...recto-verso wrote:Masnica i Vlado Maric otisli sa FTV-a
Federalna televizija
Moderator: anex
-
Dj_Doboj
#2201 Re: Federalna televizija
- karanana
#2202 Re: Federalna televizija
mozda je bio oprostajni. jeli bio napusen?Dj_Doboj wrote:Vlado Marić sinoć vodio Dnevnik 3Banksy wrote:Najzad ... neće li na dobro ...recto-verso wrote:Masnica i Vlado Maric otisli sa FTV-a
da ja znam da je to moj zadnji dnevnik na toj televiziji ja bih se toliko napusio da bih umirao od smijeha na svako citanje bilo koje vijesti.
-
Dj_Doboj
#2203 Re: Federalna televizija
mozda je bio oprostajni. jeli bio napusen?
da ja znam da je to moj zadnji dnevnik na toj televiziji ja bih se toliko napusio da bih umirao od smijeha na svako citanje bilo koje vijesti.[/quote]
Bio je standardan http://www.federalna.ba/bhs/vijest/4677 ... 3-18102012
da ja znam da je to moj zadnji dnevnik na toj televiziji ja bih se toliko napusio da bih umirao od smijeha na svako citanje bilo koje vijesti.[/quote]
Bio je standardan http://www.federalna.ba/bhs/vijest/4677 ... 3-18102012
- brzica
#2204 Re: Federalna televizija
Masnica nije nikad radio na FTV, nego na BHT.recto-verso wrote:Masnica i Vlado Maric otisli sa FTV-a
-
levana
#2205 Re: Federalna televizija
a djesu bambi i secerovicka 
- karanana
#2206 Re: Federalna televizija
ja stvarno, dze secerovicka? ja i zaboravio na nju. a o bambiju sam kontao, vjerovatno cuva trudnocu.levana wrote:a djesu bambi i secerovicka
sve na jeleni ostalo.
- Donnie Smith
#2207 Re: Federalna televizija
dragonz wrote:A kako mu je muftija Zukorlić zadnji put očitao lekciju iz vođenja emisije i prekidanja gostiju malo mu je falilo da zaplače.vatrogasac wrote:
Ma ništa bolji nije ni Aleksandar Hršum u svom Zabranjenom forumu na PINK-u. Kao da moraju potrošiti sva pitanja koja su spremili.
Mor'o Hršum prekinuti emisiju...
inače, smatram ga dosta dobrim novinarom, profić je
al ga treba skinuti ispred kamera
iritira raju
to nije dobro..nek' istrazuje snima donosi vijesti
al' nek' ih ne prezentuje
isto važi za Jurišićku
kad je gdje vidim, gasim TV
arogantna bich
- vatrogasac
#2208 Re: Federalna televizija
Pustila režija reklame da se malo ohladi, a zaslužio je da mu neko konačno kaže.Donnie Smith wrote: Mor'o Hršum prekinuti emisiju...
- bogumila
#2209 Re: Federalna televizija
cuj ona ti arogantna.. meni vise djeluje ko da je necim iskompleksirana.. arogantni ljudi su narcisi, ona mi prije djeluje kao osoba koju bi covjek mogao tuci a da ga ona voli i ne prijavljuje 
- Donnie Smith
#2210 Re: Federalna televizija
ne kužim te nikako, nju tući? šta što kad čega babogumila wrote:cuj ona ti arogantna.. meni vise djeluje ko da je necim iskompleksirana.. arogantni ljudi su narcisi, ona mi prije djeluje kao osoba koju bi covjek mogao tuci a da ga ona voli i ne prijavljuje
vidiš da je bich prvoklasna, nije se seksala od 1971.
zato je sva onako..ukočena...
- karanana
#2212 Re: Federalna televizija
evo vlade marica na federaciji danas.
vidjeh secerovicku danas sa dvije sestre delic-mujan. secerovicka 1000 puta bolja uzivo nego na tv-u. ali je li i dalje na ftv-u? ne vidjam je.
vidjeh secerovicku danas sa dvije sestre delic-mujan. secerovicka 1000 puta bolja uzivo nego na tv-u. ali je li i dalje na ftv-u? ne vidjam je.
- Platformas
#2213 Re: Federalna televizija
Koja si ti nafaka, trebo si uslikat ko pravi stalker, obradovat i nas anonimnekaranana wrote:evo vlade marica na federaciji danas.
-
Dj_Doboj
#2214 Re: Federalna televizija
Na FTV je mala SECERovicka, cesto je u Dnevniku 3... A Vlado jel' ide ili ostaje???karanana wrote:evo vlade marica na federaciji danas.
- karanana
#2215 Re: Federalna televizija
Opet ova nepotrebno ulijece i prekida ljude. Ista nele u onom skechu nadrealista kad je dosao onaj profesor.
-
de balzac
#2216 Re: Federalna televizija
karanana wrote:evo vlade marica na federaciji danas.
Šečerovićka na bolovanju, sprema se za operaciju glasnih žica
- It_is_a_Leclerc
#2217 Re: Federalna televizija
Izvini, ali Duška svoje sagovornike iscipelari argumentima.Donnie Smith wrote:dragonz wrote:A kako mu je muftija Zukorlić zadnji put očitao lekciju iz vođenja emisije i prekidanja gostiju malo mu je falilo da zaplače.vatrogasac wrote:
Ma ništa bolji nije ni Aleksandar Hršum u svom Zabranjenom forumu na PINK-u. Kao da moraju potrošiti sva pitanja koja su spremili.![]()
Mor'o Hršum prekinuti emisiju...
inače, smatram ga dosta dobrim novinarom, profić je
al ga treba skinuti ispred kamera
iritira raju
to nije dobro..nek' istrazuje snima donosi vijesti
al' nek' ih ne prezentuje
isto važi za Jurišićku
kad je gdje vidim, gasim TV
arogantna bich
Ovdje govorimo o Kazagićki, Hršumu i ostalima koji "zbog dinamike" ne dozvoljavaju gostima da sastave dvije poštene rečenice.
-
de balzac
#2218 Re: Federalna televizija
jah, narocito ih iscipelari onim ironicnim cerenjem, bas profesionalno. kao da je na sijelu u kafani, a ne na javnoj tv.
- It_is_a_Leclerc
#2219 Re: Federalna televizija
Pa šta će im drugo nego se naceriti na njihove idiotske pokušaje opravdavanja nečeg što se opravdati ne može.de balzac wrote:jah, narocito ih iscipelari onim ironicnim cerenjem, bas profesionalno. kao da je na sijelu u kafani, a ne na javnoj tv.
-
milojicabrzi
#2220 Re: Federalna televizija
Hehe, a jos kad namjeste onaj autobus igracku na stol, kao kod Branka Kockicekakavdanakneiskustvu wrote:hršum je smiješan,u sred rasprave prekida goste i počne čitati ko je sponzor emisije
Heh, zahukta se rasprava, argumenti prste, sagovornici zapjenili, a onda Hrsum izjavi nesto kao u stilu "Da bi zdravi i jaki bili jedite salamu PILI!!!"
Cirkus kolorado brate...
- karanana
#2221 Re: Federalna televizija
drugacija je duska.
postavlja pitanja koja su i nama gledaocima u glavi i koja bi i mi pitali.
a ona koza....nesta fol cita sa onog papira, nesta hoda tamo-vamo, a prekida nakon 3 rijeci svojim upadicama.
postavlja pitanja koja su i nama gledaocima u glavi i koja bi i mi pitali.
a ona koza....nesta fol cita sa onog papira, nesta hoda tamo-vamo, a prekida nakon 3 rijeci svojim upadicama.
- mayab
#2222 Re: Federalna televizija
Pozvat gosta u emisiju i opalit po pitanjima (a on zaista brzo i puno prica kad ga nesto upitaju, ne zavlaci i ne izbjegava glasnu diskusiju), a ne staviti casu vode pred njega, to stvarno nema smisla
-
addy_sa
#2223 Re: Federalna televizija
Kvazi novinari i voditelji na Ftv konačno moraju shvatiti da je program uživo jedan od najzahtjevnijih programa za realizaciju, vođenjen i uređivanje..oni tome nisu dorasli kao ni ova Antonija anonimna novinarka mene je stid bilo gledati Dnevnik D..stid me njenog stida.. nemaju čašu vode u studiju ??!! šta da je njoj pozlilo..o tome nije kontala očito..čovjek ustaje ona blenula..koliko je ona kriva toliko i urednik i režija..uvijek se mora imati spremljen jedan prilog, anketa ili nešto do 2 min trajanja da se pusti kada su nepredviđene okolnosti i čovjeku su za to vrijeme mogli dati vode.. o kreštanju pitanja na bubicu da ne govorim.. neka svi političari drugi put dobro razmisle prije nego se odazovu na gostovanje u ovo leglo amaterizma.. žena jednostavno ne zna postaviti normalno pitanje i voditi razgovor neupadno, neusiljeno što bi rekli "da teče".. molim vas zna li iko šta je ova završila i ko je dovede na tv..
i onda se neko pita što ne plaćamo pretplatu..nikad je platiti neću da je sto zakona nametne sve dok se nerviram dok gledam tv koji je JAVNI servis svih naroda i građana pa i moj, dakle..
i onda se neko pita što ne plaćamo pretplatu..nikad je platiti neću da je sto zakona nametne sve dok se nerviram dok gledam tv koji je JAVNI servis svih naroda i građana pa i moj, dakle..
-
Dj_Doboj
#2224 Re: Federalna televizija
Po prvi pu dosao Zlatko u emisiju a da nije imao pripremljena pitaanja... U zadnje vrijeme su sve profesionalniji, i profesionalniji SVAKA CAST NA EMISIJI...
-
nuki_cika
#2225 Re: Federalna televizija
Katastrofamayab wrote:Pozvat gosta u emisiju i opalit po pitanjima (a on zaista brzo i puno prica kad ga nesto upitaju, ne zavlaci i ne izbjegava glasnu diskusiju), a ne staviti casu vode pred njega, to stvarno nema smisla
Ova se ugledala na svog kolegu marića.Pozovu ljude u emisiju,imaju ograničeno vrijeme na raspolaganju i postavljaju gostima 1000 pitanja,po receptu,"budi opširan,al ujedno i kratak"
Pusti čovjeka nek priča,pa kad završi onda mu postavljaj dalje pitanje,a ne prekidat u pola rečenice,što opet sa druge strane pokazuje krajnji neprofesionalizam novinara ftv-a koji tu i jesu došli po nacionalnom ključu.
A sam program ftv-a je za svaku osudu,samo im pogledajte pregled programa koji se svodi na lare,fazlinoviće i reprize repreziranja.
I zato nagradno pitanje glasi"kad će ftv početi emitovati neku novu emisiju"?