Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
[quote="KPNCTNJAH"]Sto se tice bf3, na PS3 se te dodatne stvari mogu kupiti samo preko neta (PS store) a vjerujem da je tako i za PC, dakle nista u radnji...
a kako se kupuju ti DLC-ovi posto nikada to nisam radio, kako ide to, mora se imati kreditna kartica?
Dakle, palim kompjuter i iz cista mira kaze da ne prepoznaje graficku te mi pocinje bluescreen zivot zagorcavati. Mijenjao drivere ali nista. Sada kad palim komp pojavljuje mi bijele tacke na prvom bios screenu, kada prodje taj screen najnormalnije dize sistem, ali rezoljucija nidje veze jer kao sto rekoh ne prepoznaje grafu.
Pretpostavljam da je graficka crkla, iako nidje veze nema joj ni 2 godine.
nista cudno, desi se da prije ili kasnije crkne graficka, recimo kod mene su cooleri od graficke crkli, sve je normala radilo, i samo odjednom stadose.
Dakle, palim kompjuter i iz cista mira kaze da ne prepoznaje graficku te mi pocinje bluescreen zivot zagorcavati. Mijenjao drivere ali nista. Sada kad palim komp pojavljuje mi bijele tacke na prvom bios screenu, kada prodje taj screen najnormalnije dize sistem, ali rezoljucija nidje veze jer kao sto rekoh ne prepoznaje grafu.
Pretpostavljam da je graficka crkla, iako nidje veze nema joj ni 2 godine.
Moja je prvi put izdrzala pola godine nakon rerne, a drugi put par mjeseci... nakon toga sam jedno mjesec svaka 2-3 dana morao da je ozivljavam, mogla je i duze izdrzati da nisam u to vrijeme igrao Crysis na max detaljima...
da vec ugrijanu, 200 stepeni, tako nekako. Oko 8 minuta i 30 sec se drzi ako se dobro sjecam. Inace ima upustvo kako se to radi, ja i rodjak raidli prije mjesec dana. Fercera mu super
Inace, ne mora se skinuti sva plastika Ustvari nista se ne mora skinuti osim coolera
neo7 wrote:da vec ugrijanu, 200 stepeni, tako nekako. Oko 8 minuta i 30 sec se drzi ako se dobro sjecam. Inace ima upustvo kako se to radi, ja i rodjak raidli prije mjesec dana. Fercera mu super
Inace, ne mora se skinuti sva plastika Ustvari nista se ne mora skinuti osim coolera
maj je izgleda mjesec za snajperiste . osim sniper ghost warrior 2, očekuje nas još jedna odlična snajperska pucačina. predstavljamo "sniper elite v2", ovaj put tema je WW2: