Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- altgr
#2201 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Uspjeti otici s vehabijom na kafu...neprocjenjivo...
- CartmanSA
#2202 Re: Vasa najgora date iskustva :P
daj nam to ispricaj...altgr wrote:Uspjeti otici s vehabijom na kafu...neprocjenjivo...
bas me interesuje svaka rijec
- alchak.ba
#2203 Re: Vasa najgora date iskustva :P
jeste se drzali za ruku?altgr wrote:Uspjeti otici s vehabijom na kafu...neprocjenjivo...
- shady
#2204 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jeste sjedili za istim stolom?altgr wrote:Uspjeti otici s vehabijom na kafu...neprocjenjivo...
- HardCore
#2205 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jock, drazala/o ga za bombualchak.ba wrote:jeste se drzali za ruku?altgr wrote:Uspjeti otici s vehabijom na kafu...neprocjenjivo...
-
Bodkin
#2206 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ja taman krenuo napisatiChmoljo wrote:ono, je l' ovdje iko ikad sa gurbetom izaš'o?
-
quarterback
#2207 Re: Vasa najgora date iskustva :P
altgr wrote:Uspjeti otici s vehabijom na kafu...neprocjenjivo...
- Language
#2208 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ljeto ....2008 Sarajevo....blind date na preporuku najboljeg jarana...( ni dan danas mu nisam vratio za ovo ali hocu ) .....kod katedrale u 20.00 h....nisam Antonio iz latinoameričke sapunice....ali ima me .....a njoj Bog stvarno nije dao ljepotu...i tako dodjoh....ti si ta jesam ja sam aj eeee bas mi je drago pa i iii i meni super ok ..hajd' da sjedemo u štrosu....kontam gdje cu hodati....stvarno smo bili kontrast ....mala plava bez ikakvog atribura za koji bi se vezao...sat vremena price o fakultetu, filmovima i putovanjima...hajde prica ok...eto tako sad moram ici stvarno ....odemo do tramvajske iznad katedrale...i kaze mi...ma daj kud zuris...mogli smo do mene imam neko vino...sve je to od loseg vina....
-
Astrix
#2209 Re: Vasa najgora date iskustva :P
garant si ti to vino probao, ali to je vec drugi dio price 
- drag_gost
#2210 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije moje, ali je od prijatelja. Na preporuku izadje on na blind date sa nekom curom i odu u Korner. Decko roker, onako nije nesto naocit, cupav, neuredan malo i tako... Ona dobra, visoka, crna, preplanula, cijeli kafic se okrenuo za njom. Nekako silom prilika se zadesim ja tu s nekim drustvom i sjednu oni blizu nas. Taj prijatelj mozda sad nije neka faca, ali je dobar momak skroz, inteligentan, zavrsio ekonomiju, polaze magisterij, obisao pola svijeta, ima privatni biznis itd itd., ono kad sjednes s njim ima se o cemu pricati. E sad koliko sam nacuo (nisam prisluskivao
), ta cura jeste dobra i sve ali ne zna da sastavi dvije pametne. Bas su nekako bili apsolutni kontrast.
I tako dok su sjedili, neka njena jaranica udje u korner, isto visoke stiklice, minic, visoka, crna, preplanula... i ode da se pozdravi s njom i razocaravajucim pogledom kao pogleda u tog mog prijatelja i rece njoj: "Nije ti valjda ovaj novi "frajer"? Sad kako je to rekla, nekako se desilo da bio prelaz izmedju pjesama, pa su svi culi i okrenuli se. Ta djevojka sto je sjedila s njim, eto valjda da njega isfura, rece: "Ma sta ti je! Vidis kako je ruzan" i njih dvije se pocese smijati. Valjda su mislile da ce se cijeli kafic smijati jer su ga "sjebale". Ustade on i rece im kao iz topa: "Slusaj, mozda sam ruzan, al' sam zato i glup." Pocese ljudi da se smiju, ustade ova cura, pokupi se i pobjeze.
I tako dok su sjedili, neka njena jaranica udje u korner, isto visoke stiklice, minic, visoka, crna, preplanula... i ode da se pozdravi s njom i razocaravajucim pogledom kao pogleda u tog mog prijatelja i rece njoj: "Nije ti valjda ovaj novi "frajer"? Sad kako je to rekla, nekako se desilo da bio prelaz izmedju pjesama, pa su svi culi i okrenuli se. Ta djevojka sto je sjedila s njim, eto valjda da njega isfura, rece: "Ma sta ti je! Vidis kako je ruzan" i njih dvije se pocese smijati. Valjda su mislile da ce se cijeli kafic smijati jer su ga "sjebale". Ustade on i rece im kao iz topa: "Slusaj, mozda sam ruzan, al' sam zato i glup." Pocese ljudi da se smiju, ustade ova cura, pokupi se i pobjeze.
-
majmunce
#2211 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jebo ljepotu ako je djeovjka odvratna kao ta, i dalje nerauzmijem muskarce sto samo gledaju izgled i kao ako je lijepa onda moze sve ma ne moze.drag_gost wrote:Nije moje, ali je od prijatelja. Na preporuku izadje on na blind date sa nekom curom i odu u Korner. Decko roker, onako nije nesto naocit, cupav, neuredan malo i tako... Ona dobra, visoka, crna, preplanula, cijeli kafic se okrenuo za njom. Nekako silom prilika se zadesim ja tu s nekim drustvom i sjednu oni blizu nas. Taj prijatelj mozda sad nije neka faca, ali je dobar momak skroz, inteligentan, zavrsio ekonomiju, polaze magisterij, obisao pola svijeta, ima privatni biznis itd itd., ono kad sjednes s njim ima se o cemu pricati. E sad koliko sam nacuo (nisam prisluskivao), ta cura jeste dobra i sve ali ne zna da sastavi dvije pametne. Bas su nekako bili apsolutni kontrast.
- Language
#2212 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma probao....Astrix wrote:garant si ti to vino probao, ali to je vec drugi dio price
-
Sanchezsa90
#2213 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma sva iskustva koja sam imao dok sam pijan je na neki nacin najgore 
- ever!
#2214 Re: Vasa najgora date iskustva :P
msm da sam pročitao svaki post i ova tema je ponajbolja na forumu... umro sam od smijeha
svaka čast!!! nažalost nemam nekih iskustava da pričam zato opletite sa svojima

- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2215 Re: Vasa najgora date iskustva :P
prepisi s nekog drugog foruma, ne bi bio prvi na ovoj temiever! wrote:msm da sam pročitao svaki post i ova tema je ponajbolja na forumu... umro sam od smijeha![]()
![]()
![]()
- ever!
#2216 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nije furka, a ak baš ima onih koji copy paste zanimljivi su obzirom da nisam aktivan na drugim forumimaplain vanilla wrote:prepisi s nekog drugog foruma, ne bi bio prvi na ovoj temiever! wrote:msm da sam pročitao svaki post i ova tema je ponajbolja na forumu... umro sam od smijeha![]()
![]()
![]()
- mostarka_90
#2217 Re: Vasa najgora date iskustva :P
e samo da kazem da mi je ovo definitivno najbolja tema na forumu..

- warna 1444
#2218 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pozz Mostarko od sugrađaninamostarka_90 wrote:e samo da kazem da mi je ovo definitivno najbolja tema na forumu..![]()
- mostarka_90
#2219 Re: Vasa najgora date iskustva :P
warna 1444 wrote:Pozz Mostarko od sugrađaninamostarka_90 wrote:e samo da kazem da mi je ovo definitivno najbolja tema na forumu..![]()
ooo pozz i tebi
- respo
#2220 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pozdrav mostarko od sudrzavljanina
hocemo na kafu negdje oko starog mosta
pa ti se mozda posreci da napisemo nesto na temu
- Ductus Holedocus
- warna 1444
#2222 Re: Vasa najgora date iskustva :P
@respo imaš pm, pa tamo opletirespo wrote:pozdrav mostarko od sudrzavljanina
- mostarka_90
#2223 Re: Vasa najgora date iskustva :P
respo wrote:pozdrav mostarko od sudrzavljanina
hahah, cuj posreci
- Industrialyzer
#2224 Re: Vasa najgora date iskustva :P
mostarka_90 wrote:respo wrote:pozdrav mostarko od sudrzavljanina
hahah, cuj posreciama gdje si ti vidio sa mostarkom najgore date iskustvo
apsolutno nemoguce
ahaaaaaaaaaa
- respo
#2225 Re: Vasa najgora date iskustva :P
onda cemo vidjeti a sada prelazimo na pp da to dogovorimomostarka_90 wrote:respo wrote:pozdrav mostarko od sudrzavljanina
hahah, cuj posreciama gdje si ti vidio sa mostarkom najgore date iskustvo
apsolutno nemoguce