Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
specifikacija

#2201 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

emrah_ wrote:
specifikacija wrote:@ emrah

Procitaj pravilnik, a samo je zabranjeno unosti drzace/noge i onu nepotrebnu skalameriju. Sigurno nisi Paparazzi, pa shodno tome, tvoj fotoaparatic ces, siguran sam, bez problema unijeti.

Ukoliko i dalje nosis sumnju, onda im se fino obrati u pismenoj formi, detaljno opisi tehnicke karakteristike fotoaparata, i postavi pitanje koje te zanima!

U nastavku email: [email protected]
aha hvala ti.. pa kakav stalak i drzaci koristi se kao i svi ostali.. a slike su fenomenalne tako da bi bilo steta da ga ne ponesem..

a sto se tice boja .. je li neko zainteresovan pa da ponesem nekoliko komada pa da se sminkate!???
Onda ga ponesi :D Za boje smo uvijek spremni :)
Chuckie

#2202 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

Emrah, jel ti aparat kompakt ili SLR sa optikom pola metra ko u fotoreportera
specifikacija

#2203 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Chuckie wrote:Emrah, jel ti aparat kompakt ili SLR sa optikom pola metra ko u fotoreportera
Koliko ima megapixela? :D
emrah_

#2204 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by emrah_ »

Chuckie wrote:Emrah, jel ti aparat kompakt ili SLR sa optikom pola metra ko u fotoreportera
CANON S5000 nije optika prevelika..normala..
emrah_

#2205 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by emrah_ »

specifikacija wrote:
Koliko ima megapixela? :D
ehh sad ne znam kako to kod njega ide ..nesto on ima posebno ne razumijem se bas najbolje.. vidjet ces.. :)
emrah_

#2206 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by emrah_ »

specifikacija wrote:
emrah_ wrote:
specifikacija wrote:@ emrah

Procitaj pravilnik, a samo je zabranjeno unosti drzace/noge i onu nepotrebnu skalameriju. Sigurno nisi Paparazzi, pa shodno tome, tvoj fotoaparatic ces, siguran sam, bez problema unijeti.

Ukoliko i dalje nosis sumnju, onda im se fino obrati u pismenoj formi, detaljno opisi tehnicke karakteristike fotoaparata, i postavi pitanje koje te zanima!

U nastavku email: [email protected]
aha hvala ti.. pa kakav stalak i drzaci koristi se kao i svi ostali.. a slike su fenomenalne tako da bi bilo steta da ga ne ponesem..

a sto se tice boja .. je li neko zainteresovan pa da ponesem nekoliko komada pa da se sminkate!???
Onda ga ponesi :D Za boje smo uvijek spremni :)
Sto se tice crtanja.. bit ce besplatno :D zvjezdice,zastavice i po zelji crtezi na lice naravno :D
specifikacija

#2207 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

emrah_ wrote:
Pretpostavljam da ti je fotografisanje pasija, pa bi bilo lijepo da odabrane slike, nakon povratka iz Pariza, postavis na forum! Temu o tome cemo otvoriti nakon utakmice.
emrah_

#2208 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by emrah_ »

specifikacija wrote:
emrah_ wrote:
Pretpostavljam da ti je fotografisanje pasija, pa bi bilo lijepo da odabrane slike, nakon povratka iz Pariza, postavis na forum! Temu o tome cemo otvoriti nakon utakmice.
Naravno, moze i na fb, a i ovdje.. A sad mi reci sta je pasija :D
specifikacija

#2209 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

@ Emrah,

Divno je sto ce skrabanje po licu biti free, ali nas posebno zanima da li ce nas ta plavka farbati ili ti? :D Ja bih ipak da prstice cuvas za "skljocanje" Canon fotoaparaticem :D Salim se! Nadam se da se neces naljutiti na ovu bezazlenu salu :-D
Chuckie

#2210 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

Megapixeli su nebitni, imas SLR od 7mpx koji pravi slike bolje 10x od kompakta 14mpx koji i nisu efektivni vecinom vec samo upscaling manjih slika, naravno SLR ne mozes unjeti na stadion.
emrah_

#2211 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by emrah_ »

specifikacija wrote:@ Emrah,

Divno je sto ce skrabanje po licu biti free, ali nas posebno zanima da li ce nas ta plavka farbati ili ti? :D Ja bih ipak da prstice cuvas za "skljocanje" Canon fotoaparaticem :D Salim se! Nadam se da se neces naljutiti na ovu bezazlenu salu :-D
hehe naravno da necu.. "Plavka" je stvarno umjetik kako god pogledas :D napravila je divne crteze u zenici svi su se slikali sa nama :) Nazalost, fakultet je sprijecio da ide sa mnom u Pariz...tako da.... :)
specifikacija

#2212 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

@Emrah

Pasija, pojma nemam :D .Negdje sam to slucajno procitao, te sada svakodnevno koristim u govoru - gdje treba i ne treba :D

Pasija: strast,neodoljiva sklonost, i sl! :D

@Chuckie : to je bila sala za megapixela :D Valjda su bitni samo ako neko ima namjeru da pravi one reklame 10X5 metara.
specifikacija

#2213 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

emrah_ wrote:

hehe naravno da necu.. "Plavka" je stvarno umjetik kako god pogledas :D napravila je divne crteze u zenici svi su se slikali sa nama :) Nazalost, fakultet je sprijecio da ide sa mnom u Pariz...tako da.... :)

Bitno je da ces ti ovjekovjeciti neke lijepe trenutke. I siguran sam da ce i Chuckie to isto uraditi, s obzirom da se razumije u fotoaparate i njihove teh. karakteristike :)
Chuckie

#2214 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

Ja na stadion nosim svog malishana FujiFilm finepix velicine kutije cigareta koji pravi fantazija slike. :D
emrah_

#2215 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by emrah_ »

specifikacija wrote:
emrah_ wrote:

Bitno je da ces ti ovjekovjeciti neke lijepe trenutke. I siguran sam da ce i Chuckie to isto uraditi, s obzirom da se razumije u fotoaparate i njihove teh. karakteristike :)
Pa jel sad mogu unijeti svoj SLR aparat ili ne?? zbunjen sam..

Na kojem si ti sektoru specifikacija?? ja sam na E3
Chuckie

#2216 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

Emrah ja nikad na stadionu u publici nisam vidio SLR samo su ih imali fotoreporteri iza golova
emrah_

#2217 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by emrah_ »

Chuckie wrote:Emrah ja nikad na stadionu u publici nisam vidio SLR samo su ih imali fotoreporteri iza golova
tamo pise da je dozvoljeno osim stalaka, nogica za te aparate..ne vidim zasto bi on stvarao problem..
specifikacija

#2218 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

emrah_ wrote:
Chuckie wrote:Emrah ja nikad na stadionu u publici nisam vidio SLR samo su ih imali fotoreporteri iza golova
tamo pise da je dozvoljeno osim stalaka, nogica za te aparate..ne vidim zasto bi on stvarao problem..
@Emrah

Nije problem! Ipak, da sam na tvom mjestu, ja se ne bih zapitkivao i odgovore trazio u nasim pretpostavkama na forumu, vec bih srocio email na eng. jeziku, i poslao im u formi upita!

Ukoliko dodje pozitivan odgovor, to bih isprintao i pokazao redaru na ulazu na stadion.
Ili, isprintaj taj pravilnik, te stavku br. 8 i pokazi redaru ukoliko se pobuni protiv Canona :)

Stvar je tako jednostavna! Francuzi su tako opsirni i detaljni, tako da bi sigurno, nadugo i nasiroko, u pravilniku postavili spisak zabranjenih fotoaparata!

Ja sam H12 - zeznuo se ! Tada nisam znao za ovaj forum, ali cu se prebaciti u sekciju s nasim navijacima, mada nas i tamo ima oko 60, a mozda i vise :D
Last edited by specifikacija on 27/09/2011 01:21, edited 1 time in total.
Timotije

#2219 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Timotije »

emrah_ wrote:
@Emrah, to sto nesto negdje pise, nema nikakvog znacaja, u praksi, za one "gorile" na ulazu u datom momentu! Ne nosi nista na stadion, za cim bi eventualno zalio u slucaju gubitka....(Citaj Lissabon, tu su bili prava djubrad na ulazu...) :x
emrah_

#2220 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by emrah_ »

specifikacija wrote:
emrah_ wrote:
Nije problem! Ipak, da sam na tvom mjestu, ja se ne bih zapitkivao i odgovore trazio u nasim pretpostavkama na forumu, vec bih srocio email na eng. jeziku, i poslao im u formi upita!

Ukoliko dodje pozitivan odgovor, to bih isprintao i pokazao redaru na ulazu na stadion.
Ili, isprintaj taj pravilnik, te stavku br. 8 i pokazi redaru ukoliko se pobuni protiv Canona :)

Stvar je tako jednostavna!

Ja sam H12 - zeznuo se ! Tada nisam znao za ovaj forum, ali cu se prebaciti u sekciju s nasim navijacima, mada nas i tamo ima oko 60, a mozda i vise :D
ma jebes aparat bacit cu ga u Senu :) nego de mi reci za ovo moje mjesto (E3) jel to blizu nasih???
specifikacija

#2221 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

@ Emrah

Naravno da jesi, i imas izuzetno mjesto! Tamo su i moja raja iz Sa, te mnogobrojni forumasi. Zavidim ti! :-D

U nastavku plan stadiona :

Image

Ubjedjen sam da nas puno ima u sekciji E3! Pogotovo tamo gdje je karta kostala 40 eura!
emrah_

#2222 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by emrah_ »

specifikacija wrote:@ Emrah

Naravno da jesi, i imas izuzetno mjesto! Tamo su i moja raja iz Sa, te mnogobrojni forumasi. Zavidim ti! :-D

U nastavku plan stadiona :

Image

Ubjedjen sam da nas puno ima u sekciji E3! Pogotovo tamo gdje je karta kostala 40 eura!
Moja je kostala 60 eura haman da je bolja :) hehe
specifikacija

#2223 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

@ Emrah,

Odlicno mjesto, a imaces dobar pogled i na nase navijace s vatrenog juga :)
Chuckie

#2224 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

emrah_ wrote: Moja je kostala 60 eura haman da je bolja :) hehe
Ima se može se, karta 60 ojra još i Canonac. :D

Emrah, slikaj našu B sekciju sa digitalcem :-D
specifikacija

#2225 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Chuckie wrote:
emrah_ wrote: Moja je kostala 60 eura haman da je bolja :) hehe
Ima se može se, karta 60 ojra još i Canonac. :D

Emrah, slikaj našu B sekciju sa digitalcem :-D
Chuckie, ne budi ljubomoran :D a zaboravio si plavku :-D Emrah je kompletan lik :)
Locked