Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Eborg

#2201 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Eborg »

noiserr wrote:
Eborg wrote:
jefferson wrote:Ako je ono istina za prijavu protiv Spahica u Zenici, onda se tu prica zavrsava!
Jeste, forumas Zenicanin koji radi u policiji je govorio o tome kada je bilo aktuelno. Bukvalno je Spahic ponizio jednog od visih policajaca pred kolegama svojom bahatoscu, samo je njegova dobra volja da proguta ponos i pusti ga da odigra utakmicu za dobrobit nacije presudila.
I ti drotovima vjerujes?

Boga pitaj sta je tu bilo. A cuj autobus reprezentacije nemoze negdje proci. I to zvuci sumnjivo. Drotovi trazili lovu za prolazak garant.
Pitaj covjeka sam, eto ti ga na forumu.

Ne moze predsjednik drzave proci ako su negdje postavljeni punktovi, pjesaci na ulici, nema obezbjedjenja i slicno bez prethodne pripreme a kamo li nekakav autobus mladica koji sutaju loptu.
Quaresma

#2202 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Quaresma »

Infaze Studio wrote:
Quaresma wrote:ma kakva ba losa atmosfera? pa ljudi moji niste djeca pa jel znate li vi ko su i kakvi su mediji i kakvu oni moc imaju?
oni od muhe slona naprave

Sent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk
Cuj mediji... Ko nije vidio u prvih 10 minuta protiv Nigerije da pojedinci namjerno ne igraju i da nesto nije u redu, taj slabo vidi i konta. Nisu mediji valjda prije Nigerije govorili da je atmosfera losa???
Ja se tokom citavih priprema sjecam samo pozitivnih medijskih komentara u vezi sa atmosferom (iako mozda i nije sve bilo 100%, sto se poslije i obistinilo).
Pa nije niko tele da ne vidi neke stvari.
ma daj ba, pa koliko smo puta slusali davno pricu da spaha i dzeko diktiraju reprezentacijom, jos davno tokom kvalifikacija

a i kako ne bi bilo nakon sveg ovog pritiska od medija, pa jebote spaha se bori za repku pa kad je igrao povrijedjen zasto ga tas nije niko hvalio? pa dzeko isto pa spomeni dzeku u americi amerikancima prvo na sto ce ih asocirati jeste nasa repka

stvarno ne zasluzujemo neke igrace

sergio ramos jedan od najboljih stopera pa nekad ispadne budala, thiagu silvi olic proturi loptu kroz pisu pa zabi hrvatska gol

spahic jeste grijesio sto je normalno i ljudski ali to da nisu htjeli igrati u to ne vjerujem nikako niti zelim vjerovati
sumirprimus

#2203 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

nakon svega recenog i ucinjenog,ne zna covjek vise kome bi vjerovo...
a ovo sranje i zla krv,koju ne moze niko negirat da ne postoji,ne valja nikako za reprezentaciju...
Infaze Studio

#2204 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Infaze Studio »

Quaresma wrote:
Infaze Studio wrote:
Quaresma wrote:ma kakva ba losa atmosfera? pa ljudi moji niste djeca pa jel znate li vi ko su i kakvi su mediji i kakvu oni moc imaju?
oni od muhe slona naprave

Sent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk
Cuj mediji... Ko nije vidio u prvih 10 minuta protiv Nigerije da pojedinci namjerno ne igraju i da nesto nije u redu, taj slabo vidi i konta. Nisu mediji valjda prije Nigerije govorili da je atmosfera losa???
Ja se tokom citavih priprema sjecam samo pozitivnih medijskih komentara u vezi sa atmosferom (iako mozda i nije sve bilo 100%, sto se poslije i obistinilo).
Pa nije niko tele da ne vidi neke stvari.
ma daj ba, pa koliko smo puta slusali davno pricu da spaha i dzeko diktiraju reprezentacijom, jos davno tokom kvalifikacija

a i kako ne bi bilo nakon sveg ovog pritiska od medija, pa jebote spaha se bori za repku pa kad je igrao povrijedjen zasto ga tas nije niko hvalio? pa dzeko isto pa spomeni dzeku u americi amerikancima prvo na sto ce ih asocirati jeste nasa repka

stvarno ne zasluzujemo neke igrace

sergio ramos jedan od najboljih stopera pa nekad ispadne budala, thiagu silvi olic proturi loptu kroz pisu pa zabi hrvatska gol

spahic jeste grijesio sto je normalno i ljudski ali to da nisu htjeli igrati u to ne vjerujem nikako niti zelim vjerovati
Ja...i selektor se oglasi nakon Inzbruka i kaze: "Nece mi Dzeko i Spahic sastavljati ekipu". :-D
HASKO ZBJELAVA

#2205 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by HASKO ZBJELAVA »

Ja bi samo postavio pitanje zasto uvijek Spaha eto. Ali fakat da mi neko od branitelja lika i djela odgovori, zasto uvijek on i u klupskom i u reprezentativnom fudbalu. Ni Begovic ni Mujdza ni Pjanic ni niko samo Spahic. Jel moguce da su nasi mediji izmislili i Sergeja Gurenka i belaj u Leverkusenu i belaj sa Nicollinom u Montpellieru i fajtove u Sevilli i sve ako jesu onda se ja poserem na takve medije ali mislim da tu ima nesto vise.
DaysleepeR

#2206 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by DaysleepeR »

upravo tako
cpu_fan

#2207 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cpu_fan »

HASKO ZBJELAVA wrote:Ja bi samo postavio pitanje zasto uvijek Spaha eto. Ali fakat da mi neko od branitelja lika i djela odgovori, zasto uvijek on i u klupskom i u reprezentativnom fudbalu. Ni Begovic ni Mujdza ni Pjanic ni niko samo Spahic. Jel moguce da su nasi mediji izmislili i Sergeja Gurenka i belaj u Leverkusenu i belaj sa Nicollinom u Montpellieru i fajtove u Sevilli i sve ako jesu onda se ja poserem na takve medije ali mislim da tu ima nesto vise.
potpis :thumbup:
kakotakonikako

#2208 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by kakotakonikako »

HASKO ZBJELAVA wrote:Ja bi samo postavio pitanje zasto uvijek Spaha eto. Ali fakat da mi neko od branitelja lika i djela odgovori, zasto uvijek on i u klupskom i u reprezentativnom fudbalu. Ni Begovic ni Mujdza ni Pjanic ni niko samo Spahic. Jel moguce da su nasi mediji izmislili i Sergeja Gurenka i belaj u Leverkusenu i belaj sa Nicollinom u Montpellieru i fajtove u Sevilli i sve ako jesu onda se ja poserem na takve medije ali mislim da tu ima nesto vise.
zato sto ima SRCE i sto nije pichka. zato.
IZDRZI SPAHA.
itekako

#2209 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by itekako »

spahicu, misimovicu i susicu trebamo organizirati utakmicu na Kosevu, oprostajnu, svima se zahvaliti za sve dobro sto su napravili i halaliti im sve lose.
trebamo se razici kao ljudi a repka treba krenuti dalje svojim putem. bilo je sta je bilo, i bitno je da vise ne bude.

licno bi volio vidjeti cocalica na spahinom mjestu, stilica umjesto misketa i zeca kao ozbiljnu konkurenciju dvojcu dzeko-ibisevic.
u toj nekoj "osvjezenoj" ekipi a na klupi bi volio gledati Vahu, majstora za reprezentativne selekcije. brat asmir kapiten!
neki

#2210 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by neki »

sad se postavljaju ta pitanja za spahica, a misimovica u istoj situaciji ste branili ko da vam je rod rodjeni. prvo se svadjao sa magathom, pa sa cirom, pa sa hagijem, pa sa trenerom dinama, pa sa safetom...ne moze nikako biti da svi oni ne valjaju a da je debela mrcina upravu.
edo_79

#2211 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by edo_79 »

kakotakonikako wrote:
IZDRZI SPAHA.
Spaha da ima SRCE i da nije pichka nebi pružao pasove protivničkim navijačima na 20 metara, nebi se naguravao sa Kunta Kinteom koji ga je otre'so ko toplomjer ... i da ... da nije pichka tj da je imao muda ko što nije, Spaha ga je treb'o sastavit sa zemljom, dobio bi žuti, nebi bio go, a mi bi protiv Irana igrali bez njega i prošli u osminu finala. Prema tome nemoj šuplje matereti, ostavi to za ove što su ti istomišljenici.
kakotakonikako

#2212 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by kakotakonikako »

edo_79 wrote:
kakotakonikako wrote:
IZDRZI SPAHA.
Spaha da ima SRCE i da nije pichka nebi pružao pasove protivničkim navijačima na 20 metara, nebi se naguravao sa Kunta Kinteom koji ga je otre'so ko toplomjer ... i da ... da nije pichka tj da je imao muda ko što nije, Spaha ga je treb'o sastavit sa zemljom, dobio bi žuti, nebi bio go, a mi bi protiv Irana igrali bez njega i prošli u osminu finala. Prema tome nemoj šuplje matereti, ostavi to za ove što su ti istomišljenici.
spaha ima SRCE i nije pichka. on ima karakter i nije ulizica. i nije suplja, ako nije po tvome.
IZDRZI SPAHA KAPITENU.
edo_79

#2213 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by edo_79 »

spaha ima SRCE i nije pichka. on ima karakter i nije ulizica. i nije suplja, ako nije po tvome.
IZDRZI SPAHA KAPITENU.
Pazi buraz nije to bitno po mome il po tvome, pogledaj snimak utakmice sa Nigerijom i sve će ti se samo kazati. Ja na onoj utakmici nisam vidio ni S od Spahića a kamoli nešto drugo. Skoro sve i jednu ključnu utakmicu za BiH je ON usr'o....
sumirprimus

#2214 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

kakotakonikako wrote: spaha ima SRCE i nije pichka. on ima karakter i nije ulizica. i nije suplja, ako nije po tvome.
IZDRZI SPAHA KAPITENU.
BOGAM KAKO JE IGRO PROTIV NIG...povrijedjen ili uvrijedjen,namazan il navaljan,bio je donji ...
cpu_fan

#2215 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by cpu_fan »

Nema smetljara !
HASKO ZBJELAVA

#2216 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by HASKO ZBJELAVA »

Znaci 15 utakmica suspenzije je dobio jer ima srce? Velahavle jeste smijesni to je Bogu plakat, znaci ne kazem daje istina sto mediji pisu ali Spahic ni u jednom momentu svoje karijere nije bio olicenje profesionalizma na klubskom nivou pa ne znam zasto neko ocekuje to na reprezentativnom. Haman da skoro isto vriedi za Misimovica.
Infaze Studio

#2217 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Infaze Studio »

itekako wrote:spahicu, misimovicu i susicu trebamo organizirati utakmicu na Kosevu, oprostajnu, svima se zahvaliti za sve dobro sto su napravili i halaliti im sve lose.
Sto se tice mene, dobro! :)
kakotakonikako

#2220 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by kakotakonikako »

IZDRZI KAPITENU ! Zavist je cudo.
sumirprimus

#2221 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

kakotakonikako wrote:IZDRZI KAPITENU ! Zavist je cudo.
izdrzace nista se ne sekiraj.. i ne gubi zivce ba..djaba..
kakotakonikako

#2222 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by kakotakonikako »

sumirprimus wrote:
kakotakonikako wrote:IZDRZI KAPITENU ! Zavist je cudo.
izdrzace nista se ne sekiraj.. i ne gubi zivce ba..djaba..
ko se sikira. ja bogumi ne. IZDRZI KAPITENU, LEGENDO, LEPI. vidimo se na stradunu.
sumirprimus

#2223 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

kakotakonikako wrote: ko se sikira. ja bogumi ne. IZDRZI KAPITENU, LEGENDO, LEPI. vidimo se na stradunu.
ma izdrzala je bosna spahica,sto ga ne bi i stradun haj bogati...
Baresi 6

#2224 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Baresi 6 »

i kakve veze ovo ima sa reprezentacijom? i kako je bilo sta od ovog ostetilo reprezentaciju? spahic je kapiten, jos uvjek vazan igrac nase odbrane i to jedino sto je bitno. neke svadje ili tuce o cemu pisu nasi "novinari" su neprovjerene price. a i ako su istinite to su sasvim normalne pojave u fudbalu. pa nisu ni drugi igraci mala djeca pa da ih novinari moraju stiti od spahica.
staradis

#2225 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by staradis »

Znaci ovo sto se priča po gradu ipak ima uporište
Post Reply