A Ukrajina je poznata fudbalska velesila.cyprus wrote:Pa možda po tome što je treći/četvrti najjači klub u Ukrajini posljednjih sezona
Kvalifikacije za SP 2014
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
cindrlimindrli
#2201 Re: Kvalifikacije za SP 2014
- MOSALJOZE
#2202 Re: Kvalifikacije za SP 2014
za nas su velesila kao i za belgijucindrlimindrli wrote:A Ukrajina je poznata fudbalska velesila.cyprus wrote:Pa možda po tome što je treći/četvrti najjači klub u Ukrajini posljednjih sezona
- cyprus
#2203 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Jah, tako izgledaju razgovori sa fudbalskim analfabetama... Al haj neke stvari su makar jasnije... Za neke buduće forumske rasprave... Do tada, prijatno...
-
cindrlimindrli
#2204 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Dobro je strucnjak, nastup ti je k`o da si licni savjetnik Murinju.
-
popokatepetl_com
#2205 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Pratim ja Real, nije Modric flop ali budimo realni kad je neki El klasiko ili neka bitna utakmica Modric je uvijek na klupi. On je rezerva Ozilu ili Alonsu/Khediri zavisi sta igra.
Ukrajinsa liga jeste jaca od Belgijske zadnjih godina ali to da su oni velesila za Belgiju je smijesno, sadasnja reprezentacija Belgije je 2 klase iznad Ukrajine. Smijesno ih je i porediti Belgija ce narednih godina biti velesila.
Ukrajinsa liga jeste jaca od Belgijske zadnjih godina ali to da su oni velesila za Belgiju je smijesno, sadasnja reprezentacija Belgije je 2 klase iznad Ukrajine. Smijesno ih je i porediti Belgija ce narednih godina biti velesila.
- MOSALJOZE
#2206 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Pa kreni redom:Šahtar igrao 1/8 LP,Metalist i Dinamo Kjev skoro uvijek prodju grupu u EL.Ovi ostali nisu nešto posebno,al idemo u pogrešnom pravcu sa temom
-
fixer
#2207 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Posto pratis Real primjecujes da je tek Modric ocepio u Realu. Trebalo mu je dosta da se opusti. I meni ne bi igrao prije Ozila, ali ne znaci da nije bolji od Pjanica sad. A to je tema. Pjanke ce sigurno kasnije biti bolji od njega, ali sad je Modric klasa iznad.popokatepetl_com wrote:Pratim ja Real, nije Modric flop ali budimo realni kad je neki El klasiko ili neka bitna utakmica Modric je uvijek na klupi. On je rezerva Ozilu ili Alonsu/Khediri zavisi sta igra.
-
cindrlimindrli
#2208 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Aman, samo jos da pojasnis po cemu je klasa iznad?fixer wrote: Pjanke ce sigurno kasnije biti bolji od njega, ali sad je Modric klasa iznad.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#2209 Re: Kvalifikacije za SP 2014
E vala i mene zanima u cemu je klasa u odnosu na Pjanica 
-
fixer
#2210 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Naporan si kume. Fino sam ti rekao. Pjanic ako bude igrao kako treba moci ce da dodje tamo gdje je Modric vec.cindrlimindrli wrote:Aman, samo jos da pojasnis po cemu je klasa iznad?fixer wrote: Pjanke ce sigurno kasnije biti bolji od njega, ali sad je Modric klasa iznad.
-
cindrlimindrli
#2211 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Sad ce ti reci da si fudbalski analfabeta jer ne pratis ukrajinsku ligu ili sl. budalastinu.Picajzla wrote:E vala i mene zanima u cemu je klasa u odnosu na Pjanica
-
cindrlimindrli
#2212 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Eto, znao sam, slijedeci ovu logiku Benzema je bolji nego Falcao jer igra u boljem klubu.fixer wrote:Naporan si kume. Fino sam ti rekao. Pjanic ako bude igrao kako treba moci ce da dodje tamo gdje je Modric vec.
-
popokatepetl_com
#2213 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Ma Modric je iskusniji i dokazaniji igrac sa vecom reputacijom od Pjanica, Pjanic je talentovan ali on tek treba najbolje da pruzi. Naravno da je trenutno ispred Pjanica pa vidjecemo da li ce Pjanic napraviti bolju ili losiju karijeru.fixer wrote:Posto pratis Real primjecujes da je tek Modric ocepio u Realu. Trebalo mu je dosta da se opusti. I meni ne bi igrao prije Ozila, ali ne znaci da nije bolji od Pjanica sad. A to je tema. Pjanke ce sigurno kasnije biti bolji od njega, ali sad je Modric klasa iznad.popokatepetl_com wrote:Pratim ja Real, nije Modric flop ali budimo realni kad je neki El klasiko ili neka bitna utakmica Modric je uvijek na klupi. On je rezerva Ozilu ili Alonsu/Khediri zavisi sta igra.
Da dodjes u Real moras biti svjetska klasa a valja se izboriti pored onakvih majstora u prvih 11. I Dzeko ne igra uvijek u Cityu sto ne znaci da nije vrhunski napadac tako je i sa Modricem, konkurencija oba igraca je strasna pa mozda i ne igraju koliko bi trebali. Da je u Realu neki trener koji forsira posjed i tako te folove sigurno bi Modric igrao prije Khedire.
-
oglo
#2214 Re: Kvalifikacije za SP 2014
tesko to mozete proediti jer hrvatska nema bas tacno definisano prvih 11 dok mi imamo,
njihov napad se rotira,mandzukic,olic i jelavic,eduardo, spominjete kranjcara ,u prvoj igra jer je perisic ozljedjen, vida i vukojevic,badelj su u prvoj postavi nekad ,nekad ne , lovren i simunic se rotiraju,sve zavisi protiv koga igraju i kakav je nacin igre protivnika,imaju veci izbor igraca od nas duplo,
njima jedan igrac ne znaci nista jer imaju timski duh ,ja nas nisam niakd gledao bez Dzeke
nama Dzeko znaci mozda najvise u ekipi njegovom povredom bi bili hendikepirani jer napad nemamo
njihov napad se rotira,mandzukic,olic i jelavic,eduardo, spominjete kranjcara ,u prvoj igra jer je perisic ozljedjen, vida i vukojevic,badelj su u prvoj postavi nekad ,nekad ne , lovren i simunic se rotiraju,sve zavisi protiv koga igraju i kakav je nacin igre protivnika,imaju veci izbor igraca od nas duplo,
njima jedan igrac ne znaci nista jer imaju timski duh ,ja nas nisam niakd gledao bez Dzeke
nama Dzeko znaci mozda najvise u ekipi njegovom povredom bi bili hendikepirani jer napad nemamo
Last edited by oglo on 24/03/2013 23:53, edited 5 times in total.
-
fixer
#2215 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Ne pravi se smijesan. Trziste je najobjektivniji regulator. Svima je cilj da bude potcijenjeno i prodaju precijenjeno. Ako je Pjanic toliko potcijenjen, zasto nema tolikog otimanja oko njega? Njega se realno moze za male pare dovesti, a opet nema punuda konkretnih. Treneri slijepi, citav fudbalski svijet prepun neznalica?cindrlimindrli wrote:
Eto, znao sam, slijedeci ovu logiku Benzema je bolji nego Falcao jer igra u boljem klubu.
-
cindrlimindrli
#2216 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Hajde, bas za male pare? Oni skauti iz Barselone i Manchestera onako iz cejifa gledaju nastupe Rome?fixer wrote:Njega se realno moze za male pare dovesti, a opet nema punuda konkretnih. Treneri slijepi, citav fudbalski svijet prepun neznalica?
-
fixer
#2217 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Skauti gledaju. Ima li ponuda? Skauti Barcelonini sad prate sigurno 50 igraca. Pusti skaute. Ponude imaju tezinu. Pjanic bi trebao da dozivi slicnu sudbinu Modrica, ali za to se mora jos dokazivati i stasati.cindrlimindrli wrote:Hajde, bas za male pare? Oni skauti iz Barselone i Manchestera onako iz cejifa gledaju nastupe Rome?fixer wrote:Njega se realno moze za male pare dovesti, a opet nema punuda konkretnih. Treneri slijepi, citav fudbalski svijet prepun neznalica?
- Bosanski_kralj
#2218 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Odčepio u realu zato što je odigrao solidno pola sata protiv tima koji igra sa igračem manje i što je postigao jedan pogodak u pobjedi svoje ekipe od 3-4 gola razlike.fixer wrote:Posto pratis Real primjecujes da je tek Modric ocepio u Realu. Trebalo mu je dosta da se opusti. I meni ne bi igrao prije Ozila, ali ne znaci da nije bolji od Pjanica sad. A to je tema. Pjanke ce sigurno kasnije biti bolji od njega, ali sad je Modric klasa iznad.popokatepetl_com wrote:Pratim ja Real, nije Modric flop ali budimo realni kad je neki El klasiko ili neka bitna utakmica Modric je uvijek na klupi. On je rezerva Ozilu ili Alonsu/Khediri zavisi sta igra.
U sljedećih 10 utakmica ga opet neće nigdje biti, pa će opet se ukazati sa kojim slučajnim pogotkom i tako u krug.
Svi su kukali da Totenhem neće moći bez Modrića a ljudi igraju ove sezone bolje bez njega nego sa njim. Ako se već proglašavaš takvim nogometnim stručnjakom trebao si primjetiti da ni u Totenhemu Modrić nije imao konstantu. Često je u presudnim momentima znao zakazati. Jednostavno on nije klasa igrača koji će donijeti prevagu kada ekipi ide loše.
-
oglo
#2219 Re: Kvalifikacije za SP 2014
modric je u tetnehemu bio ta prevaga,prema fergusonu najbolji igrac lige te sezone,i tad je igrao i corluka za njih i prosli su grupu u ligi prvaka pa izbacili milan
-
fixer
#2220 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Nisu golovi najbitniji. On je protiv Barcelone imao jednak broj uzetih lopti kao Pepe. Covjek ima najveci broj presjecenih lopti u Realu. Za razliku od Pepe-a, njega ima i u napadu. Moras biti slijep da ne vidis njegov doprinos u igri.Bosanski_kralj wrote: Odčepio u realu zato što je odigrao solidno pola sata protiv tima koji igra sa igračem manje i što je postigao jedan pogodak u pobjedi svoje ekipe od 3-4 gola razlike.![]()
U sljedećih 10 utakmica ga opet neće nigdje biti, pa će opet se ukazati sa kojim slučajnim pogotkom i tako u krug.
Svi su kukali da Totenhem neće moći bez Modrića a ljudi igraju ove sezone bolje bez njega nego sa njim. Ako se već proglašavaš takvim nogometnim stručnjakom trebao si primjetiti da ni u Totenhemu Modrić nije imao konstantu. Često je u presudnim momentima znao zakazati. Jednostavno on nije klasa igrača koji će donijeti prevagu kada ekipi ide loše.
Protiv ManU nije donio prevagu?
U presudnim momentima u Messi i Ronaldo znaju zakazati. Kakav je to argument. Pa nije robot.
-
cindrlimindrli
#2221 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Ne znam ima li ponuda, pojma nemam sta se ti ljudi na tom nivou dogovaraju. Ti mozda radis za neku uglednufixer wrote:Skauti gledaju. Ima li ponuda? Skauti Barcelonini sad prate sigurno 50 igraca. Pusti skaute. Ponude imaju tezinu. Pjanic bi trebao da dozivi slicnu sudbinu Modrica, ali za to se mora jos dokazivati i stasati.
sportsku menadjersku firmu pa imas info iz prve ruke sta se tamo kuha? Pricam o onome sto vidim dok gledam
utakmicu, Modric ne igra.
- Co0l
#2222 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Cakir je protiv Mancestera donio prevagu a ne Modric 
-
fixer
#2223 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Pa ugasi televizor i pogledaj prve utakmice kupa, pa reci da ni Ronaldo ne igra.cindrlimindrli wrote:Ne znam ima li ponuda, pojma nemam sta se ti ljudi na tom nivou dogovaraju. Ti mozda radis za neku uglednufixer wrote:Skauti gledaju. Ima li ponuda? Skauti Barcelonini sad prate sigurno 50 igraca. Pusti skaute. Ponude imaju tezinu. Pjanic bi trebao da dozivi slicnu sudbinu Modrica, ali za to se mora jos dokazivati i stasati.
sportsku menadjersku firmu pa imas info iz prve ruke sta se tamo kuha? Pricam o onome sto vidim dok gledam
utakmicu, Modric ne igra.
Da, Roma bi odbila da proda Pjanica za cifru za koju je Modric otisao. Zato su to presutili.
-
palermo
#2224 Re: Kvalifikacije za SP 2014
Ma nikada nije dobra patkometrija, ili nešto što sliči patkomentriji.
Al ne mogu se oteti utisku da je Fixer ovako uporan samo zato što Modrić igra u Realu. Vjerujem da bi sad bio spreman reći da je Luka bolji i od recimo fabregasa
Al ne mogu se oteti utisku da je Fixer ovako uporan samo zato što Modrić igra u Realu. Vjerujem da bi sad bio spreman reći da je Luka bolji i od recimo fabregasa
-
oglo
#2225 Re: Kvalifikacije za SP 2014
raspravljate se bezveze i da je pjanic boji od modrica hrvatska je u kompletu kvaltietnija od nas