Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
evo malo infomacija iz carsije za raju koja misli doci a nemaju karata.
Kao sto je poznato karata oficijelno nema. Po gradu se mogu kupiti i ima ih dosta.
Cijena:
Zapad 60-100KM
Istok oko 40-50KM
Jug - sjever je skoro rasprodat i tu je tesko cak i na crnom trzistu dobiti nesto.
ZAto se karta nabavi prije utakmice u Minsku i nemas problema sa ovim svercerima
Upravo tako.
Koliko sam protiv tog dizanja cijena, 2,3,5 puta od stvarne cijene, toliko mi ni ne smeta. 90% ovih što traže kartu dan prije utakmice je traže jer smo i tamo pobijedili, a da smo kojim slučajem izgubili sigurno je ne bi tražili.
Al' džaba takav smo mi narod, mijenjanje mišljenja kako vjetar puše i pamćenje k'o u zlatne ribice.
Da imamo policiju i drzavu koja funkcionise,samo bi se pokupile sve te karte kod preprodavaca sa ulice i ponovo vratile u normalnu distribuciju po normalnim cijenama.
I tako uraditi 3-4 utakmice ,pa bi vidjeli ko bi se onda usudio preprodavati karte po 300% vecim cijenama
Kad god vidim Medunjanina kako briljira u reprezentaciji, a Begovića u Engleskoj i uskoro u repki, pomislim gdje je onaj ćiroljubac sa foruma, Avdo, Harnaga...
-LIBERO- wrote:Da imamo policiju i drzavu koja funkcionise,samo bi se pokupile sve te karte kod preprodavaca sa ulice i ponovo vratile u normalnu distribuciju po normalnim cijenama.
I tako uraditi 3-4 utakmice ,pa bi vidjeli ko bi se onda usudio preprodavati karte po 300% vecim cijenama
Nazalost, takve se stvari desavaju i u mnogo uredjenijim zemljama.
Ja sam upoznao profesionalnog tapkarosa koji putuje svijetom na velika takmicenja i festivale i tusi karte. Navodno je zaglavio u Sangaju u zatvoru za vrijeme Olimpijade.
Pa na internetu se uveliko preprodaju karte za razne stvari po visestruko vecim cijenama.
Ne kazem da se ne moze nesto porediti na tome kod nas, ali tesko je to iskorjenjivo.
-LIBERO- wrote:Da imamo policiju i drzavu koja funkcionise,samo bi se pokupile sve te karte kod preprodavaca sa ulice i ponovo vratile u normalnu distribuciju po normalnim cijenama.
Nazalost, takve se stvari desavaju i u mnogo uredjenijim zemljama.
Ja sam upoznao profesionalnog tapkarosa koji putuje svijetom na velika takmicenja i festivale i tusi karte. Navodno je zaglavio u Sangaju u zatvoru za vrijeme Olimpijade.
Pa na internetu se uveliko preprodaju karte za razne stvari po visestruko vecim cijenama.
Ne kazem da se ne moze nesto porediti na tome kod nas, ali tesko je to iskorjenjivo.
Ma normala da se to ne moze iskorijeniti,nigdje nije iskorjenjeno
Al' bi se moglo dovesti na nek normalnu razinu,a ne da se glavnom ulicom u Sarajevu i Zenici setuckaju klocevi sa punim sveznjem karata..ili da pred tekmu mrtvi hladni sverceri setuckaju oko stadiona.
Previse je kume,previse ovo sto sverceri rade kod nas..a niko nista
Moja karta. Kupio je danas u nadi da cu otici, pa prodao po nabavnoj, zbog obaveza ne mogu stici.
Ne bi bilo lijepo da nabijam cijene, k'o raja po 60KM
Vidi ovih zlih likova..ma curice se zaljubile ,zaljubljiva priroda i ta prica..sta vam je.
Vi odma' o nekim sponzorajima i interesima...kakvu vi bolesnu mastu imate
Ova treca razvaljuje...hocemo da vidimo lice,hocemo da vidimo liceeeeeee
Danas uzeo dvije za sjever, 15 mariofila Bjezanje iz skole se vec isplaniralo, sve spremno. Jedva cekam, i da izgubimo svjedno je, vazno je da se bodri repka
Baudelaire wrote:A meni nevjerovatno poznato izgledaju prva i treća, bar ovako s leđa. Jel ima još kakva slika, možda vam i imena dam ako budu ove moje u pitanju
I meni izgledaju poznato, jel prvoj pocinje ime na K a drugoj na A?
Last edited by Mr.Penguin on 05/09/2011 22:12, edited 1 time in total.