Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
frngla
#2201 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Slovenija bi bila ok 
-
cindrlimindrli
#2202 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma bjezi, kakva Slovenija i sl. egzoticne fudbalske zemlje. Krajnje je vrijeme da pred prepunim Vemblijemfrngla wrote:Slovenija bi bila ok
nabusimo Engleze.
-
Nota
#2203 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zanosi se raja opasno opet.Nismo mi jos ni u rangu sa Hrvatskom,Grckom i reprezentacijama tog kalibra a ne Holandije Engleske 
-
cindrlimindrli
#2204 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Cuj nismo u rangu sa Hrvatskom i Grckom? Jesmo li mi Grcima uzeli bod kod njih? Jesmo. Jesu li HrvatiNota wrote:Zanosi se raja opasno opet.Nismo mi jos ni u rangu sa Hrvatskom,Grckom i reprezentacijama tog kalibra a ne Holandije Engleske
zijanili kod Grka? Jesu. U pravu si, nismo mi u rangu sa njima, mi smo jednostavno u ovom trenutku bolja
reprezentacija.
-
Nota
#2205 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma najbolji smo na dunjaluku u svemu samo iz cejfa propustamo sva takmicenjacindrlimindrli wrote:Cuj nismo u rangu sa Hrvatskom i Grckom? Jesmo li mi Grcima uzeli bod kod njih? Jesmo. Jesu li HrvatiNota wrote:Zanosi se raja opasno opet.Nismo mi jos ni u rangu sa Hrvatskom,Grckom i reprezentacijama tog kalibra a ne Holandije Engleske
zijanili kod Grka? Jesu. U pravu si, nismo mi u rangu sa njima, mi smo jednostavno u ovom trenutku bolja
reprezentacija.
-
cindrlimindrli
#2206 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nije to iz cejfa, prvo se desila sudijska kradja u Parizu a onda smo morali protiv raspolozenog Portugala.Nota wrote:Ma najbolji smo na dunjaluku u svemu samo iz cejfa propustamo sva takmicenja
Mislis da bi Hrvati i Grci prosli dalje da su morali u Lisabon?
-
Nota
#2207 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Grci mozda svojom poznatom taktikom,Hrvati sumnjamcindrlimindrli wrote:Nije to iz cejfa, prvo se desila sudijska kradja u Parizu a onda smo morali protiv raspolozenog Portugala.Nota wrote:Ma najbolji smo na dunjaluku u svemu samo iz cejfa propustamo sva takmicenja
Mislis da bi Hrvati i Grci prosli dalje da su morali u Lisabon?
-
ja71
#2208 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kad Englezi cuju da nasa reprezentacija dolazi, ma napunice se i 2 wemblija ako trebacindrlimindrli wrote:Ma bjezi, kakva Slovenija i sl. egzoticne fudbalske zemlje. Krajnje je vrijeme da pred prepunim Vemblijemfrngla wrote:Slovenija bi bila ok
nabusimo Engleze.
- KPNCTNJAH
#2209 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
U zadnje vrijeme igrali s Brazilom, Meksikom, Alzirom, Irskom... sve bile u top 25 po fifinoj rang listi, kad smo igrali s njima... j**i ga, mora nekad i neka slabija biti na rasporedu... do jucer smo igrali protiv Irana, Rijeke itd...
- luckylaka
#2210 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
spominje li se igdje Amerika u februarskom terminu.Negdje sam nacuo St.Louis(Usa)protiv Amera .Zagarantovana bi bila najveca posjeta BiH reprezentacije kao i najveca dobit od jedne takve utakmice.Jedno 40-50.000

- Logovan
#2211 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kako bi bilo dobro igrati protiv njih.luckylaka wrote:spominje li se igdje Amerika u februarskom terminu.Negdje sam nacuo St.Louis(Usa)protiv Amera .Zagarantovana bi bila najveca posjeta BiH reprezentacije kao i najveca dobit od jedne takve utakmice.Jedno 40-50.000![]()
Moglo bi se opet protiv Slovenije odigrati. Prije par godina razbili smo ih 4:2 koliko se sjećam. Plavooki bombarder ih razbio, bio u top formi a evo i sada je.
- Muhamed Đakmić
#2212 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
4-3 završilo ako se dobro sjećam, a vodili smo 4-1 u jednom momentu. Dominirao Mikelini, skrivio čini mi se dva penala 
- hypko_nurko
#2213 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ima li se igdje vidjeti golovi sa te utakmice. ja sve pretrazio nigdje 
- studeni76
#2214 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dosta snimaka sa tribina ali ni ja nemogu pronaći golovehypko_nurko wrote:ima li se igdje vidjeti golovi sa te utakmice. ja sve pretrazio nigdje
- hypko_nurko
#2215 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ja sam nasao slovenske golove ali nasih nigdje
- Artest
#2216 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
safet mora rjesavati dilemu misimovic
uz svo duzno postovanje i zahvalu, miske ne bi trebao startati protiv grcke
miske je izgleda zavrsio s ozbiljnim klupskim fudbalom, i uopste se ne bi izenadio da ubrzo zavrsi u nekoj trecerazrednoj ekipi, poput crvene zvijezde
slanjem misketa na klupu, otvara se prostor za stevanovica desno. to nam treba.
uz svo duzno postovanje i zahvalu, miske ne bi trebao startati protiv grcke
miske je izgleda zavrsio s ozbiljnim klupskim fudbalom, i uopste se ne bi izenadio da ubrzo zavrsi u nekoj trecerazrednoj ekipi, poput crvene zvijezde
slanjem misketa na klupu, otvara se prostor za stevanovica desno. to nam treba.
-
svi u napad
#2217 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bravo Artest. Dijelim tvoje misljenje (i ne samo ovo oko Misketa; npr da je Zukanovic bolji od Vranjesa). U danasnjem vremenu cijeni se samo rezultat tj. rad. Miske je puno uradio za repku i treba da je u ekipi ali ne medju starterima. Bojim se da selektor zbog politike i ranijih zasluga ne nastavi po starom (sa Misketom od pocetka) i na taj nacin umanji nase sanse za pobjedu protiv Grcke. Znam da ce se sada javiti mnogi strucnjaci sa pricom sta je sve Miske uradio ali mnogi zaboravljaju da zivimo u vremenu konkurencije i rezultata. Fergi hladno izbaci Nanija iz postave i stavi Valensiju jer prvi nije u formi kao nekad i dzaba stare zasluge. Ja samo zelim da mi najzad odemo na neko veliko takmicenje (i hocemo abd). Nikad nismo bili jaci i uz par novih igraca (npr. Bicakcic, Kolasinac) bicemo strasni u Brazilu.
- Muhamed Đakmić
#2218 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma kakav Miske, ja sam bio najveći branioc lika i djela istog, ali kad Miske neće sam sebi da pomogne, ne može mu pomoći ni Sušić. Izbacio ga je jednom, nadam se i vjerujem da će ga opet izbaciti, jer trenutno je Pjanić u takvoj formi da nam je Miske sasvim nepotreban od prve minute.
- Infaze Studio
#2219 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Na zalost, situacija sa Misketom je takva kakva jeste. Ovo sto je izgurao od onog izostavljanja iz 1. 11 i rafalanja do sada je proslo ok/sretno sa njim u ekipi, ali unatoc tome sto mislim da je on legenda repke, morao bi Pape povuci taj potez sad nakon ove pauze i uoci Grcke zamjeniti Misketa. Ja vjreujem da bi on dao svoj apsolutni maksimum protiv Grka, ali ne vjerujem da bi to bilo dovoljno. Negdje procitah, neko rece, da bi bilo dobro da se vrati u NJemacku i dotjera u red, ali nema u toj fazi karijere "dotjerivanja u red". Isto neko rece da bi bilo dobro da je takav jedan igrac uz ekipu iako ne igra, sto je apsolutno tacno, ali ne vjerujem da je Miske taj tip koji moze tako nesto podnijeti, pogotovo zato sto smatra da se na njemu cini nepravda u Moskvi i da je medju najboljim igracima tamosnje ekipe, a ne igra.. Ne znam kako to da se izvede,jer Miske ima autoritet i poseban bond u/sa ekipom i vrlo je tesko izostaviti takvog jednog pojedinca, takvih kvaliteta i (osjetljivog) karaktera... Ovo je jedan od Papetovih najtezih zadataka u skoroj buducnosti,jer ne samo da ce se Miske osjecati nelagodno ako se prestane racunati na njega, nego i svi njegovi suigraci/dobri prijatelji u ekipi....Vrlo zahtjevan posao i treba biti jako strpljiv oko toga kako ce pape to rjesavati.... 
-
nihoniho
#2220 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Eto ispade da Susic sastavlja tim !? Doduse sastavlja, djelimicno.
Spremice miske rafalnu paljbu i psovke, jos kad pritisnu Dzeko i Spaha..
Spremice miske rafalnu paljbu i psovke, jos kad pritisnu Dzeko i Spaha..
- limeni
#2221 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ima 3 mogucnosti..moze staviti misketa a umjesto umjetnika medunjanina pustiti neku zivotinju na teren da trci i za misketa (cocalic, zukanovic? )...2. mogucnost je drzati misketa na klupi i ponuditi mu big mac meni i kazati evo kad pojedes ovo mozes od 55. min na terenInfaze Studio wrote:Na zalost, situacija sa Misketom je takva kakva jeste. Ovo sto je izgurao od onog izostavljanja iz 1. 11 i rafalanja do sada je proslo ok/sretno sa njim u ekipi, ali unatoc tome sto mislim da je on legenda repke, morao bi Pape povuci taj potez sad nakon ove pauze i uoci Grcke zamjeniti Misketa. Ja vjreujem da bi on dao svoj apsolutni maksimum protiv Grka, ali ne vjerujem da bi to bilo dovoljno. Negdje procitah, neko rece, da bi bilo dobro da se vrati u NJemacku i dotjera u red, ali nema u toj fazi karijere "dotjerivanja u red". Isto neko rece da bi bilo dobro da je takav jedan igrac uz ekipu iako ne igra, sto je apsolutno tacno, ali ne vjerujem da je Miske taj tip koji moze tako nesto podnijeti, pogotovo zato sto smatra da se na njemu cini nepravda u Moskvi i da je medju najboljim igracima tamosnje ekipe, a ne igra.. Ne znam kako to da se izvede,jer Miske ima autoritet i poseban bond u/sa ekipom i vrlo je tesko izostaviti takvog jednog pojedinca, takvih kvaliteta i (osjetljivog) karaktera... Ovo je jedan od Papetovih najtezih zadataka u skoroj buducnosti,jer ne samo da ce se Miske osjecati nelagodno ako se prestane racunati na njega, nego i svi njegovi suigraci/dobri prijatelji u ekipi....Vrlo zahtjevan posao i treba biti jako strpljiv oko toga kako ce pape to rjesavati....
-
ja71
#2222 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Svabe otjerase tako hladnokrvno bivseg kapitena Balacka....
Mada ja smatram da Miske u repki jos nije rekao sve.
Ima i 4. opcija: drzati ga (bez hamburgera) na klupi do 70 minute .
e onda kad popizdi kao protiv Bjelorusa pustiti gao kao sa lanca pa nek
i Grcima zabije jedan i to je to
Mada ja smatram da Miske u repki jos nije rekao sve.
Ima i 4. opcija: drzati ga (bez hamburgera) na klupi do 70 minute .
e onda kad popizdi kao protiv Bjelorusa pustiti gao kao sa lanca pa nek
i Grcima zabije jedan i to je to
- Artest
#2223 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
kakav medunjanin?limeni wrote:ima 3 mogucnosti..moze staviti misketa a umjesto umjetnika medunjanina pustiti neku zivotinju na teren da trci i za misketa (cocalic, zukanovic? )..Infaze Studio wrote:Na zalost, situacija sa Misketom je takva kakva jeste. Ovo sto je izgurao od onog izostavljanja iz 1. 11 i rafalanja do sada je proslo ok/sretno sa njim u ekipi, ali unatoc tome sto mislim da je on legenda repke, morao bi Pape povuci taj potez sad nakon ove pauze i uoci Grcke zamjeniti Misketa. Ja vjreujem da bi on dao svoj apsolutni maksimum protiv Grka, ali ne vjerujem da bi to bilo dovoljno. Negdje procitah, neko rece, da bi bilo dobro da se vrati u NJemacku i dotjera u red, ali nema u toj fazi karijere "dotjerivanja u red". Isto neko rece da bi bilo dobro da je takav jedan igrac uz ekipu iako ne igra, sto je apsolutno tacno, ali ne vjerujem da je Miske taj tip koji moze tako nesto podnijeti, pogotovo zato sto smatra da se na njemu cini nepravda u Moskvi i da je medju najboljim igracima tamosnje ekipe, a ne igra.. Ne znam kako to da se izvede,jer Miske ima autoritet i poseban bond u/sa ekipom i vrlo je tesko izostaviti takvog jednog pojedinca, takvih kvaliteta i (osjetljivog) karaktera... Ovo je jedan od Papetovih najtezih zadataka u skoroj buducnosti,jer ne samo da ce se Miske osjecati nelagodno ako se prestane racunati na njega, nego i svi njegovi suigraci/dobri prijatelji u ekipi....Vrlo zahtjevan posao i treba biti jako strpljiv oko toga kako ce pape to rjesavati....
ako se vec zna nasa formacija, i ako se zna da vedo i dzeko sigurno igraju...cetvoricu u vezi (bez misketa) bi cinili:
salihovic ili zahica na zadnjem veznom, desno krilo stevanovic, pjanic na svojoj prirodnoj poziciji playmakera, i lijevo krilo (ovo mi je muka i izgovorit) onaj hadalj lulic...
vjerovatno ni salihovic nece na zadnjeg veznog, jer drugoligas zaha mora igrat...pa ce ostat hvatat zjale na l.beku
misimovic mora na klupu...pustimo se sentimenata
- DonVito
-
Dead Man Walking
#2225 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jesi ono ti postavljao link kako je lik sa FM dobio posao negdje u Azerbejdzanu? Nisi ni ti daleko s tom formacijom i sastavom.