ulozicu kucu i imanje...

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#2201 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Admir_1984 »

Sta mislite ova tekma singapur-malezija 1, kvota 1,85 :roll: Ova singapurska liga bar ima na kladionici, a nikad nisam cuo da imalo ozbiljnog fudbala ima u maleziji. E sad ajd budi pametan, al meni se ovde igra 1 :roll:
pirmin

#2202 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by pirmin »

lester burnham wrote: odlicno, kad znamo sta ne bi, onda daj nesto sto bi... ;-)
To i jest fora, meni je lakse naci nesto sto "ne bi" (lay) nego nesto sto "bi".(back) :D
Al nema neke koristi od toga za druge, malo ko je na betfair-u.
lester burnham

#2203 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

pirmin wrote:
lester burnham wrote: odlicno, kad znamo sta ne bi, onda daj nesto sto bi... ;-)
To i jest fora, meni je lakse naci nesto sto "ne bi" (lay) nego nesto sto "bi".(back) :D
Al nema neke koristi od toga za druge, malo ko je na betfair-u.
...to da ;-)

za danas kupio sve na golove, 3+
cska, frankfurt, elfsborg i goteborg,
ne moze se u glavu pogoditi nista...
translater

#2204 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by translater »

dakle...Ivane DodiDZe...ko Boga te molim...pobjedi veceras...i halalim ti sva predhodna obaranja :D :D :D

hajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :x :x :x

i koji je ovo klinac sa ovom kosarkom njamacka-hrvatska....kupio na poluvremenu da ce biti 105+ kosheva......a oni ko da igraju sa loptom...vecom od obruca...
lester burnham

#2205 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

translater wrote:dakle...Ivane DodiDZe...ko Boga te molim...pobjedi veceras...i halalim ti sva predhodna obaranja :D :D :D

hajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :x :x :x

i koji je ovo klinac sa ovom kosarkom njamacka-hrvatska....kupio na poluvremenu da ce biti 105+ kosheva......a oni ko da igraju sa loptom...vecom od obruca...
ja manje od 113 ... :mrgreen: ubio sam ih danas,
ako neko vidi armina neka ga upita ima li sta na kladionici... moram se pohvaliti, imao sam
strasan dan, sa 5 eura do cijelih 463,93... ovo ni u filmu nema...

Image

... :mrgreen: :mrgreen:
explorer

#2206 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by explorer »

Cestitke...

Ako ti nije problem, de nama, konzervativno-pasivnim igracima, pojasni kako i gdje igras...
Sudeci po vremenima, igras samo LIVE dogadjaje? Preko koje kladionice igras?
lester burnham

#2207 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

hvala, u wwinu igram, dobro si primjetio, uglavnom igram live,
kupujem sve sto mi se ucini zanimljivo, bit je da odavno nisam vezao ovoliko dobitnih opklada na live-u kao danas, jos kad sam krenuo sa 5 eura rekoh sebi, odoh okrenuti banku 5 puta i probat` dobiti 100 eura, kad sam nakupio 300, prestao sam divljati, pa sam po 100-150 stavljao... i sto je najvaznije na vrijme stao... :mrgreen:
sto se wwina tice to ti je williams kladionica, uplata po principu dopune za telefon,
na salteru kladionice uplata kao i isplata... ;-)
translater

#2208 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by translater »

cestitke lester....moram se pohvaliti da sam ja sa 20 danas se popeo na 175 ojrica...a da je prosao dodig bilo bi dodatnih 155 jer sam ga kupio poslije prvog seta sa 50 eura na kvotu 3,10...uglavnom...tad sam imao 150 i poceo igrati agresivnije pa sam odigrao i na rumune...ove domacine protiv otelula ....kad su dobili drugi crveni pri rezultatu 1:1 na domacine sam bacio isto 50 na kvotu 2,50 i to mi je donijelo 125 sto daje konacnih 175 :) ( ne znam ni kako se zove ekipa na kojoj sam zaradio 75 eura :D :D :D )

a najljepse od svega je...da imam listic od 110 dobitka gdje mi je ostao samo jedan par...tenis i sutra se igra nastavak (Netuschil-Reissig 1:1 u setovima) kvota na ovog mog bila 1,15...sutra ce vjerovatno doci do malo promjene...ali vjerujem u pobjedu austrijanca... :)

a sto se tice igre u zivo...danas mi je od 6 odigranih 5 prolazilo...eh..da sam ishao vece uloge...bilo bi i vishe kesha...ali...i ovo je super :)
lester burnham

#2209 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

translater wrote:...uglavnom...tad sam imao 150 i poceo igrati agresivnije pa sam odigrao i na rumune...ove domacine protiv otelula ....kad su dobili drugi crveni pri rezultatu 1:1 na domacine sam bacio isto 50 na kvotu 2,50 i to mi je donijelo 125 sto daje konacnih 175 :) ( ne znam ni kako se zove ekipa na kojoj sam zaradio 75 eura :D :D :D )
... :mrgreen: samo kad se zanese covjek, a sve ide sta zamisli, ccc,

fino, srecno sutra, cestitke za danas ;-)
translater

#2210 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by translater »

ma...kajem se zbog dodiga...jer...koliko znam on nije zemljeni igrac...a i tgore u njemackoj je na zanjem turniru ispao odmah u prvom kolu...(hamburg...isto zemlja)...cini mi se

ali eto..kontam ispao veic danas, pa nece reko i drugi domacin odmah out...da je proslo...bilo bi ekstra, ali kao sto rekoh ne zalim se....
lester burnham

#2211 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

Champions League - Qualification
20:45h
Genk - Partizan
tip 1 @1,60

kao sto sam i rekao prekujucer, kada su izasle kvote a kada je bila 1 @1,90, pasce kvota na genk do pocetka utakmice na @1,60, pala je, i to znatno prije... genk sampion belgije, u proslom prvenstvu bio veoma dominantan, malo ko mu se provukao a da nije primio tri komada, veoma su efikasni. nije bilo bitnijih promjena u odnosu na sastav od prosle sezone, samo im je golman otisao cini mi se u chelsea... pripremne utakmice pokazale su da je genk zadrzao pobjednicki ritam, gledah ih kada su dobili lyona 3:1, dva su u prvom dali, kao i nedavno kada su osvojili super kup belgije u pobjedi nad standardom 1:0. tu su vise od sata igrali sa igracem manje, dobili su crveni pri rezultatu 0:0, pa su i gol postigli sa igracem manje i dobili utakmicu...
partizan je ove sezone ostao bez vjerovali ili ne 12-13 igraca u prelaznom roku, uprava napravilia nekoliko neobjasnjivih poteza, rasprodala sve sto se moglo rasprodati i onda izvukli genk... partizan nema odbrambenog igraca, poslije zrijeba uhvatili su se za glavu pa su brze bolje doveli brazilca stopera iz sao kaetana, brazilske druge lige, medjutim on nece biti u protokolu za ovu utakmicu jer je i tu neko uzeo pare, covjeku napuknuta zadnja loza- kupili su povrijedjenog igraca. zatim su kao alternativu doveli rnica, povratnika, koji ce poceti mec a poslijednji je odigrao u aprilu tekuce godine.
po svemu sudeci novokomponovani, neuigrani tim partizana, koji je odigrao ocajno protiv shkendije drugu utakmicu i pokazao pravo lice partizana kad izadje iz svog dvorista, kao takav i bez pomoci toleta, nema sta da trazi protiv uigranog genka veceras, ocekujem da genk postigne barem tri gola, sto je ujedno i savjet za ove sto live igraju, vjerujem da ce home team 3+, biti barem @3,50 na pocetku utakmice...
GL ;-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#2212 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Tomahawk11 »

Uzeo Genk h1 @2.75......vidim *hvalis* Partizan, a vidio sam i drugi imaju slicne hvalospjeve, trebalo bi onda to onda ici.
translater

#2213 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by translater »

dakle...imam osjecaj da je veceras zivotno trpanje na genk....pa...nek nam je sa srecom :)

btw. danas uzivo...krenulo katastrofalno ali sam se vratio na nekih 150 eura...a i prosao mi je onaj tenis od jucer i cekam da mi legne tih dodatnih 110

idemo sad da se psiholoski pripremimo za trpanje na genk :-D
Mustang1

#2214 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Mustang1 »

Jel ono Partizan prosle godine jebo Anderlechta ? Nesto se bojim da ce nocas mnogi "plakati" :D Vidim maximalno se trpa na Genk ... Nek vam je sa srecom ali nisam siguran da ce to proci :D
Ronnie O'Sullivan

#2215 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by Ronnie O'Sullivan »

@Lester koliko je minimalna uplata na racun u Williamsu??
translater

#2216 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by translater »

Bubalo1 wrote:Jel ono Partizan prosle godine jebo Anderlechta ? Nesto se bojim da ce nocas mnogi "plakati" :D Vidim maximalno se trpa na Genk ... Nek vam je sa srecom ali nisam siguran da ce to proci :D

ne ne ne ne ne...kolega....prosle godine je anderlechta hebao cleo (jel se tako zvao onaj brazilac sto ode negdje u kinu
?!?!? )a ne partizan :D :D :D

btw.

ronnie...ja MISLIM da je minimalna uplata 10 KM...
lester burnham

#2217 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

Ronnie O'Sullivan wrote:@Lester koliko je minimalna uplata na racun u Williamsu??
ja sam 5 jednom uplatio, mozda moze i manje... :mrgreen:
lester burnham

#2218 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

translater wrote:
Bubalo1 wrote:Jel ono Partizan prosle godine jebo Anderlechta ? Nesto se bojim da ce nocas mnogi "plakati" :D Vidim maximalno se trpa na Genk ... Nek vam je sa srecom ali nisam siguran da ce to proci :D

ne ne ne ne ne...kolega....prosle godine je anderlechta hebao cleo (jel se tako zvao onaj brazilac sto ode negdje u kinu
?!?!? )a ne partizan :D :D :D

btw.

ronnie...ja MISLIM da je minimalna uplata 10 KM...
a i na te dvije su po dva gola primili,
mozda zvuci malo navijacki, al nije :mrgreen: ,
danas 3 primaju, ulazem kucu i imanje...
translater

#2219 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by translater »

rijetko kad gledam utakmice na koje se kladim...(ako i gledam...gledam zadnjih par minuta) pa nisam bash u toku....ali sta se koji qrac dogadja?!?!'1' :x
translater

#2220 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by translater »

odoh se probat izvadit sa "rest of the match winner" sa kvotom 2,45
translater

#2221 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by translater »

toooooooooooooooooooo.....ha haaaaaaaa.....sekunde su bile u pitanju....idemo sad josh jedan za potpuni dobitak :-D
karanana

#2222 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by karanana »

ma kakvi oni.
sem anderlechta, kad su belgijanci ikad ista uradili.
jebace im crno beli keve do kraja utakmice.

bem ti rangerse.
translater

#2223 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by translater »

nek ostane ovako...meni opet dosta :thumbup:
lester burnham

#2224 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by lester burnham »

@translater, pojebase crveni, cini mi se... dobro si to odradio... ;-)
karanana

#2225 Re: ulozicu kucu i imanje...

Post by karanana »

balkanski sindrom
Post Reply