Moderator: anex

Kakvi su tvoji utisci? Od više ljudi koji su bili sam čuo da im je bilo "onako", više marketing nego što im je godio odmor, smorili se nakon 2 dana.MensurM wrote:Maldivi 2017
Ma raj, zavisi gdje su oni bili. Ovo je Kuredu otok, jedan od većih pa se ne možeš smoriti. Čak smo igrali i utakmicu protiv konobara i kuhara.sve_ovo_ja wrote:Kakvi su tvoji utisci? Od više ljudi koji su bili sam čuo da im je bilo "onako", više marketing nego što im je godio odmor, smorili se nakon 2 dana.MensurM wrote:Maldivi 2017

twin otter medenjakMensurM wrote:Maldivi 2017

Sto se desilo da su vas prebacili u bunglaoveMensurM wrote:Mi smo imali sreću da nas prebace u ove vile na vodi, što je 1000 eura skuplje od smještaja koji smo rezervirali i platili.
Neam pojma, samo su nam rekli da smo u tih 50 bungalova na vodi umjesto u Jacuzzi beach vilama. Čuo za i prije da znaju tako prebaciti srećkoviće kada imaju slobodnog mjesta. A zašto baš mi, to ne bih znao.Connaisseur Karlin wrote:Sto se desilo da su vas prebacili u bunglaoveMensurM wrote:Mi smo imali sreću da nas prebace u ove vile na vodi, što je 1000 eura skuplje od smještaja koji smo rezervirali i platili.
S obzirom da sam zaboravio slike postaviti... GER-SWI-FRA trip od oktobra:MarlboroGold wrote: Objavim kasnije i slike ako mi ne bude mrsko.
Connaisseur Karlin wrote:Sto se desilo da su vas prebacili u bunglaoveMensurM wrote:Mi smo imali sreću da nas prebace u ove vile na vodi, što je 1000 eura skuplje od smještaja koji smo rezervirali i platili.
exliberla-ex, moram priznati, da se salzem sa misljenjem tvoje dentiskinjeexliberal-ex wrote:Connaisseur Karlin wrote:Sto se desilo da su vas prebacili u bunglaoveMensurM wrote:Mi smo imali sreću da nas prebace u ove vile na vodi, što je 1000 eura skuplje od smještaja koji smo rezervirali i platili.
Vidis ja neki dan bas pricam sa zubarkom , ona me zajebava gdje idem slijedeci put i ja spomenuh sejsele/maldive/mauricijus...kao moguce destinacije i ona mi kaze posto je bila na svim ( jebima moze joj se zaradjuje momacki) da je ostala malo razocarana sa tim destinacijama.
Kaze da je barem njoj bilo bolje po karibima nego po tim otocima, da je to vise marketinski napucano ......sad me zadeverala
Ma znam uvjerio sam se i sam ne jednom....vidis i sama da putujem po nekim nedodjijama ispade to boljeConnaisseur Karlin wrote:exliberal-ex wrote:exliberla-ex, moram priznati, da se salzem sa misljenjem tvoje dentiskinjeConnaisseur Karlin wrote:
Vidis ja neki dan bas pricam sa zubarkom , ona me zajebava gdje idem slijedeci put i ja spomenuh sejsele/maldive/mauricijus...kao moguce destinacije i ona mi kaze posto je bila na svim ( jebima moze joj se zaradjuje momacki) da je ostala malo razocarana sa tim destinacijama.
Kaze da je barem njoj bilo bolje po karibima nego po tim otocima, da je to vise marketinski napucano ......sad me zadeverala
imas ti odlicne destinacije , volis biti u pokretuexliberal-ex wrote:
Ma znam uvjerio sam se i sam ne jednom....vidis i sama da putujem po nekim nedodjijama ispade to bolje
moje pravilo je jedan odmor plaza..7 dana i to je obicno u ovo doba ( al da se moze ronit...ribice da plivaju okolo inace i meni postane dosadno) ..a drugi je svrljanje 2-3 sedmice...Connaisseur Karlin wrote:imas ti odlicne destinacije , volis biti u pokretuexliberal-ex wrote:
Ma znam uvjerio sam se i sam ne jednom....vidis i sama da putujem po nekim nedodjijama ispade to bolje![]()
ja volim isto, hodanje, kretanje, arhitekturu povijest , muzeje, neobicnu prirodu, ne mogu na plazi biti duze od 3 sata
karibi su ok , mediteran je nesto nabolje na Zemljiexliberal-ex wrote:moje pravilo je jedan odmor plaza..7 dana i to je obicno u ovo doba ( al da se moze ronit...ribice da plivaju okolo inace i meni postane dosadno) ..a drugi je svrljanje 2-3 sedmice...Connaisseur Karlin wrote:imas ti odlicne destinacije , volis biti u pokretuexliberal-ex wrote:
Ma znam uvjerio sam se i sam ne jednom....vidis i sama da putujem po nekim nedodjijama ispade to bolje![]()
ja volim isto, hodanje, kretanje, arhitekturu povijest , muzeje, neobicnu prirodu, ne mogu na plazi biti duze od 3 sata
sad sam trebao zdusit na karibe 7 dana al me izjebase na poslu pa nisam mogao uzet odmor...
Connaisseur Karlin wrote:karibi su ok , mediteran je nesto nabolje na Zemljiexliberal-ex wrote:moje pravilo je jedan odmor plaza..7 dana i to je obicno u ovo doba ( al da se moze ronit...ribice da plivaju okolo inace i meni postane dosadno) ..a drugi je svrljanje 2-3 sedmice...Connaisseur Karlin wrote:
imas ti odlicne destinacije , volis biti u pokretu![]()
sad sam trebao zdusit na karibe 7 dana al me izjebase na poslu pa nisam mogao uzet odmor...
mediteran ima bolji smekexliberal-ex wrote:Connaisseur Karlin wrote:karibi su ok , mediteran je nesto nabolje na Zemljiexliberal-ex wrote:
moje pravilo je jedan odmor plaza..7 dana i to je obicno u ovo doba ( al da se moze ronit...ribice da plivaju okolo inace i meni postane dosadno) ..a drugi je svrljanje 2-3 sedmice...
neznam sta da ti kazem , ja nisam dozivio plaze na mediteranu kao na karibima...pogotovo kuba ili barbados....dosta sam ljudi iz evrpe upoznao na karibima, nijemci, englezi, francuzi ...italijani...svi kazu da su karibi nesto drugo
Mediteran ima drugaciji smek....nemoj mislit da kazem da nevalja..nekako ih nemogu poredit
ma karibi su skoro tropski, plaze su drugacije...veoma vlazni...mediteran ima skroz drugaciji miris....kao sto rekoh nemogu se poredit...ma obadvije lokacije suConnaisseur Karlin wrote:exliberal-ex wrote:mediteran ima bolji smekConnaisseur Karlin wrote:
neznam sta da ti kazem , ja nisam dozivio plaze na mediteranu kao na karibima...pogotovo kuba ili barbados....dosta sam ljudi iz evrpe upoznao na karibima, nijemci, englezi, francuzi ...italijani...svi kazu da su karibi nesto drugo
Mediteran ima drugaciji smek....nemoj mislit da kazem da nevalja..nekako ih nemogu poredit![]()
![]()
nisma ni ja rekal da ne valjaju karibi, ali ne volim klimu kariba
exliberal-ex wrote:ma karibi su skoro tropski, plaze su drugacije...veoma vlazni...mediteran ima skroz drugaciji miris....kao sto rekoh nemogu se poredit...ma obadvije lokacije suConnaisseur Karlin wrote:exliberal-ex wrote:
mediteran ima bolji smek![]()
![]()
nisma ni ja rekal da ne valjaju karibi, ali ne volim klimu kariba
Sta bi kolega Karanana rekao na sve ovo?pirmin wrote:Pa Mensure brate, jesi normalan?
bio u Ankari, pa ok je.. kazem ok za razliku od Istanbula fali neki smek, al opet ima dosta stvari za obici, najvise me impresionirao "Anıtkabir" i tu mozes citav dan bez problema izgubit dok sve obidjesVitezanin wrote:Mislio sam, osim Istanbula, u iduću turu po Turskoj uključiti Izmir i potencijalno Ankaru, barem na 2 dana. Je li iko bio u Ankari i Izmiru? Vrijedi li?

klixoris wrote:Ove godine Corsica i Sardinija - motoromUsput se provozati i po Toscani
Spavanja vec rezervisana, samo jos da docekamo godisnji i