...spreco kako horoz zna da je sat pomjeren...spreca wrote:u mom selu to vise ne radestari grad Visegrad wrote:Ne zaboravite pomjeriti 1 sat nazad u nedelju
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- GeeTnT
#2201 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
Budjav_lebac
#2202 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Horoz je bio kod 'afisa na dresuri, naucio ga je raznim manifetlucima.GeeTnT wrote:...spreco kako horoz zna da je sat pomjeren...spreca wrote:u mom selu to vise ne radestari grad Visegrad wrote:Ne zaboravite pomjeriti 1 sat nazad u nedelju
- spreca
#2203 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
horoz se krcka u loncu...bice dobra supaGeeTnT wrote:...spreco kako horoz zna da je sat pomjeren...spreca wrote:u mom selu to vise ne radestari grad Visegrad wrote:Ne zaboravite pomjeriti 1 sat nazad u nedelju
- Drvosjeca iz Dejcica
#2204 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Afize, evo Tešnja opet krenulo...
a ti ih jedva na mapi nađe.
http://www.klix.ba/biznis/privreda/nace ... /161029076Kao što je poznato, općina Tešanj predstavlja ekonomski vrlo aktivno i dinamično područje koje je dom ili porijeklo renomiran vrlo uspješnim poslovnim subjektima. Tešanjka ekonomija je i u 2015 godina zabilježila trend rasta, povećanja izvoza, obima prometa i izvoza. U kategoriji velikih kompanija među 100 najuspješnijih našlo se čak sedam kompanija iz Tešnja: Hifa-Oil, Madi, Prevent Fad, Mann+Hummel BA, Napredak, Pobjeda i as. Među najvećih 100 izvoznika iz BiH su Mann+Hummel BA, Hifa-Oil i Pobjeda. Prema ulaganjima u nove investicije najviše rangirani su Prevent Fad Jelah, Mann+Hummel BA, Napredak, Hifa-Oil i Madi sa 3.887.619 KM.
U kategoriji srednjih kompanija među 100 najuspješnijih po različitom osnovu našle su se kompanije Enker, Europa Trade, Medena-Comerc i Inox Ajanović, dok su u kategoriji malih firmi među 100 najuspješnijih našle su tri kompanije iz Tešnja: Euro Kantić, Hrast i Adi Mark.
- Streptokok
#2205 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ako ga je nas uzoriti doktor dresirao, poznavajuci njegove sklonosti i nastranosti, jadni horoz je bezbeli izgubio nevinost.Budjav_lebac wrote:Horoz je bio kod 'afisa na dresuri, naucio ga je raznim manifetlucima.GeeTnT wrote:...spreco kako horoz zna da je sat pomjeren...spreca wrote: u mom selu to vise ne rade
- Banksy
#2206 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovo se baš zakuhalo...
PRIPADNICIMA HVO-a ODREĐEN JEDNOMJESEČNI PRITVOR
Sud BiH: Postoji opasnost od bijega i utjecaja na svjedoke
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/p ... e/5213523/
DRŽAVNI VRH I GENERALI NA NOGAMA NAKON UHIĆENJA 10 ČASNIKA HVO-a:
'Znali su da se nešto sprema, ali nisu htjeli bježati jer nisu krivi'
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska ... i/5210595/
UHIĆENI PRIPADNICI HVO-A GLAVNA SU TEMA U SABORU
Predsjednica: 'Sjednica VONS-a moguća još danas. Tražila sam izvješća od nadležnih službi'
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska ... i/5211915/
- video
#2207 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Citam jucer hrvatske portale, kae lik, hapsi ih Sarajevo a to sto su im ga dodo i njegovi suknuli - nikom nista
Opet Alija i teheran ugnjetavaju rvatsku nejac
Opet Alija i teheran ugnjetavaju rvatsku nejac
- Banksy
#2208 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Baš me čudi...
Ne pratim, zašto ih hapse, otkud sad to?
Kako kod nas stvari funkcioniraju, mora postojati neka priča iza...
- animals
#2209 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ratni zlocinci, navodno..Banksy wrote:Baš me čudi...
kako to odjedanput, a medju Bosnjacima ni jednog uhapsenog..
znaci i Posavci zlocinci,a ne samo Hercegovci i Srednja Bosna..
u stvari , izfgleda da su svi Hrvati zlocinci, kad se vec Srbima nista ne smije..
- GeeTnT
#2210 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
...jel to Mektic zaposlio Kaplana?
- Banksy
#2211 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znam šta je, nego zašto baš sad...animals wrote:Ratni zlocinci, navodno..Banksy wrote:Baš me čudi...
- animals
#2212 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A sta mislis, nije sigurno neplanski..Banksy wrote:Znam šta je, nego zašto baš sad...animals wrote:Ratni zlocinci, navodno..Banksy wrote:Baš me čudi...
- GeeTnT
#2213 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
..uh uh...jel to gori borovina...nesto se osjeti...Ha?animals wrote:Ratni zlocinci, navodno..Banksy wrote:Baš me čudi...
u stvari , izfgleda da su svi Hrvati zlocinci, kad se vec Srbima nista ne smije..
Proguglaj malo odakle je Kordic i kordici mali...
- animals
#2214 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne trebam,Kordic je djelovao u Busovaci...nek se hapse ako su zlocine cinili..GeeTnT wrote:..uh uh...jel to gori borovina...nesto se osjeti...Ha?animals wrote:Ratni zlocinci, navodno..Banksy wrote:Baš me čudi...
Proguglaj malo odakle je Kordic i kordici mali...
a ne zapitas se kako to da za te zlocine nad Srbima, navodno nije ni jedan Bosnjak uhapsen..
ili vi niste to radili..
- GeeTnT
#2215 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kakve veze imaju Bosnjaci sa optuzbom i navodnim dokazima protiv HVO pripadnika koje posjeduje eres....
-
-H-E-L-L-
#2216 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I ja pokusavam shvatit otkud dodje do Bosnjaka cijela ova prica.KOliko znam optuzeni su za zlocine nad srpskim stanovnistvom,dakle vjerovatno je RS prikupio dokaze.GeeTnT wrote:Kakve veze imaju Bosnjaci sa optuzbom i navodnim dokazima protiv HVO pripadnika koje posjeduje eres....
Dalje direktor SIPE je Perica Stanic,kolko sam procitao Mekticev kadar.
Uglavnom nadrealno
- Drvosjeca iz Dejcica
#2217 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Šta ti znaš, to Izetbegović dao nalog da se hapsi, to prokleto Sarajevo hoće Hrvate da zatre...-H-E-L-L- wrote:I ja pokusavam shvatit otkud dodje do Bosnjaka cijela ova prica.KOliko znam optuzeni su za zlocine nad srpskim stanovnistvom,dakle vjerovatno je RS prikupio dokaze.GeeTnT wrote:Kakve veze imaju Bosnjaci sa optuzbom i navodnim dokazima protiv HVO pripadnika koje posjeduje eres....
Uglavnom nadrealno
- animals
#2218 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ima i oficira HV, tako da je to vec medjunarodna stvar..Drvosjeca iz Dejcica wrote:Šta ti znaš, to Izetbegović dao nalog da se hapsi, to prokleto Sarajevo hoće Hrvate da zatre...-H-E-L-L- wrote:I ja pokusavam shvatit otkud dodje do Bosnjaka cijela ova prica.KOliko znam optuzeni su za zlocine nad srpskim stanovnistvom,dakle vjerovatno je RS prikupio dokaze.GeeTnT wrote:Kakve veze imaju Bosnjaci sa optuzbom i navodnim dokazima protiv HVO pripadnika koje posjeduje eres....
Uglavnom nadrealno
- tandmand
#2219 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nakon poziva ajatolaha, Bošnjak je optužnicu koja je ležala u tužilaštvu, izvadio iz ladice i otpuhnuo prašinu sa nje.GeeTnT wrote:Kakve veze imaju Bosnjaci sa optuzbom i navodnim dokazima protiv HVO pripadnika koje posjeduje eres....
- Drvosjeca iz Dejcica
#2220 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne razumijem, oficiri HV se po zakonu ne smiju hapsiti? Jbt, opasne droge neke.animals wrote:
Ima i oficira HV, tako da je to vec medjunarodna stvar..
- Drvosjeca iz Dejcica
#2221 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije džaba Izetbegović išao u Teheran po instrukcije.tandmand wrote:Nakon poziva ajatolaha, Bošnjak je optužnicu koja je ležala u tužilaštvu, izvadio iz ladice i otpuhnuo prašinu sa nje.GeeTnT wrote:Kakve veze imaju Bosnjaci sa optuzbom i navodnim dokazima protiv HVO pripadnika koje posjeduje eres....
- animals
#2222 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nisu oficiri HV, vec bivsi oficiri HVO, moja greska...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ne razumijem, oficiri HV se po zakonu ne smiju hapsiti? Jbt, opasne droge neke.animals wrote:
- Drvosjeca iz Dejcica
#2223 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa dobro opet ne vidim problem, uhapšeni pa šta. Znaju svoja prava, zna se procedura, ni prvi ni zadnji, hapšeni su i Bošnjaci i Srbi.animals wrote:Nisu oficiri HV, vec bivsi oficiri HVO, moja greska...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ne razumijem, oficiri HV se po zakonu ne smiju hapsiti? Jbt, opasne droge neke.animals wrote:
- animals
#2224 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa nije jedan vec deset..Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Pa dobro opet ne vidim problem, uhapšeni pa šta. Znaju svoja prava, zna se procedura, ni prvi ni zadnji, hapšeni su i Bošnjaci i Srbi.
sto ne uhapse deset Srpski oficira ili Bosnjacki,
20 godina nakon rata..
nije li to malo cudno..
- Drvosjeca iz Dejcica
#2225 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jedno je uhapsiti radi sumnje a drugo je osuditi. Dok god budemo tako gledali na stvari nikada ovaj prostor neće postati demokratski. Sigurno nisu uhapšeni radi krađe žvaka iz lokalnog granapa a možda najbolje pitati Srbe i Dodika zašta se terete.animals wrote:Pa nije jedan vec deset..Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Pa dobro opet ne vidim problem, uhapšeni pa šta. Znaju svoja prava, zna se procedura, ni prvi ni zadnji, hapšeni su i Bošnjaci i Srbi.
sto ne uhapse deset Srpski oficira ili Bosnjacki,
20 godina nakon rata..
nije li to malo cudno..