Lipstick, hocete da krenemno s tim na MZT? Vi saljite, ja cu kacitiLipstick Jungle wrote:Moze, moze...
samo sto nema sanse da nadjem streetstyle fotke iz BiH,
pa cemo poceti sa fotkama od bilo gdje, ako se slazete?
What to wear???
Moderator: anex
- Nadinka
#2201 Re: What to wear???
- Nadinka
#2202 Re: What to wear???
Mango, Naf Naf i Tally Weijl imaju u kolekciji, ne znam jel imaju trenutno u radnjiLady Saray wrote:a jel ima gdje onih helanki kao imitacija koze ne one cisto crne pamucne..
- Nadinka
- Lipstick Jungle
#2204 Re: What to wear???
Ma Nadi,Nadinka wrote:Lipstick, hocete da krenemno s tim na MZT? Vi saljite, ja cu kacitiLipstick Jungle wrote:Moze, moze...
samo sto nema sanse da nadjem streetstyle fotke iz BiH,
pa cemo poceti sa fotkama od bilo gdje, ako se slazete?
bilo gdje... samo da pocnemo
- Nadinka
#2205 Re: What to wear???
oki onda zapocet cemo sa 'vanjskim' slikama pa probat oziviti i sa nasim. ako je iko nagodan za slanje svojih ili fotografisanje po gradu nek se prijavi
- Nadinka
#2206 Re: What to wear???
Evo ga, zapoceli smo novu rubriku, u meniju Dnevna inspiracija-Stil ulice
Dobili smo i prvu fotku pa evo je: http://malezensketeme.com/post/6695
naravno, potrudit cu se da svakdonevno imamo novu fotku-s nasih ulica ili s neta, i nemojte zaboraviti, cekamo komentare :d
naravno, potrudit cu se da svakdonevno imamo novu fotku-s nasih ulica ili s neta, i nemojte zaboraviti, cekamo komentare :d
- Zelena Carapa
#2207 Re: What to wear???
Kombinacija je super, jednostavna a efektna. Mozda bi samo majica mogla biti manje providna za moj ukus. Inace cista 10.Nadinka wrote:Evo ga, zapoceli smo novu rubriku, u meniju Dnevna inspiracija-Stil ulice
Last edited by Zelena Carapa on 29/09/2011 13:30, edited 1 time in total.
-
*mima*
#2209 Re: What to wear???
Nadinka wrote:Evo ga, zapoceli smo novu rubriku, u meniju Dnevna inspiracija-Stil ulice
od mene ....cista desetka......
-
lega-lega
#2210 Re: What to wear???
Slatko, nešto ovako uvijek prolazi.... joj ja se već neko vrijeme premišljam za neki blog, na kojem bi bile i slikice sa ulice, ali sve čekam da kupim kvalitetan fotoaparat*mima* wrote:Nadinka wrote:Evo ga, zapoceli smo novu rubriku, u meniju Dnevna inspiracija-Stil ulice
od mene ....cista desetka......
-
dudu
#2211 Re: What to wear???
[quote="alica.k"]cuj, ako ti je bas stalo, mogu ovu prijateljicu pitat da i tebi kupi i posalje
inace je nagodna, ne trazi nikakve provizije sto kupi nest tamo, a pare joj prebacis preko paypala.
jao, hvala ti alica
ali su meni na american apparelu, koliko god dobri bili, malo poskupi... nekako mi je 35 - 40$ malo previše jer ja ne bih jedan par, nego najmanje 5..
jedino ako bude neki clearance ili sale.. malo ću još proguglati, mora biti još negdje! 
jao, hvala ti alica
-
dudu
#2212 Re: What to wear???
super ideja! MZT će biti još zanimljivije!Nadinka wrote:Evo ga, zapoceli smo novu rubriku, u meniju Dnevna inspiracija-Stil ulice
a imam i ja još jedan prijedlog: s obzirom da ima dosta zanimljivih bh fashion blogerica, mogli biste ugostiti, odnosno, predstaviti po jednu djevojku mjesečno.. njen blog, stil, inspiraciju, fotke i slično.. možda bi bilo zanimljivo čitateljkama, a blogerice bi dobile neki vid promocije.. šta mislite?
- Lipstick Jungle
#2213 Re: What to wear???
a koje su to BH fashion bloggerice?dudu wrote:super ideja! MZT će biti još zanimljivije!Nadinka wrote:Evo ga, zapoceli smo novu rubriku, u meniju Dnevna inspiracija-Stil ulice
naravno, potrudit cu se da svakdonevno imamo novu fotku-s nasih ulica ili s neta, i nemojte zaboraviti, cekamo komentare :dsve formašice sa solidnim aparatom bi mogle napraviti koju fotku po gradu i poslati..
![]()
a imam i ja još jedan prijedlog: s obzirom da ima dosta zanimljivih bh fashion blogerica, mogli biste ugostiti, odnosno, predstaviti po jednu djevojku mjesečno.. njen blog, stil, inspiraciju, fotke i slično.. možda bi bilo zanimljivo čitateljkama, a blogerice bi dobile neki vid promocije.. šta mislite?
-
dudu
#2214 Re: What to wear???
znam da bh fashion blog zvuči
, možda sam se i pogrešno izrazila, ali mislim na cure sa blogom koji se primarno bavi:
- modom, gdje postavljaju svoje outfite ili/i one koji su ih inspirisali; poprate dešavanja u svijetu mode; stave dojmove sa shoppinga u regiji ili kod nas; obiđu trgovine u sarajevu, tuzli.. pa postave cijene, zanimljivosti i slično.. dakle, ima cura koje zanima moda - odjeća, obuća, vintage stvari, nakit - neke i prave nakit, torbe i slično, pa i DIY varijante - a poneke imaju zaista stila i zanimljivihi inspirativnih ideja.. i od toga svega naprave blog
- šminkom, odnosno, kozmetikom
palo mi je na pamet jer znam da djevojke iz regije koje imaju ovakve blogove zaista imaju svoje mjesto u javnosti, pa ih pozivaju na promocije kolekcija raznih brendova odjeće ili šminke, modni magazini naprave članak o njima i slično.. a i u svijetu je to dosta uhvatilo maha, pa su neki od njih cijenjeni skoro kao i modni kritičari..
samo sam iznijela ideju jer mislim da bi bilo zanimljivo čitateljkama, a i djevojkama bi dobro došlo..
jednom mjesečno jedna blogerica, malo o njoj, više o modi + par fotki njenih zanimljivih outfita...
- modom, gdje postavljaju svoje outfite ili/i one koji su ih inspirisali; poprate dešavanja u svijetu mode; stave dojmove sa shoppinga u regiji ili kod nas; obiđu trgovine u sarajevu, tuzli.. pa postave cijene, zanimljivosti i slično.. dakle, ima cura koje zanima moda - odjeća, obuća, vintage stvari, nakit - neke i prave nakit, torbe i slično, pa i DIY varijante - a poneke imaju zaista stila i zanimljivihi inspirativnih ideja.. i od toga svega naprave blog
palo mi je na pamet jer znam da djevojke iz regije koje imaju ovakve blogove zaista imaju svoje mjesto u javnosti, pa ih pozivaju na promocije kolekcija raznih brendova odjeće ili šminke, modni magazini naprave članak o njima i slično.. a i u svijetu je to dosta uhvatilo maha, pa su neki od njih cijenjeni skoro kao i modni kritičari..
samo sam iznijela ideju jer mislim da bi bilo zanimljivo čitateljkama, a i djevojkama bi dobro došlo..
jednom mjesečno jedna blogerica, malo o njoj, više o modi + par fotki njenih zanimljivih outfita...
-
Mariella
#2215 Re: What to wear???
http://www.youtube.com/user/chrisellelim
Super savjeti sto se mode tice, a i kvalitetno uradjeni klipovi, pa da podijelim s vama
Super savjeti sto se mode tice, a i kvalitetno uradjeni klipovi, pa da podijelim s vama
- alica.k
#2216 Re: What to wear???
sve to mozda u hr, kod nas ih ima 5 i osim jedne jedine sve vristi cajkadudu wrote:znam da bh fashion blog zvuči, možda sam se i pogrešno izrazila, ali mislim na cure sa blogom koji se primarno bavi:
- Allenass
#2217 Re: What to wear???
Koja je to jedna?alica.k wrote:sve to mozda u hr, kod nas ih ima 5 i osim jedne jedine sve vristi cajkadudu wrote:znam da bh fashion blog zvuči, možda sam se i pogrešno izrazila, ali mislim na cure sa blogom koji se primarno bavi:
- alica.k
#2218 Re: What to wear???
ona cura iz tuzle, koja recimo moze proci.Allenass wrote:Koja je to jedna?
- Allenass
#2219 Re: What to wear???
Baš zbog nje i pitam,jer znam da je cura sasvim ok.alica.k wrote:ona cura iz tuzle, koja recimo moze proci.Allenass wrote:Koja je to jedna?
- alica.k
#2220 Re: What to wear???
inace evo, ja cu se SUTRA, odvaziti, pa otici ujutro poslikati par cura...eto cisto za probu, da vidimo kako ide 
wish me luck
wish me luck
- Nadinka
#2221 Re: What to wear???
Alice, tu curu sam bas kontaktirala da ukoliko zeli posalje fotke (ovdje sam i nasla kod tebe link), ali nije se javila, valjda niej zainteresovanaalica.k wrote:ona cura iz tuzle, koja recimo moze proci.Allenass wrote:Koja je to jedna?
-
Gospoda Ministarka
#2222 Re: What to wear???
Ja cekam fotke.alica.k wrote:inace evo, ja cu se SUTRA, odvaziti, pa otici ujutro poslikati par cura...eto cisto za probu, da vidimo kako ide
wish me luck
- Nadinka
#2223 Re: What to wear???
Odlicno, hoces mi poslati fotke da objavim? Jedva cekam,ako daalica.k wrote:inace evo, ja cu se SUTRA, odvaziti, pa otici ujutro poslikati par cura...eto cisto za probu, da vidimo kako ide
wish me luck
I Dudu i ostale djevojke, ja sam zaista vec mnogo puta pisala ovdje da ko god zeli podijeliti svoj stil sa nama da pošalje fotke, svoje ili slikane po gradu ukoliko ima fotografskih ambicija
-
Gospoda Ministarka
#2224 Re: What to wear???
Je li mislite na onu Aldu, Ildu...kak se vec zove?alica.k wrote:ona cura iz tuzle, koja recimo moze proci.Allenass wrote:Koja je to jedna?
Ubode dobrih kombinacija i to pravo dobrih, ali nekad zna i pretjerati da bude nista ni sa cim. I boja kose je katastrofa. To je moje misljenje.
- Lipstick Jungle
#2225 Re: What to wear???
hajde alice,
ti imas onaj mocni fotic, pa vjerujem da ce to biti dobro
@dudu,
sve si to ti super napisala i zaista je tako,
samo sto svega toga ima jakoooo malo konkretno u BH. Zato sam se ja zacudila kad si napisala BH fashion bloggerice.

ti imas onaj mocni fotic, pa vjerujem da ce to biti dobro
@dudu,
sve si to ti super napisala i zaista je tako,
samo sto svega toga ima jakoooo malo konkretno u BH. Zato sam se ja zacudila kad si napisala BH fashion bloggerice.