What to wear???

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Nadinka

#2201 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Lipstick Jungle wrote:Moze, moze...
samo sto nema sanse da nadjem streetstyle fotke iz BiH,
pa cemo poceti sa fotkama od bilo gdje, ako se slazete? :)
Lipstick, hocete da krenemno s tim na MZT? Vi saljite, ja cu kaciti
Nadinka

#2202 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Lady Saray wrote:a jel ima gdje onih helanki kao imitacija koze ne one cisto crne pamucne..

Image
Mango, Naf Naf i Tally Weijl imaju u kolekciji, ne znam jel imaju trenutno u radnji
Nadinka

#2203 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Evo prijedloga za danasnju kombinaciju :)
http://malezensketeme.com/post/6532
Lipstick Jungle

#2204 Re: What to wear???

Post by Lipstick Jungle »

Nadinka wrote:
Lipstick Jungle wrote:Moze, moze...
samo sto nema sanse da nadjem streetstyle fotke iz BiH,
pa cemo poceti sa fotkama od bilo gdje, ako se slazete? :)
Lipstick, hocete da krenemno s tim na MZT? Vi saljite, ja cu kaciti
Ma Nadi,
bilo gdje... samo da pocnemo :D
Nadinka

#2205 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

oki onda zapocet cemo sa 'vanjskim' slikama pa probat oziviti i sa nasim. ako je iko nagodan za slanje svojih ili fotografisanje po gradu nek se prijavi
Nadinka

#2206 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Evo ga, zapoceli smo novu rubriku, u meniju Dnevna inspiracija-Stil ulice
Dobili smo i prvu fotku pa evo je: http://malezensketeme.com/post/6695
naravno, potrudit cu se da svakdonevno imamo novu fotku-s nasih ulica ili s neta, i nemojte zaboraviti, cekamo komentare :d
Zelena Carapa

#2207 Re: What to wear???

Post by Zelena Carapa »

Nadinka wrote:Evo ga, zapoceli smo novu rubriku, u meniju Dnevna inspiracija-Stil ulice
naravno, potrudit cu se da svakdonevno imamo novu fotku-s nasih ulica ili s neta, i nemojte zaboraviti, cekamo komentare :d
Kombinacija je super, jednostavna a efektna. Mozda bi samo majica mogla biti manje providna za moj ukus. Inace cista 10.
Last edited by Zelena Carapa on 29/09/2011 13:30, edited 1 time in total.
hocunecu

#2208 Re: What to wear???

Post by hocunecu »

uf, sto me trznu slika :shock:
*mima*

#2209 Re: What to wear???

Post by *mima* »

Nadinka wrote:Evo ga, zapoceli smo novu rubriku, u meniju Dnevna inspiracija-Stil ulice

od mene ....cista desetka...... :thumbup:
lega-lega

#2210 Re: What to wear???

Post by lega-lega »

*mima* wrote:

od mene ....cista desetka...... :thumbup:
Slatko, nešto ovako uvijek prolazi.... joj ja se već neko vrijeme premišljam za neki blog, na kojem bi bile i slikice sa ulice, ali sve čekam da kupim kvalitetan fotoaparat :) ... valjda bude brzo.... inače na ulicama Sarajeva se može vidjeti svašta i uvijek se može naći nešto lijepo, zanimljivo...
dudu

#2211 Re: What to wear???

Post by dudu »

[quote="alica.k"]cuj, ako ti je bas stalo, mogu ovu prijateljicu pitat da i tebi kupi i posalje :) inace je nagodna, ne trazi nikakve provizije sto kupi nest tamo, a pare joj prebacis preko paypala.

jao, hvala ti alica :kiss: ali su meni na american apparelu, koliko god dobri bili, malo poskupi... nekako mi je 35 - 40$ malo previše jer ja ne bih jedan par, nego najmanje 5.. :-) jedino ako bude neki clearance ili sale.. malo ću još proguglati, mora biti još negdje! :wink:
dudu

#2212 Re: What to wear???

Post by dudu »

super ideja! MZT će biti još zanimljivije! :thumbup: sve formašice sa solidnim aparatom bi mogle napraviti koju fotku po gradu i poslati.. :-D

a imam i ja još jedan prijedlog: s obzirom da ima dosta zanimljivih bh fashion blogerica, mogli biste ugostiti, odnosno, predstaviti po jednu djevojku mjesečno.. njen blog, stil, inspiraciju, fotke i slično.. možda bi bilo zanimljivo čitateljkama, a blogerice bi dobile neki vid promocije.. šta mislite? :-)
Lipstick Jungle

#2213 Re: What to wear???

dudu wrote:
super ideja! MZT će biti još zanimljivije! :thumbup: sve formašice sa solidnim aparatom bi mogle napraviti koju fotku po gradu i poslati.. :-D

a imam i ja još jedan prijedlog: s obzirom da ima dosta zanimljivih bh fashion blogerica, mogli biste ugostiti, odnosno, predstaviti po jednu djevojku mjesečno.. njen blog, stil, inspiraciju, fotke i slično.. možda bi bilo zanimljivo čitateljkama, a blogerice bi dobile neki vid promocije.. šta mislite? :-)
a koje su to BH fashion bloggerice?
dudu

#2214 Re: What to wear???

Post by dudu »

znam da bh fashion blog zvuči :-) , možda sam se i pogrešno izrazila, ali mislim na cure sa blogom koji se primarno bavi:
- modom, gdje postavljaju svoje outfite ili/i one koji su ih inspirisali; poprate dešavanja u svijetu mode; stave dojmove sa shoppinga u regiji ili kod nas; obiđu trgovine u sarajevu, tuzli.. pa postave cijene, zanimljivosti i slično.. dakle, ima cura koje zanima moda - odjeća, obuća, vintage stvari, nakit - neke i prave nakit, torbe i slično, pa i DIY varijante - a poneke imaju zaista stila i zanimljivihi inspirativnih ideja.. i od toga svega naprave blog
- šminkom, odnosno, kozmetikom

palo mi je na pamet jer znam da djevojke iz regije koje imaju ovakve blogove zaista imaju svoje mjesto u javnosti, pa ih pozivaju na promocije kolekcija raznih brendova odjeće ili šminke, modni magazini naprave članak o njima i slično.. a i u svijetu je to dosta uhvatilo maha, pa su neki od njih cijenjeni skoro kao i modni kritičari..

samo sam iznijela ideju jer mislim da bi bilo zanimljivo čitateljkama, a i djevojkama bi dobro došlo..
jednom mjesečno jedna blogerica, malo o njoj, više o modi + par fotki njenih zanimljivih outfita...
Mariella

#2215 Re: What to wear???

Post by Mariella »

http://www.youtube.com/user/chrisellelim

Super savjeti sto se mode tice, a i kvalitetno uradjeni klipovi, pa da podijelim s vama :)
alica.k

#2216 Re: What to wear???

Post by alica.k »

dudu wrote:znam da bh fashion blog zvuči :-) , možda sam se i pogrešno izrazila, ali mislim na cure sa blogom koji se primarno bavi:
- modom, gdje postavljaju svoje outfite ili/i one koji su ih inspirisali; poprate dešavanja u svijetu mode; stave dojmove sa shoppinga u regiji ili kod nas; obiđu trgovine u sarajevu, tuzli.. pa postave cijene, zanimljivosti i slično.. dakle, ima cura koje zanima moda - odjeća, obuća, vintage stvari, nakit - neke i prave nakit, torbe i slično, pa i DIY varijante - a poneke imaju zaista stila i zanimljivihi inspirativnih ideja.. i od toga svega naprave blog

palo mi je na pamet jer znam da djevojke iz regije koje imaju ovakve blogove zaista imaju svoje mjesto u javnosti, pa ih pozivaju na promocije kolekcija raznih brendova odjeće ili šminke, modni magazini naprave članak o njima i slično.. a i u svijetu je to dosta uhvatilo maha, pa su neki od njih cijenjeni skoro kao i modni kritičari..

samo sam iznijela ideju jer mislim da bi bilo zanimljivo čitateljkama, a i djevojkama bi dobro došlo..
jednom mjesečno jedna blogerica, malo o njoj, više o modi + par fotki njenih zanimljivih outfita...
sve to mozda u hr, kod nas ih ima 5 i osim jedne jedine sve vristi cajka
Allenass

#2217 Re: What to wear???

Post by Allenass »

alica.k wrote:
dudu wrote:znam da bh fashion blog zvuči :-) , možda sam se i pogrešno izrazila, ali mislim na cure sa blogom koji se primarno bavi:

sve to mozda u hr, kod nas ih ima 5 i osim jedne jedine sve vristi cajka
Koja je to jedna?
alica.k

#2218 Re: What to wear???

Post by alica.k »

Allenass wrote:Koja je to jedna?
ona cura iz tuzle, koja recimo moze proci.
Allenass

#2219 Re: What to wear???

Post by Allenass »

alica.k wrote:
Baš zbog nje i pitam,jer znam da je cura sasvim ok.
alica.k

#2220 Re: What to wear???

Post by alica.k »

inace evo, ja cu se SUTRA, odvaziti, pa otici ujutro poslikati par cura...eto cisto za probu, da vidimo kako ide :D
wish me luck
Nadinka

#2221 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

alica.k wrote:
Alice, tu curu sam bas kontaktirala da ukoliko zeli posalje fotke (ovdje sam i nasla kod tebe link), ali nije se javila, valjda niej zainteresovana
Gospoda Ministarka

#2222 Re: What to wear???

Post by Gospoda Ministarka »

alica.k wrote:inace evo, ja cu se SUTRA, odvaziti, pa otici ujutro poslikati par cura...eto cisto za probu, da vidimo kako ide :D
wish me luck
Ja cekam fotke. :D
Nadinka

#2223 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

alica.k wrote:inace evo, ja cu se SUTRA, odvaziti, pa otici ujutro poslikati par cura...eto cisto za probu, da vidimo kako ide :D
wish me luck
Odlicno, hoces mi poslati fotke da objavim? Jedva cekam,ako da :)
I Dudu i ostale djevojke, ja sam zaista vec mnogo puta pisala ovdje da ko god zeli podijeliti svoj stil sa nama da pošalje fotke, svoje ili slikane po gradu ukoliko ima fotografskih ambicija :D
Gospoda Ministarka

#2224 Re: What to wear???

Post by Gospoda Ministarka »

alica.k wrote:
Je li mislite na onu Aldu, Ildu...kak se vec zove?

Ubode dobrih kombinacija i to pravo dobrih, ali nekad zna i pretjerati da bude nista ni sa cim. I boja kose je katastrofa. To je moje misljenje.
Lipstick Jungle

#2225 Re: What to wear???

hajde alice,
ti imas onaj mocni fotic, pa vjerujem da ce to biti dobro :thumbup:

@dudu,
sve si to ti super napisala i zaista je tako,
samo sto svega toga ima jakoooo malo konkretno u BH. Zato sam se ja zacudila kad si napisala BH fashion bloggerice.
;-)
Post Reply