haj probaj skinuti nesto pa mi javi...meni se vrti oko 16-25kb/s download
isto 20G i isto preko 3.4 Mb/s mi pise ali dzaba
Moderator: Benq
ako ovako nastavi bice bye-bye sa bihnetom i to veoma uskoro... nemam ja vremena cekati niti zelim da cekamladyblue18 wrote:Ja vec vidim kako su se svi pretplatnici nakacili da skinu sav internet kao da ce im negdje pobjeci, a jos danas prvi dan flata, pa neradni dan...ja ni svoje serije necu moci skinuti koje inace skidam utorkom meni se cini, a kamoli sta drugo.
Ma dobro hajd treba pricekati valjda malo da se stabilizuje, da ne pljujemo odmahparavan wrote: ako ovako nastavi bice bye-bye sa bihnetom i to veoma uskoro... nemam ja vremena cekati niti zelim da cekam
ebote ako ste vec pustili svima flat onda budite i sposobni da to podrzavate!
i da jesu, provider to mora biti u stanju podnijeti ako pruza usluge takve vrste, tako da prica "dosle bosnje da skinu sve s googlea" pada u voduladyblue18 wrote:Ja vec vidim kako su se svi pretplatnici nakacili da skinu sav internet kao da ce im negdje pobjeci, a jos danas prvi dan flata, pa neradni dan...ja ni svoje serije necu moci skinuti koje inace skidam utorkom meni se cini, a kamoli sta drugo.
fino pise do *odredjenje brzine*cigara wrote:i da jesu, provider to mora biti u stanju podnijeti ako pruza usluge takve vrste, tako da prica "dosle bosnje da skinu sve s googlea" pada u voduladyblue18 wrote:Ja vec vidim kako su se svi pretplatnici nakacili da skinu sav internet kao da ce im negdje pobjeci, a jos danas prvi dan flata, pa neradni dan...ja ni svoje serije necu moci skinuti koje inace skidam utorkom meni se cini, a kamoli sta drugo.
Pa naravno da mora biti u stanju, ali ja ipak kontam da bi trebali mozda imati malo razumijevanja, tek su poceli, popravit ce se valjda ovo stanje ubrzo.cigara wrote:
i da jesu, provider to mora biti u stanju podnijeti ako pruza usluge takve vrste, tako da prica "dosle bosnje da skinu sve s googlea" pada u vodu