Fin telefoncic,a ko volis one sa punom tastaturom. Jedina mu je mana sto kamera ima fiksni fokus, ne kontam zasto to i dan danas guraju u telefone.Kapri wrote:Kakvi su komentari za Nokiu e6
Mobilni all about
Moderator: Benq
- zateznistub
#2201 Re: Mobilni all about
-
Kapri
#2202 Re: Mobilni all about
Kamera manje vise nije bogzna kako bitna,bitna mi je baterija,zvuk,i ostatak stvari
- Averus
#2203 Re: Mobilni all about
Vozda forumasi,
Treba mi preporuka za mobitel.
Do sad sam koristio K800i i odlican mi je, ali nakon milion ispadanja, bacanja itd. sad imam dvije linije preko ekrana, pa to shvatam kao poruku univerzuma da trebam zbaviti novi
Dakle, zanima me Android phone sa finom kamerom i ok kamerom.
I da ga polovnog mogu nabaviti za oko 150KM
Do sad sam koristio K800i i odlican mi je, ali nakon milion ispadanja, bacanja itd. sad imam dvije linije preko ekrana, pa to shvatam kao poruku univerzuma da trebam zbaviti novi
- Qler
#2204 Re: Mobilni all about
NenjiA wrote:Vozda forumasi,
Kad nadjes takvog, javi i meni
- vukojebina
#2205 Re: Mobilni all about
Za te pare jedino mozes uzet htc wildfire, ili recimo jos koji niskobudzetni samsung..a sa takvim telefonima, samo ces zamrzit android...bolje za te pare uzmi kakvu nokiju kojoj je primarni cilj telefoniranje i sms...
-
nedims
#2206 Re: Mobilni all about
NOKIA 5130 XpressMusic
Juce radio normalno...jutros ne mogu da ga pokrenem...Izvadio bateriju i vratio je na mjesto...ali nista se nije desilo. Inace ... baterija je dobra.
Zna li neko ... sta se desava i kako da rijesim problem, tj. da ga pokrenem...
Juce radio normalno...jutros ne mogu da ga pokrenem...Izvadio bateriju i vratio je na mjesto...ali nista se nije desilo. Inace ... baterija je dobra.
-
micod
#2207 Re: Mobilni all about
Pozdrav drustvo.Naime imam manji problem sa mojim novim tel.Xperia neo.radi se o tome da mi sam telefon kad odem na wi-fi prijavi u gornjem lijevom uglu da postoji nova sistemska ispravka update softvera i to mi non stop stoji i to me pomalo nervira jer ja necu da ga dogradjujem.Moje pitanje je kako to da zabranim jer mi je u update centru vec strihirano da ne dozvoljavam automatski update pa ako moze neko ko se razumije da mi objasni postupak kako ovo da zabranim i da nesmetano koristim wi-fi . Da napomenem imam novi softw. 4.0.4 verz.4.1.B.0.431.
-
EUROBIH
#2208 Re: Mobilni all about
da mu gatamnedims wrote:NOKIA 5130 XpressMusic
20% softver....80%
ako je sw ti si sretan čovjek.....
- Averus
#2209 Re: Mobilni all about
Kakav je Samsung Galaxy ACE?
Ima li ko iskustva s njim, djeluje mi kao fin mobitel
- Revolucionar ★
#2210 Re: Mobilni all about
Ma imas kamaru reviewa na google, ili na gsmareni . To ti je middle-range , dakle ne ocekuj sad stroj, sasvim dovoljno za pocetno android iskustvo. Jebe ga manjak interne, mada uvijek mozes uvalit dobru externu karticu i uzivat, uz naravno neku od aplikacija za premjestanje fajlova sa interne na externu memoriju.NenjiA wrote:Kakav je Samsung Galaxy ACE?
-
Astrix
#2211 Re: Mobilni all about
Jedna me stvar iritira samo tako, naime imam SE Xperia Arc i problem je u porukama. Ne mogu jednu normalnu recenicu sastaviti kako treba i ono mi broji 2 tekstualne poruke a nekad i vise.
Da ne zna neko u cemu je kvaka i kako to da ispravim...

Da ne zna neko u cemu je kvaka i kako to da ispravim...
- irac300
#2212 Re: Mobilni all about
Ima li neko iskustva sa Sony Xperia Tipo? Vidim nude ga u BH Telecomu povoljno na rate. Pogledao sam nekoliko recenzija na Youtube. Svi se u jednom slažu da je najeftiniji mobitel koji koristi Android 4.0.3 OS. Pa eto, ako ga neko već ima da podijeli svoje utiske, iz prve ruke.
-
Astrix
#2213 Re: Mobilni all about
Pa koristio sam, ali nista specijalno jednu dvije rijeci, ne znam da li je do toga, morat cu upratiti i bez tih nasih znakova da vidim kako ce biti...KvaziExpert wrote:Koristis li "nase" znakove, to se desava zbog njih?Astrix wrote:Jedna me stvar iritira samo tako, naime imam SE Xperia Arc i problem je u porukama. Ne mogu jednu normalnu recenicu sastaviti kako treba i ono mi broji 2 tekstualne poruke a nekad i vise.
Da ne zna neko u cemu je kvaka i kako to da ispravim...![]()
![]()
-
staradis
#2214 Re: Mobilni all about
Da li neko ima xperia sola?
-
Bosnian_Devil
#2215 Re: Mobilni all about
Nije los mobitel imam ga oko 2 mjeseca i nemam nikakvih problema. jedino sto smeta je sto nema prednju kameru i ima jako malu internu memoriju. (drugo mozes srediti memory karticom)Kakav je Samsung Galaxy ACE?
-
zLatk0
#2216 Re: Mobilni all about
Ako koristis, do toga ti je, jer znaju oni dosta uzeti, 20+ obicnih znakova skoroAstrix wrote:Pa koristio sam, ali nista specijalno jednu dvije rijeci, ne znam da li je do toga, morat cu upratiti i bez tih nasih znakova da vidim kako ce biti...KvaziExpert wrote:Koristis li "nase" znakove, to se desava zbog njih?Astrix wrote:Jedna me stvar iritira samo tako, naime imam SE Xperia Arc i problem je u porukama. Ne mogu jednu normalnu recenicu sastaviti kako treba i ono mi broji 2 tekstualne poruke a nekad i vise.
Da ne zna neko u cemu je kvaka i kako to da ispravim...![]()
![]()
-------------------
Prodaja: Skener Canon CanoScan LIDE 100
Valjkasta sijalica za auto, 42mm 16led x2
Game Boy Color sa svim papirima i 6 originalnih igri
- shpitzza
#2217 Re: Mobilni all about
sta treba?staradis wrote:Da li neko ima xperia sola?
- Averus
#2218 Re: Mobilni all about
Pozdravljam,
Treba mi savjet oko kupovine polovnog mobitela.
Naime, 2008.godine sam kupio Sony Ericsson K800i i odlicno me sluzio po svim pitanjima. Medjutim nedavno mi je ispao u neke hemikalije pa se pokvario i sad jedva radi (gasi se, ima ćize po ekranu itd.), a vala i vrijeme mi je da promijenim.
Eh sad, ja bih rado kupio neki fin android telefon koji podrzava verziju 4+, pa me zanima kakvim su se pokazali Sony Ericsson Android telefoni? Mozete li mi neki preporuciti? (Trazim prvo SE jer ima CyberShot)
Otvoren sam i za druge marke, ali eto SE mi se pokazao kao dobar, pa mi je na prvom mjestu.
Zanimaju me android telefoni koji su do 250ak KM polovni. Ako ima neki nov, a dobar za te pare nije ni to losa opcija
Treba mi savjet oko kupovine polovnog mobitela.
Naime, 2008.godine sam kupio Sony Ericsson K800i i odlicno me sluzio po svim pitanjima. Medjutim nedavno mi je ispao u neke hemikalije pa se pokvario i sad jedva radi (gasi se, ima ćize po ekranu itd.), a vala i vrijeme mi je da promijenim.
Eh sad, ja bih rado kupio neki fin android telefon koji podrzava verziju 4+, pa me zanima kakvim su se pokazali Sony Ericsson Android telefoni? Mozete li mi neki preporuciti? (Trazim prvo SE jer ima CyberShot)
Otvoren sam i za druge marke, ali eto SE mi se pokazao kao dobar, pa mi je na prvom mjestu.
Zanimaju me android telefoni koji su do 250ak KM polovni. Ako ima neki nov, a dobar za te pare nije ni to losa opcija
- Qler
#2219 Re: RE: Mobilni all about
Ima kopija galaxy s3 
Sent from my Lumia 800 using Board Express
- Averus
#2220 Re: RE: Mobilni all about
nemoj mi kopija svega tiQler wrote:Ima kopija galaxy s3
-
hare_mne
#2221 Re: Mobilni all about
imam ja noku E72, kupljena u februaru ove godine pod garanciju do februra 2013, bez ikakvih oštecenja. kutija punjacmgarancija,slusalice,usb kablo sve full. može se probat ako primjetis sta ne valja moze se vratit..
- KID
#2222 Re: Mobilni all about
Hau mač je para..,?hare_mne wrote:imam ja noku E72, kupljena u februaru ove godine pod garanciju do februra 2013, bez ikakvih oštecenja. kutija punjacmgarancija,slusalice,usb kablo sve full. može se probat ako primjetis sta ne valja moze se vratit..
sent from Tapatalk 2
- agent_zero
#2223 Re: Mobilni all about
NenjiA wrote:Otvoren sam i za druge marke, ali eto SE mi se pokazao kao dobar, pa mi je na prvom mjestu.
Sony ti više, koliko znam, ne ugrađuje tu cybershot tehnologiju u mobitele. To je prije bila furka kod tih K modela.
A za 250km ne možeš ništa da valja uzeti. Prošla su ta vremena.
-
Kapri
#2224 Re: Mobilni all about
Kakav je HTC DESIRE.Trebam ga dobiti na poklon ali je kodiran iz VIPA.Koliko je da se otkodira i kakav je inace
-
EUROBIH
#2225 Re: Mobilni all about
HR Vip (svi modeli osim Nokia)Kapri wrote:Kakav je HTC DESIRE.Trebam ga dobiti na poklon ali je kodiran iz VIPA.Koliko je da se otkodira i kakav je inace
Podržani modeli:
SonyEricsson
HTC
BlackBerry
LG
Emproia
kodovi u roku 24 sata- radnim danom