Godine redovnog treniranja mogu dati neki rezultat, na brzinu ništa ne ide pa ni kod djevojaka
Ono što ja smatram da bi možda trebalo uzeti jeste neki preparat pred trening koji bi vam malo digao volju, ima ih sad more na tražištu pa proguglajte .
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Samo redovan trening, uz dosta truda i dosta prolivenog znoja će dati rezultat, ne kažem da preparati ne mogu pomoći al ne treba očekivati neka čuda.L00d wrote:@irelevantan, irelevantan siIstina je to sto zboris... eheeh. Ali ti "praskovi" ce pomoci bar malo u mom cilju da se misic dobije. A naravno da nema nista bez treninga i velike volje .
Posto te kuliraju , ja necu biti takavSa_dy wrote:Jeste se zBildovali?
Sa_dy wrote:Jes ti to njima rekNo..posebno ojo zadnje.Industrialyzer wrote:Hoce , ispuhace ovi na suplementima , to je sranje , mogu i sterilni ostati
plucna mahramica wrote:Od kojeg se to suplementa moze ostati sterilan?
Bas me zanima da li jedes svu prirodnu hranu i zivotinje uzgajane na istoj? Prije ces ostati sterilan od nekih pesticida za biljke ili steroida kojim se hrane zivotinje nego od suplemenata.
Imaju one kospice od jabuke sto Mujo prodaje , 10KM jednaplucna mahramica wrote:Steta sto jos nema hrane od koje se postaje pametniji... da ti nesto preporucim.
E jbg , mislio sam da ces kvalitetnije odgovoritiplucna mahramica wrote:Tesko da mogu ista skontati kada me tvoj razmak ispred interpunkcije totalno izbaci iz takta...
plucna mahramica wrote:@ lood - Ovdje niko da 'uputi'![]()
Odvadi malo... malo manje bombi bacaj![]()
To profesionalac ti je bez nekog smisla, ne trebas biti pro da posegnes za suplementacijom.
UH + P je obicno kombinacija za gainer-e i oni imaju svoju svrhu, ali je puno isplativije praviti ih u kucnoj radinosti. ON Gold whey nije 100% protein nego nekih 80%.
Realno, jedina potreba za praskom ti je odmah poslije treninga. Sve ostale proteine trebas traziti u normalnoj hrani, znaci bogatoj proteinima. Eventualno mozes recimo da 'popijes' sejk ako u to doba dana treba da uneses komplet obrok, ali slucajno nemas, tj. imas npr. samo rizu...![]()
Za brze transformacije, suplementi ce malo uraditi, za to sluze steroidi
Ne moze kvalitetnije... potrudi se da pravilno pises interpunkciju, bolje za tebe, a i za mene pa da mogu citat bez ikakvih smetnji.Industrialyzer wrote:E jbg , mislio sam da ces kvalitetnije odgovoritiplucna mahramica wrote:Tesko da mogu ista skontati kada me tvoj razmak ispred interpunkcije totalno izbaci iz takta...Da ne idemo u off. vise uzivaj i nemoj se "paliti" bezveze , znam dosta o BB-u i napisao sam ono gore zbog toga sto pola grada ima takve predrasude o suplementima
Ajd aako nemas sta pametno reci , onda ne spamaj .plucna mahramica wrote:Ne moze kvalitetnije... potrudi se da pravilno pises interpunkciju, bolje za tebe, a i za mene pa da mogu citat bez ikakvih smetnji.Industrialyzer wrote:E jbg , mislio sam da ces kvalitetnije odgovoritiplucna mahramica wrote:Tesko da mogu ista skontati kada me tvoj razmak ispred interpunkcije totalno izbaci iz takta...Da ne idemo u off. vise uzivaj i nemoj se "paliti" bezveze , znam dosta o BB-u i napisao sam ono gore zbog toga sto pola grada ima takve predrasude o suplementima
@lood
Ti si po.
Upravo tako. Kazes nekome da pijes nesto i odmah te ili blijedo gledaju ili te uvjeravaju kako ces ispuhati.Industrialyzer wrote: E jbg , mislio sam da ces kvalitetnije odgovoritiDa ne idemo u off. vise uzivaj i nemoj se "paliti" bezveze , znam dosta o BB-u i napisao sam ono gore zbog toga sto pola grada ima takve predrasude o suplementima
Ta ti znaš, bež tamSa_dy wrote:![]()
Ne umijete se fino igrati, sFe tersonje nekakve.
To ti opasna?Sa_dy wrote:Kome ba bjez?SaPnA wrote:Ta ti znaš, bež tamSa_dy wrote:![]()
Ne umijete se fino igrati, sFe tersonje nekakve.![]()
![]()