Teretana

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Irelevantan

#2201 Re: Teretana

Post by Irelevantan »

Žao što ću vas razočarat, ali ako očekujete neke silne mišiće od nekih praškova :-D , slijedi vam veliko razočaranje.
Godine redovnog treniranja mogu dati neki rezultat, na brzinu ništa ne ide pa ni kod djevojaka :D .
Ono što ja smatram da bi možda trebalo uzeti jeste neki preparat pred trening koji bi vam malo digao volju, ima ih sad more na tražištu pa proguglajte .
skafiskafsnjak

#2202 Re: Teretana

Post by skafiskafsnjak »

@irelevantan, irelevantan si :D Istina je to sto zboris... eheeh. Ali ti "praskovi" ce pomoci bar malo u mom cilju da se misic dobije. A naravno da nema nista bez treninga i velike volje .
Irelevantan

#2203 Re: Teretana

Post by Irelevantan »

L00d wrote:@irelevantan, irelevantan si :D Istina je to sto zboris... eheeh. Ali ti "praskovi" ce pomoci bar malo u mom cilju da se misic dobije. A naravno da nema nista bez treninga i velike volje .
Samo redovan trening, uz dosta truda i dosta prolivenog znoja će dati rezultat, ne kažem da preparati ne mogu pomoći al ne treba očekivati neka čuda.

sretno drug, i zapamti samo redovno bez pauza :thumbup:
skafiskafsnjak

#2204 Re: Teretana

Post by skafiskafsnjak »

Ma naravno. Mozda neki misle da se samo treba narokati suplementima ... Suplementi su samo manja pomoc , a i sto ti kazes, da malo volje dadnu, sto pisihicki tako i fizicki ...
plucna mahramica

#2205 Re: Teretana

Post by plucna mahramica »

@ lood - Ovdje niko da 'uputi' :-D
Odvadi malo... malo manje bombi bacaj :-D
To profesionalac ti je bez nekog smisla, ne trebas biti pro da posegnes za suplementacijom.
UH + P je obicno kombinacija za gainer-e i oni imaju svoju svrhu, ali je puno isplativije praviti ih u kucnoj radinosti. ON Gold whey nije 100% protein nego nekih 80%.
Realno, jedina potreba za praskom ti je odmah poslije treninga. Sve ostale proteine trebas traziti u normalnoj hrani, znaci bogatoj proteinima. Eventualno mozes recimo da 'popijes' sejk ako u to doba dana treba da uneses komplet obrok, ali slucajno nemas, tj. imas npr. samo rizu... :D
Za brze transformacije, suplementi ce malo uraditi, za to sluze steroidi :-D
Industrialyzer

#2206 Re: Teretana

Post by Industrialyzer »

Sa_dy wrote:Jeste se zBildovali? :skoljka:
Posto te kuliraju , ja necu biti takav :mrgreen: Jesmo :mrgreen:
Industrialyzer

#2207 Re: Teretana

Post by Industrialyzer »

Hoce , ispuhace ovi na suplementima , to je sranje , mogu i sterilni ostati :mrgreen:
mrtva kokoš

#2208 Re: Teretana

Post by mrtva kokoš »

jebes teretanu to je leglo pedera sto se ljube bice dok gledaju sliku schwarzeneggera :mrgreen:
Industrialyzer

#2209 Re: Teretana

Post by Industrialyzer »

Sa_dy wrote:
Industrialyzer wrote:Hoce , ispuhace ovi na suplementima , to je sranje , mogu i sterilni ostati :mrgreen:
Jes ti to njima rekNo..posebno ojo zadnje. :cry:

Znaju oni to al jok , hoce da budu zgodni i neplodni , pusti budale :P :mrgreen:
plucna mahramica

#2210 Re: Teretana

Od kojeg se to suplementa moze ostati sterilan?
Bas me zanima da li jedes svu prirodnu hranu i zivotinje uzgajane na istoj? Prije ces ostati sterilan od nekih pesticida za biljke ili steroida kojim se hrane zivotinje nego od suplemenata.
Industrialyzer

#2211 Re: Teretana

Post by Industrialyzer »

plucna mahramica wrote:Od kojeg se to suplementa moze ostati sterilan?
Bas me zanima da li jedes svu prirodnu hranu i zivotinje uzgajane na istoj? Prije ces ostati sterilan od nekih pesticida za biljke ili steroida kojim se hrane zivotinje nego od suplemenata.

mores od proteina ostat sterilan , od mog druga drug ostao :lol:
plucna mahramica

#2212 Re: Teretana

Steta sto jos nema hrane od koje se postaje pametniji... da ti nesto preporucim.
Industrialyzer

#2213 Re: Teretana

Post by Industrialyzer »

plucna mahramica wrote:Steta sto jos nema hrane od koje se postaje pametniji... da ti nesto preporucim.
Imaju one kospice od jabuke sto Mujo prodaje , 10KM jedna :lol:

Sarkazam brate , nije valjda da ne kontas :roll:
plucna mahramica

#2214 Re: Teretana

Tesko da mogu ista skontati kada me tvoj razmak ispred interpunkcije totalno izbaci iz takta...
Industrialyzer

#2215 Re: Teretana

Post by Industrialyzer »

plucna mahramica wrote:Tesko da mogu ista skontati kada me tvoj razmak ispred interpunkcije totalno izbaci iz takta...
E jbg , mislio sam da ces kvalitetnije odgovoriti :) Da ne idemo u off. vise uzivaj i nemoj se "paliti" bezveze , znam dosta o BB-u i napisao sam ono gore zbog toga sto pola grada ima takve predrasude o suplementima :thumbup:
skafiskafsnjak

#2216 Re: Teretana

Post by skafiskafsnjak »

plucna mahramica wrote:@ lood - Ovdje niko da 'uputi' :-D
Odvadi malo... malo manje bombi bacaj :-D
To profesionalac ti je bez nekog smisla, ne trebas biti pro da posegnes za suplementacijom.
UH + P je obicno kombinacija za gainer-e i oni imaju svoju svrhu, ali je puno isplativije praviti ih u kucnoj radinosti. ON Gold whey nije 100% protein nego nekih 80%.
Realno, jedina potreba za praskom ti je odmah poslije treninga. Sve ostale proteine trebas traziti u normalnoj hrani, znaci bogatoj proteinima. Eventualno mozes recimo da 'popijes' sejk ako u to doba dana treba da uneses komplet obrok, ali slucajno nemas, tj. imas npr. samo rizu... :D
Za brze transformacije, suplementi ce malo uraditi, za to sluze steroidi :-D

Gdje sam rekao da sam pro ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
plucna mahramica

#2217 Re: Teretana

Industrialyzer wrote:
plucna mahramica wrote:Tesko da mogu ista skontati kada me tvoj razmak ispred interpunkcije totalno izbaci iz takta...
E jbg , mislio sam da ces kvalitetnije odgovoriti :) Da ne idemo u off. vise uzivaj i nemoj se "paliti" bezveze , znam dosta o BB-u i napisao sam ono gore zbog toga sto pola grada ima takve predrasude o suplementima :thumbup:
Ne moze kvalitetnije... potrudi se da pravilno pises interpunkciju, bolje za tebe, a i za mene pa da mogu citat bez ikakvih smetnji. :)

@lood
Ti si po. :D
skafiskafsnjak

#2218 Re: Teretana

Post by skafiskafsnjak »

plucna mahramica wrote:
Industrialyzer wrote:
Ne moze kvalitetnije... potrudi se da pravilno pises interpunkciju, bolje za tebe, a i za mene pa da mogu citat bez ikakvih smetnji. :)

@lood
Ti si po. :D
Ajd aako nemas sta pametno reci , onda ne spamaj .
hljebarnik

#2219 Re: Teretana

Post by hljebarnik »

Industrialyzer wrote: E jbg , mislio sam da ces kvalitetnije odgovoriti :) Da ne idemo u off. vise uzivaj i nemoj se "paliti" bezveze , znam dosta o BB-u i napisao sam ono gore zbog toga sto pola grada ima takve predrasude o suplementima :thumbup:
Upravo tako. Kazes nekome da pijes nesto i odmah te ili blijedo gledaju ili te uvjeravaju kako ces ispuhati. :mrgreen:
SaPnA

#2220 Re: Teretana

Post by SaPnA »

Sa_dy wrote::zoka:

Ne umijete se fino igrati, sFe tersonje nekakve. :twisted:
Ta ti znaš, bež tam :skoljka: ;-)
SaPnA

#2221 Re: Teretana

Post by SaPnA »

Sa_dy wrote:
SaPnA wrote:
Sa_dy wrote::zoka:

Ne umijete se fino igrati, sFe tersonje nekakve. :twisted:
Ta ti znaš, bež tam :skoljka: ;-)
Kome ba bjez? :twisted: Image
To ti opasna? :skoljka:
Mustang1

#2222 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

@Sa_dy Kad budes ovakva .. a ja vaki' onda cemo pricati :P Do tada suti i treniraj :P

Image
skafiskafsnjak

#2223 Re: Teretana

Post by skafiskafsnjak »

E isao sam neki dan kod onog na Skenderiji . Pitao ga za whey, a preporucio mi ovo ... sta vi mislite ?

http://www.suplementi.info/?akcija=info&id=438
Industrialyzer

#2224 Re: Teretana

Post by Industrialyzer »

Mozda najcistiji protein na trzistu , cca 90% proteina sadrzi , 0% masti , 0% secera. Svi ga hvale , ne mogu ti reci iz licnog iskustva ali jos nisam cuo da je neko razocaran u njega :thumbup:
skafiskafsnjak

#2225 Re: Teretana

Post by skafiskafsnjak »

Ozbiljno ? cak dodje cini mi 1.2kg za 55KM . A ovaj ON Gold sto sam kupovao , 900gr za 60KM
Post Reply