Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
StupskaBitanga wrote:Vjerovatno nisu ni slutili a ni sanjali da će Ifet razvaliti sa gledanošću
Vidim u programu IPP pojačanja sa TV1 Lejla Čaušević i Emir Jamak
A pojacanja... Moram sam dobro dobro googlati da vidim o kome se radi
Last edited by navedeni on 05/03/2014 00:05, edited 1 time in total.
Mene to užasno nervira.Stvarno me ne zanima kako se izgovara na drugom jeziku,ili kako strani komentatori izgovaraju.Kod nas je Maskerano i tako ima da se izgovara.
Ma nijedno ime igraca ne izgovore dobro .. Ne znam ni da li dva puta na isti nacin izgovore ime .. Svaki put drugacije .. Zao mi samo Adisa kako ga je ovaj ujebo momacki nece nikad sebi doci
e stvarno ovaj komentator nije dobar pa fakat ko njega pusti na tv
kakvih se on gluposti naprica za vrijeme jedne tekme to je za popizditi, sad zadnja drzi se ibrahimovic za gornji list rukom
Ovaj snimak gdje se Vugdalić kvalitetno blamira nisam mogao pregledati dalje od 45 sekunde. Ko kaže da je uspio, laže. Kako? Tužno, veoma tužno! Školovanih novinara na birou koliko hoćeš, a oni uzeli Sašu Vugdalića i Adisa Hadžića. U BiH možeš narodu prodat sve što ti padne napamet.
"Igrači Bayerna se povukli, Mandžo se i ne vidi...(pauza)..... jer je izašao"
Ali ovo sa Rudom je za Oskara, kako se čovjek đŽentlmenski smije, vidi se da mu je da se odvali od srca ali neće iz kurtoazije
A ya cirkusa .. Mama mi gleda neku seriju i poslije nje ova emisija evo opet .. Pa ovo je najdebilnija emisija na nasim prostorima a konkurencija je zestoka