Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Van Halen

#2201 Re: FK Sarajevo

Post by Van Halen »

Tooooooo , svaka im čast. Svakojaka svita se okupila na stadionu u Banja luci da proslave jesenju titulu, ali im kvarimo slavlje i uključujemo se u trku za titulom. Svaka čast momcima :thumbup: :bih:
cico x

#2202 Re: FK Sarajevo

Post by cico x »

koliko sad znaci ona krada iz mostara majku im !!!
cel

#2203 Re: FK Sarajevo

Post by cel »

strong69 wrote:Kraaaaaaaaaj!

SARAJ´VO!
hvala bogu treči smo, a sljedeče polusezone dolaze nam: široki, zrinjsKi, borac i željo
TITULA!!!!
Last edited by cel on 29/11/2009 18:02, edited 1 time in total.
Bordolini

#2204 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

Bravo majstori! Na proljece juris na titulu, imamo ubjedljivo najpovoljniji raspored! :dance: :thumbup:
strong69

#2205 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

cico x wrote:koliko sad znaci ona krada iz mostara majku im !!!
Krada iz Mostara i nepravda iz Sirokog Brijega... Siguran sam da bi uzeli tu tekmu da se nije desilo sto se desilo. Pokazali smo jacinu onda kada treba. Moram reci KONACNO! Ovako se pokazuje snaga!

SRCEM BITI VEZAN, U TOME LEZI SNAGA!!!
kotace

#2206 Re: FK Sarajevo

Post by kotace »

Danas u BL teferic .To zivotinje na raznju,to ringispil,to satori ,to pjevaljke.J... ga,jednom godisnje dolazi SARAJEVO. DZAAAAAAAAAAAKMIIIIIIIIIC
Chairman

#2207 Re: FK Sarajevo

Post by Chairman »

strong69 wrote:
cico x wrote:koliko sad znaci ona krada iz mostara majku im !!!
Krada iz Mostara i nepravda iz Sirokog Brijega... Siguran sam da bi uzeli tu tekmu da se nije desilo sto se desilo. Pokazali smo jacinu onda kada treba. Moram reci KONACNO! Ovako se pokazuje snaga!

SRCEM BITI VEZAN, U TOME LEZI SNAGA!!!
Vratilo vam se na Grbavici ;-)
Trebevic

#2208 Re: FK Sarajevo

Post by Trebevic »

Chairman wrote:Vratilo vam se na Grbavici ;-)
Šta se vratilo?
lolo_lolo

#2209 Re: FK Sarajevo

Post by lolo_lolo »

a joooj
sad ce im pjevati nele i kusturica,a oni izgubili :( :( :(

ove godine osvajamo titulu :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Fordas

#2210 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Ma svaka cast, ko nije vjerovao da igramo najbolji fudbal u drzavi nek se rani, sta cu mu ja :D Pa nismo mi u Evropi džaba došli na korak od Lige UEFA. Jesmo, imali smo krizu rezultata na početku, pa čak i igre ali druga polovina polusezone je ludnica, rasturanje na proste faktore. Mislim, ko rasturi u ovoj ligi Zrinjski, Siroki i Borac na njihovom terenu nek se javi :D
leo karan

#2211 Re: FK Sarajevo

Post by leo karan »

Cala je dobar trener,
nikad ljepse i bolje nismo igrali, pogotovo u evrpi
lolo_lolo

#2212 Re: FK Sarajevo

Post by lolo_lolo »

napokon bodovi sa pravog gostovanja
na proljece imamo strasno dobar raspored,pogotovo prvih 6 kola
idemo slobodi, velezu, laktasima i travniku,dolaze nam modrica i leotar
kuci 6 bodova
vani 8-9 bodova i prvi smo
El_comadante

#2213 Re: FK Sarajevo

Post by El_comadante »

sada je šteta što se završila polusezona ali nema veze. sada nam treba par pojačanja i na titulu.
Chairman

#2214 Re: FK Sarajevo

Post by Chairman »

Trebevic wrote:
Chairman wrote:Vratilo vam se na Grbavici ;-)
Šta se vratilo?
Go iz ofsajda i gomila sumnjivih situacija kada je sviran Zelji ofsajd.
veljaca

#2215 Re: FK Sarajevo

Post by veljaca »

Izvinjavam se sto se javljam na ovoj stranici ( volim FK Zeljeznicar ) ali :

iz 1001 razloga volim sto je Sarajevo pobijedilo u Banja Luci .... Jedan je sto smo i mi sada blizi osvajanju titule - a naravno i vi ....ostale razloge znate i sami ....

:bih:
Fordas

#2216 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Naravno, znamo brate znamo :D

BTW. Na danasnji dan prije 42 godine igrali smo historijsku utakmicu protiv ManU na Old Trafordu i prilicno nestretno izgubili. To je tada bila tragedija jer je jedna sjajna generacija ostala bez sanse da napravi dobar rezultat. Ali, kao sto rece kolega od maloprije, moralo se i to negdje vratiti :D
strong69

#2217 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Chairman wrote:
Ko je Zeljo?
Cafe Camargue

#2218 Re: FK Sarajevo

Post by Cafe Camargue »

mangupska pobjeda nema šta, iako nisam pretjerano iznenađen, pribojavao sam se suđenja al ispade na kraju dobro
odigrali smo dosta dobrih utakmica u gostima, pa čim sam vidio da putujemo kompletni vjerovao sam da tu nema keca...
sad se pojačat za proljeće, i juriš na titulu :bih:
Charuga
Globalni moderator

#2219 Re: FK Sarajevo

Post by Charuga »

veljaca wrote:Izvinjavam se sto se javljam na ovoj stranici ( volim FK Zeljeznicar ) ali :

iz 1001 razloga volim sto je Sarajevo pobijedilo u Banja Luci .... Jedan je sto smo i mi sada blizi osvajanju titule - a naravno i vi ....ostale razloge znate i sami ....

:bih:
Nesto slicno sam napisao na temi Premijer liga .. :thumbup:
kanoute

#2220 Re: FK Sarajevo

Post by kanoute »

Ja bih samo da cestitam komsijama na, ko sto neko gore rece, mangupskoj pobjedi u sred banja luke! Ako vec ne moze zeljo bit prvak, pa bolje onda sarajevo nego borac ili siroki, to je sigurno.Vrijeme je da se u nas grad vrate titule i primat u bh fudbalu u svakom smislu

naprijed zeljo
Trebevic

#2221 Re: FK Sarajevo

Post by Trebevic »

Chairman wrote:Go iz ofsajda i gomila sumnjivih situacija kada je sviran Zelji ofsajd.
Još uvijek živite u iluzijama da ste vi žrtva nekih zavjera? Joško Domorocki i to? Ofsajd očito nije bio, a kad bi pregledao snimak vidio bi da su na toj istoj strani gdje su svirani sumnjivi ofsajdi klubu radnika s pruge, svirani isto tako sumnjivi ofsajdi FK Sarajevu u prvom poluvremenu. Da je bio ofsajd taj sudija bi bio drastično kažnjen, kao što je bio kažnjen Zrnić kad vas je ono nekad negdje zakinuo. Bili ste lošiji taman toliko da ste zijanili i zdra'o, nećete kukat valjda do idućeg derbija? Mada me ne bi čudilo s obzirom koliko kukate za Joškom...
Svaka čast bordo lavovima na pobjedi u Banja Luci Image Image
Chairman

#2222 Re: FK Sarajevo

Post by Chairman »

Trebevic wrote:
Chairman wrote:Go iz ofsajda i gomila sumnjivih situacija kada je sviran Zelji ofsajd.
Još uvijek živite u iluzijama da ste vi žrtva nekih zavjera? Joško Domorocki i to? Ofsajd očito nije bio, a kad bi pregledao snimak vidio bi da su na toj istoj strani gdje su svirani sumnjivi ofsajdi klubu radnika s pruge, svirani isto tako sumnjivi ofsajdi FK Sarajevu u prvom poluvremenu. Da je bio ofsajd taj sudija bi bio drastično kažnjen, kao što je bio kažnjen Zrnić kad vas je ono nekad negdje zakinuo. Bili ste lošiji taman toliko da ste zijanili i zdra'o, nećete kukat valjda do idućeg derbija? Mada me ne bi čudilo s obzirom koliko kukate za Joškom...
Ofsajd je bio. Ne kazem da su neke zavjere u pitanju, mozda je i greska sudije... sto je normalno. No u svakom slucaju vraceno vam je na Grbavici za mjesta gdje ste pokradeni.
A da ste rezimski klub, jeste. To "klub radnika s pruge" moze biti samo ponos.

I da, drago mi je sto je Sarajevo pobjedilo Borca iz vise razloga...jedan od njih je svakako i Zeljina sansa da na proljece krene u borbu za Evropu.
Chairman

#2223 Re: FK Sarajevo

Post by Chairman »

strong69 wrote:
Chairman wrote:
Ko je Zeljo?
Zasto se javljas na podforumu Fudbal/nogomet kad ne znas imena klubova i njihove skracenice... :-)
Cafe Camargue

#2224 Re: FK Sarajevo

Post by Cafe Camargue »

Chairman wrote:
Trebevic wrote:
Ofsajd je bio. Ne kazem da su neke zavjere u pitanju, mozda je i greska sudije... sto je normalno. No u svakom slucaju vraceno vam je na Grbavici za mjesta gdje ste pokradeni.
A da ste rezimski klub, jeste. To "klub radnika s pruge" moze biti samo ponos.

I da, drago mi je sto je Sarajevo pobjedilo Borca iz vise razloga...jedan od njih je svakako i Zeljina sansa da na proljece krene u borbu za Evropu.
nemoj nas ba nervirat

nije bio ofsajd :x
saabsa

#2225 Re: FK Sarajevo

Post by saabsa »

Ma pusti ga bolan, jeste bio je ofsajd i još je Jahović rukom dao go , je li ti sad veća muka ?
:lol: :lol:
Locked