Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Van Halen
#2201 Re: FK Sarajevo
Tooooooo , svaka im čast. Svakojaka svita se okupila na stadionu u Banja luci da proslave jesenju titulu, ali im kvarimo slavlje i uključujemo se u trku za titulom. Svaka čast momcima

- cico x
#2202 Re: FK Sarajevo
koliko sad znaci ona krada iz mostara majku im !!!
-
cel
#2203 Re: FK Sarajevo
hvala bogu treči smo, a sljedeče polusezone dolaze nam: široki, zrinjsKi, borac i željostrong69 wrote:Kraaaaaaaaaj!
SARAJ´VO!
TITULA!!!!
Last edited by cel on 29/11/2009 18:02, edited 1 time in total.
-
Bordolini
#2204 Re: FK Sarajevo
Bravo majstori! Na proljece juris na titulu, imamo ubjedljivo najpovoljniji raspored!

- strong69
#2205 Re: FK Sarajevo
Krada iz Mostara i nepravda iz Sirokog Brijega... Siguran sam da bi uzeli tu tekmu da se nije desilo sto se desilo. Pokazali smo jacinu onda kada treba. Moram reci KONACNO! Ovako se pokazuje snaga!cico x wrote:koliko sad znaci ona krada iz mostara majku im !!!
SRCEM BITI VEZAN, U TOME LEZI SNAGA!!!
-
kotace
#2206 Re: FK Sarajevo
Danas u BL teferic .To zivotinje na raznju,to ringispil,to satori ,to pjevaljke.J... ga,jednom godisnje dolazi SARAJEVO. DZAAAAAAAAAAAKMIIIIIIIIIC
-
Chairman
#2207 Re: FK Sarajevo
Vratilo vam se na Grbavicistrong69 wrote:Krada iz Mostara i nepravda iz Sirokog Brijega... Siguran sam da bi uzeli tu tekmu da se nije desilo sto se desilo. Pokazali smo jacinu onda kada treba. Moram reci KONACNO! Ovako se pokazuje snaga!cico x wrote:koliko sad znaci ona krada iz mostara majku im !!!
SRCEM BITI VEZAN, U TOME LEZI SNAGA!!!
-
Trebevic
#2208 Re: FK Sarajevo
Šta se vratilo?Chairman wrote:Vratilo vam se na Grbavici
-
lolo_lolo
#2209 Re: FK Sarajevo
a joooj
sad ce im pjevati nele i kusturica,a oni izgubili
ove godine osvajamo titulu

sad ce im pjevati nele i kusturica,a oni izgubili
ove godine osvajamo titulu
-
Fordas
#2210 Re: FK Sarajevo
Ma svaka cast, ko nije vjerovao da igramo najbolji fudbal u drzavi nek se rani, sta cu mu ja
Pa nismo mi u Evropi džaba došli na korak od Lige UEFA. Jesmo, imali smo krizu rezultata na početku, pa čak i igre ali druga polovina polusezone je ludnica, rasturanje na proste faktore. Mislim, ko rasturi u ovoj ligi Zrinjski, Siroki i Borac na njihovom terenu nek se javi 
-
leo karan
#2211 Re: FK Sarajevo
Cala je dobar trener,
nikad ljepse i bolje nismo igrali, pogotovo u evrpi
nikad ljepse i bolje nismo igrali, pogotovo u evrpi
-
lolo_lolo
#2212 Re: FK Sarajevo
napokon bodovi sa pravog gostovanja
na proljece imamo strasno dobar raspored,pogotovo prvih 6 kola
idemo slobodi, velezu, laktasima i travniku,dolaze nam modrica i leotar
kuci 6 bodova
vani 8-9 bodova i prvi smo
na proljece imamo strasno dobar raspored,pogotovo prvih 6 kola
idemo slobodi, velezu, laktasima i travniku,dolaze nam modrica i leotar
kuci 6 bodova
vani 8-9 bodova i prvi smo
-
El_comadante
#2213 Re: FK Sarajevo
sada je šteta što se završila polusezona ali nema veze. sada nam treba par pojačanja i na titulu.
-
Chairman
#2214 Re: FK Sarajevo
Go iz ofsajda i gomila sumnjivih situacija kada je sviran Zelji ofsajd.Trebevic wrote:Šta se vratilo?Chairman wrote:Vratilo vam se na Grbavici
- veljaca
#2215 Re: FK Sarajevo
Izvinjavam se sto se javljam na ovoj stranici ( volim FK Zeljeznicar ) ali :
iz 1001 razloga volim sto je Sarajevo pobijedilo u Banja Luci .... Jedan je sto smo i mi sada blizi osvajanju titule - a naravno i vi ....ostale razloge znate i sami ....

iz 1001 razloga volim sto je Sarajevo pobijedilo u Banja Luci .... Jedan je sto smo i mi sada blizi osvajanju titule - a naravno i vi ....ostale razloge znate i sami ....
-
Fordas
#2216 Re: FK Sarajevo
Naravno, znamo brate znamo
BTW. Na danasnji dan prije 42 godine igrali smo historijsku utakmicu protiv ManU na Old Trafordu i prilicno nestretno izgubili. To je tada bila tragedija jer je jedna sjajna generacija ostala bez sanse da napravi dobar rezultat. Ali, kao sto rece kolega od maloprije, moralo se i to negdje vratiti
BTW. Na danasnji dan prije 42 godine igrali smo historijsku utakmicu protiv ManU na Old Trafordu i prilicno nestretno izgubili. To je tada bila tragedija jer je jedna sjajna generacija ostala bez sanse da napravi dobar rezultat. Ali, kao sto rece kolega od maloprije, moralo se i to negdje vratiti
- strong69
#2217 Re: FK Sarajevo
Ko je Zeljo?Chairman wrote:
Go iz ofsajda i gomila sumnjivih situacija kada je sviran Zelji ofsajd.
-
Cafe Camargue
#2218 Re: FK Sarajevo
mangupska pobjeda nema šta, iako nisam pretjerano iznenađen, pribojavao sam se suđenja al ispade na kraju dobro
odigrali smo dosta dobrih utakmica u gostima, pa čim sam vidio da putujemo kompletni vjerovao sam da tu nema keca...
sad se pojačat za proljeće, i juriš na titulu
odigrali smo dosta dobrih utakmica u gostima, pa čim sam vidio da putujemo kompletni vjerovao sam da tu nema keca...
sad se pojačat za proljeće, i juriš na titulu
- Charuga
- Globalni moderator
#2219 Re: FK Sarajevo
Nesto slicno sam napisao na temi Premijer liga ..veljaca wrote:Izvinjavam se sto se javljam na ovoj stranici ( volim FK Zeljeznicar ) ali :
-
kanoute
#2220 Re: FK Sarajevo
Ja bih samo da cestitam komsijama na, ko sto neko gore rece, mangupskoj pobjedi u sred banja luke! Ako vec ne moze zeljo bit prvak, pa bolje onda sarajevo nego borac ili siroki, to je sigurno.Vrijeme je da se u nas grad vrate titule i primat u bh fudbalu u svakom smislu
naprijed zeljo
naprijed zeljo
-
Trebevic
#2221 Re: FK Sarajevo
Još uvijek živite u iluzijama da ste vi žrtva nekih zavjera? Joško Domorocki i to? Ofsajd očito nije bio, a kad bi pregledao snimak vidio bi da su na toj istoj strani gdje su svirani sumnjivi ofsajdi klubu radnika s pruge, svirani isto tako sumnjivi ofsajdi FK Sarajevu u prvom poluvremenu. Da je bio ofsajd taj sudija bi bio drastično kažnjen, kao što je bio kažnjen Zrnić kad vas je ono nekad negdje zakinuo. Bili ste lošiji taman toliko da ste zijanili i zdra'o, nećete kukat valjda do idućeg derbija? Mada me ne bi čudilo s obzirom koliko kukate za Joškom...Chairman wrote:Go iz ofsajda i gomila sumnjivih situacija kada je sviran Zelji ofsajd.
Svaka čast bordo lavovima na pobjedi u Banja Luci

-
Chairman
#2222 Re: FK Sarajevo
Ofsajd je bio. Ne kazem da su neke zavjere u pitanju, mozda je i greska sudije... sto je normalno. No u svakom slucaju vraceno vam je na Grbavici za mjesta gdje ste pokradeni.Trebevic wrote:Još uvijek živite u iluzijama da ste vi žrtva nekih zavjera? Joško Domorocki i to? Ofsajd očito nije bio, a kad bi pregledao snimak vidio bi da su na toj istoj strani gdje su svirani sumnjivi ofsajdi klubu radnika s pruge, svirani isto tako sumnjivi ofsajdi FK Sarajevu u prvom poluvremenu. Da je bio ofsajd taj sudija bi bio drastično kažnjen, kao što je bio kažnjen Zrnić kad vas je ono nekad negdje zakinuo. Bili ste lošiji taman toliko da ste zijanili i zdra'o, nećete kukat valjda do idućeg derbija? Mada me ne bi čudilo s obzirom koliko kukate za Joškom...Chairman wrote:Go iz ofsajda i gomila sumnjivih situacija kada je sviran Zelji ofsajd.
Svaka čast bordo lavovima na pobjedi u Banja Luci![]()
A da ste rezimski klub, jeste. To "klub radnika s pruge" moze biti samo ponos.
I da, drago mi je sto je Sarajevo pobjedilo Borca iz vise razloga...jedan od njih je svakako i Zeljina sansa da na proljece krene u borbu za Evropu.
-
Chairman
#2223 Re: FK Sarajevo
Zasto se javljas na podforumu Fudbal/nogomet kad ne znas imena klubova i njihove skracenice...strong69 wrote:Ko je Zeljo?Chairman wrote:
Go iz ofsajda i gomila sumnjivih situacija kada je sviran Zelji ofsajd.
-
Cafe Camargue
#2224 Re: FK Sarajevo
nemoj nas ba nerviratChairman wrote:Ofsajd je bio. Ne kazem da su neke zavjere u pitanju, mozda je i greska sudije... sto je normalno. No u svakom slucaju vraceno vam je na Grbavici za mjesta gdje ste pokradeni.Trebevic wrote:Još uvijek živite u iluzijama da ste vi žrtva nekih zavjera? Joško Domorocki i to? Ofsajd očito nije bio, a kad bi pregledao snimak vidio bi da su na toj istoj strani gdje su svirani sumnjivi ofsajdi klubu radnika s pruge, svirani isto tako sumnjivi ofsajdi FK Sarajevu u prvom poluvremenu. Da je bio ofsajd taj sudija bi bio drastično kažnjen, kao što je bio kažnjen Zrnić kad vas je ono nekad negdje zakinuo. Bili ste lošiji taman toliko da ste zijanili i zdra'o, nećete kukat valjda do idućeg derbija? Mada me ne bi čudilo s obzirom koliko kukate za Joškom...Chairman wrote:Go iz ofsajda i gomila sumnjivih situacija kada je sviran Zelji ofsajd.
Svaka čast bordo lavovima na pobjedi u Banja Luci![]()
A da ste rezimski klub, jeste. To "klub radnika s pruge" moze biti samo ponos.
I da, drago mi je sto je Sarajevo pobjedilo Borca iz vise razloga...jedan od njih je svakako i Zeljina sansa da na proljece krene u borbu za Evropu.
nije bio ofsajd
-
saabsa
#2225 Re: FK Sarajevo
Ma pusti ga bolan, jeste bio je ofsajd i još je Jahović rukom dao go , je li ti sad veća muka ?